見佢新開張,裝修得幾有美國style,應該是好有誠意既美式快餐店,抱有期望。 都幾多人等野食,可能啲人貪新鮮,我見價錢幾吸引都係廿幾蚊,可以一試,於是叫左個經典漢堡。要等20分鐘....... 都冇所謂,最緊要好食。20分鐘過後,拎到個包,都幾大份,感覺上都幾抵,好似抵過自己整。一食落,個牛肉勁重胡椒味,落得太重手,一丁點牛味都沒有,真係幾失望,新開張都冇比啲心機去整個牛....... 另外,成個包我都食唔到個sauce ,唔知係咪原本就冇,我覺得食burger 冇酸酸地既sauce 係差甘啲,因為佢個包有埋蛋,會有啲濟既感覺。 整體來講又唔會話好dry ,但又唔會覺得好juicy,有好大的進步空間,由其是個胡椒粉味牛肉評分:5/10 希望下次再食,唔會甘失望。

經典漢堡
算足料
個牛肉冇牛味,都幾失望

評分:5/10

希望下次再食,唔會甘失望。
今日有機會去到天水圍,見到呢間小食店,佢地話只係新開張左1個星期。但係見到都有4、5個人排緊隊落order,生意幾好。我就order做公路漢堡、吐司、水牛城雞翼、花枝丸、燒春雞、骰子牛同埋芝士大蘑菇。拎返屋企就同老婆開始開大餐,先開始食個漢堡,因為係手打漢堡扒既關係,好juicy好好味;吐司材料簡單但配合得好好味,只係麵包稍微厚左D;大蘑菇就係我最鍾意既食物,餡料豐富,菇味濃鬱;燒春雞就好嫩滑,$32/隻真係抵食;至於其他食物都唔錯,有機會我會再去幫襯,亦會推薦朋友去食👍🏻
2017-06-10
10 分钟 (外卖自取)
  • 公路漢堡
  • 芝士大蘑菇
2017-06-05 169 浏览
有朋企绍這間新開漢堡包店我今日约了朋友去這間店試 這間店在天水圍 店子細細但手做漢堡包味道一流 我今試了手工做公路漢堡包真係好好食我同時試了芝士炸蝦球芝士炸蝦球芝士是拉絲 下次我會再來
我同時試了芝士炸蝦球芝士炸蝦球芝士是拉絲 下次我會再來
2017-06-05
2 分钟 (外卖自取)
  • 手做公路漢堡包