2025-04-16
我呢個開心果控又來啦!今次一定要同大家分享幾樣我喺Circle K買到嘅超正開心果甜品!🍰首先,我食咗「焦糖烤布蕾慕絲(開心果)」,真係好正!慕絲用咗美國開心果,口感香濃幼滑,當我一咬落去,濃郁嘅開心果味同忌廉交織,瞬間融化係口中,再配上面層脆卜卜嘅焦糖😍 真係令人回味無窮!仲要係$26,性價比超高!💖我仲買咗「岩燒芝士蛋糕(開心果)」,呢個芝士蛋糕用咗新西蘭芝士,口感超級軟滑,同濃郁嘅開心果味配合,真係甜品控嘅最佳選擇,食完真係開心返晒嚟😋我仲買咗「翠山牌開心果意式雪糕杯100克」,呢個係香港製造,用咗美國開心果,打開就已經見到一粒粒大大粒嘅開心果碎,好新鮮,加上Gelato口感綿密細滑,真係超正!都只係$28,真係太抵啦!Circle K嘅開心果甜品真係唔簡單,無論係味道定係價錢,都非常吸引!快啲去試下啦!🎉