餐厅: PHI Coffee & Pancake (屯門市廣場1期)
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2023-02-22 77 浏览
Phi Coffee & pancake 坐落在屯門市廣場3樓,日系甜品店, 日式優雅佈置的店面, 簡約舒適, 人氣 震騰騰、軟綿綿的梳乎厘, 迷倒不少粉絲支持。慢煮牛面肉意粉 $98口感煙韌有彈性的意粉,配上慢煮牛面肉,牛肉細嫩軟腍,鮮味中伴隨濃稠酸甜的茄醬,讓人胃口大開,越吃越滋味。經典英式伯爵茶疏乎厘 $158震騰騰三件的梳乎厘,即叫即製,散發著誘人蛋香, 口感軟綿綿,質感綿彈,空氣感十足,配上伯爵茶忌廉 ,香甜滑溜, 淡淡的茶香, 加上香甜軟滑的忌廉及煙韌式蕨餅, 口感豐富,十分滿足。雜莓法式吐司 $88法式吐司烘至香脆可口, 熱燙燙、香噴噴, 還有豐富新鮮雜莓伴碟, 賣相相當吸引, 入口熱呼呼之餘,還充滿牛油香氣,把吐司在柔滑雪糕中翻滾,為吐司添上蜜甜, 冷熱交融, 讓人喜歡。士多啤梨梳打 $48漸變層的士多啤梳打, 顏色粉嫩, 杯邊配上原隻大粒士多啤梨, 賣相精緻, 入口清爽, 甜度適中, 清甜草莓果香瀰漫口腔, 還有啖啖果肉, 香甜誘人。玫瑰花雲南滇紅茶 $41先將玫瑰花放入玻璃茶壺, 浸泡一 會才飲用,放在咀邊,已經聞到迷人花香、 茶香,清新解膩。

慢煮牛面肉意粉 $98

經典英式伯爵茶疏乎厘 $158

雜莓法式吐司 $88

士多啤梨梳打 $48

玫瑰花雲南滇紅茶 $41

2023-02-21 74 浏览
二訪餐廳,上次食完對個疏乎厘念念不忘,一於再黎食,lunch時間人流不算太多,適合朋友傾下謁慢慢食😄1️⃣ 巴馬火腿吐司 $89法式吐司🍞 鬆軟微甜, 上面鋪住兩大塊巴馬火腿,味道香濃,咸味適中,旁邊仲配有牛油果蓉,味道層次豐富😍2️⃣ 明太子醬三文魚籽意粉 $138明太子帶有微辣同鹹香,三文魚籽連同醬汁掛住每條意粉上,2粒帶子煎得香口又鮮味,如果份量可以多多少少🤏就更好。3️⃣ 經典英式伯爵茶梳乎厘 $158終於到我最期待嘅梳乎厘 ,今次叫左伯爵茶味,梳乎厘仍然保持水準,蛋香果濃,非常鬆軟,入口輕盈充滿空氣感,伯爵茶唔係好甜,仲有厥餅、雪糕、瑪德蓮貝殼蛋糕,配埋一齊食真係無得頂😋😋4️⃣ BABY CCIND 暖泡沫鮮奶 $42奶味好香,加上幾片玫瑰花辦,賣相精緻,又唔會太甜。5️⃣ 纏棉咖啡 $52咖啡帶點甘香,幼細順滑,入面有粒棉花糖,多了一份甜,層次豐富。#foodie_couple_hk_sm816

1️⃣ 巴馬火腿吐司 $89

2️⃣ 明太子醬三文魚籽意粉 $138

3️⃣ 經典英式伯爵茶梳乎厘 $158
經典英式伯爵茶梳乎厘

4️⃣ BABY CCIND 暖泡沫鮮奶 $42
奶味好香,加上幾片玫瑰花辦,賣相精緻,又唔會太甜。

5️⃣ 纏棉咖啡 $52

#foodie_couple_hk_sm816
經典英式伯爵茶梳乎厘
最鍾意食軟綿綿嘅班戟~食落口感好得意,所以就去咗呢一間試吓疏乎厘班戟🤭 而且啲座位睇落都好舒服,好啱成班朋友喺度傾偈,不過我去嘅時候等位就等得比較耐,同埋餐點都需要等耐少少時間,所以需要預多啲時間朱古力疏乎厘班戟🍫口感食落幾好,幾有空氣感,做到入口即溶感覺,加上朱古力嘅配搭,好有經典嘅味道白桃疏乎厘班戟🍑生果再配上疏乎厘,再加一啖cream咁樣食落口,味道好豐富,但係啲cream可以再多啲就好,就淡淡都食到咁豐富嘅味道啦🤤

朱古力疏乎厘班戟🍫

白桃疏乎厘班戟🍑

2023-02-19 303 浏览
知道推出期間限定梳乎厘,鼠妹🐿就決定去試試看啦。店舖位於屯市三樓,在戲院旁邊的店舖,很容易就找到。環境裝修簡約,假日人流較多,所以等了一陣子🙈。-▪︎Godiva朱古力酒咖啡 HKD$58賣相吸引的打卡飲品🤩,上層是提拉米蘇忌廉,所以口感較豐富。下層是朱古力酒咖啡。朱古力味重,咖啡味不會太重☺️。酒味在口腔散發著,入口順滑容易入口。-▪︎士多啤梨梳打 HKD$48飲品帶漸變層賣相,攪拌後的味道較好,味道酸酸甜甜,感覺開胃又解渴。面頭有一大粒草莓😍,果肉清甜爽口。-▪︎棉花糖與梳乎厘的愛情故事 HKD$122是期間限定的甜品,擺盤賣相吸引📸,搖晃有舞動的模樣。面頭放有心型朱古力、忌廉、棉花糖、餅碎及雪糕。梳乎厘蛋味香濃😍,吃上來充滿空氣感。草莓味道酸酸甜甜,配棉花糖挺邪惡🤣。-▪︎流心蛋蜜糖煙肉熱香餅 HKD$98這個賣相也很吸引,而且挺飽肚的組合。流心蛋是燶邊,所以口感微脆😚。煙肉是軟身版本,味道微咸的。熱香餅也是有三件,蛋味香濃口感較綿蜜密,質感軟滑微甜。-▪︎巴馬火腿吐司 HKD$89這個組合感覺特別,咸香的巴馬火腿,配著微甜的法式吐司。法式吐司是金黃色的賣相,帶點西多士的口感😆,多了一份香甜

▪︎Godiva朱古力酒咖啡 HKD$58

酒味在口腔散發著,入口順滑容易入口。

▪︎士多啤梨梳打 HKD$48

面頭有一大粒草莓😍,果肉清甜爽口。

▪︎棉花糖與梳乎厘的愛情故事 HKD$122

▪︎流心蛋蜜糖煙肉熱香餅 HKD$98

熱香餅也是有三件,蛋味香濃口感較綿蜜
密,質感軟滑微甜。

▪︎巴馬火腿吐司 HKD$89
這個組合感覺特別,咸香的巴馬火腿,配著微甜的法式吐司。法式吐司是金黃色的賣相,帶點西多士的口感😆,多了一份香甜味道。隨吐司有牛油果醬配著,味道酸酸的挺開胃😋。
2023-02-18
午餐
2023-02-18 43 浏览
呢度裝修環境好舒服,可以同朋友慢慢坐,傾吓計,食物擺盤好精緻,好岩打卡。慢煮牛面肉闊條麵 $98來到熱騰騰,牛面肉煮得好軟腍,好入味,比想像中多,蕃茄醬酸酸甜甜好開胃,旁邊有青草醬圍邊,闊條麵非常掛汁,唔錯。牛油果火腿牛角包 $85Burrata Cheese + $15擺盤好精美,牛油果好新鮮,火腿有鹹香鮮味,加埋布包芝士一齊食,好match!如果牛角包🥐熱d,香脆d就仲正啦!金蘋果梳乎里兔YOU $155 試一試新春限定蘋果口味。有3件震騰騰嘅疏乎厘,食落軟綿綿,空氣感十足,入口有少少即化嘅感覺,香濃蛋香味。旁邊佈滿金寶蘋果粒,但略嫌蜜糖有點甜。黑芝麻忌廉鮮奶兔YOU $48新春限定飲品,賣相好靚,黑白相間,拌勻之後變銀河灰,香濃黑芝麻同鮮奶配上忌廉更加Creamy。同樣係新春限定飲品🐰Godiva朱古力酒咖啡 $58入口先係朱古力味甜甜地,之後有咖啡嘅香氣,冬天飲小小酒好暖身,好飲,值得一試,朱古力酒同咖啡混合一齊,好match。

慢煮牛面肉闊條麵 $98

牛油果火腿牛角包 $85
Burrata Cheese + $15
如果牛角包🥐熱d,香脆d就仲正啦!

金蘋果梳乎里兔YOU $155
試一試新春限定蘋果口味。
旁邊佈滿金寶蘋果粒,但略嫌蜜糖有點甜。

黑芝麻忌廉鮮奶兔YOU $48
同樣係新春限定飲品🐰

Godiva朱古力酒咖啡 $58
2023-02-17 66 浏览
❥⧽PHI Coffee & Pancake ❥⧽開放式餐廳, 走簡約路線, 枱與枱之間有舒適嘅距離。𓊈明太子醬三文魚籽意粉 $𝟷𝟹𝟾𓊉意粉非常 creamy, 有淡淡明太子味道, 估唔到面層會有2 粒帶子, 口感爽滑, 連埋三文魚籽一齊食, 幾好食。𓊈巴馬火腿吐司 $𝟾𝟿𓊉吐司好軟腍, 有少少肉桂味, 中間有 d 蛋漿, 口感幾特別, 側邊仲有牛油果醬可以蘸點。巴馬火腿唔算太重油香味, 用嚟點綴唔錯。𓊈經典英式伯爵茶梳乎厘 $𝟷𝟻𝟾𓊉有3塊梳乎厘, 份量幾多, 梳乎厘有空氣感幾鬆軟, 可以蘸點英式伯爵茶醬或者 cream 嚟食, 味道唔算太甜。𓊈焦糖脆脆鮮奶咖啡 $𝟺𝟻𓊉咖啡味同焦糖味互相配合, 唔會太甜。𓊈提拉米蘇咖啡 $𝟻𝟸𓊉真係好似將個 Tiramisu 直接飲落肚一樣, 幾特別嘅質感。
❥⧽PHI Coffee & Pancake ❥⧽
開放式餐廳, 走簡約路線, 枱與枱之間有舒適嘅距離。

𓊈明太子醬三文魚籽意粉 $𝟷𝟹𝟾𓊉

𓊈巴馬火腿吐司 $𝟾𝟿𓊉

𓊈經典英式伯爵茶梳乎厘 $𝟷𝟻𝟾𓊉

𓊈焦糖脆脆鮮奶咖啡 $𝟺𝟻𓊉
咖啡味同焦糖味互相配合, 唔會太甜。

𓊈提拉米蘇咖啡 $𝟻𝟸𓊉
假日去屯門市廣場睇完戲食lunch 😉戲院附近有間日式Cafe,主打疏乎厘pancake門口有個好大嘅bar枱位置,設計比較文青同日系🤍🧡等咗大概10分鐘就有位啦😉除咗有疏乎厘pancake之外,仲有我哋Birds、意大利飯、意大利粉、法式多士等等餐牌設計都好精美呀😉金蘋果疏乎厘兔YOU $155特別為慶祝兔年而改嘅名🐰疏乎厘即叫即整,有三件疏乎厘香濃蛋香味,空氣感十足,一上枱騰騰震~口感鬆軟綿密,有少少入口即化嘅感覺旁邊佈滿金寶蘋果粒🍎香甜蘋果味帶有桂花蜜糖甜品一流呀👍🏻👍🏻芝士牛肉煎蛋三文治配牛油果醬 $82好滿足又足料嘅法式三文治🥪上面蓋上一隻太陽蛋三文治烘底,口感香脆,夾住芝士牛肉流心芝士好好味,牛肉帶點辣,味道豐富😋慢煮牛面肉闊條麵 $98牛面肉肉質軟腍,醃得好入味用蕃茄醬做醬料,酸酸甜甜好開胃啊而且闊條麵非常掛汁😆可以再食黑芝麻忌廉鮮奶兔YOU $48同樣係新春限定飲品🐰拌勻之後賣相好靚啊,香濃黑芝麻同鮮奶係Perfect match!朱古力咖啡🍫朱古力同咖啡嘅比例條配剛好,而且拉花好靚
假日去屯門市廣場睇完戲食lunch 😉
戲院附近有間日式Cafe,主打疏乎厘pancake

門口有個好大嘅bar枱位置,設計比較文青同日系🤍🧡
等咗大概10分鐘就有位啦😉
餐牌設計都好精美呀😉

金蘋果疏乎厘兔YOU $155
特別為慶祝兔年而改嘅名🐰
疏乎厘即叫即整,有三件疏乎厘
香濃蛋香味,空氣感十足,一上枱騰騰震~
口感鬆軟綿密,有少少入口即化嘅感覺
旁邊佈滿金寶蘋果粒🍎香甜蘋果味帶有桂花蜜糖
甜品一流呀👍🏻👍🏻

芝士牛肉煎蛋三文治配牛油果醬 $82
好滿足又足料嘅法式三文治🥪
上面蓋上一隻太陽蛋
三文治烘底,口感香脆,夾住芝士牛肉
流心芝士好好味,牛肉帶點辣,味道豐富😋

慢煮牛面肉闊條麵 $98
牛面肉肉質軟腍,醃得好入味
用蕃茄醬做醬料,酸酸甜甜好開胃啊
而且闊條麵非常掛汁😆可以再食

黑芝麻忌廉鮮奶兔YOU $48
同樣係新春限定飲品🐰

朱古力咖啡🍫
朱古力同咖啡嘅比例條配剛好,而且拉花好靚
2023-02-12 52 浏览
一向好鍾意食梳乎里班㦸,今季有新口味,呢度推出金蘋果梳乎里迎兔年,一定要先試呢款招牌菜 金蘋果梳乎里兔YOUApple Crumble 🍎醬配合鬆軟梳乎里,空氣感超鬆,而蘋果醬帶有甜蜜蘋果相當美味 巴會馬火腿吐司🍞Parma Ham 配法式多士,好香火腿🥓,法式多士可以配糖漿,多士好香口而且唔油膩 明太子醬三文魚籽意粉明太子醬加忌廉醬汁配意大利粉,還有好多三文魚籽好好味 Godiva 朱古力酒咖啡☕️好香嘅咖啡,入面加左Godiva 朱古力酒,好香酒味咖啡 黑芝麻忌廉鮮奶兔YOU好香芝麻加鮮奶,仲有忌廉係入面,令芝麻鮮奶更creamy

金蘋果梳乎里兔YOU

巴會馬火腿吐司🍞

明太子醬三文魚籽意粉
明太子醬加忌廉醬汁配意大利粉,還有好多三文魚籽好好味

Godiva 朱古力酒咖啡☕️
好香嘅咖啡,入面加左Godiva 朱古力酒,好香酒味咖啡

黑芝麻忌廉鮮奶兔YOU
好香芝麻加鮮奶,仲有忌廉係入面,令芝麻鮮奶更creamy

2023-01-21 128 浏览
- 假日黎食個疏乎厘,飲杯咖啡係放鬆,幸福既。- 蜆肉西班牙腸扁意粉,115蚊,味道不過不失。- 黑糖鮮奶咖啡,黑糖味未算太突出,但唔會太甜。- 原味梳乎厘好似有啲唔夠熱,未夠空氣,但味道都唔錯。- 人均135蚊,輕鬆食個lunch都ok。
- 假日黎食個疏乎厘,飲杯咖啡係放鬆,幸福既。

- 蜆肉西班牙腸扁意粉,115蚊,味道不過不失。

- 黑糖鮮奶咖啡,黑糖味未算太突出,但唔會太甜。

- 原味梳乎厘好似有啲唔夠熱,未夠空氣,但味道都唔錯。

- 人均135蚊,輕鬆食個lunch都ok。
2023-01-18 135 浏览
今日特登帶老公試吓呢間位於屯門巿廣場3樓嘅PHI食午餐!其實main course 可以飽肚嘅選擇真的不多,但甜品就非常之吸引+吸睛😜就算怕肥嘅老公or老婆都忍唔住叫番一款止渴止渴啊我哋主食叫咗份傳統「卡邦尼意粉🍝」上面用料嘅肉不是一般用嘅火煺或者磨菇而係香港少數餐廳用嘅傳統煙薰豬皮做料,煙煙靱靱幾好咬口不過個人覺得咸咗啲啲咁多,而甜品就叫咗「宇治抹茶梳乎厘」這個真係靚到不得了上枱那刻真係覺得幾大份㗎不過食吓食下兩條友又秒剎咗全份上面除咗有三塊軟棉棉梳乎厘,還有竹簽拮住嘅彩色糸列日式年糕+抹茶慕絲⋯我無預計有嘅甜品配上抹茶溶淋上面,真係見到咁靚嘅配搭已經好開心,食完之後都想高呼萬歲再飲埋杯「Ice Latte🍹」你話人生幾美好呢

上枱那刻真係覺得幾大份㗎
傳統卡邦尼意粉
宇治抹茶紅豆梳乎厘
Ice  Latte
2023-01-17 86 浏览
主食無咩問題,都上得快,但甜品就麻麻。第一次落單已order pancake,催左幾次都未黎,又唔跟下,聽完就走左,其實都唔知點咁。最後等唔到埋單走左。啱敢再黎。
2023-01-16 57 浏览
放假6點去食唔洗排隊 姆明主題期間 最正就係有公仔陪食服務 一口氣叫哂有公仔樣的食物同飲品 再加個明太子醬三文魚籽意粉 第一個到既係 史力奇探索開心梳乎厘 估唔到佢係最快 好香的蛋味 第二碟黎北歐芬蘭溫馨全日早餐 個餅…有點乾身, 似放了很久 最難過係上面的糖面很馬虎 如果唔係為了姆明就不會叫這個啊 然後到明太子意粉 上面有2粒帶子, 都是煮很熟 味道沒問題, 意粉反而有點硬 有沒有發現 飲品一直都未上 食完咁多的餅同咸點, 好口渴呢 千盼萬盼, 終於到了 姆明冰雪探險配聖誕餅乾(熱) 淘氣阿美的粉紅冬日(凍) 熱飲比凍飲好味 杯凍飲俾士多啤梨醬搶哂味 冰有點多, 想搞均飲都有難度 食食下對面的阿姨要求打包 說等很久了, 哈哈, 還好我沒有很趕時間 最後埋單5百幾蚊, 比想像中貴 沒有主題的話, 應該只會叫梳乎厘吧
放假6點去食唔洗排隊
史力奇探索開心梳乎厘
估唔到佢係最快
好香的蛋味
第二碟黎北歐芬蘭溫馨全日早餐
個餅…有點乾身, 似放了很久
最難過係上面的糖面很馬虎
如果唔係為了姆明就不會叫這個啊
然後到明太子意粉
上面有2粒帶子, 都是煮很熟
味道沒問題, 意粉反而有點硬
有沒有發現
飲品一直都未上
食完咁多的餅同咸點, 好口渴呢
千盼萬盼, 終於到了
姆明冰雪探險配聖誕餅乾(熱)
淘氣阿美的粉紅冬日(凍)
熱飲比凍飲好味
杯凍飲俾士多啤梨醬搶哂味
冰有點多, 想搞均飲都有難度
食食下對面的阿姨要求打包
說等很久了, 哈哈, 還好我沒有很趕時間
最後埋單5百幾蚊, 比想像中貴
沒有主題的話, 應該只會叫梳乎厘吧
2023-01-09 58 浏览
由於我同媽媽都係疏乎厘控,今日去到屯門呢間平時見好多人食嘅餐廳,最近舉行姆明主題,窗框都貼上姆明貼紙,咖啡吧台掛有周邊產品售賣,岩曬姆明迷配合返姆明主題, 有打卡區,姆明公仔,杯墊,裝飾、menu 處處都有姆明嘅縱影!而且設計都係非常精美,好有心思史力奇的青醬大蝦意大利飯意大利飯煮得夠軟綿,粒粒都掛汁,青醬的香和清新特別,加埋菇增加口感,唔會好膩,仲有蝦同姆明芝士北歐芬蘭溫馨全日早餐 姆明頭的班戟,有腸、流心荷包蛋、煙肉、大啡菇、牛油果、茄汁豆和蕃茄仔等,豐盛又好食粉紅冬日姆明谷梳乎厘 三大塊充滿蛋香的梳乎厘,畫有姆明頭,有士多啤梨、士多啤梨朱古力、阿美餅乾、白朱古力、綿滑奶油同雪糕,非常精緻,梳乎厘空氣感十足,加埋有凍嘅雪糕,冰火兩重天既感覺必吃甜品,非常鬆軟淘氣阿美的粉紅冬日(凍) 士多啤梨醬和朱古力奶互融,估唔到味道非常夾,伴有食用花、阿美餅乾,奶油,視覺效果十足,打卡一流,味道都不錯,唔會膩,好似一層一層咁姆明冰雪探險配聖誕樹餅乾(熱) 椰子泡沫係姆明 個樣,咖啡做底,伴有一塊聖誕樹餅乾
史力奇的青醬大蝦意大利飯
意大利飯煮得夠軟綿,粒粒都掛汁
,青醬的香和清新特別,
加埋菇增加口感,唔會好膩,仲有蝦同姆明芝士

北歐芬蘭溫馨全日早餐
姆明頭的班戟
,有腸、流心荷包蛋、煙肉、
大啡菇、牛油果、茄汁豆和蕃茄仔等,
豐盛又好食

粉紅冬日姆明谷梳乎厘

淘氣阿美的粉紅冬日(凍)

姆明冰雪探險配聖誕樹餅乾(熱)
椰子泡沫係姆明 個樣,咖啡做底,
伴有一塊聖誕樹餅乾
2023-01-06 1158 浏览
28.12.2022 星期三PHI Coffee & Pancake 今日打算到屯門市廣場購物,購物前提早食個晩餐,想起之前吃過PHI疏乎厘好吃,於是再次光顧。來到餐廳,竟然有意外的驚喜,整個突然化身姆明餐廳,處處都是姆明、史力奇、亞美的佈置、圖畫,有些座位還有一個大型姆明布偶陪著你,十分窩心!另外,餐牌也全是姆明他們,製作非常精美,好像跌入卡通世界一般,每一頁都是精心設計、構圖,有部份餐還是會附上他們的樣子,很可愛吸引。 北歐芬蘭溫馨全日早餐$122這個全日早餐都很豐富,有煙肉、腸、太陽蛋、三文魚、大啡菇、番茄仔、茄汁豆、牛油果、pancake…..其他都好吃,但看似姆明樣的pancake就硬得似石頭,我問職員這是什麼,她說這是pancake,之後找隻碟把pancake盛載走,隔一會再送上另一塊,但其實鬆軟程度也不是十分理想。明太子醬三文魚籽意粉$138帶子兩粒、三文魚籽配上意粉,賣相和味道都不錯士多啤梨疏乎厘$136三件疏乎厘鬆軟,加上新鮮士多啤梨和醬汁,味道也不錯環境如此用心佈置,可惜pancake硬如石頭,叫人失望,希望以後有改善。

28.12.2022 星期三

PHI Coffee & Pancake

北歐芬蘭溫馨全日早餐$122
北歐芬蘭溫馨全日早餐$
Pancake

明太子醬三文魚籽意粉$138
帶子兩粒、三文魚籽配上意粉,賣相和味道都不錯

士多啤梨疏乎厘$136
三件疏乎厘鬆軟,加上新鮮士多啤梨和醬汁,味道也不錯
士多啤梨疏乎厘

焦糖脆脆鮮奶咖啡

2022-12-28
Pancake
士多啤梨疏乎厘
焦糖脆脆鮮奶咖啡
2022-12-31 62 浏览
臨近聖誕,自然要約fd一齊食下飯,路過屯市既PHI Coffee & Pancake做緊姆明限定menu,勁有冬日feel,仲有姆明公仔陪你食飯,睇落勁可愛,我同fd就癮唔住比佢吸引左入去我地叫左兩個main 加個甜品share史力奇的青醬大蝦意大利飯我地都係第一次食青醬,姐係香蒜醬,本身以為會好大味,估唔到食落清清地,啲飯煮得岩岩好,係risotto應有既口感,入面菇既份量都唔少,令到啲飯食落更有口感,啲大蝦都夠哂大隻北歐芬蘭溫馨全日早餐首先個賣相已經好靚,上面有大大個姆明樣既pancake, 配料都好多,有煎蛋、腸、火腿、煙三文魚、牛油果、茄汁豆,如果想食甜pancake佢仲配左糖漿比你,呢個全日早餐都幾齊全粉紅冬日姆明谷梳乎厘有三大塊梳乎厘同姆明曲奇,仲有白朱古力同士多啤梨點綴,梳乎厘食落勁鬆軟,比想像中出色,個賣相仲好得,好值得點淘氣阿美的粉紅冬日 士多啤梨朱古力,配左塊曲奇,朱古力飲落都夠香濃 姆明冰雪探險係一款椰子泡沫咖啡,甜品咁大份咁甜,配咖啡岩岩好,中和返哂

我地叫左兩個main 加個甜品share
史力奇的青醬大蝦意大利飯

北歐芬蘭溫馨全日早餐

粉紅冬日姆明谷梳乎厘

淘氣阿美的粉紅冬日
士多啤梨朱古力,配左塊曲奇,朱古力飲落都夠香濃

姆明冰雪探險
係一款椰子泡沫咖啡,甜品咁大份咁甜,配咖啡岩岩好,中和返哂