2019-02-03
呢次食咗間令我番尋味的餐廳🍴搭𨋢上到去一打開𨋢門,就已經感覺良好,因為呢間餐廳個位置面向出面啲樓都唔會有好多高樓,所以就可以見到更遠嘅油尖旺區;另外係餐廳正中間有個正方形嘅酒吧,好配合餐廳嘅格式,再望後少少就見到佢哋個開放玻璃廚房。坐低叫埋嘢食,等咗幾分鐘就嚟咗沙津先,嗯!!好新鮮呀,而且無落醬汁,咁可以令到沙津菜更fresh👍🏻👍🏻做得好啊!!之後加咗碟班尼迪蛋,佢整得好好食呀!!佢上面啲汁同平時一般做法唔同,感覺無咁變態落咁多糖去整落啲汁度,個包又唔硬,整得好軟嘅!再配合隻蛋同塊煙肉,整體都十分好食!!真係好想叫多隻嚟!!🤤🤤🤤到主菜叫咗個海鮮什錦意大利粉,個店員拎梗過嚟车已經嗅到佢啲香味,仲諗梗係咩嘢咁香,點知原來係自己叫嘅麵咁香,嘩!!食落口真係無得頂!!佢啲蕃茄醬汁加埋啲海鮮再配合埋啲麵,成為咗一體化嘅象徵!無缺點都無遺憾!!掂呀!!👍🏻👍🏻🤤🤤🤤🤤