2025-04-04
元朗YOHO Mix 商場🍴 𝐏𝐀𝐔𝐒𝐄 𝐈𝐓咖啡店☕️裝修行簡約風,充滿空間感,白牆身⬜️ x 木系 🪵 裝潢,空間感十足,可以悠閒享用美食,渡過輕鬆寫意嘅時光😌🍳 全日早餐 $108法蘭克福腸、煙肉、烤雜菌、蕃茄、沙律菜、酸種多士、茄汁焗豆同嫩蛋🍽️食all day Breakfast最緊要係每款配菜溫度啱啱好,入口每啖都係微暖。雜菌好香,多士有咬口,水準唔錯啊。日本和牛漢堡配薯條 $138和牛漢堡肉質嫩滑,煎嘅熟成度啱啱好,保留肉汁同油脂。配上炒過嘅洋蔥,增加甜味之餘,去除牛肉嘅油膩感覺,平衡得好好。🍹 檸茶啡 $52呢杯檸茶X咖啡,新穎又衝擊味蕾✨ 經過24小時浸泡嘅冷萃咖啡,加上24小時糖漬檸檬糖漿同特選紅茶,即有茶同咖啡鎮靜嘅甘口,又有絲絲檸檬🍋嘅清新酸爽,so refreshing!Pause it 嘅飛馬拉花係招牌,今次嘅LATTE拉花係夜狼🌕🐺,綫條好靚,飲之前一定要狂打卡!
🍳 全日早餐 $108
日本和牛漢堡配薯條 $138