2020-06-03
開咗幾個月,一直都好想去打下卡,但每次經過見到好多人排隊🤦🏻♀️🤦🏻♂️今次,終於扚起心肝喺太陽下排隊!排隊嘅時候店員都有俾定餐牌我哋睇,最後大概排咗15-20分鐘就入得。Cafe以白色為主調,俾人一種好乾淨既感覺,亦好有空間感。店舖面積都幾大,如果唔係疫情既話我估可以再坐多啲人。旁邊亦有自助水機,可以揀普通水或sparkling water。補充一句,廁所感覺好高級,一定要去探索下🤣食物價錢還好,考慮番佢嘅地理位置其實唔算特別貴,坐到差唔多2個鐘店員就會提醒番要離開。Banana Toast ($68)燒焦過既香蕉放喺搽咗花生醬既多士上,一層層既口感好特別,可惜我哋掛住打卡搞到塊多士硬咗Acai Yogurt Parfait ($68)如果食個tea唔想咁heavy,呢款就係必點之選!唔甜淡淡地既Greek Yogurt配上麥片口感一流,再加上酸酸甜甜既berries令到味道更rich!Matcha (Hot) ($50)比想像中大杯,不過不失。
Banana Toast ($68)
Acai Yogurt Parfait ($68)
Matcha (Hot) ($50)
比想像中大杯,不過不失。