2000-07-18 21 浏览
幾好丫,無論食o野定飲o野,飲非酒類仲有得添飲呀!! 食扒都幾貴o架,不過幾好食,招呼亦唔錯,好有禮貌。
2000-06-25 17 浏览
大家唔好以為我係到讚緊喎!! 我o 既意思係話o 黎呢度食o 野, 咩都好.. 快!! 例如一入去等帶位o 個時,d waiter 一見你個樣似細路就好快咁比個白眼你先, 跟住想落order o 個時,d waiter 一樣好快咁行過, 當" 日弟" 我唔到咁!! 好喇, 都算, 諗住d o 野食好食咪算囉, 點知.. 個rips 勁唔掂, 仲有個銀雪魚超細塊!! 到等efill 杯o 野飲喇, 係呀,refill 呀but 係隔離個囉!! 唉.. 我諗我都係要整一整容先得, 唔係b 得o 黎我咁黑仔o 架!!
2000-06-05 9 浏览
我都去過shooter 52 呀, 呢到杯飲品飲完之後, 可以添飲, 真係唔錯, 我呢次同班friend 添完一杯又一杯, 搞到成晚要不斷去廁所!!
2000-06-04 8 浏览
今晚同幾個朋友到食飯, 我叫個牛扒, 豬肋骨同埋焗薯皮, 重有梗係唔少得飲品啦, 呢到會送你一小籃合桃蛋糕仔及麵包仔比你添!! 當個waiter 4 杯飲品到時間, 我見到杯係好似" 卡夫" 隻沙律醬最大隻size 咁大杯, 嘩!! 唔係呀( 化)!! 真係有小小嚇親囉, 成杯飲三分一多, 個waiter 見到, 就會幫你refill, 只係$44 一大杯, 又有得添飲, 真係抵呀!!
2000-04-20 9 浏览
任何人如在荔枝角長沙灣一帶返工, 千其唔好同「寧滬」叫外賣. 10 次有10 次都送錯或送漏, 但又唔會補飛, 叫你自己落去拎. 個外賣阿嬸更差, 次次找錢都話自己唔夠散紙, 每次都係差1 蚊, 個個同事都領教過. 實在太離譜. 如果唔係好食, 巳經執粒好耐!!
2000-01-01 9 浏览
呢間廳比我既印象好特別, 印象最深既唔係既牛排呀, 羊排呀咁, 而係地既小吃果仁蛋糕, 嘩! 好味到真係想叫比多幾個比我! 另外就係既檸檬茶你估用乜野裝?? 係一個類似咖啡玻璃瓶既物體( 瓶口仲有坑紋既, 可能真係咖啡玻璃瓶!), 侍應羅黎時已經比嚇一跳, 乜咁大" 杯" 既?? 點知當我飲左半時, 個侍應仲拎住個檸檬茶壺過黎倒番滿一" 杯" 比我!! 我諗下次幫襯時剩係食既小吃及檸檬茶都夠飽羅!! ( 講笑cha!) 講真既" 排" 真係無乜特別( 除左羊排特別細!), 炸著皮就幾正, 仲有, D 侍應服務態度好好!! 話時話, 有時出街食飯, 真係食埋D 廳既裝修及服務架! 你話係唔係?
1999-12-28 5 浏览
我覺得Shooters 最正就係小食,好以焗薯皮、雞翼、炸陽蔥花都好好味,樣樣食d 都好飽,當然最正就係飲埋檸檬茶,成公升杯都係賣42 蚊,而且仲係冇限添飲,真係好抵。如果成班朋友一齊來,樣樣野食叫d ,又可以大聲講野,真係好開心架
1999-12-09 13 浏览
Big size dishes although not very cheap!!I also go there because good environment, especially good for friendship..hahahaahah

1999-11-27 20 浏览
好味, 一塊塊黐住薯仔肉o 既著皮, 上面布滿芝士, 香蔥, 煙肉碎, sour cream, 真係正到呀~~ 送soul 一流.
1999-11-27 10 浏览
好味, 一塊塊黐住薯仔肉o 既薯皮, 上面布滿芝士, 香蔥, 煙肉碎, sour cream, 真係正到呀~~ 送soul 一流.
1999-11-26 10 浏览
回應Conniezilla, 大大杯檸茶大大件牛肉的確很有美國乜都大人一個碼的豪邁感覺, 夜晚去到一大班人嘻嘻哈哈都幾開心架, 不過如果你Peak Hour 去, D 檸檬茶會淡好多架, 不過, 但求氣氛開心的話環境就夠分啦.
1999-10-26 11 浏览
呢間廳比我既印象好特別, 印象最深既唔係地既牛排呀, 羊排呀咁, 而係地既前小吃果仁蛋糕, 嘩! 好味到真係想叫地比多幾個比我! 另外就係地既檸檬茶你估地用乜野裝?? 係一個類似咖啡玻璃瓶既物體( 瓶口仲有坑紋既, 可能真係咖啡玻璃瓶!), 侍應羅黎時已經比嚇一跳, 乜咁大" 杯" 既?? 點知當我飲左半時, 個侍應仲拎住個檸檬茶壺過黎倒番滿一" 杯" 比我!! 我諗下次幫襯時剩係食地既前小吃及檸檬茶都夠飽羅!! ( 講笑cha!) 講真地既" 排" 真係無乜特別( 除左羊排特別細!), 炸著皮就幾正, 仲有, D 侍應服務態度好好!! 話時話, 有時出街食飯, 真係食埋D 廳既裝修及服務架! 你話係唔係?