2025-06-26
今日去左九龍灣揾朋友,超開心去左Phi食飯💕呢間餐廳嘅間局同裝飾都志超級靚又可愛☺️真係少女心爆發🥰入座嘅時候店員會問你想坐窗邊定係裏面,窗邊嘅枱每枱都有隻大熊熊公仔你食飯😍🧸我就揀左坐係裏面,坐得舒服、仲有靚靚花牆同枱上嘅小熊仔🌸🐻💖*****🍑🥞盛夏果漾白桃乳酪梳乎厘 $168🧀🥗伯爵茶白桃布拉塔芝士沙律 $92原來依家做緊咁多用白桃設計嘅餐點,對pink pink毫無抗拒力嘅我緊係要試下啦😍💗啲白桃全部都又新鮮又清甜,而且每份都加超級多,勁足料🥰梳乎厘除左有啲白桃粒之外仲擺左成粒原個白桃係到!佢哋用左白鳳白桃,甜度大約有12-14度,超級脆甜多汁😋!🍔🥓漢堡扒全日早餐 $132All day breakfast非常豐富!有牛油果🥑、煙三文魚🍣、炒蘑菇🍄🟫、沙律🥗、煎蛋🍳、煙肉🥓等等,最緊要係有塊超級厚嘅漢堡扒🤤,厚煎得外脆內嫩,超級 juicy,搭配埋紅酒牛尾汁,口感層次豐富!💓🥤白鳳梳打 $52🍹流雲白桃沙冰 $68*****
*****
🧀🥗伯爵茶白桃布拉塔芝士沙律 $92