2004-07-17 23 浏览
本來六點幾鍾去坐左一陣環境都幾清靜,但夜左一到開波時候就好嘈,傾傾下計就有波友大叫,嚇死人。同朋友兩個人去食,每人叫左一個set dinner,d野食味道普通,冇咩驚喜,埋單就要六百幾蚊,拿六百蚊去食buffet好過。
2004-05-23 16 浏览
冇咩特別,飲o左兩支啤酒,四條友埋單200蚊到。同其他bar咪差唔多。<br />不過...由於有波睇,好嘈。唔多o岩傾計。p.s. 有個女啤酒姐姐都好靚bor
不過...由於有波睇,好嘈。唔多o岩傾計。
p.s. 有個女啤酒姐姐都好靚bor
2003-07-06 7 浏览
同朋友來吹水,叫了有得添飲的涷檸茶及火腿芝士三文治。涷檸茶雖然係45蚊貴左D,有得添飲就圍番條數。火腿芝士治幾大份,又有番茄酸瓜薯條等伴碟,賣70蚊都算合理。但唔知係唔係漏左單,催左成半個鐘至有得食。呢度有cable,有波睇來飲野應該幾有氣氛。
同朋友來吹水,叫了有得添飲的涷檸茶及火腿芝士三文治。
呢度有cable,有波睇來飲野應該幾有氣氛。
2003-05-11 3 浏览
4個人食左成九百蚊,碟碟野都鬼咁細,同Dan Ryan's差得遠,但個Tiramisu細柸都死,仲水到暈,炸洋蔥花都唔錯。但睇波都唔錯,不停添飲,氣氛好,大把球迷一齊叫。
但睇波都唔錯,不停添飲,氣氛好,大把球迷一齊叫。
2003-05-11 15 浏览
我次次去淨係會order焗芝士洋蔥湯同焗海鮮薯皮..冇其他啦
2003-05-10 7 浏览
咁耐無黎, 食物依然一般~ 特別係ribs, 好乾~ 係個大蝦墨魚麵ok啦~ service ok~
service ok~
2002-06-20 10 浏览
食物一般,服務九流!D 侍應態度簡直得人驚!仲有千祈唔好留低呀!同細佬係果度食完,佢個大頭蝦留低個電話,轉頭已經唔見左,你唔好以為係轉好耐呀,只不過踏隻腳出去喳!佢竟然話無見過,唔關佢事;仲要係好無禮貌個隻。食已經食得好唔開心,仲要唔見左,仲要咁既態度,我們只不過剛離開張,個侍應已經緊接去收拾張臺,有乜理由話係其他客人。唔好話佢想偷,想望都有此困難。無論點,電話已經不翼而飛啦!
2002-04-29 2 浏览
好"UP DUP"entrance is dark & seems to be VERY DIRTYsample of food is awfulalthough lunch price is cheap :$48-$58decoration is poornot worth to try
好"UP DUP"
sample of food is awful
decoration is poor
not worth to try
2002-04-28 8 浏览
食物唔多掂~ 特別係Appetizer Combo o既薯皮好乾~ 早知去Dan Ryan's~ <br>
2002-02-23 20 浏览
早輪5-6個朋友去食下午茶, 叫左芝士焗薯皮, 海鮮併盤, 芝士磨菇等等.....樣樣幾好味, 特別係海鮮併盤龍蝦仔尾幾好食而個巨型檸檬茶$45 一杯有得refill, 下午茶傾計都唔錯.不過就貴左小小, 埋單每位$120
樣樣幾好味, 特別係海鮮併盤龍蝦仔尾幾好食
不過就貴左小小, 埋單每位$120
2001-10-27 7 浏览
I went there at the beginning of this year. The service was so bad... the waitress were so rude and impolite... the worst waitress that i met ever....
2001-10-05 7 浏览
我同朋友四人往吃飯,結帳時,我朋友用信用card 付錢,只多簽幾角貼士零頭。正想另外付現金作貼士。怎知那個waiter 看後好像癲了一般。把整張收條連原子筆拍到檯上,說這樣少貼士不用付。並一定要我朋友改回exact amount 再簽名。跟他們經理投訴也像沒事一般。以後都不會再去。
2001-09-04 8 浏览
以前成日落shooters 飲o野,貪佢無限refill,飲品大大杯,成班朋友一齊猜枚,輸左飲一格,攪到成日去廁所......早排,諗住再去啦,但係飲品就大大杯,之不過,o野食就細細碟。那日叫o左個牛柳焗闊條麵,成$148一碟,以為好大碟啦,點之得10cm X 15cm 咁大,仲有一片麵包仔咁多。好!都算啦,因為芝士味的確幾濃,味道唔錯,但係衰在班賤人個個搶住要試,瓜分o左個大半份.......
2000-09-17 15 浏览
一個同朋友吹水聊天既好地方~!!
一個同朋友吹水聊天既好地方~!!
2000-09-11 4 浏览
飲iced lemon tea ($44)好抵~ unlimited refill of iced tea and sliced lemon~ hahhaha)))))))))))))) ^O^有個waiter好搞笑, 手托住好大盤o野, 見我舉手, 佢用個頭同對眼向另一個waiter 打signal, o個個waiter唔明, 佢就係咁重打signal , 笑到我地死~ 佢見我地笑得咁開心, 又再重覆咁做~ 真搞笑~ Hahhah))))))))))))))