2022-01-17
最近有個公司同事,因為工作上有好成績,話帶晒成班同事去食好西,我即刻提議左食依間墨西哥餐廳,因為我食過一次,又好食,環境又靚,坐既位又舒服唔會覺得逼,食完之後,大家仲可以飲下野吹下水芝士焗招牌玉米薄脆 烤西冷牛肉, 上一次食完已經覺得好好食,平時都冇咩點食依type既菜,但係佢依個俾我食到停吾到,芝士汁好香配牛油果醬又開胃喎然後叫左個水牛城雞翼配酸忌廉 我地本身大家都好中意食雞翼🤣🤣,個水牛城汁嘅味道又啱啱好唔會話太鹹,外脆內軟,配埋佢個酸忌廉,一碟唔夠阿!自家製炸蟹餅,平時都比較少食蟹,因為好多殼,但係炸蟹依D我都可以接受,配埋個沙律醬,not bad😎😎仲有墨西哥燒雞 玉米片,香甜粟米及BBQ醬,成個雞都好嫩好多汁,燒到個皮都好香,其他配菜都同佢好格墨式秘製芝士雞配墨西哥青飯依個就好出色喇,芝士味汁好濃,雞肉又好juicy多汁,又淋,配埋青飯吸曬d汁,正到爆阿🥰🥰又飽仲有依個芝士玉米燒焗捲餅一定要講,芝本包住餅,仲要好足既料係入面,唔講唔得,滿足到爆每一啖都係,我地最好叫多左份,但無影到,哈哈😂😂最後係依個玉米薄脆沙律埋尾,係大家食到濟之時,好彩有個沙律解下膩,有牛油果,芝士,蕃茄
最後係依個玉米薄脆沙律埋尾,係大家食到濟之時,好彩有個沙律解下膩,有牛油果,芝士,蕃茄粒,沙律菜加埋個沙律汁,係唔錯