2023-06-10 39 浏览
餐廳位於屯門市廣場, 位置好方便, 枱與枱之間距離比較近。𓊈泡菜海灣芝加哥 ✧ 蜜糖杏仁邊 $𝟸𝟷𝟹𓊉睇menu 時已經被呢個 Pizza 深深吸引住, 上枱時仍然覺得幾震撼, Pizza 邊上面有杏仁片, 裡面有滿滿嘅芝士可以拉絲, 餡料好豐富, 有鮮蝦, 蟹棒, 洋蔥, 蘑菇, 菠蘿, 火腿粒等, 味道香甜, 充滿口感好好食!𓊈手工泡菜芝士波 $𝟷𝟷𝟾𓊉泡菜芝士波好特別, 平時好少見, 外皮炸得好酥脆, 切開裡面係半溶芝士加泡菜絲, 側邊有泡菜蛋黃醬可以蘸點。𓊈Maru紫蘇炸魷魚圏 $𝟿𝟹𓊉魷魚圈外皮唔會有太多炸粉, 好香脆, 魷魚好軟腍, 側邊配有沙律醬椰菜, 可以減少油膩感。𓊈Jeju Orange Juice $𝟹𝟾𓊉橙汁好香濃, 唔會太甜。
餐廳位於屯門市廣場, 位置好方便, 枱與枱之間距離比較近。

𓊈泡菜海灣芝加哥 ✧ 蜜糖杏仁邊 $𝟸𝟷𝟹𓊉

𓊈手工泡菜芝士波 $𝟷𝟷𝟾𓊉

𓊈Maru紫蘇炸魷魚圏 $𝟿𝟹𓊉

𓊈Jeju Orange Juice $𝟹𝟾𓊉
橙汁好香濃, 唔會太甜。
2023-06-09 42 浏览
🇭🇰屯門-Pizza Maru屯門終於有間高質餐廳啦😚見佢新開星期日就去咗食🤪聽食過嘅朋友仔既評價都唔錯~所以要等位都照食~⍗ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈⍗☑️整體方面:用餐位置有外同內,不過跟職員指示分配位置俾你~店內職員好多都係用英文溝通 不過好似我咁渣既英文佢都會明你講乜😹👅 Maru紫蘇炸魷魚圈(⭐8/10) $93炸魷魚圈食落好外膽內軟又香口,而且魷魚圈食落易咬,唔會“銀”🤣仲有椰菜配凱撒沙律中和個味道😚👅 火辣秘制炸雞(⭐8/10) $118/6件呢個火辣炸雞,肉質嫩滑,唔同部位都有㗎,同埋每舊都大大份,味道甜甜辣辣的,醬汁份量足夠沾滿哂每件雞件😍👅 至尊熱狗意粉(⭐9/10) $173呢個意粉係一放,就勁吸睛~有大大條法蘭克福腸鋪係意粉表面😍而味道除咗酸酸甜甜之外~仲有微辣 所以特別惹味😋下次都會再叫呢個意粉!!!👅 Mango Passion Iced Tea(⭐7/10) $48飲落清新,唔會太甜😌食完油膩嘢飲番杯,即刻解油膩感~⍗ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈⍗🎏地址Pizz
🇭🇰屯門-Pizza Maru

👅 Maru紫蘇炸魷魚圈(⭐8/10) $93

👅 火辣秘制炸雞(⭐8/10) $118/6件

👅 至尊熱狗意粉(⭐9/10) $173

飲落清新,唔會太甜😌食完油膩嘢飲番杯,即刻解油膩感~

🎏地址Pizza Maru (屯門市廣場1期) (屯門)
1.屯門屯順街1號屯門市廣場1期2樓2030-2033號舖
2.元朗元龍街9號形點 I L1樓1076號舖
3.旺角亞皆老街8號朗豪坊4樓3號舖
4.銅鑼灣軒尼詩道500號希慎廣場13樓1302號舖

#hkig #foodie #hkfoodblogger#likeforfollow #likeforlikeback #discoverhongkong #food #yummy#hkfood #hkfoodie #hkmarketing #食好西 #吃貨 #likeforlikes #blogger #hkfollows#韓國菜#PIZZAMARU #韓國餐廳 #屯門新店 #炸雞 #PIZZA #屯門美食#屯門餐廳#屯門
𝑷𝒊𝒛𝒛𝒂 𝒎𝒂𝒓𝒖
按一按👇🏻可以看回我們所有的香港好西🤗
#lg_屯門
2023-06-09 23 浏览
大西北人有福了🫶💕除左YOHO開左分店 連屯門牛都有分店喇❤️✏️呢間韓式人氣炸雞回頭率係好高第一☝🏼炸雞嘅份量夠大超crispy 而且味道嘅選擇好多同埋每一隻嘅味道都做得好好🤎📝蜂蜜牛油炸雞份量夠多 而且好脆❤️依個味道永遠都唔會中伏🥰🐣除咗炸雞之外Pizza都係好俾心機整其中一款特色Pizza充滿足料嘅芝士真係好正🧀🧀呢間餐廳除咗比較多人之外其他野都幾好🙊價錢屬於中高價位,但係想食高質炸雞都係其中一個選擇🙌

大西北人有福了🫶

依個味道永遠都唔會中伏🥰

🐣除咗炸雞之外Pizza都係好俾心機整
其中一款特色Pizza充滿足料嘅芝士真係好正🧀🧀

呢間餐廳除咗比較多人之外其他野都幾好🙊
價錢屬於中高價位,但係想食高質炸雞都係其中一個選擇🙌
2023-06-09 190 浏览
呢間pizza係我近年最鐘意嘅,銅鑼灣店經常大排長龍,好多時都食唔到🥺第一次食係俾佢嗰拉芝糖粉pizza吸引,本身係鹹嘅pizza加咗甜甜哋嘅糖粉,味道特別,仲有超多芝士,芝士拉到好長😍🍕Sun Tomato Chicago💰$207/ Regular呢款就係我好鐘意嘅pizza啦,Chicago Pizza有五個口味,有海鮮、牛肉、炭燒雞肉、辣雞,我哋嘅款係辣肉腸,當然仲有大量芝士條、雙倍馬蘇里拉芝士、巴馬臣芝士,加埋蕃茄蕃茄醬、意大利香芹、灑上糖霜,新鮮出爐熱辣辣好好食,層次好多,芝士爆多,好正🉐🍯Honey Butter Fried Chicken💰$213多數食炸雞都食蜜糖牛油味,上面粉食食吓覺得似粟米湯味咁,微甜,都好食🤤炸雞雞皮好邪惡好脆😋🍹Mango Passion Iced Tea💰$48食完炸雞飲係爽嘅,味道都係好啱夏天,芒果熱情果溝埋味道好好🚩Pizza Maru (屯門市廣場1期) (屯門) @pizzamaruhk 📍屯門屯順街1號屯門市廣場1期2樓2030-2033號舖

🍹Mango Passion Iced Tea💰$48
食完炸雞飲係爽嘅,味道都係好啱夏天,芒果熱情果溝埋味道好好

📍屯門屯順街1號屯門市廣場1期2樓2030-2033號舖
2023-06-05
午餐
2023-06-08 1315 浏览
行完屯門市中心😊就嚟呢度食pizza😌呢間餐廳係韓式嘅Pizza,未試過,但係已經見到有好多分店,一直都想試,今日終於試到啦坐低咗之後,Menu都好吸引,好多嘢都好想食,但係今次我哋只得兩個人,所以唔可以叫太多,我哋就叫咗一款Pizza,一款意粉同埋一款小食泡菜海灣pizza將泡菜融入咗喺Pizza裏邊,其他配料有鮮蝦,菠蘿,蟹柳,火腿等等,平時pizza都會有嘅配料,味道好特別,辣辣地超級惹味,呢款嘅pizza餅底唔會太厚,適中口感,佢有10吋同13吋俾你選擇,兩個人揀10吋其實都已經好足夠了👍🏻👍🏻煙燻鴨胸泡菜卡邦尼意粉呢款卡邦尼意粉嘅醬汁又係混入咗泡菜味,辣辣地,味道非常開胃,側邊伴有煙鴨胸肉,不過個人覺得鴨胸肉比較乾身,如果可以煮到再Juice啲就會更加好,意粉味道真係唔錯,每一啖意粉入口都會有超級濃郁嘅泡菜醬汁☺️脆炸章魚仔呢款小食真係值得推介,每一粒真係一整舊章魚仔去炸,而味道亦都好濃味,外面脆卜卜,入面章魚仔就好有口感,亦都唔會好乾身難咬👍🏻份量亦都好夠菠蘿冰茶入口好fresh,但係唔會太甜👍🏻

泡菜海灣pizza

煙燻鴨胸泡菜卡邦尼意粉

脆炸章魚仔

菠蘿冰茶
入口好fresh,但係唔會太甜👍🏻

2023-05-30
今晚和家人到「Pizza Maru」屯門店吃晚飯!筆者之前已曾到訪荃灣和旺角分店,非常喜歡他們的pizza,所以非常期待今晚飯局。抵達時,「Pizza Maru」門口已有十數人排隊,可見其受歡迎程度。必食的芝加哥薄餅,加入了雙倍馬蘇里拉芝士在內,批邊裡也有芝士條,輕輕一拉就有牽絲效果!薄餅底塗了忌廉芝士慕絲,每一口都充滿著濃郁芝士香味。這一款泡菜海灣芝加哥,配料包括有炒洋蔥、蘑菇、鮮蝦丶蟹肉棒、菠蘿等逾十款,十分豐富。而它的批邊有蜜糖杏仁,鹹鹹甜甜頗為特別。韓式炸雞味道超香,外層炸到脆卜卜,入口是嫩滑juicy的雞肉。雞件沾上了韓國醬油和咖哩粉,兩者中就以醬油味較為突出。欣賞餐廳會為客人提供手套,用手吃更加滋味!和家人各點了1杯特飲,分別是Honey Yuza Ade和Peach Lime Iced Tea。前者是一杯梳打,冰涼中帶著柚子清香。而後者就有著蜜桃果香味,入喉帶少少薄荷味。

泡菜海灣芝加哥薄餅

!薄餅底塗了忌廉芝士慕絲,每一口都充滿著濃郁芝士香味
。而它的批邊有蜜糖杏仁,鹹鹹甜甜頗為特別。

韓式炸雞味道超香
,外層炸到脆卜卜,入口是嫩滑juicy的雞肉
,用手吃更加滋味!

和家人各點了1杯特飲
2023-06-05
2023-06-02 100 浏览
會上癮的香脆炸雞Pizza Maru終於同到蝦子餅嚟食Pizza Maru之前同過同事、朋友、媽咪食過個個都大讚好味😋唯獨是未有機會同蝦子餅食因為次次經過都大排長今次嚟屯門呢間少人啲,終於食到啦!我哋叫咗小食 Maru紫蘇炸魷魚圈 $93香脆嘅炸粉加入意大利香芹,特別香口明知肥都忍唔住食埋佢😛旁邊有開胃嘅椰莱配MARU凱撒沙律醬蝦子餅選咗首爾醬油咖哩粉炸雞 $128(6件)因為見到隔離枱食,俾佢吸引咗😂雖然雞件唔算大件,但嫩滑又Juicy勁香嘅咖哩粉,炸雞🍗下面有蜜糖汁沾少少一齊食更惹味😍💓次次食呢間,無論朋友、同事定媽咪都會選中群蟹派對 Pizza $163 10寸😂確係好味嘅!甜甜酸酸嘅蕃茄醬底,滿滿嘅材料好吸引大量蟹肉同大大隻鮮蝦,配埋清甜爽嘅紫洋蔥、燈籠椒同粟米🌽,啖啖豐富口感確係唔會後侮嘅選擇飲品因為有揸車唔叫得有酒精飲品就叫咗兩杯Mango Passion Iced Tea $48好味,清新口味又唔太甜,Fresh😍Pizza Maru新界屯門屯盛街 1 號屯門市廣場一期二樓
會上癮的香脆炸雞Pizza Maru

終於同到蝦子餅嚟食Pizza Maru
之前同過同事、朋友、媽咪食過
個個都大讚好味😋唯獨是未有機會同蝦子餅食
因為次次經過都大排長
今次嚟屯門呢間少人啲,終於食到啦!

我哋叫咗小食 Maru紫蘇炸魷魚圈 $93
香脆嘅炸粉加入意大利香芹,特別香口
明知肥都忍唔住食埋佢😛
旁邊有開胃嘅椰莱配MARU凱撒沙律醬

蝦子餅選咗首爾醬油咖哩粉炸雞 $128(6件)
因為見到隔離枱食,俾佢吸引咗😂
雖然雞件唔算大件,但嫩滑又Juicy
勁香嘅咖哩粉,炸雞🍗下面有蜜糖汁
沾少少一齊食更惹味😍💓

甜甜酸酸嘅蕃茄醬底,滿滿嘅材料好吸引
大量蟹肉同大大隻鮮蝦,配埋清甜爽嘅紫洋蔥、
燈籠椒同粟米🌽,啖啖豐富口感
確係唔會後侮嘅選擇

飲品因為有揸車唔叫得有酒精飲品
好味,清新口味又唔太甜,Fresh😍

新界屯門屯盛街 1 號屯門市廣場一期二樓
J一向喜歡芝士拉絲pizza同炸雞! 一知道原來 Pizza Maru 上個月於屯門市廣場開了分店,一夾到時間就當然要快快來食啦!嘻!開心!🥳 🧀🧀🍕 泡菜海灣芝加哥 PIZZA (蜜糖杏仁邊) $213 / Regular用料豐富!😍 有double mozzarella cheese,難怪極拉絲!🧀🧀 仲有芝士條、忌廉芝士慕絲、炒洋蔥、蘑菇、蝦仁、蟹柳、菠蘿、粟米、燈籠椒、火腿,蜜糖、杏仁片,糖霜、意大利香芹、牧場醬、泡菜蛋黃醬Pizza整體口感飽滿,煙韌糯身,味道甜甜又帶輕微的泡菜香辣🍗 芝士秘製炸雞 (6 pcs) $118六件 $118 / 十二件 $213芝士粉末幼細,味道甜甜帶微微鹹香,配埋香脆肉嫩炸雞,惹味!🧆 芝士脆條 $93一咬有長長芝士拉絲!🧀 蘸配MARU番茄醬🍵 Rose Jasmin Green Tea $28🍹 Mango Grapefruit Ade $48_______________Pizza Maru (屯門市廣場1期) (屯門)屯門屯順街1號屯門市廣場1期2樓2030-2033號舖_______________

🍗 芝士秘製炸雞 (6 pcs) $118
六件 $118 / 十二件 $213
芝士粉末幼細,味道甜甜帶微微鹹香,配埋香脆肉嫩炸雞,惹味!

🧆 芝士脆條 $93
一咬有長長芝士拉絲!🧀 蘸配MARU番茄醬

🍵 Rose Jasmin Green Tea $28

🍹 Mango Grapefruit Ade $48

_______________

Pizza Maru (屯門市廣場1期) (屯門)
屯門屯順街1號屯門市廣場1期2樓2030-2033號舖

_______________
2023-05-28 79 浏览
環境坐位舒適,員工服務非常好,而食物質數是推介的重點,拉絲芝士pizza非常好味,意粉亦相當不錯,價錢非常合理,飲品方面亦好有特色,總統而講,近期屯門區值得推介的食店。
2023-05-27
庆祝纪念
生日
2023-05-24 116 浏览
呢間來自韓國嘅人氣薄餅店又開多間分店啦,韓式薄餅款式特別,招牌邪惡拉絲,特色醬汁同多款韓式口味意粉、炸雞等深得大眾歡心。🧀韓國烤肉芝加哥Pizza $213芝士迷一定要試芝加哥Pizza,用上雙倍馬蘇里拉芝士,批邊包住芝士條,加上獨特嘅醬汁同糖霜,可以一嚐層次豐富、鹹中帶甜嘅獨有韓式滋味薄餅。蟹肉飛魚子意粉 $185意粉用料豐富,有蟹肉、蟹肉棒、飛魚子、洋蔥、蘑菇、火箭菜,醬汁濃稠,口感豐富,掛汁效果理想。🍗🍗半半炸雞 $223有4款指定口味可以選擇雙拼,咁就可以一次過試到兩種口味:蒜香甜辣秘製炸雞+芝士秘製炸雞,炸雞皮脆肉嫩加埋惹味醬汁,必點!🍺🍹飲品方面選擇亦都好豐富,有嚟自韓國嘅Craft Beer, 自家Cocktail, Mocktail, Iced Tea,可以滿足到唔同口味嘅朋友。餐廳氛圍輕鬆熱鬧,食物適合多人開心share,價格定位合理,適合一家大細或同三五知己共享滋味。

🧀韓國烤肉芝加哥Pizza $213

蟹肉飛魚子意粉 $185

🍗🍗半半炸雞 $223
有4款指定口味可以選擇雙拼,咁就可以一次過試到兩種口味:蒜香甜辣秘製炸雞+芝士秘製炸雞炸雞皮脆肉嫩加埋惹味醬汁,必點!

Pizza Maru之前係荃灣見過Pizza Maru 但一直冇機會食,竟然今日比我見到係屯市開咗,揾一日唔煮飯就去初嘗另間韓式既pizza店。放工已經第一時間黎攞位,但都係遲咗,好多人排隊呀,哈。不過好彩佢係外面都有幾張枱,所以等咗一等就有得食。打開餐牌先發現原來佢都有好多唔同款式既pizza,配料,醬料同餅底都有不同配搭。當然有好多都係融入咗不同韓國元素係入面,都好特別架。咁我地揀咗一款炸雞同一款薄餅。薄餅我地叫咗薯角炭燒雞肉芝加哥。作為芝士愛好者既我地,揀咗呢款芝心批既pizza。配料有洋蔥,蘑菇,雞肉,薯角等,配上BBQ醬,充滿外國風情。pizza完美做到拉絲效果,芝士香味濃而不咸。而佢既餅邊係有蜜糖杏仁,烤香既蜜糖令個餅邊更脆口,非常好食。而炸雞我地就叫咗蒜香甜辣醬口味。炸雞唔係無骨雞件,無論係脾位定係胸位,都非常juicy架。尤其想讚下個雞胸,完全唔乾柴,肉質好嫩而且充滿肉汁。配上呢個我認為係最傳統既甜辣醬汁,真係食唔停口。我地都叫咗一杯荔枝同一杯菠蘿冰茶,非常有夏日風情,加咗少少薄荷葉,令佢地更清新更解渴,配炸雞同pizza呢類熱氣食品真係一流。

2023-05-18 334 浏览
由於我食個日係星期六晚 所以早左一個中去拎飛大家想食 不坊用Gulu拎左飛先 真心多人5:45pm 一開門 門口人頭湧湧 大家等叫飛餐廳有好多張大枱 牆上有LED wall K pop MV無限loop 所以每次容納既人數都多既今次坐既位置好舒服 枱同枱之間唔會好迫 職員係用英語溝通 每個都好有禮貌同笑容 俾個like 佢有樣野幾細心既係 你唔食得辣可以係落單既時候講佢知 佢可以remark俾廚房知 有良好既態度👍今次一行6人 試左佢6個菜式 有2樣我覺得可以encore 手工泡菜芝士波有驚喜 脆卜卜 入面滿滿既餡料 仲有個泡菜蛋黄醬 有埋啤酒就perfect仲有韓國烤肉芝加哥都係必食之一 雙倍mozzarella Cheese, pamesan cheese 😍芝士人 但係pizza 記得要熱食 唔好拉咁耐 凍左d芝士會硬由於未有酒牌 所以暫時試左佢既Ice TeaPineapple好香同清新 可以解左芝士既膩下次再黎飲啤酒食炸雞
5:45pm 一開門 門口人頭湧湧 大家等叫飛

半半炸雞12件 蒜香甜辣+牛油蜂蜜
鮑魚芝味泡菜意大利飯
辣魷魚烤蛋拌飯
韓國烤肉芝加哥
Cheese Maru Oppa 13"
Ice Tea同氣泡水
2023-05-13
手工泡菜芝士波
半半炸雞12件 蒜香甜辣+牛油蜂蜜
辣魷魚烤蛋拌飯
韓國烤肉芝加哥
Cheese Maru Oppa 13"
Ice Tea同氣泡水
2023-05-15 107 浏览
我哋兩個揀咗一個pizza 1)香芒海洋(番茄醬底)入面有我鐘意嘅帶子、鮮蝦、魷魚、芒果、西蘭花、黑橄欖、烤肉醬、糖霜、馬蘇里拉芝士、意大利香芹、紫洋蔥、蘑菇。多材料就有豐富嘅口感,帶子、鮮蝦、魷魚都係大大隻,好味。(加26蚊改芝士邊)芝士邊皮香脆,好食。柚子酸味冰茶呢款飲品,佢嘅柚子酸味令冰茶飲落好醒神,好飲。2)青醬蒜蝦意粉可添加配菜香炸軟殼蟹炸得唔油膩,唔太細隻,亦有蟹肉食到。青醬意粉每條意粉都掛滿青醬汁,另外蒜蝦好香,同青醬意粉配搭得好好食。餐點配田園沙律同限定冰茶呢杯冰茶加左薄荷葉,入口更清清涼涼。

我哋兩個揀咗一個pizza
1)香芒海洋(番茄醬底)
入面有我鐘意嘅
多材料就有豐富嘅口感,帶子、鮮蝦、魷魚都係大大隻,好味。
(加26蚊改芝士邊)芝士邊皮香脆,好食。
柚子酸味冰茶
呢款飲品,佢嘅柚子酸味令冰茶飲落好醒神,好飲。

2)青醬蒜蝦意粉
可添加配菜
香炸軟殼蟹
炸得唔油膩,唔太細隻,亦有蟹肉食到。
餐點配田園沙律同限定冰茶
呢杯冰茶加左薄荷葉,入口更清清涼涼。
2023-05-12 115 浏览
依間終於開到黎屯門,當然要試試佢。次次經過荃灣都見到勁多人排隊的一間韓式炸雞Pizza店。新開張都幾多人排隊。叫左個半半炸雞,揀左蒜香甜辣秘製炸雞和蜂蜜牛油秘製炸雞。炸雞是必食項目,炸雞雞肉嫩滑,炸粉不厚,食落不會一口油。配搭埋個汁,食完一口又想再食一口。地中海墨魚汁海鮮意大利飯,八爪魚彈牙香口,連飛魚子一拼進食,口感一卜卜,亦食到洋蔥的甜味。這飯亦不錯。泡菜海灣芝加哥(蜜糖杏仁邊),Pizza熱辣辣上枱已經聞到非常香。一切開,些芝士拉到勁長都不斷,非常足料,而且表面的材料豐富。依個批最吸引我的是那蜜糖杏仁邊,切開是夾心芝心,食落都幾夾。飲品就叫左Peach Lime Iced Tea & Yuza Sour Iced Tea & Mango Passion Iced Tea & Pineapple Flora Iced Tea,如果可以少甜就好了。

蜂蜜牛油秘製炸雞

叫左個半半炸雞,揀左蒜香甜辣秘製炸雞和蜂蜜牛油秘製炸雞炸雞是必食項目,炸雞雞肉嫩滑,炸粉不厚,食落不會一口油。配搭埋個汁,食完一口又想再食一口。

地中海墨魚汁海鮮意大利飯

泡菜海灣芝加哥

2023-05-11
庆祝纪念
母亲节
蜂蜜牛油秘製炸雞
地中海墨魚汁海鮮意大利飯
泡菜海灣芝加哥
屯門市廣場新開一間韓式Pizza 店,採用韓國進口原料製成,係香港都可以食到韓國Pizza Maru 的原汁原味~🍕香芒海洋 $158(Regular) $188(Large)好多款Pizza選擇,最後想食芒果就揀咗依款香芒海洋,有我鍾意食嘅蕃茄醬底,加上所有Pizza 餡料我都鍾意食,有帶子、鮮蝦、魷魚、芒果、西蘭花、黑橄欖、烤肉醬、糖霜、馬蘇里拉芝士、意大利香芹、紫洋蔥、蘑菇。醬料層次非常豐富,加上爆多餡料,食完一塊又一塊,下次要再試埋其他味!而特色薄餅及經典薄餅可加錢轉配「特色手工批邊」,一共有3款:金芝邊、摩卡邊、雙芝邊。我揀咗轉雙芝邊,批邊係雙重扭扭芝士,軟糯鹹芝士令薄餅更上一層樓~🍯蜂蜜牛油秘製炸雞 $118/6件 $213/12件Pizza Maru 除咗Pizza 之外,炸雞都係佢地主打,除咗有半打/一打揀之外,$223 有半半炸雞,自選兩款口味。香甜蜂蜜牛油脆皮包裹嫩滑雞肉,大大件2個人食啱啱好~🦑Maru紫蘇炸魷魚圈 $93魷魚新鮮彈牙~紫蘇+ 意大利香芹炸魷魚較健康,另有椰菜配MARU凱撒沙律醬,食炸物都唔會太膩🍹 Mango Grapefruit Ade $48

🍯蜂蜜牛油秘製炸雞 $118/6件 $213/12件

🦑Maru紫蘇炸魷魚圈 $93

🍹 Mango Grapefruit Ade $48
芒果西柚檸檬汽泡水,酸味味好解渴,加上薄荷葉更加清新

📍地址:新界屯門屯盛街 1 號屯門市廣場一期二樓
2023-05-10