2022-04-14
好味道指數: 🌕🌕🌕🌗🌑性價比指數: 🌕🌕🌕🌕🌑餐廳門口外牆喺清新嘅薄荷綠色💚 俾呢種大自然嘅顏色吸引咗 於是就入黎試吓呢度嘅午餐🤣 發現呢度嘅食物質素都幾唔錯 而且仲要包前菜沙律或餐湯同埋餐飲👍🏻全日早餐($108)全日早餐嘅材料非常豐富🤪 有雞扒 炒蛋 牛角包 春卷 腸仔 炒蘑菇 同沙律🥗 呢到嘅all day breakfast雖然同出面Cafe食開嘅有少少唔同😹 但係呢到all day值得讚嘅地方係炒蛋炒得夠滑而且仲要充滿住牛油香🥰🥰 而佢哋嘅牛角包亦都夠鬆脆😚 唯一有少少美中不足嘅地方就係塊雞扒實在係煎得有啲油膩 令人食幾啖就覺得好膩😵💫卡邦尼意粉($78)卡邦尼意粉嘅表現亦都唔錯😚 意粉嘅口感唔錯 而且鍾意佢哋嘅意粉夠多白汁🤤另外 覺得佢哋呢度嘅水果茶都幾唔錯 味道清新唔會好甜🍹 就呢個份量同價錢而言真係非常之抵食 而且整體食物質素都唔錯😜 如果想食定價平少少嘅西餐就可以嚟試吓啦🤩🤩
性價比指數: 🌕🌕🌕🌕🌑
全日早餐($108)
全日早餐
卡邦尼意粉($78)
卡邦尼意粉