2025-06-05 1382 浏览
聽聞Nocino既手工意粉好耐!一路以黎都係好難預約既名店,宜家仲有牛頭角同中環分店。大坑總店係瑞士小餐館feel,座位唔多,不過氣氛唔錯,見到都有人黎慶祝生日。大推呢度既手工意粉同埋前菜!絕對值得黎食。1️⃣Take Me to Ticino Sharing Menu($520 pp)👉Malakoff內餡係瑞士芝士,表面炸香,食落外脆內軟,仲可以搭配酸豆解膩。 👉Arancini Ticinese黑松露燉飯裹成球狀,中心藏流心水牛芝士,牛肝菌既菇菌香滲透每粒飯,同芝士搭配驚喜十足。👉Wagyu Beef Tartare和牛粒保留顆粒感,配上脆炸薯絲、醃紅蔥頭、烤芹菜根、牛奶蒜泥蛋黃醬增加層次,連朋友平時麻麻地生肉既都話好食。 👉Burrata & Fig Mostarda意大利Burrata cheese配上新鮮無花果、無花果蜜醬、Parma ham、開心果碎,Burrata cheese切開柔韌既表面,內裡流心,配合加入芥末籽調制既無花果醬,奶香外再加添層次感。👉Nduja Reginette店家手制既Reginette寬波浪面,咬勁十足,闊條麵身非常掛汁,同Nduja辣肉醬配上

👉Malakoff
Malakoff

👉Arancini Ticinese

👉Wagyu Beef Tartare

👉Burrata & Fig Mostarda
Burrata & Fig Mostarda
加入芥末籽調制既無花果醬,奶香外再加添層次感。

👉Nduja Reginette
Nduja Reginette
店家手制既Reginette寬波浪面,咬勁十足,闊條麵身非常掛汁,同Nduja辣肉醬配上芝士煮成,最後加上檸檬汁解膩,食落帶煙薰微辣脂香,而且手工意粉質感一流,大推!

👉Venisan Shoulder Salmi with Polenta Toragna
鹿肉出面比較少見,叫黎試下。鹿肉採用慢煮方式製作,保留肉質鮮嫩,使用紅酒醃製,配合店家自製oregano香草風味,遮蓋到鹿肉本身既騷味同時帶出鹿肉獨有既肉香。另外配上粟米糊,幾特別,質感綿滑,配上啲脆蕎麥粒係面增加口感。

👉 Mont Blanc Chestnut & Blackcurrent Cheesecake
栗子蓉覆蓋黑加侖芝士蛋糕,面頭仲有粒栗子,中間黑加侖子偏酸啲,配合酸莓醬平衡甜膩,底層加入餅底,層次感豐富。

2️⃣ Clear Day In Maggiore($98)
Clear Day In Maggiore
薰衣草香氣治癒,配上gin同氣泡酒,配上少少檸檬既清爽感,女士都容易入口。

3️⃣Tamaro Sbagliato($98)
果香主導,帶少少苦感,配濃味意粉食一流👍
Malakoff
Clear Day In Maggiore
今次專程黎到大坑想試下間預約要提前一個月既人氣意粉總店🍝🍴六點幾入座仲要Weekdays坐低冇耐就已經爆場,佢係一間混合咗瑞士🇨🇭 同意大利🇮🇹菜餐廳🥰我地叫左:前菜:🐮Wagyu Beef Tartare 生牛肉配上特製牛奶蒜蓉醬、醃製紅蔥頭根、烤芹菜根同酥脆薯絲,他他口感嫩滑,豐富有層次係一個好高級嘅前菜🤤🧀Malakoff 用大量芝士炸成既波波,芝士味道夠晒濃郁,芝士控不能錯過🥳🥩Burrata & Fig Mostarda 水牛芝士配意大利風乾火腿芝士同帕爾馬火腿好夾加埋無花果+開心果好開胃~ 芝士要配埋其他材料一齊放入口先能夠感受到多層次豐富主菜:🦆🍝Smoked Duck Leg & Roasted Peach Tagliatelle 鴨肉配意大利手工麵,煙煙韌韌有輕微蛋香,靜係d麵既質感已經好好食呀!🐮Ossobuco Milanese with saffron risotto 燉小牛膝藏紅花燴飯 牛膝肉燉到融化好林一絲絲,醬汁完美平衡,仲打包左d返去比呀囡食haha甜品:☕️Odette‘s Tiramisu好重嘅提子冧酒味道,咖啡與芝士既比例平衡,忌廉質感軟綿,為依餐畫

我地叫左:

前菜:
🐮Wagyu Beef Tartare

🧀Malakoff
用大量芝士炸成既波波,芝士味道夠晒濃郁,芝士控不能錯過🥳

主菜:

甜品:
☕️Odette‘s Tiramisu
好重嘅提子冧酒味道,咖啡與芝士既比例平衡,忌廉質感軟綿,為依餐畫上完美句點🥳

🍷飲品:
🍹Ticino spritz
葡萄柚香加Sparkling,清爽香甜易入口, 仲有漸層顏色,賣相好靚

🪻 Clear Day In Maggiore
帶花香芬芳的雞尾酒用薰衣草利口酒做底加入Gin,帶微甜花香味道乾淨而不烈,獨特優雅

———————————
整體味道: 4.2/5
環境裝修: 3.8/5
服務態度: 4.3/5
再訪興趣: 4/5
———————————
侍應會詳細介紹菜式,服務好

⚠️餐廳要預早訂唔接受𝑤𝑎𝑙𝑘 𝑖𝑛
2025-05-27
2025-05-30 1137 浏览
👉🏻lunch set menu💲168pp-The Italian restaurant everyone was talking about, which was previously difficult to book, has opened several new locations and is now easy to reserve. However, I was really disappointed with the food. The pasta looked unappetizing when it arrived. I wondered how it could still be so popular; while it may not have been visually appealing, the first bite revealed it was extremely bland—definitely a 1/10. The tiramisu was decent, and the beef tartare was good, but the pasta
👉🏻lunch set menu💲168pp
The Italian restaurant everyone was talking about, which was previously difficult to book, has opened several new locations and is now easy to reserve. However, I was really disappointed with the food. The pasta looked unappetizing when it arrived. I wondered how it could still be so popular; while it may not have been visually appealing, the first bite revealed it was extremely bland—definitely a 1/10. The tiramisu was decent, and the beef tartare was good, but the pasta was a complete letdown.
真心一上枱嗰下嚇親 成碟嘔吐物咁款🤮
Rating: 2/10
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
Nocino (Tai Hang)
📍Shop 92E, Tung Lo Wan Rd, Tai Hang, Hong Kong
🔗#7eating大坑#7eating意大利菜
2025-05-29 728 浏览
雖然大坑係一個小小既地方, 但係地點喺所有大名堂既建築物附近而令到好多餐廳都變得易搵岩岩呢個WEEKEND, 同friend 去Chill, 我就揀左個地方食LUNCH - 揀左食瑞意FUSHION 既小店, 裡面有親切熱心既店員, 店內既Decor同氣氛都將我帶入左當年小朋友故事書: Heidi/飄零燕 同回顧2016年同老公一齊去過瑞士既畫面不過Nocino 係以瑞士意大利fushion 既菜式為主, 我心目中覺得有兩樣野相對impressive 就係1) Arancini Ticinese - 一個小小risotto 波仔加左芝士topping, 哪怕係餓到要快D 飽定係做一個starter 都岩岩好, 唔太heavy, 而且仲有quota 食埋lunch set 裡既pasta2) 紅色既pasta: Reginette - 小辣但夠一刻既醒神; 綠色既 Pesto Cappella da Cuco (素食pasta), 兩個serve 到埋黎真係將我同朋友張枱帶來了好eye catching 既色彩
  • Reginette
2025-05-29 499 浏览
NOCINO專注於瑞士提契諾州嘅美食混合咗瑞士同埋意大利菜式 🇨🇭🇮🇹加入咗好多唔同嘅特別食材同埋配料我哋揀咗個瑞士風情五道菜共享晚餐💕 配埋甜品同嘢飲🍹2道頭盤:Malakoff & Cauliflower Special Dish2道小菜:Wagyu Beef Tartare & Burrata, Fig Mostarda1道新鮮意大利面的菜餚:Ossobuco Milanese1道廚師發辦菜式:Pasta made in house 最驚喜係個小菜「牛肉他他」再配埋炸薯絲同埋蛋黃醬🥩成個感覺好清新 又唔會太漏另外係有個推介嘅椰菜花配魚仔 再加埋特色配菜好特別最後嗰個燉牛膝意大利飯 超級足料 牛膝好肥美肉嫩🐮嘢飲都好特別 但係要慢慢飲 清新得來又有好濃郁嘅果香最後佢嘅Tiramisu 加送兩杯瑞士特色葡萄酒個口感好重 相比起平時啲紅酒 但係又香又甜呢度啲Staff好take care客人嘅食後感❤️當你食完佢哋都會好細心咁問食物如何我覺得呢一種可以同客人嘅關係拉近之外亦都可以見到佢哋對菜式嗰種嚴謹嘅要求👍🏻
NOCINO專注於瑞士提契諾州嘅美食

我覺得呢一種可以同客人嘅關係拉近之外
亦都可以見到佢哋對菜式嗰種嚴謹嘅要求👍🏻
2025-05-27
  • Wagyu Beef Tartare
終於有時間嚟試大坑呢間人氣地道小店😍聽聞佢地嘅手工意粉好出名😁一入到鋪頭 店員好熱情招呼我哋👍🏼因為我媽唔食辣🌶️❌店員好詳細介紹咗幾道菜式比我呢個每檯都叫嘅生牛肉他他 Wagyu Beef Tartare佢上面酥脆嘅薯絲 + 生牛肉粒👏🏻超夾我最鍾意呢個菜式👍🏼想再叫多個嚟食😆炸芝士球 'Malakoff'奶香味濃🧀切開裡面d芝士融出嚟😍芝士仲要拉絲🤭意式吞拿魚醬牛舌 Veal Tongue Tonnato呢個都好正😆個墨汁 + 吞拿魚醬match得好👌🏻牛舌切得好薄 (唔係平時我哋食開個種)墨汁八爪魚意粉 🐙🍝Octopus & Squid Ink Ragù - Creste di Gallo呢個有驚喜🤭八爪魚好腍身 未試過咁正😁意粉好煙韌👍🏼小牛膝意大利飯 Ossubuco Milanese牛膝好腍 好重牛骨味👏🏻仲有牛骨髓可以啜埋😍甜品係栗子Cheesecake雲呢拿ice cream好大份🤭飽到上心口
終於有時間嚟試大坑呢間人氣地道小店😍

芝士仲要拉絲🤭

意式吞拿魚醬牛舌 Veal Tongue Tonnato
呢個都好正😆
個墨汁 + 吞拿魚醬match得好👌🏻
牛舌切得好薄 (唔係平時我哋食開個種)

墨汁八爪魚意粉 🐙🍝

雲呢拿ice cream
好大份🤭飽到上心口
2025-05-25
  • Wagyu Beef Tartare
在香港大坑隱藏著一間絕妙的意大利餐廳——Nocinohk。踏入店內,溫暖的燈光與雅致擺設,瞬間拉近與意大利的距離。這裡的意麵堪稱靈魂之作。形狀獨特的麵條,掛滿濃醇醬汁,番茄的酸甜、芝士的綿密在舌尖交融。牛肉塔塔更是驚艷,新鮮牛肉遇上清爽醬汁,頂部脆絲增添口感,每一勺都滿載風味。服務亦是可圈可點,服務態度很好,員工更是熱情友善,今日去到正好碰到顧客慶生,更是貼心送上生日蛋糕和祝福,氛圍很好!周到而不逾矩。Nocinohk 將意大利的熱情與美味完美呈現,是能讓味蕾和心靈都得到滿足的用餐勝地。

2025-05-22
  • Odette's Tiramisu
  • Tiramisu
同朋友黎食晚餐,分別叫左兩個前菜同三個意粉share。概括黎講,真系好一般,重點既手工意粉唔彈牙,麵糰粉感過重,形容需要“一位難求”既情況,有點牽強。$148 (& +10% service charge) 既Wagyu Beef Tartare,牛味頗足,味道清新;但係以呢個價位黎講,呢個“牛肉他他”既牛肉佔比感覺只有一半;而另外一半系芹菜頭以及其他佐料,略感喧賓奪主,亦覺性價比偏低。個人比較喜歡另外一個appetizer: Burrata with Fig Mostada。配搭無花果醬同開心果碎後好夾。整體感覺好清新。是次挑選既三款意粉裡面,個人認為呢個比較出色:Nduja。味道帶香辣,非常開胃。但配料只有肉碎既同時,定價為$188 (& +10% service charge),溢價實屬過高,簡單黎講,“無料”。另外呢味Lamb Shoulder Festonati,粉團感過重,而且醬汁感覺似“倒汗水”。整體好似豬腸粉既菜式,個人唔識欣賞。Pesto Cappello da Cuoco 中規中矩。無特別評價。

Pesto Cappello da Cuoco 中規中矩。
無特別評價。
同朋友慶祝生日 🎈 Weekday 6 點半去到唔使等已經有位,Lucky ✨🇨🇭🇮🇹 話說 Nocino 係主打瑞士同意大利 Fusion 菜嘅小店,由英籍廚師主理 👨🏻‍🍳 啱啱開嗰陣已經爆紅!依家除咗大坑總店,中環同觀塘都開咗分店~我今次就特登揀返大坑總店!🥩 和牛韃靼牛肉 Wagyu Beef Tartare $148 生牛肉夠鮮嫩,上面有炸到脆卜卜嘅薯仔絲 🥔 下面係自家製牛奶蒜泥蛋黃醬,屬於比較原汁原味嘅做法,唔會用調味去完全掩蓋牛肉本身嘅味道~ 🧀 水牛芝士配意大利風乾火腿 + 無花果 Burrata Fig Mostarda $138 Burrata 食落口感非常好!配鮮無花果、無花果醬同開心果碎,係一個好清新嘅前菜,好食!🍄 意大利芝士波波 Arancini Risotto Ball $38/粒 外面炸得香脆,裡面係 Mortadella 火腿、牛肝菌同煙燻芝士,個樣有啲似炸可樂餅,食落口感似薯蓉~ 🐮 米蘭燉牛膝 Ossobuco Milanese $298 成份牛膝慢煮得好軟腍入味,骨髓香滑,加埋黃金色嘅番紅花意大利飯,唔係一般喺出面食到嘅 Risotto!🦀 蟹

和牛韃靼牛肉 Wagyu Beef Tartare
意大利芝士波波 Arancini Risotto Ball
意大利芝士波波 Arancini Risotto Ball
蟹肉吸管意粉 Brown Crab Bucatini
🦀 蟹肉吸管意粉 Brown Crab Bucatini $188
吸管意粉掛滿芝士醬,第一啖已經食到鹹香同蟹味,仲有黑椒帶少少辣,味道香濃~份量真係幾多,建議兩個人 Share!

🍮 Odette’s Tiramisu (加 Nocino 酒) $68 / $100
自家製 Tiramisu 綿滑甜度適中,加錢可以加一小杯意大利青核桃酒 Nocino 🍷 味道帶焦糖、香料同木質香味配甜品 💯
🍹 Mocktail of the Day $45
今次係熱情果特飲~食完較濃味嘅意粉,飲返兩啖解膩又 Refresh ✨

🍸 Love From Valle Verzasca $98
Rum + Absinthe 做主調,加上杏仁香味,重酒感但入口好 Smooth~
🍰 呢次同朋友慶祝生日雖然冇得寫生日碟,但可以安排店員唱生日歌 🎶 特色位就留返畀大家自己體驗,不過朋友當日收到一張由店員親手寫嘅生日卡,真係好窩心又驚喜 💕
庆祝纪念
生日
和牛韃靼牛肉 Wagyu Beef Tartare
蟹肉吸管意粉 Brown Crab Bucatini
✨ 神級推薦✨ ✅ Ox Cheek Ragu Pappardelle🐮 寬麵掛滿濃郁肉醬!牛面頰肉嫩到融化~醬汁完美平衡 #必encore ✅ Nduja Reginette🌶️ 辣肉醬意粉超惹味!辣度夠刺激又唔會蓋過芝士香~ ✅ Tiramisu☁️ 傳統做法超正宗!咖啡酒香濃郁,手指餅濕潤度100分 🍹 飲品驚喜• Homemade Lemondade:清新檸檬氣泡感 • Elderflower Hibiscus Fizz:接骨木花香超治癒 #大坑美食 #手工意粉 #獨食天堂 👉🏻 建議weekday去避人潮~

✨ 神級推薦✨
✅ Ox Cheek Ragu Pappardelle

✅ Nduja Reginette
🌶️ 辣肉醬意粉超惹味!辣度夠刺激又唔會蓋過芝士香~

✅ Tiramisu
☁️ 傳統做法超正宗!咖啡酒香濃郁,手指餅濕潤度100分

🍹 飲品驚喜
• Homemade Lemondade:清新檸檬氣泡感

#大坑美食 #手工意粉 #獨食天堂
👉🏻 建議weekday去避人潮~

2025-05-04
  • Reginette
2025-05-03 229 浏览
意式流突然在香港又再翻滾,薄餅、手工意粉、Gelato又開個滿滿的,我便逐個逐個追,做個追意式流的孩子😆-早早預約星期六午餐,不要說笑,位子難預到一個點,幾經辛苦先訂到,$168齊三道不用煩!-好老實$168午餐,還要有牛肉他他揀,真是有良心,仲要好吃的很,不輸外面貴價餐廳,喜歡它的口感上的層次,牛肉與醬汁的奶滑夾上面的脆脆,吃到我不停口點了個肉醬闊條麵(忘了是鴨肉式是牛肉了),那就正常發揮,調味可以的,可是麵條質感較軟,不夠QQ的感覺!特登加埋提拉米蘇,咖啡味重,口感軟滑,不過如果好酒之人就有機會嫌酒味欠了點;在我之言,它作為午餐之結,已經非常不錯!總括午餐來說它都算是性價比高👑

2025-04-29 122 浏览
--大坑Nocino意大利餐廳出名係手工意粉!今日就同老公去刺激下味蕾~Novino店內裝修好有意式風情,假期前後去記得一定要訂左位先啦!🥰-今次我都係第一次食意大利菜式,餐牌上面都係意大利文/英文!值得一提~問店員佢地都好樂意解答,親切有禮👍🔺Wagyu Beef Tartare店員推薦招牌菜之一~生和牛碎上,面層舖左即炸脆薯絲,搭配生蛋黃醬,入口即化🔺Arancini意大利炸飯糰外皮酥脆,內餡米飯綿密,帶有濃郁既芝士香氣,雖然份量唔大,但作為前菜恰到好處🔺Malakoff口感應外酥內軟,起司香氣濃厚,趁熱食用時會有牽絲效果,是起司愛好者的必嘗之選。 🔺Ox Creek Ragu Pappardelle寬麵條Q彈有嚼勁,慢燉牛肉醬汁濃郁,整體風味醇厚且層次豐富🔺Ossobuco Milanese米蘭式燉牛肉質軟嫩,骨髓香氣濃郁,搭配燉飯非常經典,醬汁入味,帶有淡淡的紅酒香氣,是一道充滿義式傳統風味的主菜。 🔺Homemade Gazzosa清爽解膩,帶有淡淡檸檬香氣,甜度適中,非常適合搭配重口味的餐點🔺Nirit Tea茶香獨特,口感溫潤,尾韻帶有淡淡的薄荷味🔺Tiramisu咖啡與
🔺Wagyu Beef Tartare
🔺Arancini
🔺Malakoff
🔺Ox Creek Ragu Pappardelle
寬麵條Q彈有嚼勁,慢燉牛肉醬汁濃郁,整體風味醇厚且層次豐富
🔺Ossobuco Milanese
🔺Homemade Gazzosa
🔺Nirit Tea
茶香獨特,口感溫潤,尾韻帶有淡淡的薄荷味
🔺Tiramisu
咖啡與芝士既比例平衡,口感綿密濕潤,酒香點綴得恰到好處,為這頓餐畫上完美句點

真係每道菜都展現左廚師既用心與技巧,值得一試!推薦阿👍
住大坑的朋友介紹,同佢食晚飯就去試一試,一行四人, 叫左好多野食. 全部都高質好味. 隔離枱有三個靚仔鬼佬仲同我地搭訕... 話呢間佢地個個星期都會來. 所以我見到懝似老闆娘同個一枱鬼佬say hello... 連鬼佬都中意. 我估應該係好正宗的味道... (因為我都未去過意大利>< ) 🥐​和牛他他生牛肉蒜蓉蛋黃醬 ($148) 👍👍👍👍 脆脆薯仔絲好脆 加埋 和牛他他, 好味! 🥐水牛芝士 配  意大利風乾火腿 ($138)  👍👍👍加埋無花果+開心果, 開胃~ 🥐吞拿魚醬小牛舌 ($128)👍👍👍👍墨汁作醬汁+酸豆點綴 味道有層次!  🥐脆炸芝士餡餅 ($38@)  👍👍👍 芝士濃郁餡飯,用上瑞士芝士 + 義式香腸 濃味人士如我....大愛! 🥐 燉小牛膝藏紅花燴飯 ($298) 👍👍👍👍牛膝肉 燉到一絲絲,燴飯正宗意大利飯的口感,我見靚仔鬼佬個枱都有叫, 一下清碟~

🥐​和牛他他生牛肉蒜蓉蛋黃醬 ($148) 👍👍👍👍
 脆脆薯仔絲好脆 加埋 和牛他他, 好味!

🥐水牛芝士 配  意大利風乾火腿 ($138)  👍👍👍
加埋無花果+開心果, 開胃~

🥐吞拿魚醬小牛舌 ($128)👍👍👍👍
墨汁作醬汁+酸豆點綴 味道有層次!

🥐脆炸芝士餡餅 ($38@)  👍👍👍

🥐 燉小牛膝藏紅花燴飯 ($298) 👍👍👍👍
2025-04-16
2025-04-08 183 浏览
bookmark已久的手工意粉,lunch set好扺食!-$168 including Dessert🥩Wagyu Beef TartareMilk Aioli, Roasted Celeriac, Crispy Potato牛肉口感係粒粒比較有咬口眼瞓啲食酸酸地啲脆脆都幾香!🧆 Pistachio AranciniPistachio, Mortadella & Smoked Provolone Risotto Ball開心嗰個食落去有少少開心果周周脆片真係一舊飯團!❤️ Nduja 個汁辣辣地幾惹味,波浪型意粉夠掛汁,口感煙韌,係有少少辛辣拌麵嘅感覺😂💚 Pesto fusillone清爽芝士味的Pesto Pasta青醬意粉🤎 Odette’s Tiramisu輕身creamy ,香濃芝士味,個蛋糕好重酒味又唔太甜🧡 Mocktail of the day $45Grapefruit honey fizz📍Nocino (大坑)大坑銅鑼灣道92E號地舖
bookmark已久的手工意粉,lunch set好扺食!
-$168 including Dessert

🥩Wagyu Beef Tartare
牛肉口感係粒粒比較有咬口眼瞓啲食酸酸地啲脆脆都幾香!

🧆 Pistachio Arancini

❤️ Nduja

💚 Pesto fusillone
清爽芝士味的Pesto Pasta青醬意粉

🤎 Odette’s Tiramisu
輕身creamy ,香濃芝士味,個蛋糕好重酒味又唔太甜

🧡 Mocktail of the day $45
Grapefruit honey fizz

📍Nocino (大坑)
大坑銅鑼灣道92E號地舖

• Nduja - Reginette
2025-04-08 299 浏览
✨Nocino 🇮🇹 is a true gem of Swiss-Italian flavors, offering a perfect blend of tradition and innovation. Its cozy, rustic ambiance sets the stage for a memorable culinary experience filled with bold and refined flavors.*Dish Highlights:*Beef Tartare 🐮Freshly chopped and expertly seasoned, delivering bold, nuanced flavors with every bite.Malakoff 🫕A golden-fried Swiss Gruyere fondue, crispy on the outside and filled with nutty, savory indulgence.Porcini Arancini 🧀🍙Crispy risotto balls stuffed wit

*Dish Highlights:*

Beef Tartare 🐮

Malakoff 🫕

Porcini Arancini 🧀🍙
Crispy risotto balls stuffed with earthy porcini mushrooms and gooey Mozzarella—a comfort food delight.

Veal Tongue Tonnato 🐮🐟
Tender veal tongue with creamy tonnato sauce, squid ink dressing, and tangy caperberries—a balance of richness and acidity.

Ossobuco 🐮🍚
Slow-braised veal shank with tender marrow and rich sauce, a hearty Italian classic.

Octopus and Squid Ink Ragu 🖤
Tender octopus and squid ink combined in a rich umami-filled dish that’s visually striking and flavorful.

Mocktail of the Day 🍹
A rotating creative treat, currently a Passion Fruit Drink, balancing sweet and tangy flavors for ultimate refreshment.

Odette’s Tiramisu 😋
A decadent end to your meal, with creamy mascarpone, soaked ladyfingers, and a hint of cocoa.

Nocino - Swiss Italian Grotto transforms dining into an art form, promising a warm atmosphere and exceptional dishes. Whether you crave comfort or creativity, Nocino delivers an unforgettable meal. ✨🍷

🕹️Location: Shop 92E, Tung Lo Wan Rd, Tai Hang