2023-09-29 2316 浏览
入秋後,系時候要補一補啦?PLAYT首次同 位元堂 嘅自助晚餐! 要靚就梗系要由內至外㗎喇.😍我咁貪靚,一定要嚟食啦!呢度工業風裝修,簡約舒適,地方寬敞, 仲可以一邊品嘗美食,一邊欣賞維園景色!除咗必食鮮甜生蠔、羊架、還有一貫各國美食之外,特別講下位元堂呢幾款菜式用左包括「正珍珠末」、「野生蟲草皇」和「寧夏杞子」!中西合璧幾有創意《野生蟲草皇系列》 🤎蟲草淮山杞子螺頭燉雞湯 足料,大大粒螺頭,甕內的湯水清透,加入咗蟲草皇,原盅燉制,真系原汁原味☺️🤎蟲草牛肝菌意大利燴飯竟然諗到將蟲草加入牛肝菌意大利燴飯,又香又好味!🤎野菌蟲草蒸餃黏韌的餃皮,蟲草菇菌餡料,ok好味🤎花寸菇扒鮑魚配蟲草我食左好多碟😬大大只厚厚嘅鮑魚《正珍珠末系列》食完都即刻覺得自己白咗又滑左呀😊🤍珍珠末海皇蒸蛋白 蛋白嫩滑,配上蝦肉和蟹肉,再鋪上三文魚子,好有層次感!🤍珍珠末椰子慕絲呢一道可以講話系令人驚艷的甜點,以珍珠末為主要材料,晶瑩剔透、閃閃發光,慕絲的質地細膩柔滑,真系視覺和味覺嘅享受!《寧夏杞子系列》補益肝腎、益精明目🧡杞子山藥炒玻璃蝦球 大大隻蝦球鮮嫩彈牙,搭配了杞子和營養價值豐富的山藥,幾好味

入秋後,系時候要補一補啦?

中西合璧幾有創意

《野生蟲草皇系列》

🤎蟲草淮山杞子螺頭燉雞湯

🤎蟲草牛肝菌意大利燴飯
竟然諗到將蟲草加入牛肝菌意大利燴飯,又香又好味!

🤎野菌蟲草蒸餃
黏韌的餃皮,蟲草菇菌餡料,ok好味

🤎花寸菇扒鮑魚配蟲草
我食左好多碟😬大大只厚厚嘅鮑魚

《正珍珠末系列》食完都即刻覺得自己白咗又滑左呀😊

🤍珍珠末海皇蒸蛋白
蛋白嫩滑,配上蝦肉和蟹肉,再鋪上三文魚子,好有層次感!

🤍珍珠末椰子慕絲

《寧夏杞子系列》補益肝腎、益精明目

🧡杞子山藥炒玻璃蝦球
大大隻蝦球鮮嫩彈牙,搭配了杞子和營養價值豐富的山藥,幾好味

🧡紅棗圓肉杞子燉桃膠糖水
我喜歡呢款糖水含有紅棗、圓肉、杞子和桃膠味道清甜,滋潤極具美容功效,我都忍唔住飲咗幾碗🤭

🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁
仲有禮物送

每位於2023年9月29價值港幣和 30日與10月1和2日享用位元堂主題自助晚餐的賓客更有機會獲得位元堂野生蟲草皇強肺通12粒裝及寧夏杞子40克乙份( 合共價值港幣$208),憑換領卷到指定位元堂門店更可獲贈日本製造含10000mg低分子魚膠原蛋白肽的珍珠膠原美肌飲乙支,數量有限,送完即止。

《PLAYT 與位元堂主題自助晚餐》
日期: 2023 年 9 月 22 日至 10 月 8 日
時間: 18:30 - 21:30 星期一至星期四: 成人 HK$758 | 兒童 HK$488
星期五至星期日及公眾假期:成人 HK$798 | 兒童 HK$528
  • 生蠔
  • 羊架
  • 燉湯
  • 西班牙乳豬
  • 點心
依間buffet係我食過最多款式嘅其中一間,海鮮方面有兩款即開生蠔(法國同愛爾蘭)🦪仲有龍蝦、雪蟹腳、青口、蝦🦞作為生蠔控,雖然每次只限取兩隻,但職員開得好快,加上我去個晚唔多人食生蠔,基本上可以行多幾轉拎多幾隻返去慢慢歎🤤冷盤方面有幾款芝士同各式嘅 cold cuts,包括煙三文魚、parma ham、意大利肉腸同salami腸等🧀🥓刺身同壽司方面選擇都唔少,有帶子、雕魚、三文魚、八爪魚、花之戀等🍣最令我震驚嘅係平時我食buffet好少食熱盤,但佢嘅熱盤好多款式。除左西式嘅羊架、燒牛肉同意粉外,仲有中式嘅點心、粉麵、燒味同鑊氣小炒、日式嘅和牛壽喜燒同天婦羅,仲有印度咖喱同小食🍛好多都令我忍唔住手,其中西班牙烤脆皮乳豬超好食,我食左四五件🙈中式燉湯好夠火喉,忍唔住飲左第二碗!另外仲有台式果茶無限添飲🍹甜品方面,淨係蛋糕等嘅小甜點都有十幾款選擇,仲未計多款自家製gelato、中西式糖水等,選擇多到令人眼花繚亂🧁🍨見到有茅台雪糕好特別,不過我冇勇氣試🤣鍾意食甜品嘅女仔一定會覺得好滿意! 平日dinner buffet $758一位,食三個鐘,但網上訂位長期有折,仲要都折好多下,會抵好多😆
冷盤方面有幾款芝士同各式嘅 cold cuts,包括煙三文魚、parma ham、意大利肉腸同salami腸等🧀🥓刺身壽司方面選擇都唔少,有帶子、雕魚、三文魚、八爪魚、花之戀等🍣

2023-07-06
#銅鑼灣地膽 今次去柏寧酒店人氣餐廳PLAYT嘅「#PLAYTX位元堂主題自助餐 」,餐牌主打三大極具食療價值嘅野生蟲草皇、正珍珠末同寧夏杞子入饌; 邊食邊養生! #正珍珠末 有: 💭 珍珠末海皇蒸蛋白:蛋白滑嫩,海鮮鮮甜,加埋珍珠末嘅絲滑口感,太鮮美!💭 珍珠末椰子慕絲:椰香味濃郁,慕絲質地滑順,加埋珍珠末嘅獨特口感,真係一道清新又美味嘅甜品!#野生蟲草皇 有:💭 蟲草淮山杞子螺頭燉雞湯:滋補又開胃!湯底濃郁,雞肉滑嫩,加埋蟲草同淮山嘅滋補功效,令人回味無窮!💭 野菌蟲草蒸餃:餃子皮薄透,內裡包滿新鮮野菌同蟲草,口感鮮甜多汁!💭 花寸菇扒鮑魚配蟲草:鮑魚鮮嫩多汁,花寸菇鮮甜爽脆,蟲草提味,味道層次分明;精緻又美味!💭 蟲草牛肝菌意大利燴飯:牛肝菌香濃,口感細膩,絕對係意大利菜同中藥嘅完美結合!💭 杞子山藥炒玻璃蝦球:杞子同山藥增添香氣同口感,玻璃蝦球鮮甜彈牙,大愛!💭 紅棗圓肉杞子燉桃膠糖水:最後食返個暖笠笠嘅糖水,紅棗圓肉清甜可口、加埋口感滑順嘅杞子同桃膠,秋天食啱哂!大滿足嘅一個養生自助餐!PLAYT地址📍:銅鑼灣告士打道310號柏寧酒店1樓

#正珍珠末 有:

• 珍珠末海皇蒸蛋白
  • 珍珠末椰子慕絲
  • 杞子山藥炒玻璃蝦球
2023-09-10 1554 浏览
第一次食柏寧buffet,其實都唔係幾遠,起銅鑼灣E出口行大約5分鐘左右就到,都幾方便易搵,中午就開始入座食了,食到大約2點左右。海鮮區其實基本既野都有,係少左生蠔食,宜樣扣左少少分之外,都正正常常😂前面有好多醬汁可以攞。煙肉ok,多芝士種類食。咖哩種類豐富,牛肉咖哩整得好出色。中式區,佢既叉燒燒得好入味半肥瘦,佢側邊有蒸籠,燒賣同蝦餃好多料。粉麵區既白胡椒雞湯底,一試愛上,少少辣辣地甘,配米粉就最正。雪糕區,最令我估唔到就係有茅台味,宜個真係一大特色,佢既芝士藍莓味好好食,紅桑莓酸酸地,但好好食。整體黎講,其實buffet有既野都有,佢既白酒🍸好好飲,可以一試,宜派做緊魚子醬主題,鐘意食魚子醬既可以試試。

煙肉ok,多芝士種類食。

咖哩種類豐富,牛肉咖哩整得好出色。

2023-08-29 5550 浏览
週末在銅鑼灣激安購物之後,於柏寧酒店咖啡廳Playt食自助午餐。經過兩度玻璃門走進餐廳,自助餐取餐區差不多一望而盡。頭盤包括沙律、凍海鮮、煙鴨胸以及今次自助餐作為招徠的魚子醬等。西式主食大概有不同肉扒、肉腸、薄餅、麵包、炸麥樂雞和薯條等。中式就有些蒸點、酸菜魚、照燒汁炒牛柳粒、XO醬炒雜菜、鹹魚雞粒炒飯等。中西湯各一款,當然還有未數到的甜品和生果守尾圍。最突出的應是任飲的汽酒及果醋綠荼、檸檬梳打以及橙汁,由開飲到終結,正所謂食唔飽都飲到飽!芸芸選擇之中,沒有那一樣印象深刻特別好食的,反之不快的記憶體庫存甚多。凱撒沙律的沙律汁烯到是流質的,芝麻菜更是只苦不香!魚生中的八爪魚靭似橡筋。標示牌寫著有不同肉扒檔,當小人排到時就只有兩塊羊扒跟兩條排骨,完全不見有補充的迹象!但話說回來,羊扒稍為不錯,沒膻味,肉質鬆化。可是薄餅又絕對是另一件事:餅底又腍又糊,欠芝士香,評價即時跌回谷底!凍海鮮之間龍蝦戰勝蟹腳,起碼食到鮮美!點心所有的皮都是互相黏附著的,別要妄想能夠清脆俐落地夾起一粒來食!數得出的中式菜餚都不甚了了,最有印象的就是那超級乾硬化的炒飯,感覺跟食著脫水食物無異!而兩款湯品不論中湯或是西湯

芸芸選擇之中,沒有那一樣印象深刻特別好食的,反之不快的記憶體庫存甚多。凱撒沙律的沙律汁烯到是流質的,芝麻菜更是只苦不香!魚生中的八爪魚靭似橡筋。標示牌寫著有不同肉扒檔,當小人排到時就只有兩塊羊扒跟兩條排骨,完全不見有補充的迹象!但話說回來,羊扒稍為不錯,沒膻味,肉質鬆化。可是薄餅又絕對是另一件事:餅底又腍又糊,欠芝士香,評價即時跌回谷底!凍海鮮之間龍蝦戰勝蟹腳,起碼食到鮮美!點心所有的皮都是互相黏附著的,別要妄想能夠清脆俐落地夾起一粒來食!數得出的中式菜餚都不甚了了,最有印象的就是那超級乾硬化的炒飯,感覺跟食著脫水食物無異!而兩款湯品不論中湯或是西湯,俱是全無底蘊的!全餐至為把鬼的乃是那傳說中的魚子醬與及三文魚籽,所謂的任食,原來就只是依附在一小粒蝦仁青瓜或蛋批上的數粒裝飾!
戰利品
戰利品二
戰利品三
戰利品四
戰利品五
戰利品六
戰利品七
黑松露忌廉湯

未至於一無是處,但亦無甚可取。
2023-08-21 1957 浏览
星期日嚟到柏寧酒店嘅PLAYT食weekend brunch,呢個weekend brunch主打係無限添飲sparking wine.任食魚子醬同三文魚籽🍽️食物款式有好多選擇,包括有龍蝦🦞蟹腳🦀羊架🥩點心同自家製雪糕🍨等等.每款食物質素都唔錯,最驚喜嘅係羊架同茅台雪糕😍羊架肉質鮮嫩,醃料好惹味.茅台雪糕酒味幾濃🤤
2023-08-20
  • 雪糕
  • 燒羊架
2023-08-14 1586 浏览
香港柏寧酒店Playt一直都有自助餐優惠,今次見有榴槤甜品專區,於是決心一試其自助午餐。介紹說明有麵包蟹、急凍海鮮,朋友更是為麵包蟹而來,所以一入場就朝麵包蟹方向進發。期望是一隻隻的麵包蟹被碎碎地安排在一個小盤子上。雖然肉質還是實淨的,但雪藏味濃,之後也沒有再回取了。另一招牌是籠仔荷葉蒸原隻鮑魚配時令海鮮,賣相精緻,不過數量非常有限,親自去蒸部不下五次,最後在差不多完結時,朋友才搶到一籠,味道還可以,不過數量過分珍貴。本人很喜歡泰式生蝦刺身,味道正常發揮,本人回吃幾次。驚喜是有芒果糯米飯,芒果不多,不過糯米飯入味。其他精選魚生也算是新鮮。之後留肚食甜品,先試自家製意式雪糕,選了茅台及榴槤味。雪糕非常出色,茅台味雪糕真的好像喝下茅台一樣,不過自己不太喜歡飲茅台,所以吃了幾口就和朋友分享,可能非常適合平常不吃雪糕的長輩。榴槤味雪糕味道也不錯,但榴槤味製品還是要有榴槤質感最好。全場最不容錯過的是榴槤味葡式蛋撻,這是我在所有食物中最推介的,榴槤味甘甜,配合蛋撻熱辣辣的,非常惹味。整體而言,以大概折後港幣360來說,算是不過不失。款式在自助午餐來說算多,也有我喜歡的刺身和甜品,雖然麵包蟹和籠仔海

整體而言,以大概折後港幣360來說,算是不過不失。款式在自助午餐來說算多,也有我喜歡的刺身甜品,雖然麵包蟹和籠仔海鮮未乎如預期,但以這個價錢來說還是可以接受。最後我也吃得肚子滿滿的離開。有機會還是會再來。
  • 甜品
  • 泰式生蝦
2023-08-05 1657 浏览
因為慶祝,朋友介紹去附近呢間餐廳食自助餐,話午餐如果用會員$300再加一炸好抵本身以為呢個價錢喺銅鑼灣食到質素唔會好,點知入到去都好多嘢食,而且食物性價比都真係好高,無論刺身海鮮熟食都好味!只係嫌佢啲熟嘅菜多油同埋有一個問題就係,佢啲嘢食好似1:30之後就唔會refill 😮‍💨😮‍💨搞到想飲多碗湯都唔得螺肉最好味!燒味都冇乜機會試,因為一去就得返啲下欄位冇咩肉,食到夠唔靚嘅叉燒好瘦蟹鉗都係好似平時咁麻麻哋好食

螺肉最好味!

蟹鉗都係好似平時咁麻麻哋好食
2023-08-03 1410 浏览
因為有某D卡既推廣,一行5人黎左食下午茶自助餐。 座位好舒服,有好多sofa位。 食物--下午茶嚟講咁既價錢算係咁, 為起 $210/人, 4大一小, 有魚生。 魚生5款,當中有三文魚;壽司算多款式亦有冷麵。 熟:粉麵-白胡椒湯底好正亦有清湯,點心4款左右-有魚肉燒賣(最多人食),碗仔翅,粥,咖喱,炸物,PIZZA-有款叫麥炸雞好好食,亦有即炸天婦羅,咕嚕肉,鳳爪等。 甜品:甜品最出色,自家雪糕3款,可惜下午茶無榴槤味;軟雪糕機兩款味乳酪同柯華田(無試),蛋糕連鬆餅奶凍應該有成10款,朱古力噴泉,柯華田心太軟勁正。 無乜影相, 因為人流都多,坐到滿晒, 大致都同呢度放相既人差不多。沙律同出面差不多。 飲品:本身包一杯咖啡或茶, 而出面亦有任飲果汁豆漿。 咁數數下其實都多款,值試一次, 因為其中一個朋友食完都話下次想再黎。 衞生:很好,見到剩下甜品都會倒(有點浪費但無辦法),唔會留晚上buffet。時間:3:00已經勁多人排但安排得勁好,先tick名比號碼紙再行去排隊而且有人用手機不停去條龍度問你資料,3:15準備有人帶枱, 5:00會通知5:15完,食物會收但眼見仲有人坐都唔會傕你走。
 甜品甜品最出色,自家雪糕3款,可惜下午茶無榴槤味
沙律同出面差不多。
题外话/补充资料: 可以早少少到, 早D排定,會比定一個籌號你,準時入座。
2023-07-30
下午茶
庆祝纪念
生日
用餐优惠
團購、信用卡優惠
  • 柯華田心太軟
2023-07-30 1140 浏览
呢間buffet 不論中西日印的菜式也多不勝數,如果想要食什麼基本上都能食到。🦞龍蝦特別鮮美多肉;羊架🐑及牛排🥩特別嫰口多汁;燉湯特別濃郁好飲;點心特別新鮮入味;飲品零舍多選擇,由鮮榨橙汁🍊到sparkling wine 都有;甜品林林總總,雪糕🍦味道花樣百出。如果成為會員,生日會有一個蛋糕🍰送。這個蛋糕的品質十分令人滿意。牛奶忌廉是香滑的,蛋糕有很香的蛋味,雜果與蛋糕味道極度合襯,這是一個高質素既雜果蛋糕。

2023-06-21 1957 浏览
父親節去咗食自助餐,上網訂仲有八折,自助餐嚟講價錢都算合理啦,我哋食早輪五點至七點十五分。嘢食種類都豐富,味道好味,要讚一讚先,呢度啲侍應碗碟嘅密度都算好高。唔使我哋叫,先換碟。海鮮種類豐富,有生蠔、龍蝦、長腳蟹、蝦、青口…… 生蠔係法國嘅,雖然唔係好大隻,但新鮮,即場開。熟食有燒烤,羊架、牛扒,牛扒幾好食,冇筋。熱食,蒸魚、燒味、炒菜、伊麵……冬菇鮑魚,鵝掌呢個都好食,煮得好入味。冷盤,沙律、芝士、生蝦……凱撒沙律,好味,我鍾意啲醬汁。魚生類,三文魚、帶子、油甘魚,正正常常不過不失。燉湯,冇味精,好飲。甜品類,拿破崙夠鬆脆。有朱古力噴泉。雪糕有Movenpick。
熟食有燒烤,羊架、牛扒,牛扒幾好食,冇筋。
熱食,蒸魚、燒味、炒菜、伊麵……
冬菇鮑魚,鵝掌呢個都好食,煮得好入味。
冷盤,沙律、芝士、生蝦……
凱撒沙律,好味,我鍾意啲醬汁。
魚生類,三文魚、帶子、油甘魚,正正常常不過不失。
燉湯,冇味精,好飲。
甜品類,拿破崙夠鬆脆。
有朱古力噴泉。
雪糕有Movenpick。
2023-06-13 1824 浏览
就到父親節緊係要同小朋友爸爸食餐勁啦😋😋Playt父親節主題嘅爸BQ燒烤美食盛宴超正自助餐,海鮮鮮甜多汁,肉類外脆內嫩,菜式選擇豐富且每一啖都份外驚喜,滋味滿分💯💯必食限定菜式:蒜香牛油燒生蠔、烤黑安格斯牛肋排、香脆西班牙烤乳豬、泰式辣椒烤大頭蝦、印度風味烤珍寶紅鯛魚、自家製威士忌意式雪糕、滋補燉湯、花菇鵝掌扣鮑魚海鮮、魚生:🦞🦀🐙🦐長腳蟹、龍蝦、海鮮、生蠓10分之鮮味,食到成手都係汁😋😋 勁多魚生及壽司選擇🍣🍙🍘🍱熱食 :螞蟻上樹、避風塘炸生蠔、黑椒牛柳粒、蝦醬蒜片炒花枝蝦球、畺汁芥蘭、燒味、點心...等等🎂🍨🍦🍮🍧🧁🥧🍫甜品:朱古力噴泉、雪糕、蛋糕、糖水、水果多到數唔哂呀🥰🥰飲品:出邊有兩款好特別嘅🍊🍏水果茶,可以自己加珍珠加配料好好飲架🍹🍹🍸🍸柏寧酒店 PLAYT:銅鑼灣告士打道310號1樓
就到父親節緊係要同小朋友爸爸食餐勁啦😋😋

柏寧酒店 PLAYT:銅鑼灣告士打道310號1樓
2023-06-02 1914 浏览
好耐無去Park Lane食tea,今日湊巧約朋友再去試下。食物選擇眾多,有不同類型嘅款式同埋風味,可以算得上應有總有,琳瑯滿目。熱食方面:港式有魚蛋豬皮蘿蔔、豬腳、豬大腸、沙薑鳳爪、炸雲吞、煎釀三寶、自選粉麵....東南亞有章魚小丸子、鱈魚丸、炸忌廉蟹肉、炸雞、薯條、豬頸肉、雞翼、咖哩牛腩、 春卷、咖哩素菜角.....日式有刺身(三文魚鯛魚八爪魚)、壽司......冷盤方面有凍蝦凍蜆同埋青口, salad bar有紅菜頭、羽衣甘藍....甜品方面都好多選擇,蛋糕、pancake、 macaron、雪糕、生果.......tea buffet包一杯餐飲, order 左 cappuccino.總結: 食物質素不過不失、食物選擇種類好多。切合到唔同人的需要, 環境都唔錯,枱與枱之間距離寬敞,兩小時,可以舒舒服服咁食下野傾下計👍備註: 網上訂座有7折優惠

熱食方面:
日式有刺身(三文魚鯛魚八爪魚)、壽司......

備註: 網上訂座有7折優惠
2023-05-26
用餐优惠
優惠券
我係一個好鍾意食自助餐嘅人,因為好享受一次性有多種食物選擇😆可以同朋友慢慢食慢慢傾,如果要揀水準以上嘅自助餐,我推介香港柏寧酒店PLAYT😎襯住聖誕逐漸濃厚,就嚟試吓佢哋嘅自助晚餐,場內有多款自款區:包括沙律、芝士、海鮮、刺身壽司、燒烤、咖哩、粉麵、燒味、點心、粉麵、甜品,另外亦有鴨肝提供,雖然係限量同要排隊拎嘅,但係推薦大家一定要試,食落一啲都唔肥膩,好香好惹味~ 特別推介焗蟹蓋,用匙畢起見到入面好多料,食落好creamy!仲有牛肉羊肉都好好味, 雖然本人無咩點食,但係我同行朋友拎咗N轉,佢話超好食,火候控制得好好咁話🙈 海鮮選擇都唔少,處理得好乾淨, 鍾意龍蝦,肉質鮮甜又好多膏,每人食咗半邊已經好滿足,即開嘅生蠔亦超鮮嫩, 滑入口中冇得頂~甜品亦非常精緻,款式多到眼花繚亂,最特別一定係佢哋自家雪糕嘅味道, 除咗有朱古力味、士多啤梨味、伯爵茶味等等,仲有中國酒味嘅雪糕!當日就試咗茅台味雪糕,入口好有驚喜,奶味之中滲透出陣陣酒味✨值得一讚係由廚師到服務員態度都好好,每一個崗位嘅職員都恰到其分✔️ 同埋食物款式太多了,PO都PO唔曬,下次會再嚟食,喺銅鑼灣夠方便🙈

值得一讚係由廚師服務員態度都好好,每一個崗位嘅職員都恰到其分✔️ 同埋食物款式太多了,PO都PO唔曬,下次會再嚟食,喺銅鑼灣夠方便🙈
2022-12-06
2023-04-25 5150 浏览
有日呀娘無啦啦話想食buffet😳自助餐喎🌝真係又愛又恨開心既係可以食到好多唔同野但我一定忍唔住食到200%飽怕肥又怕熱氣😮‍💨女人🤦🏻‍♀️聽聞柏寧 #playt 唔錯 係網上平台見到又做緊promo Ok食囉~環境:環境好大 拎野食既area都好分明闊落 職員安排左我地坐窗口旁邊✌🏻而且開放式廚房 睇到即煮即上枱 pizza都係即焗 我鍾意呢種透明度❤️‍🔥服務:職員幾多又友善 做野爽手收碟快 不過負責比野食既職員就差啲 無咩禮貌無咩交流😅大家都好似唔想開口講野haha質素:大眾化既冷盤選擇都多 想快啲番本揀龍蝦就岩 有膏肉質彈牙但無咩鮮味 壽司刺身都正常水準 熱盤唔算特別多 不過印式日式中式港式也不乏 最好味係我飽到賴屎先發現到既壽喜燒🥹鹹蛋黃軟殼蟹我都encore左幾次🫠甜品最令我失望啦 真係好少款 無一個值得食第二次 全部試過就算 勝在夠迷你 又唔會好甜囉
有日呀娘無啦啦話想食buffet😳
自助餐喎🌝真係又愛又恨