2017-06-17
見佢新開張,裝修得幾有美國style,應該是好有誠意既美式快餐店,抱有期望。 都幾多人等野食,可能啲人貪新鮮,我見價錢幾吸引都係廿幾蚊,可以一試,於是叫左個經典漢堡。要等20分鐘....... 都冇所謂,最緊要好食。20分鐘過後,拎到個包,都幾大份,感覺上都幾抵,好似抵過自己整。一食落,個牛肉勁重胡椒味,落得太重手,一丁點牛味都沒有,真係幾失望,新開張都冇比啲心機去整個牛....... 另外,成個包我都食唔到個sauce ,唔知係咪原本就冇,我覺得食burger 冇酸酸地既sauce 係差甘啲,因為佢個包有埋蛋,會有啲濟既感覺。 整體來講又唔會話好dry ,但又唔會覺得好juicy,有好大的進步空間,由其是個胡椒粉味牛肉評分:5/10 希望下次再食,唔會甘失望。
經典漢堡
算足料
個牛肉冇牛味,都幾失望
評分:5/10
希望下次再食,唔會甘失望。