2021-06-19
一入門口已經勁多打卡位😍😍好似飛咗泰國旅行咁呀~😌感覺好似Mamaday~ 原來真係姊妹店睇完個餐牌,簡直又係創意到自我懷疑🤔其實我都係勇於嘗試嘅人,但呢一刻真係肚餓,我嘅勇氣敵不過肚餓~所以都係點返比較穩陣嘅fusion菜式(其實我覺得佢好多嘢應該都穩陣嘅)青咖喱石斑魚Pizza $128聽個名都覺得佢好食😅 脆薄批底,配上香濃微辣嘅青咖喱,真係好好味😋每一件都有一小塊石斑魚,肉質鮮嫩實淨👍🏻冇乜芫荽味的青檸芫荽飯配燒星鰻魚骨 😂個名長到呢😂😂賣相好靚,好似條魚🐟佢加咗少少芫荽落去炒,係食到佢嘅味,但又唔會好濃。有青檸嘅酸味,仲有蘆筍同車厘茄做配料,好開胃好好食😋 而呢碟野嘅主角係,燒星鰻,魚肉肥美嫩口,另一重點,燒星鰻骨,好好食,燒到好香,開頭以為好似炸魚皮,食落又唔係喎~似硬版雞泡魚乾🤔因為我哋8:30先去到,好多想食嘅嘢都賣晒~下次要早啲嚟,想試埋個凍蜆呀
好似飛咗泰國旅行咁呀~😌
感覺好似Mamaday~ 原來真係姊妹店
青咖喱石斑魚Pizza $128
聽個名都覺得佢好食😅
青咖喱石斑pizza
冇乜芫荽味的青檸芫荽飯配燒星鰻魚骨 😂
個名長到呢😂😂賣相好靚,好似條魚🐟