2023-06-29 69 浏览
前幾日同屋企人係屯門巿廣場新開既pizza maru食晚餐😍 屋企人好鐘意食pizza😘夜晚時段非常多人,要預早小小拎位呀🤍餐廳坐位舒服闊落💯-我地叫左Garlic pane🤍 第一次食,非常脆薄,蒜蓉味好香口💯,配上兩隻醬汁,愈食愈開胃。-Honey yuza garden greens沙律菜翠綠新鮮👍🏻,上面滿滿柚子醬,略嫌有小小太甜,不過配埋nuts都係好好味既😍-Hot chicken &prawn(large)三色椒配上雞肉蝦pizza🤍 聽個名就知吸引,最緊要係辣辣地,pizza皮煙韌,好多cheese 好爽好邪惡😍😍-12pcs half & half (garlic sweet chilli/spicy)不得不說佢地既炸雞真係非常出色💯,好juicy 一啲都吾乾,一個勁香蒜味 好開胃,另一個愈食愈辣,好過癮💯-smoker duck breast kimchi carbonara 小小辣辣地,kimchi味同carbonara 意外地好夾🤍 哩個配搭又幾好食😘-
夜晚時段非常多人,要預早小小拎位呀🤍
餐廳坐位舒服闊落💯
我地叫左Garlic pane🤍
第一次食,非常脆薄,蒜蓉味好香口💯,
配上兩隻醬汁,愈食愈開胃。
Honey yuza garden greens
Hot chicken &prawn(large)
不得不說佢地既炸雞真係非常出色💯,
2023-06-27
2023-06-22 162 浏览
我身邊所有朋友都知道 Pizza係我最愛嘅食物🤭每次約我食飯一定會食pizza 最近朋友就帶我去屯門市中心嘅Pizza Maru餐廳長期大排長龍 可想而知幾受歡迎一定要試吓佢哋嘅美食🥳-餐廳入面播放好多唔同嘅韓國M V真係令人好似置身喺韓國咁 🇰🇷-▫️辣雞芝加哥pizza🍕近年愛上芝加哥pizza 鐘意佢厚身嘅質感依個辣雞芝加哥pizza好豐富 有雙倍馬蘇里拉芝士🧀️、芝士條、香辣雞肉、辣肉腸、蕃茄、巴馬臣芝士、糖霜、意大利香芹、Maru蕃茄醬見到佢嘅材料已經覺得好吸引 咬落去已經感覺到好龍口嘅芝士香味香濃嘅芝士配搭住雞肉 辣肉腸、蕃茄等真係好夾身為芝士控嘅我真係非常滿足🥰-▫️首爾醬油咖喱粉炸雞🍗食韓國菜點可以唔食炸雞? 見到有咖哩粉炸雞覺得好特別 即刻點嚟試吓😋果然冇令我失望 香濃嘅咖喱粉沾滿炸雞咬落去係好香嘅咖喱粉味道 但係唔會太辣炸雞外層皮好脆 肉質鮮嫩 令人回味無窮😋-▫️脆炸章魚仔脆炸章魚仔見到個名都已經好想試感覺好特別 冇試過食脆卜卜嘅章魚一口一啖 外脆內軟 但係又有章魚嘅咬口🐙-▫️蒜蓉脆包佢好似一塊好香脆嘅餅乾同平時食開嘅蒜蓉包好唔同 非常香濃嘅蒜蓉味 每一啖都好脆好好食🥰-
我身邊所有朋友都知道 Pizza係我最愛嘅食物🤭
餐廳入面播放好多唔同嘅韓國M V
真係令人好似置身喺韓國咁 🇰🇷
▫️辣雞芝加哥pizza🍕
近年愛上芝加哥pizza 鐘意佢厚身嘅質感
香濃嘅芝士配搭住雞肉 辣肉腸、蕃茄等真係好夾
身為芝士控嘅我真係非常滿足🥰
食完炸雞飲一啖 真係完美嘅配搭😙
身為Pizza控嘅我真係食得好開心
下次一定要試埋其他口味🥰

2023-06-21 107 浏览
實在太感動🥹人氣韓式pizza店係屯市新開🎉之前去親旺角分店都排到天荒地老😰今日專程平日收工6點半就到拎籌等左15分鐘度有位了😎一入去就勁大個屏幕播K-POP MV❤️‍🔥坐滿哂人 所以帶左我地去舖出面的位置好在都有部冷風機吹住所以坐得都夠涼爽⭕不過個位就真係比較窄枱同枱之間都幾密😅見到有期間限定餐牌❗分別係新口味的炸雞同埋Pizza二話不說就點半份(即6隻)魚香青椒炸雞🤩青椒有炸過 好入味香口上面仲灑滿魚仔乾 夠哂咸香雖然寫住少辣 但食落去偏咸😥一D都唔辣呀炸得岩岩好 入面肉質仲好嫩又多汁😋上枱時係熱辣辣出煙即點即炸 加分🫶🏻小食叫左紫蘇炸魷魚圈又係炸 哈哈👅炸粉有調味過 正正係夾埋紫蘇一齊炸好特別 出面少見個感覺有D似重口版既紫菜咁👀魷魚圈唔鞋係爽架!呢個一份有八件都幾多推介👍🏻韓國烤肉芝加哥Pizza🍕芝士愛好者一定要叫芝加哥🧀佢個厚芝心邊再加埋入面拉絲拉到唔斷既芝士真係重口勁可以! !不過相對地搶左少少主菜烤肉味成件事淨係食到芝士芝士同芝士🧀🧀🧀荔枝米酒🍹好易入口 唔會嗆微甜 都幾解渴🥰全場坐滿 但店員似乎唔多夠人手不過都手腳快 好helpful💯
實在太感動🥹

又係炸 哈哈👅
炸粉有調味過 正正係夾埋紫蘇一齊炸
好特別 出面少見
個感覺有D似重口版既紫菜咁👀
魷魚圈唔鞋係爽架!
呢個一份有八件都幾多
推介👍🏻

韓國烤肉芝加哥Pizza🍕
芝士愛好者一定要叫芝加哥🧀
佢個厚芝心邊再加埋入面拉絲拉到唔斷既芝士
真係重口勁可以! !
不過相對地搶左少少主菜烤肉味
成件事淨係食到芝士芝士同芝士🧀🧀🧀

荔枝米酒🍹
好易入口 唔會嗆
微甜 都幾解渴🥰

全場坐滿 但店員似乎唔多夠人手
不過都手腳快 好helpful💯
2023-06-20 68 浏览
📍 Pizza Maru (屯門市廣場1期) (屯門)屯門屯順街1號屯門市廣場1期2樓2030-2033號舖😋肉食主義 $208 13”肉食主義番茄醬底的Pizza,每一口都充滿了豐富的口感和味道。番茄醬底散發著濃郁的番茄香氣,牛小排和香辣雞肉的肉汁和香味讓人垂涎欲滴,紫洋蔥和火腿提供了甜和咸的平衡,西蘭花和車厘茄帶來清新的口感,而馬蘇里拉芝士則融化在上面,增添了濃濃的奶香味。配上泡菜蛋黄醬和酸忌廉醬,讓整個口感更加豐富層次,最後再加上意大利香芹和蘑菇的清香,讓人回味無窮。牛肝菌意大利飯 $173牛肝菌意大利飯則以牛肝菌的香氣為主,意大利飯襯上了豐富的牛肝菌和芝士,每一口都帶來濃郁的香味和滑溜的口感,令人欲罷不能。Mango passion laced tea $56
📍 Pizza Maru (屯門市廣場1期) (屯門)
屯門屯順街1號屯門市廣場1期2樓2030-2033號舖

😋肉食主義 $208 13”

牛肝菌意大利飯 $173

Mango passion laced tea $56

2023-06-20 77 浏览
今日想邪惡啲,食炸雞😈魚香青椒炸雞/呢個菜式係屯門市廣場期間限定,咁就試吓啦。外皮炸得香脆而唔會炸燶咗,裏面超多肉汁,仲熱辣辣,小心燙口。Pizza/為咗想食佢個芝心批而揀呢個,味道有啲似食緊中餐 蕃茄肉片,睇張相已經見到勁多芝士,不過可惜芝士好快就凍咗變硬,咬到牙較有啲軟。薄餅皮麵團喺餐廳自製,用天然穀物整,相比起一般薄餅皮健康。水蜜桃冰茶/食完咁邪惡嘅食物,飲呢個都幾爽,都重水蜜桃味,不過就甜得濟。
今日想邪惡啲,食炸雞😈

魚香青椒炸雞/
呢個菜式係屯門市廣場期間限定,咁就試吓啦。

Pizza/

水蜜桃冰茶/

2023-06-18 125 浏览
母親節於12:00前去到,未開門,趁機上openrice 睇吓熱門菜式:蜂蜜牛油秘製炸雞韓國烤肉芝加哥泡菜海灣芝加哥薯角炭燒雞肉芝加哥蜜糖忌廉炸薯條牛骨汁醬油炸雞蜜糖柚子花園蒜香甜辣秘製炸雞韓番蟹肉芝士波首爾醬油咖哩粉炸雞薯角炭燒雞肉芝加哥(蜜糖杏仁邊)韓式海鮮炒年糕芝士秘製炸雞群蟹派對泡菜海灣芝加哥薄餅帶子泡菜卡邦尼太陽蕃茄芝加哥PizzaMaru紫蘇炸魷魚圈12:00 一開門,很快有枱,我們點了:泡菜海灣芝加哥$213半半炸雞  half half $223 12件、118 6件 蒜香甜辣秘製炸雞、火辣秘製炸雞香辣鮮蝦海膽忌廉意粉$187蟹肉飛魚子意粉$185地中海墨魚汁海鮮意大利飯$78炸雞嗌兩隻,點知兩隻都冇,嗌咗蒜香甜辣秘製炸雞&火辣秘製炸雞,又話雙拼會平啲!每樣一半嗰隻,兩隻都係辣。炸雞香蒜味很濃,外層炸粉食落仍然脆卜卜,唔食雞皮的我們也忍不住吃埋,雞肉有肉汁唔乾身。只係有骨,仲以為韓國啲炸雞通常冇骨。泡菜海灣芝加哥,個pizza聲稱用左好多餡料,而且有泡菜既關係所以食落會辣辣地,點知完全食唔到泡菜、食唔到辣味,係咪唔記得落?芝心係特厚,pizza既餅底鋪滿芝士,每一啖

蜂蜜牛油秘製炸雞
蜜糖柚子花園
蒜香甜辣秘製炸雞
韓番蟹肉芝士波
首爾醬油咖哩粉炸雞
薯角炭燒雞肉芝加哥(蜜糖杏仁邊)
韓式海鮮炒年糕
太陽蕃茄芝加哥Pizza
Maru紫蘇炸魷魚圈

12:00 一開門,很快有枱,我們點了:
泡菜海灣芝加哥$213
蒜香甜辣秘製炸雞、火辣秘製炸雞
香辣鮮蝦海膽忌廉意粉$187
蟹肉飛魚子意粉$185
地中海墨魚汁海鮮意大利飯$78

half half 炸雞 : 蒜香甜辣秘製炸雞 (6pcs) &火辣秘製炸雞(6pcs) 12件
泡菜海灣芝加哥,個pizza聲稱用左好多餡料,而且有泡菜既關係所以食落會辣辣地,點知完全食唔到泡菜、食唔到辣味,係咪唔記得落?芝心係特厚,pizza既餅底鋪滿芝士,每一啖都食到軟綿綿既芝士,但感覺好似麵包?
泡菜海灣芝加哥
香辣鮮蝦海膽忌廉意粉、蟹肉飛魚子意粉冇乜印象。
香辣鮮蝦海膽忌廉意粉

蟹肉飛魚子意粉
墨汁意大利飯,都唔錯,但好似薩莉亞墨汁意粉既墨汁仲好味。
地中海墨魚汁海鮮意大利飯
2023-05-14
2023-06-18 105 浏览
首爾醬油咖喱粉炸雞 $128/6 PCS 好香口, 炸得好香脆,上枱仲係熱辣辣少少咖哩粉都好夠味 有咖哩香味 但唔辣😎脆皮都算少少厚身 但唔太油 算較乾身肉質都嫩滑 😗😚群蟹派對 $163/10‘超級豐富 每一啖都食到配料 食到除左茄醬 仲有海洋醬? 甜甜地幾好味木魚花完全落到好似唔洗本咁😂 勁多為成個pizza加唔少分👍🏼👍🏼👍🏼今次兩個人食唔到好多款 下次,再有機會可以五六知己朋友一齊去會食多幾款野🤭🤭 睇餐牌真係有太多款pizza 同炸雞既選擇好似都好正 好想試哂佢地😋😋
首爾醬油咖喱粉炸雞 $128/6 PCS
好香口, 炸得好香脆,上枱仲係熱辣辣
少少咖哩粉都好夠味 有咖哩香味 但唔辣😎

木魚花完全落到好似唔洗本咁😂 勁多
為成個pizza加唔少分👍🏼👍🏼👍🏼
群蟹派對 10‘

今次兩個人食唔到好多款
下次,再有機會可以五六知己朋友一齊去
會食多幾款野🤭🤭
睇餐牌真係有太多款pizza 同炸雞既選擇
好似都好正 好想試哂佢地😋😋
群蟹派對 10‘
2023-06-17 41 浏览
今日lunch心血來潮想食韓式炸雞,就約埋朋友去試下呢間🤡店員服務態度非常好,一入去已經熱情招待❤️坐低見到個menu,款式好多,我地就揀左幾樣野試下Grilled Potato Chicken Chicago $213薯角炭燒雞肉芝加哥 (蜜糖杏仁邊)🍕Pizza好特別,賣相好吸引,有雞肉有薯角🥔,每啖都有拉絲芝士🧀️,當中蜜糖杏仁邊外脆內軟,忍唔住一啖接一啖咁不停食,鐘意食芝士🧀️既千祈唔好錯過🍕12 pcs Haif &Half 半半炸雞 $223/ 12pcs 🐥Garlic Sweet Chilli Gangjeong Chicken(6pcs)🧄蒜香甜辣秘製炸雞不得不讚賞,炸雞好嫩,食落一啲都唔乾,好滑,配上蒜香甜辣醬,開胃又可口🧄🌶️Honey Butter Fried Chicken(6pcs)🍯蜂蜜牛油秘製炸雞嫩雞肉配上蜂蜜牛油粉,配合得恰到好處,有雞翼,雞胸,上髀,每個位置既肉都好嫩滑🧈🍯Yuza Sour Iced Tea $48🍹有一片檸檬🍋點綴,提升左成杯飲品既味道,淡淡既柚子味冰茶Mango Grapefruit Ade $48🍹芒果🥭味道香甜可口,好fresh既水

坐低見到個menu,款式好多,我地就揀左幾樣野試下

薯角炭燒雞肉芝加哥 (蜜糖杏仁邊)🍕

蒜香甜辣秘製炸雞
蜂蜜牛油秘製炸雞

Yuza Sour Iced Tea $48🍹
有一片檸檬🍋點綴,提升左成杯飲品既味道,淡淡既柚子味冰茶

Mango Grapefruit Ade $48🍹
芒果🥭味道香甜可口,好fresh既水果香味🤤

雖然之前都冇乜聽過呢間餐廳,但見到係新開又咁多人等位就決定試吓佢啦☺️最後等咗一個鐘都終於入到🤫入到去個都好快可以落單,基本上喺出面已經揀好哂,我哋兩個人就叫咗個regular既芝士maru pizza同埋個half half炸雞,分別叫咗蒜香甜辣&蜂蜜牛油😝之後pizza如果想要芝心批就加多$36,呢啲一定要俾啦😍首先就上咗個pizza先,首先10'‘真係兩個人啱啱好,上面嘅配料亦都好豐富,每一啖都食到唔少料,如果芝心批真係加得冇錯,啲芝士味道相當香濃,又可以拉吓絲,勁足料😚之後HH炸雞就有12嚿,有齊晒雞髀雞翼雞胸,啱晒唔同需要嘅人,而我最鍾意嘅蒜香甜辣,非常classic 韓式炸雞,味道相當唔錯,而另外牛油都好突出,蜂蜜調味啱啱好,但比較上就比較單調😉飲品就叫咗杯pineapple iced tea,冰冰涼涼😉食炸雞又唔想飲酒既我非常之適合😍服務方面唔錯,每張都有足夠嘅餐具手套😗下次你一定要食佢既芝加哥pizza,見到隔離食真係勁吸引😚😚

2023-06-15 44 浏览
前晚同太太黎到屯門市廣場嘅呢間超人氣韓國🇰🇷Pizza及炸雞🍗店「Pizza Maru」一去到已經好多人排緊隊🙈職員表示店舖只係得Walk-in冇得訂枱架😝小編就唯有係門口乖乖地攞飛等枱啦😬目測門口大約有半百人等候,所以大家如果想黎食就早啲黎等位啦😂P.S 但要夠8成人齊先可入座,大家要留意!泡菜海灣芝加哥(蜜糖杏仁邊) $213呢個Pizza嘅材料包括:雙倍馬蘇里拉芝士、芝士條、忌廉芝士慕絲炒洋蔥🧅、蘑菇、鮮蝦、蟹肉棒、菠蘿粟米🌽、燈籠椒🫑、火腿、蜜糖、杏仁片、糖霜、意大利香芹、牧場醬、泡菜蛋黃醬😋首先要講下條邊,真係好正!身為芝士控嘅我覺得非常之滿足,加上又唔會漏亦有十分之濃郁嘅芝士味😋真係冇得頂!加上材料極豐富😂完全係無可挑剔🤤蒜香🧄甜辣秘製炸雞🍗 $118/6件炸雞新鮮即炸,外脆內嫩滑!再加埋蒜香甜辣秘製醬嘅配搭!實在係太完美了😋Peach Ade $48Lychee Makgeolli $78/Glass

P.S 但要夠8成人齊先可入座,大家要留意!

泡菜海灣芝加哥(蜜糖杏仁邊) $213

蒜香🧄甜辣秘製炸雞🍗 $118/6件

Peach Ade $48
Lychee Makgeolli $78/Glass
2023-06-15 204 浏览
☀ 𝗦𝘂𝗺𝗺𝗮𝗿𝘆:人氣韓國Pizza Maru終於開到黎屯門啦屯門人吾洗再出荃灣都有得食裝潢以現代式設計, 環境舒適簡潔正中央仲放置左巨型有LED Wall播放住K pop MV. 好有韓國Feel~ ◈ 蒜香牛油炸雞薄餅配黑芝麻曲奇批邊 $197/10 inch期間限定的新推出款式, 仲要只係屯門店先供應添結合左蒜香牛油炸雞同薄餅,再搭配上黑芝麻曲奇批邊, 竟然好夾Pizza餅底厚度恰到好處, 有嚼勁同時又酥脆一口咬落去時發出輕微既酥脆聲而加黑芝麻曲奇元素鹹香中帶黑芝麻既微微輕甜, 好似食緊芝麻湯丸般的濃厚芝麻香蒜香牛油炸雞外層酥脆,內裡多汁嫩滑加上大量芝士, 口感層次豐富.◈ 至尊熱狗意粉 $173使用左法蘭克福腸和辣肉腸,兩者口感彈牙且多汁車厘茄既酸甜同黑橄欖既鹹香相輔相成,增加層次感巴西草, 蘑菇和新鮮馬蘇里拉芝士進一步豐富整體既口感而意粉煮得恰到好處,保持韌度.◈ Pineapple Flora Iced Tea / Guava Juice $38
☀ 𝗦𝘂𝗺𝗺𝗮𝗿𝘆:
人氣韓國Pizza Maru終於開到黎屯門啦
屯門人吾洗再出荃灣都有得食
裝潢以現代式設計, 環境舒適簡潔
正中央仲放置左巨型有LED Wall
播放住K pop MV. 好有韓國Feel~

期間限定的新推出款式, 仲要只係屯門店先供應添
Pizza餅底厚度恰到好處, 有嚼勁同時又酥脆
一口咬落去時發出輕微既酥脆聲
而加黑芝麻曲奇元素
鹹香中帶黑芝麻既微微輕甜, 好似食緊芝麻湯丸般的濃厚芝麻香
蒜香牛油炸雞外層酥脆,內裡多汁嫩滑
加上大量芝士, 口感層次豐富

◈ 至尊熱狗意粉 $173
使用左法蘭克福腸和辣肉腸,兩者口感彈牙且多汁
車厘茄既酸甜同黑橄欖既鹹香相輔相成,增加層次感
巴西草, 蘑菇和新鮮馬蘇里拉芝士進一步豐富整體既口感
而意粉煮得恰到好處,保持韌度

2023-06-14 363 浏览
Pizza Maru開左入屯門🤩即刻帶屋企人食好野~7點嚟到已經幾多人,等左大約3個字就入得😆✨薯角炭燒雞肉芝加哥 - 勁多芝士勁邪惡,雞肉辣辣地幾惹味,我不經不覺食左兩大件🙈✨蜂蜜蒜泥炸雞 - 蒜泥味超入味,同炸雞好夾,個雞都算肥美,啖啖肉😍✨韓燒烤肉菠菜意大利飯 - 牛小排烤得幾香,牛味亦好出,加上用左菠菜整意大利飯好fresh, 唔會好膩😸✨蒜蓉脆包 - 面頭滿滿蒜蓉粒,個包外脆內軟,暖笠笠食唔錯!✨脆炸章魚仔 - 酥脆嘅外皮下,估唔到章魚仔整得幾腍身,好易入口👍✨Pineapple Flora Iced Tea - 唔太甜,同埋幾清新,好解膩🤤✨Witch Chocolate Stout - 一聞就已經feel到好濃郁,麥味幾清香,黑啤嚟講都幾易入口✨Yuza Tea - 養生系列之一,個底好多柚子好足料,酸酸甜甜幾開胃😸✨Rose Jasmin Green Tea - 茉莉花味+玫瑰好match, 食完熱氣野歎杯熱茶舒服晒😚

韓燒烤肉菠菜意大利飯

Witch Chocolate Stout
柚子茶
Rose Jasmin Green Tea
2023-06-14 31 浏览
家姐吹雞去食韓式Pizza & 炸雞,第一次嚟Pizza Maru 好期待,最想食就係芝加哥Pizza, 我地揀左薯角炭燒雞肉芝加哥,個皮幾鬆軟,拉芝效果唔錯,好啱芝士控🧀嚟得韓國餐廳緊係要叫炸雞啦,叫左蜂蜜蒜泥味,有d汁冇咁熱氣,而且蒜泥好香口,幾惹味😋兩老想要個清清地嘅飯,所以叫左韓燒烤肉菠菜意大利飯,Creamy 得嚟好香菠菜味,飯粒好有口感👍小食就叫左個蒜蓉脆餅同脆炸章魚仔,我對熱氣野真係毫無抗拒力,簡直係大愛!脆炸章魚仔幾香脆又帶點鮮甜,份量都幾多添🤤一人叫左一杯野飲,Pineapple Flora Iced Tea 好吸睛,味道好fresh好解渴~ 老豆杯黑啤好高身,飲左一啖都幾濃郁!我都係清清地飲杯熱嘅玫瑰茉莉綠茶解下膩先😂

我都係清清地飲杯熱嘅玫瑰茉莉綠茶解下膩先😂
2023-06-14 49 浏览
大西北屯門的朋友有福了pizza maru終於在屯市插旗它來自韓國的是當地人氣的薄餅店全韓國擁有超過600間分店今日星期一晚依然人頭湧湧等了半小時入座有幸坐在窗邊點了屯門限定有魚香青椒炸雞用上韓國的Kwari青椒味道醇厚略帶甜味的青椒加上乾鯷魚令香脆的炸雞多了一份鮮甜味絕對是有驚喜的期間限定口味令一招牌是太陽芝士芝加哥薄餅厚底薄餅內藏雙倍的馬蘇里拉芝士加上辣肉腸蕃茄芝士和糖霜口感極佳一口咬下去非常滿足飲品點了柚子冰茶解解膩酸酸甜甜的愈飲愈開胃呢
大西北屯門的朋友有福了
柚子冰茶解解膩
2023-06-12
魚香青椒炸雞
柚子冰茶解解膩
最近屯市開了一間人氣很高的韓國菜餐廳,平日晚市都坐無虛席,門外還有很多人等位呢~看見每枱客人都必點pizza,因為大家都是為了pizza而來呀😂😂·1️⃣泡菜海灣芝加哥($213/Regular)餡料包括鮮蝦、蟹肉棒、菠蘿、蘑菇等,當然少不了各種芝士🧀️薄餅底主要用黑麥,黑米,大麥和燕麥等製成,口感煙韌又有營養吃下去就是大大的滿足感,醬料和餡料都很多,加上蜜糖杏仁邊,口感層次豐富,雖然很飽但還是捨不得留下一口🤤🤤·2️⃣蒜香甜辣秘製炸雞($118/6件)炸雞一定要食甜辣醬的🙋🏻‍♀️不吃辣也不用擔心,因為這款是不辣的😂炸雞全部都大大件,炸粉不會很厚,熱辣辣又juicy·3️⃣韓式海鮮炒年糕($96)可以選卡邦尼醬或是韓式辣醬,我們點了卡邦尼醬,年糕很入味,口感煙煙韌韌,底下還有韓國粉絲😍😍海鮮份量也很多,有青口、魷魚、鮮蝦等·4️⃣Mango Passion Iced Tea ($48)就是芒果加熱情果的味道,甜度剛好,是解膩之選😝
1️⃣泡菜海灣芝加哥($213/Regular)

2️⃣蒜香甜辣秘製炸雞($118/6件)
3️⃣韓式海鮮炒年糕($96)
就是芒果加熱情果的味道,甜度剛好,是解膩之選😝