2021-08-25 59 浏览
一直都想試呢間Pizza Maru 慕芝加哥Pizza 之名而來揀左 泡菜海灣芝加哥(regular 9”)$189 超多芝士😍拉出黎嗰下的確幾震撼,餡料都好豐富,除咗火腿菠蘿,仲有泡菜蝦、蟹棒、蘑菇等等不得不提係個蜜糖杏仁皮邊甜甜地脆脆地,都幾特別!整體來講好好食,食兩件都OK!食三件應該好漏😂😂菠菜忌廉三文魚意粉 $158味道正常,好足料,好多三文魚、松子仁同埋蘑菇,好掛到汁,唔錯嘅鳳梨蝦芝士鐵板拌飯 $139個鐵板令佢有啲似石頭鍋飯嘅感覺,芝士焦焦地幾香口,食落味都唔錯,不過就冇咩韓式嘅感覺有啲韓式辣醬或者泡菜可能會好啲😂😂整體來講,食物質素都唔錯,可以一試!但係未必會再食再回頭
一直都想試呢間Pizza Maru

慕芝加哥Pizza 之名而來
揀左 泡菜海灣芝加哥(regular 9”)

不得不提係個蜜糖杏仁皮邊
甜甜地脆脆地,都幾特別!
整體來講好好食,食兩件都OK!食三件應該好漏😂😂

菠菜忌廉三文魚意粉 $158

鳳梨蝦芝士鐵板拌飯 $139

有啲韓式辣醬或者泡菜可能會好啲😂😂

整體來講,食物質素都唔錯,可以一試!但係未必會再食再回頭
2021-08-25 88 浏览
慶祝生日,今日同親戚一齊黎到荃新天地的🍕Pizza Maru,經過很多次都冇發現,這間居然是媽媽介紹的(平日媽都係宅在家甚少外出,竟然有好推介,試試佢咩料!)對於他們家的Pizza麵包底質地特別,外脆內軟之餘很有嚼勁,麵包看上去有點紫色,即使食到最後冷了也不會影響他的鬆軟度。翻查網上資料,他們的麵團在韓國拿了專利!失敬失敬!🍕肉食主義 番茄醬底 Meaty-holic 9"($153)牛小排、番茄、泡菜蛋黃醬perfect match! 🍕薯角炭燒雞肉芝加哥(蜜糖杏仁邊) Grilled Potato Chicken Chicago Honey almond edge 9" ($189)為了蜜糖杏仁邊而叫既!蜜糖杏仁邊是甜的,加上芝心,而pizza的醬汁是BBQ醬,雖然覺得又咸又甜會生痱茲(hahah)但所有野融合起來又沒有太大違和感。🍽Maru秘製青口鍋 Maru Blue Mussel Pot ($158)秘製汁好鮮味,而且青口份量超多!🍛鳳梨蝦芝士拌飯 Cheese Prawn Bibimbap ($139) 以鐵板容器保持飯的熱度,但整體屬於偏甜!🍝蒜蓉番茄蟹肉 Tomato

牛小排、番茄、泡菜蛋黃醬perfect match!

秘製汁好鮮味,而且青口份量超多!

以鐵板容器保持飯的熱度,但整體屬於偏甜!

🍝蒜蓉番茄蟹肉 Tomato Garlic Crab Meat Pasta ($163)
軟殼蟹炸香,以經典的番茄撈意粉,不過不失。

Craft Beer!
🍻Witch 475ml ($87)
黑啤真的有點nuts/朱古力味!
餐廳開左唔算好耐,裝修新淨光鮮整潔,適合三五知己聚會。群蟹派對 (蕃茄醬底)9寸 $148~美式pizza,好多餡,有蟹肉,紫洋蔥,鮮蝦,燈籠椒,粟米,木魚碎,bbq 醬,酸忌廉醬香芹,磨菇,mozzarella,好多芝士好拉絲,餅底有咬口,建議趁熱食,好食。蒜香甜辣秘制炸雞(非辛辣)6件 $118~帶骨炸雞,目測大約有半隻雞嘅份量,皮脆肉嫩,口味酸甜,特別個皮同個醬好夾,好好食。韓式海鮮炒年糕 $89 ~可以揀卡邦尼味或韓式辣醬味,個人喜愛白汁🤩🤩揀左卡邦尼,好多汁,濃度剛好,比預期好食,好多海鮮,年糕都唔少,仲有啲韓國粉絲,大推呢個餸呀!!Coke Zero $38Mango Passie Iced Tea $48~芒果茶味,第一啖偏甜,攪均先飲唔錯!
餐廳開左唔算好耐,裝修新淨光鮮整潔,適合三五知己聚會。

群蟹派對 (蕃茄醬底)9寸 $148

蒜香甜辣秘制炸雞(非辛辣)6件 $118

韓式海鮮炒年糕 $89

Coke Zero $38
Mango Passie Iced Tea $48
~芒果茶味,第一啖偏甜,攪均先飲唔錯!
一直都好想食哩間韓式pizza店🍕 但每次經過都超級多人,所以一直都未食到🤨咁火紅一定係好好食! 所以上星期早放即刻去排,皇天不負有心人😄 終於食到啦yeah✌·🍕薯角炭燒雞肉芝加哥 (蜜糖杏仁邊) HKD$189/9"芝心厚批加埋蜜糖杏仁邊🍯 鹹香中帶點香甜,好特別好吸引呀😍 整個pizza佈滿芝士🧀 輕輕一拉已經超級拉絲😻😻 即時心心眼咗!配料都超級豐富,薯角同炭燒雞肉好香口,加埋蘑菇🍄、蕃茄🍅、洋蔥,再mix埋BBQ醬,真係perfect!記得要趁熱快啲食,pizza先至夠軟熟拉芝㗎😄😋·🍗牛骨汁醬油炸雞 HKD$128/6pcs炸雞炸得好香脆🤤 啖啖肉好juicy! 已經去左骨方便食👍牛骨汁醬油雖然食唔出係咩特別醬汁😆 味道鹹甜適中,頗為濃郁,好適合作為炸雞醬汁呢~·🥗MARU凱撒沙律 HKD$93On diet中既我點都要叫返個沙律清新下🍃 羅馬生菜好新鮮爽脆👍 加埋炸麵包粒、煙肉乾、巴馬臣芝士等,為重口味既一餐減低邪惡度呢😆·🍹Peach Lime Iced Tea HKD$48蜜桃🍑香味突出,酸甜交融好解渴😚 同時可減低油膩感。

🍕薯角炭燒雞肉芝加哥 (蜜糖杏仁邊) HKD$189/9"

記得要趁熱快啲食,pizza先至夠軟熟拉芝㗎😄😋
🍗牛骨汁醬油炸雞 HKD$128/6pcs

炸雞炸得好香脆🤤 啖啖肉好juicy! 已經去左骨方便食👍

🥗MARU凱撒沙律 HKD$93

🍹Peach Lime Iced Tea HKD$48

蜜桃🍑香味突出,酸甜交融好解渴😚 同時可減低油膩感。
2021-06-09
  • 薯角炭燒雞肉芝加哥
2021-08-17 106 浏览
又來吃Pizza Maru了,來吃飯一定要預先訂位,不然真的有排等了(◐‿◑)點了較少見的芝加哥薄餅—泡菜海灣口味(配蜜糖杏仁邊)芝加哥薄餅之所以令人著迷,在其滿滿的芝士餡料及其厚批邊。泡菜海灣口味味道類似平時吃島的千島海鮮口味,不同的是多了要點泡菜風味,其蜜糖杏仁脆邊才是精髓,咸甜的配搭,再配上滿滿的芝芯餡料,芝士控表示大滿足( ´▽`) 一定要趁熱食!原本想點的蜜糖忌廉炸薯條一早已售罄,改點了韓風蟹肉塔及Maru紫蘇炸魷魚圈韓風蟹肉塔大推這道前菜!滿滿的蟹肉配上牛油、青瓜及酸忌廉醬,加上旁邊烤得香脆黑米薄餅,口袋形設計,裡面放上滿滿的蟹肉,很滋味啊!Maru紫蘇炸魷魚圈至於炸物亦同樣做得不錯,魷魚圈大大件炸得香脆,酸酸的洋蔥醬解了炸物的膩,適合一大班人分著吃。飲品則點了Peach Ade味道不會太甜,桃味較清新,可以為薄餅、炸物類解點膩。
點了較少見的芝加哥薄餅—泡菜海灣口味(配蜜糖杏仁邊)

泡菜海灣芝加哥(配蜜糖杏仁邊)

芝加哥薄餅之所以令人著迷,在其滿滿的芝士餡料及其厚批邊。

飲品則點了Peach Ade
Peach  Ade
味道不會太甜,桃味較清新,可以為薄餅、炸物類解點膩。
2021-07-19
Peach  Ade
  • 泡菜海灣芝加哥
2021-08-16 72 浏览
這間位於荃灣的pizza店,晚市時間門口大排長龍,主打韓式pizza、炸雞及小食等,份量十足。蜜糖柚子花園沙律菜新鮮爽脆,帶點柚子酸甜,還有些杏仁及合桃等,非常清爽。釜山炸軟殼蟹軟殼蟹炸得香脆,有淡淡的胡椒粉味,旁邊還有些沙律菜。蜂蜜牛油秘製炸雞要了6件炸雞,炸雞炸至金黃香脆,表面灑上粉狀的調味料,帶點甜味,炸雞皮脆肉嫩,不會炸得太乾。芝心MARU大哥要了9寸,兩個人都好夠食,餅底很薄,表面舖滿了芝士,pizza醬汁是燒烤醬,味道香甜惹味,上面有雞肉、番茄配料,餅底鬆脆。

蜜糖柚子花園

釜山炸軟殼蟹
軟殼蟹炸得香脆,有淡淡的胡椒粉味,旁邊還有些沙律菜。

蜂蜜牛油秘製炸雞
要了6件炸雞炸雞炸至金黃香脆,表面灑上粉狀的調味料,帶點甜味,炸雞皮脆肉嫩,不會炸得太乾。

芝心MARU大哥

喺同事👦🏻極力推薦之下,我哋嚟咗依間超人氣韓國🇰🇷餐廳Pizza Maru。餐廳最出名就係食Pizza 🍕同埋炸雞🍗。🏷薯角炭燒雞肉芝加哥($189)芝加哥薄餅源自於芝加哥一款Deep-dish pizza,批厚達5cm。而今次我哋食嘅芝加哥薄餅就無甘厚啦,但係一樣充滿芝士🧀,非常邪惡😈,包保一試就愛上😍。芝士滿滿的芝加哥薄餅餅底十分鬆軟,上面佈滿芝士,餡料主要就係大大舊嘅雞🐥肉🤩,批邊內亦充滿芝士🤤,批邊外皮佈滿蜜糖苦杏仁,十分香脆。有食家話啲芝士可以拉到20cm。我就試吓🤔,啱啱上檯...熱辣辣果陣係拉唔到遠嘅;但係攤凍咗少少之後,可以拉到30-40cm,同事話我做咩食到喺度玩😂,其實我唔係特登架🤣。🏷半半炸雞($223)可以揀兩款炸雞,各6件。我哋揀左兩款最受歡迎嘅炸雞:「蜂蜜牛油秘製炸雞」同埋「蒜香甜辣秘製炸雞」。「蜂蜜牛油秘製炸雞」係喺炸雞上面灑滿甜甜嘅蜂蜜牛油調味粉,比較乾身;而「蒜香甜辣秘製炸雞」係喺炸雞上面淋上甜辣醬汁,相對地較為Juicy,甜甜地,唔算好辣。整體嚟講雞肉好厚身,啖啖都係肉🤤,唔油膩,香脆可口,兩款炸雞各有特色。🏷漁夫蕃茄燴海鮮($198)以青口、蝦🦐、

🏷薯角炭燒雞肉芝加哥($189)
薯角炭燒雞肉芝加哥

🏷半半炸雞($223)
蜂蜜牛油秘製炸雞、蒜香甜辣秘製炸雞

🏷漁夫蕃茄燴海鮮($198)
以青口、蝦🦐、魷魚圈同埋烤餅混合蕃茄燴汁。其實啲海鮮有少少煮到熟過頭🙊😂,爭少少。主要係個燴汁,比較特別🤤。留意一定要趁熱食,如果凍咗食,風味就會變咗😕。
漁夫蕃茄燴海鮮

個人認為喺Pizza Maru食pizza同埋炸雞都好抵食😋,適合同三五知己一齊嚟食。

留意一定一定要訂位,唔係嘅話要排成個鐘先入到去🥲⋯⋯(星期五六日及公眾假期不設訂位的)。

*聲明:本人並沒有參與Pizza Maru試食活動🤔或收取任何優惠,only食完變咗會員🌹☺️同埋多咗個電子印花🌸🤪。以上食評並無誇張失實🙂。

2021-07-23
薯角炭燒雞肉芝加哥
蜂蜜牛油秘製炸雞、蒜香甜辣秘製炸雞
2021-08-12 144 浏览
荃新天地呢間長期都咁多人排隊,每次想食都要排好耐,無計啦,好食就要等。等左一陣,終於可以食炸雞。叫左個蜂蜜蒜泥炸雞,叫多個群蟹派對pizza, 再叫多一個韓番蟹肉芝士波。蜂蜜蒜泥炸雞好重蒜蓉味,蜂蜜又甜甜地,非常好味。炸雞炸得啱啱好,雞肉仲保持得好juicy, 叫左6件真係唔夠喉。韓番蟹肉芝士波好多蟹肉,好鮮甜,外脆內軟,芝士好香滑。個汁酸酸甜甜,帶少少辣,韓風style正呀。pizza好多蟹肉,好鮮甜,餅底好薄,好煙韌,和風燒汁再加木魚,多重口感,刺激味蕾,果然呢間係主打pizza, 好好味飲品方面有酒精同無酒精選擇,有水果梳打,水果茶不同選擇,啱晒唔飲酒嘅人。

2021-08-12 114 浏览
今天特地帶個小朋友去Pizza Maru吃她愛吃的拉絲pizza,叫了一個9吋的「太陽番茄芝加哥」批,這個pizza非常有魅力又邪惡,內裏有芝士條、Double馬蘇里拉芝士、巴馬臣芝士… Maru 番茄醬。嘩!香噴噴,小朋友開始興奮了,她開始分pizza給各人,剷上一件拉𢇁效果立即出現,笑得她很滿足,往下來開始進食,她愛芝士部份,我愛整體,辣肉腸、番茄、香芹片,非常滋味,pizza質地軟糯香口,非常好。另外叫了一個「泡菜卡邦尼藍青口意粉」,餐湯是一個韓式海帶豆腐湯,幾好味。意粉有微辣,卡邦尼底做得非常厚身美味,藍青口大隻飽滿,加上點點泡菜原來係好夾的。

2021-08-11 240 浏览
今日經過荃灣,見到呢間韓國pizza 餐廳好多人排隊,價錢又唔貴,睇餐牌好吸引,而且份量多,好似唔錯😋🌟 泡菜海灣芝加哥 ($189)Pizza 軟熟,芝士份量多,做到拉絲既效果,醬汁甜甜地,而且多左泡菜酸酸辣辣既味道,好特別,海鮮新鮮,蝦肉爽口彈牙,再加上蜜糖杏仁邊,同pizza好夾😋🌟 蜂蜜牛油秘製炸雞 - 6pcs ($118)炸雞外脆內軟,食落口唔會太甜,有牛油🧈中和返甜味,加上炸雞落左秘製既調味,令炸雞味道更加豐富😋🌟 南瓜忌廉軟殼蟹意大利飯($163)軟殼蟹鮮甜,肉質嫩滑,南瓜味濃郁,意大利飯煮得岩岩好,亦都唔會太爛,南瓜加上忌廉配意大利飯味道好夾😋🌟 Mango Grapefruit Ade ($48)芒果味香甜,加上薄荷葉同檸檬🍋,令到杯飲品好清新,沖調唔會太甜,同pizza 好夾既飲品😋

🌟 泡菜海灣芝加哥 ($189)

泡菜海灣芝加哥

🌟 蜂蜜牛油秘製炸雞 - 6pcs ($118)

蜂蜜牛油秘製炸雞

🌟 南瓜忌廉軟殼蟹意大利飯($163)

南瓜忌廉意大利飯

🌟 Mango Grapefruit Ade ($48)

Mango  Grapefruit  Ade
2021-07-26
泡菜海灣芝加哥
南瓜忌廉意大利飯
Mango  Grapefruit  Ade
2021-08-11 3456 浏览
上次經過citywalk已經見到呢間餐廳超多人排隊,google完先知原來佢咁有來頭😯 恕小女子孤陋寡聞🙈拎左專利既綠茶麵糰PIZZA,仲有我最愛既甜辣炸雞,幾大都要試下!😍好欣賞一間餐廳既menu會列明每個菜式既成分,岩晒D要戒口/減肥/敏感etc人士👍🏻 我同男友兩個人叫左六件蒜香甜辣秘製炸雞,辣魷魚烤蛋拌飯,9寸蒜香雞🍕同埋一杯濟州橙汁~平時食開既韓式炸雞通常只有甜辣,但呢度除左有甜辣仲有"蒜香甜辣",岩晒我呢個愛蒜之人🤣雞皮十分脆雞肉嫩滑juicy😋除左有好開胃既甜辣醬之外仲多左層蒜蓉香,勁正!🤤🤤辣魷魚烤蛋拌飯除左主角魷魚之外仲加左燈籠椒同洋蔥等等去炒,口感豐富,辣醬味道唔會太辣但就令成個炒飯更惹味!😋🍕等左大約廿分鐘,新鮮熱辣,一黎到聞到勁香燒烤醬味😍我地無叫double🧀既芝加哥餅底對我地黎講已經好足夠😂批邊即刻食既口感外脆內軟,放左一陣先食就變得更加煙韌,兩樣口感都好正,而且食到出面pizza食唔到既穀物香味👍🤤餡料勁豐富, 煙肉同蒜片增加左香氣,燒烤醬同雞肉好夾,果然出色!👏咁大個又好食既🍕先百三蚊,性價比爆晒燈🎉呢杯橙汁味道比較偏向似柑橘多過橙,唔會太酸易入口幾好飲

雞皮十分脆雞肉嫩滑juicy😋
除左有好開胃既甜辣醬之外仲多左層蒜蓉香,勁正!🤤🤤

9寸蒜香雞薄餅

🍕等左大約廿分鐘,新鮮熱辣,一黎到聞到勁香燒烤醬味😍
我地無叫double🧀既芝加哥餅底對我地黎講已經好足夠😂
9寸蒜香雞薄餅

咁大個又好食既🍕先百三蚊,性價比爆晒燈🎉
濟州橙汁

呢杯橙汁味道比較偏向似柑橘多過橙,唔會太酸易入口幾好飲😁

我同男友最後都食唔晒要打包😂
見隔離檯叫左兩個意粉賣相都唔錯,加埋咁正既🍕,係絕對會encore既餐廳!😍😍
2021-08-09
濟州橙汁
  • 橙汁
  • 蒜香雞薄餅
  • 蒜香雞pizza
  • 蒜香甜辣炸雞
每次經過此店、總看見人頭湧湧😄😄是日早放工、又不用等位、就試一下吧🙃🙃荃灣店面不算大、空間感略為不足😌店內人手十分充足、主要以英文溝通🔤座位之間距離不遠但可接受😗在這寸金尺土的香港、也不能要求太多了😄特色薄餅 Premium Pizza群蟹派對(蕃茄醬底)6吋$148批底轉特色手工批邊 - 金芝批(另加$32)😋😋金芝批 - 細滑蕃薯慕絲、配搭兩款香濃芝士。蕃薯慕絲略帶甜味、與芝士鹹味產生奇妙化學作用、味道好好😋😋特別薄餅 - 群蟹派對蟹肉量不算多、另有鮮蝦、紫洋蔥……以及大量木魚碎。加上mozzarella cheese。整體上味道豐富。配合以健康麵團專利所製作特的批底。不同於以往又飽又油膩的厚批底😚芝士秘製炸雞 $118/6 Pcs外皮炸得香脆、味道主要來自灑在炸雞面的芝士粉。份量小、6件雞屬於BB雞。性價比不高、可忽略的食品。設有HH時段、有部分酒精類飲品會有HH價錢。整體而言、在不需要等位情況下可試。如要等超過30分鐘的話、還有更好的選擇。**是日消費$328/2人**
每次經過此店、總看見人頭湧湧😄😄
是日早放工、又不用等位、就試一下吧🙃🙃

荃灣店面不算大、空間感略為不足😌
店內人手十分充足、主要以英文溝通🔤
座位之間距離不遠但可接受😗
在這寸金尺土的香港、也不能要求太多了😄

特色薄餅 Premium Pizza
群蟹派對(蕃茄醬底)6吋$148
批底轉特色手工批邊 -
金芝批(另加$32)😋😋
群蟹派對批邊轉金芝批

特別薄餅 - 群蟹派對
蟹肉量不算多、另有鮮蝦、紫洋蔥……
以及大量木魚碎。加上mozzarella cheese。
整體上味道豐富。
配合以健康麵團專利所製作特的批底。
不同於以往又飽又油膩的厚批底😚

芝士秘製炸雞 $118/6 Pcs
外皮炸得香脆、味道主要來自灑在炸雞面的芝士粉。
份量小、6件雞屬於BB雞。
性價比不高、可忽略的食品。
芝士秘製炸雞

設有HH時段、有部分酒精類飲品會有HH價錢。
整體而言、在不需要等位情況下可試。
如要等超過30分鐘的話、還有更好的選擇。

**是日消費$328/2人**

2021-07-28
群蟹派對批邊轉金芝批
  • 群蟹派對
  • 金芝邊
2021-08-10 68 浏览
每次經過都會見到人龍排隊,難得放早便提早過去試下餐廳主打炸雞,pizza,仲有沙律,小食等等蒜香甜辣炸雞6隻剛新鮮炸起,件件都皮脆肉嫩,蒜香味十足食炸雞點會唔飲返杯手工啤酒,絕配啊!群蟹派對幾乎每台都會叫個pizza,有蟹肉,鮮蝦,木魚,紫洋蔥,BBQ醬等等Pizza底全手工製造,口感不錯,煙煙韌韌下次可以叫個大size帶子泡菜卡邦尼好少會見到用泡菜卡邦尼,微辣帶少許泡菜酸味,帶子又煎得剛剛好,好食!
每次經過都會見到人龍排隊,難得放早便提早過去試下

餐廳主打炸雞,pizza,仲有沙律,小食等等

蒜香甜辣炸雞6隻
剛新鮮炸起,件件都皮脆肉嫩,蒜香味十足
炸雞點會唔飲返杯手工啤酒,絕配啊!

群蟹派對

Pizza底全手工製造,口感不錯,煙煙韌韌
下次可以叫個大size

帶子泡菜卡邦尼

• 帶子泡菜卡邦尼
2021-08-10 80 浏览
我哋兩個都係韓粉,人同食物我哋都喜歡今日特登揀左呢度食嘢,係門口已經要攞飛排隊。好,坐低睇吓有咩好食先。韓番蟹肉芝士波,外面炸到香脆嘅薄皮,一咬入去,裡面豐富的餡料,有蟹肉,芝士,洋蔥。配上Maru 秘製蕃茄醬,勁正!峰蜜牛油秘製炸雞,紅色炸雞係我至愛,除咗炸得岀色,裡面嘅雞肉依然嫩滑,上面嘅香料粉甜甜咸咸,非常特別。泡菜海灣芝加哥,極過分爆多芝士,多到可以拉絲,基本上有芝士係無得輸。特別之處係蜜糖杏仁邊,好少食甜嘅批底,但同餡料配搭起黎完全無違和感!Yuza Tea, Rose Jasmin Green Tea,最後叫兩杯花茶

好,坐低睇吓有咩好食先。

2021-08-07 145 浏览
經常經過呢間pizza 店都人山人海,放工雖然極速閃人,但都做好等位嘅心理準備要等一段時間,好彩人流都比想像中快咗。全場爆滿,入座限時90分鐘,2人座位唔算寛敝。 侍應主要都係外國人。餐廳主打韓式炸雞/Pizza,仲有大螢幕一路播住韓國MV,氣氛唔錯漁夫番茄燴海鮮配脆包 / $198 - 醬汁係番茄忌廉汁,海鮮份量唔算太多, 但質量取勝 , 尤其醬汁係加分位, 我同朋友都勁鍾意呢個汁,  爭D連個碟都lam乾淨. 當中有4款海鮮, 有青口/虎蝦/帶子/魷魚,  全部都算彈牙又夠厚肉, 整體覺得算幾新鮮.  值得再叫泡菜海灣芝加哥Pizza - Regular 9" / $189 - 餐廳其中一樣主打嘅手工pizza, 比呢個芝加哥pizza吸引左。呢款pizza賣點係芝心批邊另外仲蜜糖同杏仁片,少少甜味加上邪惡芝心,整個pizza使用左3款唔同嘅cheese , 拉到芝係必然🤤餡料有蝦/蟹捧/火腿/菠蘿,雖然menu 上面話呢款pizza 係辣嘅,但辣度好輕微,個人覺得唔食得辣嘅都可以一試。而批邊比坊間嘅厚,口感偏煙韌,有少少似bagel😋好有驚喜, 整體食物CP值都算高,要等位都抵啊

而批邊比坊間嘅厚,口感偏煙韌,有少少似bagel😋好有驚喜, 整體食物CP值都算高,要等位都抵啊😆

幸好趕到Happy Hour前入座,所以我地一人叫左2杯COCKTAIL,  我嘅係Maru Punch / $73 , 朋友嘅係Sangria / $88
Cheers 🍻