2023-09-05 64 浏览
為左就朋友一齊食飯揀左係大家都方便既地方-太子朋友好鐘意食西餐上網睇下就揾左依一間小店由年青廚師去主理服務員都好醒目主動比我地需要既野我地先叫個set dinner $228黑松露野菌沙律好香菌味 入面好多磨菇沙律都好新鮮燒澳洲肉眼扒8oz牛扒叫左5成熟擺盤靚煮得非常香仲做到外面煎得香口有種小脆既感覺內裡牛香味好重搭配埋芥末同秘製汁仲有成個熟蒜可以食非常滋味 推薦👍而且set dinner仲有個南瓜湯同埋有杯飲品 蝦蟹膏蟹肉帶子 $168非常出色 醬汁濃郁膏鮮味帶子煎得啱啱好 唔會太生太熟而入面係有新鮮蟹肉龍蝦牛油果蟹肉 $178成隻龍蝦肉係晒到 仲切埋粒 好方便牛油果份量好多沙律又香又足料 有入有籽,蔥等埋單 合共 $631
為左就朋友一齊食飯

龍蝦牛油果蟹肉 $178
成隻龍蝦肉係晒到
仲切埋粒 好方便
牛油果份量好多
沙律又香又足料 有入有籽,蔥等

埋單 合共 $631

2023-09-02 48 浏览
🫶🏻幾個月前同朋友食過呢間餐廳,對佢既牛扒實在念念不忘,最近抽到時間就帶男朋友過黎試下 😋 餐廳一如其名,以不同既貓頭鷹擺設及富有童趣意味既掛畫佈置內在環境 🦉🦉✨👅 燒紐西蘭肉眼扒 ( $ 168 )今次點上一份 Lunch Set 既肉眼扒,8 oz 既牛扒煎得正好!外皮薄脆,切開可見 Medium Level 既嫩紅,咬一啖就馬上感受到滿滿既肉汁滲出黎,肉味濃郁,果然呢間餐廳既牛扒唔會令我失望 🤣👅 燒香草春雞扒 ( $ 138 )大大隻既雞扒香煎後,表皮焦脆,內裡有嫩白雞肉,配搭香草汁、露荀及甜蕃薯角,香甜美味 😋🍸 Oragne Juice ( $ 15 ) Lunch set加配一杯橙汁,100% 果汁 🍊 間唔時飲到啲水果蓉,中等甜,感覺不錯 🤓🍸 Espresso ( $ 15 )男朋友點上一杯 Espresso,聲稱咖啡苦澀而有蘊味,好飲的~😋▫️◾️▫️◾️▫️◾️▫️◾️▫️◾️▫️◾️▫️◾️▫️Owl’s Stage (太子)📍太子大南街27-31號富威閣地下3-4號舖
🫶🏻

👅 燒紐西蘭肉眼扒 ( $ 168 )

👅 燒香草春雞扒 ( $ 138 )

🍸 Oragne Juice ( $ 15 )

🍸 Espresso ( $ 15 )

Owl’s Stage (太子)
📍太子大南街27-31號富威閣地下3-4號舖

燒紐西蘭肉眼扒
2023-08-30
燒紐西蘭肉眼扒
  • 燒紐西蘭特級肉眼扒
2023-09-01 33 浏览
早兩日係太子收工,經過呢間呢間個名以#貓頭鷹 以主題既餐廳,仲有好多貓頭鷹做擺設,好似幾得意,見價錢唔貴就試下啦,我地叫左兩個dinner set#黑松露野菌沙律-呢個一上枱就知唔會差,因為野菌有輕輕炒過,加埋沙律菜上面有少少油光,專家話菜係要有少少油先發揮到營養價值#燒澳洲西冷扒8oz-我地叫左5成熟,廚師掌握得唔錯,塊扒煎完仲有好豐富肉汁係入面,初初以為西冷無肉眼咁淋,但食落又唔係喎,牛扒配左燒汁、岩鹽同芥末醬,每啖可以唔同口味,另外值得一讚既係伴碟既煙肉炒椰菜,煙肉既油香炒晒落個椰菜度,調味適中,好好食#香草燒雞胸肉漢堡-我地加左$38轉#芝士肉醬薯條,呢個漢堡真係要勁推,因為佢個雞胸肉係好juicy好嫩滑,千島醬汁同雞肉出乎意外地夾,份量都算大份,超好味,至於薯條就係穩定發揮,薯條新鮮炸好淋上芝士肉醬,想唔好食都難

2023-09-01 57 浏览
太子站對出的大南街,雖然不是很有名氣的食街,卻有著不同風格、不同口味的餐廳,是夜約了朋友在Owl’s Stage 晚餐環境氣氛都很不錯,不同款式的貓頭鷹裝飾,遍佈整間餐廳,很有趣!晚市套餐價格適中,款式選擇不少,豬牛雞海鮮都有,總有啱心水的 😂😂頭盤 - 黑松露野菌沙律,菜蔬新鮮,冬菇大大片的,加胡椒及鹽花吊味,清新美味!餐湯是南瓜忌廉湯,南瓜味道濃郁,份量夠,南瓜的清甜味,顯露無違!主菜點了香草燒雞胸肉漢堡配煙肉炒椰菜 $198打開一看,一片片的烤雞肉,代替慣常的漢堡扒,雞肉香口嫩滑;還有沙律醬調味,正!麵包鬆軟,加上新鮮的蕃茄及生菜,有驚喜配菜升級了芝士肉醬焗薯條 $38,蕃茄味肉醬跟焗薯條很夾,味道很好。另一份主菜是燒紐西蘭特級肉眼扒 8oz 配煙肉炒椰菜 $228五成熟牛扒,內裏保持艷紅色,有肉味不會韌,煙肉的鹹味跟清淡的椰菜配合得剛剛好 😋😋餐飲點了凍檸茶,習慣的飲料,機呼每次都會點這款 😂😂😂😂性價比合理,不錯的開餐地方 😄😄

主菜點了香草燒雞胸肉漢堡配煙肉炒椰菜 $198

麵包鬆軟,加上新鮮的蕃茄及生菜,有驚喜

餐飲點了凍檸茶,習慣的飲料,機呼每次都會點這款 😂😂😂😂

性價比合理,不錯的開餐地方 😄😄
2023-08-31 1484 浏览
而家太子都有好多cafe同西餐廳! 最近去左太子呢間高質既西餐廳! 環境不大,不過裝飾都好有心思,有好多貓頭鷹既可愛公仔擺設,仲有掛畫,重點係食物好好味! 我地既晚餐叫左如下:.🍖香草蒜油燒加拿大厚切保濕豬架9OZ配蜜糖芥末醬 - 配意式燴雜菜及田園沙律哇呢個豬架真係不得了,超大塊超好食! 肉質好軟腍,食落去係爆肉汁,真係必食!! 散叫既主菜可以配有2款配菜,我地就揀左意式燴雜菜同田園沙律! 意式燴雜菜都幾特別,係多茄子同瓜咁,有醬汁煮熱,而田園沙律就係沙律菜同車厘茄,而且都有原個蒜頭同沙律醬.🥩燒紐西蘭特級西冷扒8OZ 配煙肉炒椰菜 (Set dinner,配黑松露野菌沙律、餐湯及飲品)燒澳洲西冷扒幾大塊,肉味好濃郁,本身有燒汁,另外仲有黃芥末醬可以點,而且配菜有煙肉炒椰菜同原個蒜頭,煙肉炒椰菜好惹味! 口感好豐富!.🥗黑松露野菌沙律及餐湯沙律有好多雜菇,再灑上了黑松露,菇味好濃! 另外仲有沙律菜同車厘茄,好清新! 而餐湯係味噌清湯.🍹Fruit Punch跟餐叫左杯Fruit Punch,賣相好靚,味道好香甜,仲有兩大片西柚,好fresh!!.當晚都差不多滿座,兩個主菜都好食,難怪
🥩燒紐西蘭特級西冷扒8OZ 配煙肉炒椰菜
(Set dinner,配黑松露野菌沙律、餐湯及飲品)
🥗黑松露野菌沙律及餐湯
🍹Fruit Punch
當晚都差不多滿座,兩個主菜都好食,難怪咁受歡迎🎉🎉
2023-08-24
  • 香草蒜油燒加拿大厚切保濕豬架9OZ配蜜糖芥末醬
忙了幾天,有時間歇歇,但又懶得搜尋餐廳,就回訪這家吧😋味道比記憶中的更高質(•ө•)♡ 點了一個晚市套餐,和單點了一個意大利飯晚市套餐配沙律、餐湯、一杯餐飲 ✿晚市套餐• 沙律 (跟餐+$0):黑松露野菌沙律,很香、新鮮,一份足夠兩人分享• 餐湯 (跟餐+$0):雜菜湯,看起來清清但很甜,還有很多軟腍湯料🤤 • 主菜:香草青醬汁藍青口車厘茄意粉 $188 (另加一)意粉口感很煙韌! 比al dente稍軟一點點點,是一個很難拿捏得程度(?) 還是巧合(?) 反正我們就很喜歡🤣青醬清新,青口鮮味,整體配搭舒服 • 熱檸檬水 (跟餐+$0) • 加配:香蒜牛油芝士焗龍蝦半隻 跟餐+$88 (另加一)芝士牛油香氣足,但也不會蓋過龍蝦的鮮味就是蟹鉗的肉有點難弄出來🤣 ✿單點:蝦蟹膏蟹肉帶子意大利飯 $168 (另加一)帶子煎的很香,貪心的我想多一顆就好😝意大利飯煙韌,醬汁出色,稀稠度剛好,海鮮味濃但不鹹,吃完都不覺膩難怪看openrice很多人推這個 職員友善,裝潢溫馨,很多貓頭鷹飾物,可愛(*˘︶˘*).。.:*♡看他們正有優惠,看看自己是否幸運兒😝(可惜我就不是了🤣)
忙了幾天,有時間歇歇,但又懶得搜尋餐廳,就回訪這家吧😋
味道比記憶中的更高質(•ө•)♡

點了一個晚市套餐,和單點了一個意大利飯
晚市套餐配沙律、餐湯、一杯餐飲

✿晚市套餐
黑松露野菌沙律

雜菜湯

• 主菜:香草青醬汁藍青口車厘茄意粉 $188 (另加一)
香草青醬汁藍青口車厘茄意粉

青醬清新,青口鮮味,整體配搭舒服

• 熱檸檬水 (跟餐+$0)

• 加配:香蒜牛油芝士焗龍蝦半隻 跟餐+$88 (另加一)
香蒜牛油芝士焗龍蝦半隻

芝士牛油香氣足,但也不會蓋過龍蝦的鮮味
就是蟹鉗的肉有點難弄出來🤣

✿單點:蝦蟹膏蟹肉帶子意大利飯 $168 (另加一)
蝦蟹膏蟹肉帶子意大利飯

帶子煎的很香,貪心的我想多一顆就好😝
難怪看openrice很多人推這個

看他們正有優惠,看看自己是否幸運兒😝(可惜我就不是了🤣)

雜菜湯
  • 香草青醬汁藍青口車厘茄意粉
2023-08-29 29 浏览
兩個人,叫左個2人餐~法式清湯味道一般,入面有芹菜蘿蔔同小量雜菜牛油果番茄沙律加左小小黑醋,酸酸地幾開胃芝士龍蝦青口青口同龍蝦都係用芝士焗,幾香口可惜青口一咬就食到沙同殼龍蝦有紅膏,鉗都有肉,不過蝦肉略嫌韌,可能有啲煮過龍整體味道係唔錯嘅👍🏻有提供濕紙巾,幾貼心蘆筍牛柳配南瓜蓉牛肉5成熟,有牛香,夠腍加埋蒜同鹽食就最正鵝肝蘆筍義大利飯除左上面塊鵝肝之外,入面都有d鵝肝粒,唔吝嗇鵝肝雖然有小小筋,但煎得外脆內軟,配飯食一流鮮野莓奶凍奶凍好滑,唔會過甜,有冇野莓都咁好食- 餐點唔會黎得好快,趕時間唔建議食- 衛生一般,間唔中有d小蚊滋飛黎- $529 2人餐要提前買(openrice)加埋一 $581 埋單都係唔錯嘅Dinner選擇😚
兩個人,叫左個2人餐~

法式清湯

味道一般,入面有芹菜蘿蔔同小量雜菜

牛油果番茄沙律

加左小小黑醋,酸酸地幾開胃

芝士龍蝦青口

青口同龍蝦都係用芝士焗,幾香口
可惜青口一咬就食到沙同殼
龍蝦有紅膏,鉗都有肉,不過蝦肉略嫌韌,可能有啲煮過龍
整體味道係唔錯嘅👍🏻
有提供濕紙巾,幾貼心

蘆筍牛柳配南瓜蓉

牛肉5成熟,有牛香,夠腍
加埋蒜同鹽食就最正

鵝肝蘆筍義大利飯

除左上面塊鵝肝之外,入面都有d鵝肝粒,唔吝嗇
鵝肝雖然有小小筋,但煎得外脆內軟,配飯食一流

鮮野莓奶凍

奶凍好滑,唔會過甜,有冇野莓都咁好食

- 餐點唔會黎得好快,趕時間唔建議食
- 衛生一般,間唔中有d小蚊滋飛黎
- $529 2人餐要提前買(openrice)

加埋一 $581 埋單
都係唔錯嘅Dinner選擇😚
2023-08-29 24 浏览
Set Dinner配湯同salad 🥣餐湯並唔係我哋平時飲開嘅白湯紅湯,而係法式濃湯,我見餐廳想比客人識到真正嘅西餐風味!🍄黑松露野菌沙律-用咗兩隻姑唔同品種嘅菇,加上黑松露, 好香$218既燒澳洲西冷扒8o2 (Nedium Well),五重芝士薯條(+HK$32)-牛肉好Juice,啲汁多到我郁咗幾下個版…佢流出左塊板外邊😂燒澳洲法式羊架 198-份量十足! 有成3 塊咁多! -share 一份俾friend 都有咁大碟偏肥的羊, 所以超有羊既香味!-配菜四選二: 其中一樣我揀左香草牛油焗薯角,係好令我驚喜!啲薯仔面有小小脆嫁, 同埋好香口! 田園沙律就基本操作啦! 🍹Mango Tree
Set Dinner配湯同salad

🍄黑松露野菌沙律
-用咗兩隻姑唔同品種嘅菇,加上黑松露, 好香

$218既燒澳洲西冷扒8o2 (Nedium Well)
,五重芝士薯條(+HK$32)

燒澳洲法式羊架 198
-份量十足! 有成3 塊咁多!
-share 一份俾friend 都有咁大碟

偏肥的羊, 所以超有羊既香味!
-配菜四選二:
田園沙律就基本操作啦!

🍹Mango Tree
2023-08-29 29 浏览
今日去左太子地鐵站附件食間幾有氣氛既西餐,dinner set 價錢都合理黑松露野菌沙律 + 法式蔬菜湯沙律菜新鮮,有豐富嘅橄欖油同埋黑醋,食完即刻肚餓咗😇😇碗湯熱辣辣幾舒服😗鍾意飲蔬菜,無平時啲忌廉湯咁漏🥩燒澳洲西冷扒80z,有牛味、牛汁,擺盤仲要幾靚,有個大大蒜頭、粉紅岩鹽另外再叫左個招牌主食,🦀蝦蟹膏蟹肉帶子意大利飯,呢個好驚喜 意大利飯既汁好濃郁,一路食有蟹肉碎,有味又有咬口,好creamy 🥳🥳可以話係我食過最好味既risotto !! 跟餐其中一杯街加左錢飲Cocktail Long Island 🏝️ ,唔算好大杯,但係就酒精🍷都有唔少,飲完都有啲feel 😏😏另外再叫左杯Matcha Latte,暖入心🥰呢度仲有身份證英文字推廣優惠、二人套餐、四人套餐,值得去~😙

黑松露野菌沙律 + 法式蔬菜湯
沙律菜新鮮,有豐富嘅橄欖油同埋黑醋,食完即刻肚餓咗😇😇

碗湯熱辣辣幾舒服😗鍾意飲蔬菜,無平時啲忌廉湯咁漏

跟餐其中一杯街加左錢飲

另外再叫左杯Matcha Latte,暖入心🥰

2023-08-29 15 浏览
住附近嘅友人帶路介紹周邊眾多嘅餐廳!Be話是晚想食西餐!我哋近近哋就揀咗離地鐵站不遠嘅呢間西式料理店🍽️店面唔算好大(大概十張枱左右) 但七點鐘已全場滿座🤭好彩啱啱入到唔使等!佈置格局都幾精緻🦉好多貓頭鷹裝飾品!鍾意嘅朋友實覺得好得意❤️. 叫咗兩個Set Dinner都幾豐富😃包咗:🥄餐湯(意大利雜菜湯) 清清哋!啱哂天時暑熱飲😜🥗野菌沙律沙律菜夠fresh好襯雜菌嘅味道👏🏻菇菇仲帶有陣陣黑松露香氣!!.✨白酒忌廉汁西班牙辣肉腸車厘茄意大利飯 $178汁料均勻佈滿米飯之中無敵creamy🤭入口質感非常rich!飯粒濕潤且軟糯!切片嘅辣肉腸&芝士乾帶出咸香滋味👏🏻👏🏻.✨燒紐西蘭特級肉眼扒8oz配煙肉炒椰菜 $228點咗五成熟🐂肉眼扒厚度及熟成度適中!肉質幾靚易切易咬!而且牛味濃😊簡單沾上岩鹽/醬汁同食各有風味!另外邊咬肉邊享用伴碟嘅炒椰菜可減低啖啖肉嘅膩感🤝🏻🤝🏻仲有不可忽視果個原個焗蒜頭🧄😀.✨藍莓芝士蛋糕 $58 (套餐優惠-$15)店員細心擺咗盤🍓蛋糕質地軟滑且滿滿芝士奶香!沾上碟邊酸酸嘅莓果醬可中和甜度😘😘蛋糕上嘅鮮藍莓&紅桑子更為呢道甜點帶上一抹清新!!.✨餐茶-熱咖啡 x2✨
叫咗兩個Set Dinner都幾豐富😃包咗:
🥄餐湯(意大利雜菜湯)
清清哋!啱哂天時暑熱飲😜
🥗野菌沙律
✨白酒忌廉汁西班牙辣肉腸車厘茄意大利飯 $178
✨燒紐西蘭特級肉眼扒8oz配煙肉炒椰菜 $228
✨藍莓芝士蛋糕 $58 (套餐優惠-$15)
✨餐茶-熱咖啡 x2
✨加一服務費
太子好正西餐🥹值得多啲人食❤️‍🔥Parma ham with melon salad and soup大碟而且新鮮份量唔孤寒,醬汁酸酸甜甜非常開胃蟹肉牛油果多士估唔到份量都係咁大,如果你鍾意食牛油果加沙律醬嘅味,呢個多士應該會幾啱你沙律醬比較多略嫌有啲滯,但係配合香脆嘅多士仍然充滿口感🔥鵝肝多士極度推介大家叫!非常抵食,只需要70幾蚊就有一碟咁大舊嘅鵝肝入口即溶,配上牛油多士,加少少藍莓醬中和返個油膩嘅感覺。香濃,口有餘甘8 oz ribeye steak又係份量特大😂牛肉煎得啱啱好,入邊仍然係粉紅色,非常之嫩滑,而且juicy。醬汁嘅味道恰到好處,仲有蒜頭同埋薯條,冇野可以挑剔😂
太子好正西餐🥹值得多啲人食❤️‍🔥

大碟而且新鮮
份量唔孤寒,醬汁酸酸甜甜非常開胃

蟹肉牛油果多士
沙律醬比較多略嫌有啲滯,但係配合香脆嘅多士仍然充滿口感🔥

鵝肝多士
極度推介大家叫!
非常抵食,只需要70幾蚊就有一碟咁大舊嘅鵝肝

8 oz ribeye steak
2023-08-28 16 浏览
貓頭鷹做主題嘅西餐,乾淨企理,周圍好多貓頭鷹畫作/擺設,座位唔多,晚餐時段都幾full,book定會好啲,餐廳而家做緊優惠,身份證有相關英文字母會有優惠,可惜我中得一個字🤪~🔘巴馬火腿配蜜瓜沙律🔘紫薯忌廉湯作為前菜嘅沙律份量幾多,蜜瓜清甜~餐湯入口順滑creamy,想像中嘅紫薯湯應該係甜甜地,但呢度嘅湯係偏鹹少少~🔘燒美國豬肉眼扒兩大塊豬扒,唔算超厚身但都有一定厚度,半肥瘦,肉質軟熟,點芥末醬或燒汁都好食,配菜嘅炸蕃薯角幾有驚喜,口感外脆內軟,本身番薯都甜再加咗少少蜜糖更加正~🔘燒紐西蘭特級西冷扒厚身又大塊嘅西冷扒,燒得幾好有焦香,叫咗五成熟,切開見到粉嫩嘅顏色,唔亁有肉汁,肉質柔軟,肉味香濃,見朋友好快食完應該幾好食~🔘凍咖啡🔘凍朱古力泡沫咖啡咖啡味比重高過朱古力,唔太甜但有滿滿忌廉~

🔘巴馬火腿配蜜瓜沙律
🔘紫薯忌廉湯
作為前菜嘅沙律份量幾多,蜜瓜清甜~

🔘燒美國豬肉眼扒

🔘燒紐西蘭特級西冷扒

🔘凍咖啡
🔘凍朱古力泡沫咖啡
咖啡味比重高過朱古力,唔太甜但有滿滿忌廉~

2023-08-28 27 浏览
餐廳位於大南街,附近多為火鍋店留意到入黎食既都是熟客我都一樣,係附近做完瑜珈後 成日都會黎食Brunch 價錢合理 食物質素好先係留到熟客既!餐湯1️⃣法式菜湯內有西芹 紅蘿蔔 洋蔥 再配香料 輕盈感滿滿小食2️⃣柚子蜜糖雞翼雞翼首先煎到好脆口然後咬下有滿滿蜜糖 後續有輕輕的柚子味 沙律3️⃣班尼迪蛋煙三文魚沙律考廚師功力的班尼迪蛋合格蛋白完全包裹著 沒有半點蛋黃流出來切開熟透蛋白 望著蛋黃流出來 好治癒主菜4️⃣蝦蟹膏蟹肉車里茄意粉蝦蟹膏蟹肉係呢間店既招牌由蝦蟹膏整出黎嘅醬汁好濃厚係稠厚類每一啖都意粉都有滿滿既醬汁及蝦蟹肉碎
餐廳位於大南街,附近多為火鍋

留意到入黎食既都是熟客
我都一樣,係附近做完瑜珈後
成日都會黎食Brunch
價錢合理 食物質素好先係留到熟客既!

餐湯1️⃣法式菜湯

法式菜湯
蝦蟹膏蟹肉車里茄意粉
班尼迪蛋煙三文魚沙律
2023-08-28 39 浏览
呢間餐廳個名好特別,而入邊都有好多貓頭鷹擺設,好得意😆 今次嚟到太子就嚟試吓佢嘅晚餐🍴 座位坐得幾舒服,嘢食款式好多,主打係小食同pasta 🍝 另外佢都有set dinner可以揀,包括黑松露野菌沙律、餐湯、主菜同埋飲品 🍸燒紐西蘭特級肉眼扒 8oz 配五重芝士焗薯條 🥩 呢個係set dinner其中一個可以揀嘅主食,肉眼扒整得好tender同juicy,肉質味好濃,本身佢係配煙肉炒椰菜,不過可以加錢轉薯蓉或者薯條 🍟 我就揀咗佢呢個五重芝士焗薯條,都真係好重芝士味㗎 🧀 蝦蟹膏蟹肉帶子意大利飯 🍛呢個會極力推介 💯 蟹肉非常豐富,意大利飯都整得好香口好好食,另外都有大大粒嘅帶子😋 包你食到舔舔脷😉鮮野莓奶凍 🍮甜品就一定要試啦😛 好鍾意佢用咗野莓配奶凍,甜甜地好fresh好好食🤤

黑松露野菌沙律及餐湯

黑松露野菌沙律及餐湯
燒紐西蘭特級肉眼扒 8oz 配五重芝士焗薯條
  • 燒紐西蘭特級肉眼扒
2023-08-27 7 浏览
今晚到位在太子站附近的Owl’s Stage與朋友聚會,餐廳有一些貓頭鷹的裝飾,整體氣氛唔錯晚市有套餐,沙律餐湯主餐加飲品,四道菜的套餐十分豐富,價格也很實惠。🍴黑松露野箘沙律新鮮羅馬生菜與本菇,配上些許黑松露醬,清爽開胃。🍴香草雞胸肉漢堡麵包外皮烤的酥脆,雞胸肉很多片的且不會太乾身,伴著微辣的醬汁,份量足夠。🍴燒澳洲西冷扒牛扒有西冷和肉眼的選擇,西冷質感較嫩油脂也比較少。輕輕切開,粉嫩嫩的肉質看上去好美味,肉嫩且不乾身。🍴鮮野莓奶凍奶凍甜度不高,伴著新鮮草莓與藍莓醬,微酸微甜為這餐做了美麗的完結。🍴Peach Tea套餐包埋飲品,Peach Tea帶有甜味,清香解膩

🍴黑松露野箘沙律
新鮮羅馬生菜與本菇,配上些許黑松露醬,清爽開胃。

🍴香草雞胸肉漢堡

🍴燒澳洲西冷扒

🍴鮮野莓奶凍

🍴Peach Tea
套餐包埋飲品,Peach Tea帶有甜味,清香解膩