2025-06-12
最近天氣太熱🥵好想揾啲清爽嘅輕食🍋🟩經過門口見到有夏日Menu·就立即去試吓啦😝裝修風格都好溫柔日式🧡座位都好寬敞….而且上菜速度都好快🍽️·炸紫蘇多春魚春卷最出色的值得放第一☝🏻香脆乾爽的春卷·入口卜卜卜的多春魚魚春口感一流💛加上淡淡的紫蘇香氣💜好似薯條一樣 一條接一條😋完全停唔到口·長腳蟹棒牛油果蟹籽壽司塔可🌮Taco愛好者的我·壽司變Taco當然要試吓啦😌有別於大量肉醬🤪Fresh的沙律菜·牛油果🥑加上紫菜天婦羅..意想不到地夾.而且都係蔬菜同水果·食哂都完全冇負擔😋·香煎鳳梨鴨胸配熱情果香蕉及芥末薯蓉🍍估唔到鹹香的鴨胸可以同酸甜多汁的🍍cushion 配搭都幾特別喎😛顏色都搭配得好靚🎨·肉桂牛油烤蘋果配雲呢拿雪糕🍎🍎🍦🍦冷熱配⋯烤過嘅蘋果會帶有少少酸·但口感依然保持爽脆·同甜甜嘅雪糕一齊食一啲都唔膩🍨·抹茶椰子髒髒咖啡好貼心比客人自己體驗倒一個靚靚分層…椰奶會比牛奶更match Matcha🍵因為會中和咗Matcha嘅苦澀💚·菠蘿青瓜迷迭香氣泡飲好少會飲到青瓜味嘅特飲🥒外表絕對係打卡一流·但意想不到的好飲💚配搭所有餐點都超Summer ☀️
經過門口見到有夏日Menu·就立即去試吓啦😝
裝修風格都好溫柔日式🧡座位都好寬敞….
而且上菜速度都好快🍽️
·炸紫蘇多春魚春卷