2022-10-26
人熱梳乎厘班戟過江龍Pancake House Hoi Hoi 又有新限定款式!今次係🎃南瓜梳乎厘班戟,唔係萬聖節限定,而係同本地創作歌手兼設計師薛晉寧(阿檸)合作推行《戀人》歌曲暨903廣播劇「恋人」嘅特製款式。成間餐廳連埋Logo都有故事嘅插畫,連餐巾、杯墊都印埋,好用心。講返pancake本身,都係以往嘅pancake底,加上南瓜忌廉汁,唔會太甜但又有南瓜香,仲有兩個插畫嘅公仔。由於插畫同內容都係好日系,完全唔會同餐廳唔夾。佢哋逢星期一都有Green Monday menu, 我仲叫咗Hoi Hoi Veggi All Day Breakfast 個素豬柳同埋素蟹餅都好好食。佢哋為呢個campaign 有三款特飲。不過我都係叫返Hazelnut oat milk latte 同埋 Passion fruit cold brew🍹
Hawaiiable