2003-09-08 75 浏览
D 野唔好食之餘又貴喎!完全唔抵=.=""環境就OK啦!但係冇乜Service D 伙計叫極都唔啋而且,d野食來得勁慢!!一句講差!
D 野唔好食之餘又貴喎!完全唔抵=.=""
環境就OK啦!但係冇乜Service D 伙計叫極都唔啋
而且,d野食來得勁慢!!一句講差!
2003-08-20 60 浏览
一個字:差d seat好唔舒服1.buleberry cheese cake---好難食,俾咁多$,味道竟係自己用粉開,then 雪凍o既cheese cake....2.ice chocolate....鬼咁甜,連一路食開好甜又超like chocolate o既朋友仔都話甜total:$52完全唔值,吸引我上去原因係因為係青少年開ja....don"t go again >.<
一個字:差
d seat好唔舒服
total:$52
完全唔值,吸引我上去原因係因為係青少年開ja....
don"t go again >.<
2003-07-22 25 浏览
唔好意思,今次唔係俾comment,只係答返"真正食家"對本人食評之回應。我在寫第一個comment時不知為何title會被縮短了,我想講o既係"冇認錯的話o個度應該係"阿貓地攤"以前o既位置"唔知係我寫得唔清楚定係有人睇錯,雖然已經澄清過,anyway我再講多一次: 我之前所寫的comment是想表示這間See you then的位罝是"阿貓地攤"很久以前的店址。如果我唔知呢間係See you then,請問我又點會o係幾個禮拜前叫Web Master加入呢間鋪,然後做第一個俾comment o既人呢? 我話俾大家聽o個度係阿貓地攤舊址,只不過係因為我在俾店址web master時落得唔清楚,所以想大家易搵d咁。仲有o既就係,唔好意思,呢樣我真係冇寫清楚,下次回應時麻煩用"你",而唔係"妳"。P.S. "...下次上去記住訂檯啦!"多謝提醒; 但係老實講,食物&飲品唔係特別好,坐得唔舒服,計又傾唔到,都應該唔會有下次。至於人氣呢樣野...
2003-07-21 19 浏览
若然無記錯, 果度以經開業一年了, 阿貓地攤早以經在三年前搬離該處, 如果事隔三年, 妳都以為係阿貓地攤, 真係冇野好講!由於SEE YOU THEN ... JACK 係近年人氣最熱的聚腳地, 難免會較為擠擁...但據聞該店現正安排多一部強力分體冷氣以回應客人的熱情支持... 以於食品方面, 妳亦可指名由誰人親自為妳烹調, 由於他們老闆都有四個, 所以口味自然不同.. 下次上去記住訂檯啦!
2003-07-16 14 浏览
It really like having meal in friends' home! but the food is not tasteful service just "ma ma"
2003-07-15 15 浏览
just wanna say the place is probably 阿貓地攤's old address.
兩個幾禮拜前同朋友仔去到銅鑼灣,大家都諗唔到食乜好; 為左可以坐耐d方便傾計(& also 1 private reason)於是就去左呢間上樓鋪。入面大概有四五張檯,我地一行五人坐左近落地玻璃o既檯;d位其實都幾逼,張檯亦細得可憐(係長一點的二人檯....)。環境係homely,如果包場會幾好; 但係個晚隔離檯的對話我地全部都聽到晒...講番d食物,始終都係home cafe,預左唔會係勁好食。叫左兩個意粉,一個pizza,一個小食拼盤&一人一杯野飲。紅汁的意粉ok,但白汁的比較削...因為個汁係用罐頭湯開的; 而個小食拼盤的雞軟骨串都幾唔得,舊舊都好多肥膏..-_-...野飲方面,我杯iced mocha唔太好飲; 杯野冇乜點攪過咁,成日都好似飲到d可可粉;甜味太重,但整杯咖啡則比較"水",可以造得濃身/thick一點。埋單位位七十蚊多啲,都夠晒飽。個服務員姐姐好似比較生手,同埋可能個晚比較多人,所以好難先至可以等到佢埋黎。個冷氣唔知點解唔夠凍,所以食完野之後都係轉移陣地去下個地方飲野。
埋單位位七十蚊多啲,都夠晒飽。