2020-07-05
📍 ᴘʀᴇᴛ ᴀ ᴍᴀɴɢᴇʀ早日順便去中環 咁啱又未食lunch😛途中經過呢間店成功俾佢嘅嘢食吸引咗😆 間店都幾大 有企位俾大家係度食😚店有好多健康小食 有沙律、yogurt bowl、藜麥、三文治等等🥰 除咗健康小食之外佢仲有muffin 、曲奇🍪賣架 好似間cafe咁👻- 雜莓香脆麥片乳酪($27)小編本人喺乳酪控😍入到去見到有幾款口味嘅乳酪揀🤪除咗雜莓味仲有香蕉蜜糖😛不過個人鍾意食雜莓味多啲所以就揀咗雜莓味🙈個乳酪碗有三層 最上面係一啲燕麥脆脆 中間係乳酪 最尾嗰層係果醬🥰 撈勻左食之後 乳酪冇我想像之中咁酸😆可能係因為啲果醬比較甜 撈埋一齊食就冇咗乳酪陣酸味🤭啲果醬入邊有水果🤤 燕麥片都有啲果乾 當食到果乾嗰陣係會有啲癡牙🙈 不過整體上我覺得幾好食😋 食完成碗有飽腹感👍🏻下次有機會會想試埋其他產品🥰✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎綜合食評外觀:★ ★ ★ ★ ☆回頭率:★ ★ ★ ★ ☆抵食指數:★ ★ ★ . 5
間店都幾大 有企位俾大家係度食😚
雜莓香脆麥片乳酪($27)
不過整體上我覺得幾好食😋 食完成碗有飽腹感👍🏻
下次有機會會想試埋其他產品🥰