2021-08-29
蟹肉芫荽牛油果多士 $95上網睇到其他人推介話好重芫茜味😂😂作為芫茜愛好者嘅小編就忍唔住叫左黎試🥸 多士面頭有打碎左嘅蟹肉,加上車厘茄同牛油果作點綴😗😗 食落口芫荽味比我想像中少,更加明顯嘅係陣陣嘅草青味🤣🤣 應該係因為佢個醬混合左紅椒粉、青檸汁等,比相象中有田園風味LOL 我下次都係試佢嘅avocado toast 算啦😂提拉米蘇 $52十分推介❤️入口就食到香濃咖啡味,蛋糕軟滑甜度又適中!佢地嘅咖啡粉絕對係令tiramisu昇華嘅最大功臣🥰Latte (iced, $42佢地嘅latte就令小編有啲失望啦🥺 牛奶比例多,espresso豆味唔濃,搞到好似少少咖啡溝水咁 唔知係咪個別例子呢?可能叫熱咖啡會好啲🌝推介指數:4.5/5鐘意食tiramisu 嘅朋友一定要試下!main dish 價錢就偏貴,建議上網做下reseach 再決定試咩~
提拉米蘇 $52
Latte (iced, $42