2021-06-19 65 浏览
一入門口已經勁多打卡位😍😍好似飛咗泰國旅行咁呀~😌感覺好似Mamaday~ 原來真係姊妹店睇完個餐牌,簡直又係創意到自我懷疑🤔其實我都係勇於嘗試嘅人,但呢一刻真係肚餓,我嘅勇氣敵不過肚餓~所以都係點返比較穩陣嘅fusion菜式(其實我覺得佢好多嘢應該都穩陣嘅)青咖喱石斑魚Pizza $128聽個名都覺得佢好食😅 脆薄批底,配上香濃微辣嘅青咖喱,真係好好味😋每一件都有一小塊石斑魚,肉質鮮嫩實淨👍🏻冇乜芫荽味的青檸芫荽飯配燒星鰻魚骨 😂個名長到呢😂😂賣相好靚,好似條魚🐟佢加咗少少芫荽落去炒,係食到佢嘅味,但又唔會好濃。有青檸嘅酸味,仲有蘆筍同車厘茄做配料,好開胃好好食😋 而呢碟野嘅主角係,燒星鰻,魚肉肥美嫩口,另一重點,燒星鰻骨,好好食,燒到好香,開頭以為好似炸魚皮,食落又唔係喎~似硬版雞泡魚乾🤔因為我哋8:30先去到,好多想食嘅嘢都賣晒~下次要早啲嚟,想試埋個凍蜆呀
一入門口已經勁多打卡位😍😍
好似飛咗泰國旅行咁呀~😌

感覺好似Mamaday~ 原來真係姊妹店

青咖喱石斑魚Pizza $128
聽個名都覺得佢好食😅
青咖喱石斑pizza

冇乜芫荽味的青檸芫荽飯配燒星鰻魚骨 😂
個名長到呢😂😂賣相好靚,好似條魚🐟

青咖喱石斑pizza
Happy Friday!今晚收工又去happy下,去左旺角既No Money So Lonely,上次幾個月前試過呢度既比薩好好食,今次又encore先,我地都係晚市時間黎。呢間餐廳做西餐+東南亞fusion菜式,好特別。餐牌有沙律,比薩,前菜,意粉,飯,同甜品。連辣既甜品都有,就係辣的心太軟,果然玩東南亞菜元素。野飲都有好多選擇,有咖啡,茶,奶昔,沙冰,梳打。今晚唔太餓,我哋一行兩人叫左兩個主菜分享。冬蔭公大蝦比薩 $136 另加一叫得冬蔭公,呢款比薩梗係辣,不過原來只係微微辣,個人鍾意冬蔭公味可以再濃啲。比蕯一開六塊,大蝦六隻,新鮮爽脆啖啖肉。其他配料有車厘茄,紫洋蔥同菇類。意外哋蒜蓉好多,好似食緊蒜蓉虎蝦比薩。餅底維持一貫水準,超薄脆而加左滑溜綿密薯蓉加添口感,我嘅至愛!芝士份量都適中,比蕯有拉絲效果。無乜芫茜味的青檸芫茜飯配燒星鰻魚骨 $132 另加一呢個青檸芫茜飯配燒星鰻魚骨非常驚喜。首先賣相好靚,用原條星鰻加四塊魷魚乾做魚鰭。而個飯撈左好多紅綠辣椒,色彩鮮豔。味道方面,星鰻燒得皮香肉嫩,略嫌肉少左啲。燒魷魚乾鹹香又煙韌,送飯一流。個飯好濕潤,連埋秀珍菇同洋蔥絲一齊食有多重

今晚唔太餓,我哋一行兩人叫左兩個主菜分享。

冬蔭公大蝦比薩 $136 另加一

無乜芫茜味的青檸芫茜飯配燒星鰻魚骨 $132 另加一

無乜芫茜味的青檸芫茜飯配燒星鰻魚骨

呢個青檸芫茜飯配燒星鰻魚骨非常驚喜。首先賣相好靚,用原條星鰻加四塊魷魚乾做魚鰭。而個飯撈左好多紅綠辣椒,色彩鮮豔。味道方面,星鰻燒得皮香肉嫩,略嫌肉少左啲。燒魷魚乾鹹香又煙韌,送飯一流。個飯好濕潤,連埋秀珍菇同洋蔥絲一齊食有多重口感。而辣椒令個飯少少辣,仲辣過冬蔭公比薩。芫茜味真係無乜,個人會鍾意重d芫茜味。

餐廳裝修好有特式,處處都係打卡點,黎影相幾好。今晚兩道菜都唔錯,我特別鍾意個青檸芫茜飯配燒星鰻魚骨。下次希望可以試下其他新菜式。
2021-06-18
無乜芫茜味的青檸芫茜飯配燒星鰻魚骨
來到旺角T.O.P逛街,走得累時很想找間餐廳歇一歇🤣。來到商場四樓,就發現一間裝修玩味的餐廳叫「No money So Lonely」!不知為何,看到餐廳名字,已經覺得很有共鳴😂,一於進去試試它的特色菜🥰。首先,店內的裝修真的很用心,除了配搭了彩色牆,鏡上還有抵死圖畫和金句,令人不期然會心微笑🙂,再配上輕鬆音樂,感覺很Chill。看完餐牌之後,就叫了以下菜色:🌇🍚日本雲丹醬油海鮮黃金炒飯 $128+🎃南瓜湯+🍯☕️熱蜂蜜紅茶🌇🍚日本雲丹醬油海鮮黃金炒飯 炒飯混上了蟹肉🦀、八爪魚粒、蜆肉、雞蛋🥚,西芹、洋蔥🧅,相當足料,而每啖飯都有不同海鮮食材。味道方面,不鹹不淡剛剛好,而它亦加上了大量蟹子,令黃金炒飯更入味和開胃。😚🎃南瓜湯喝第一啖已經覺得相當足料,因為啖啖南瓜茸,配上少許忌廉的味道,很配。🍯☕️熱蜂蜜紅茶熱熱的蜂蜜紅茶充滿甜味,除有解辣之用,還可以消除膩滯感。🐷豬頸肉糊里糊塗胡椒飯 $126很得意的菜色名,嚐的第一啖,有種中式豉椒的味道,再嚐清楚,有種濃濃的胡椒味,辣得過癮,再配上露筍、豬頸肉,絕對是配料十足!🍟原味炸薯條 $18炸薯條是新鮮炸起,相當香脆,配上香草也很入味,當然識點一定

看完餐牌之後,就叫了以下菜色:

🌇🍚日本雲丹醬油海鮮黃金炒飯

🎃南瓜湯

🍯☕️熱蜂蜜紅茶
熱熱的蜂蜜紅茶充滿甜味,除有解辣之用,還可以消除膩滯感。

🐷豬頸肉糊里糊塗胡椒飯 $126

🍟原味炸薯條 $18
炸薯條是新鮮炸起,相當香脆,配上香草也很入味,當然識點一定要點茄汁來吃。

可以跟朋友Chill住過一個下午,確是很不錯呢!🥰
2021-06-16 115 浏览
同朋友喺旺角行街見到呢個新商場T.O.P入面有間裝修得好靚嘅餐廳,加埋個名完全道出香港人嘅心態,一於入去試吓Fried Lemongrass Squid Ink Chicken wings 香茅雞翼$68避風塘 鹹蛋黃 孜然味我地簡左試孜然味既雞翼,重味重既我都覺得香茅味好夠,再加上孜然粉令到味道既層次更為豐富~最細心既係雞翼係已經分開左一半,真係好方便有儀態咁去食!Yam or French Fries地瓜條/薯條 $58平時薯條都成日食,咁有地瓜條緊係要試吓,上到枱係大大份、熱辣辣、脆卜卜,而且係好香地瓜味!Crab meat Sichuan Dan Dan Rice啖啖蟹肉擔擔飯 $130個飯底係加咗少少泰國香料嘅醬料而成既,所以食落去有少少辣味同埋香料味,兩個人食share剛剛好唔會太膩~另外真係有大大嚿蟹肉係個飯到架,絕對對得住餐牌個名「啖啖蟹肉」!Papaya Honey x Sichuan Pepper Milk shake木瓜蜂蜜花椒奶昔$52飲落去首先係有好清新嘅木瓜味,仲有少少甜甜地好香嘅蜂蜜味~但係後勁有少少辣味,相信就係花椒嘅味道…三洋平時覺得唔啦間嘅嘢擺埋一齊

香茅雞翼$68
避風塘 鹹蛋黃 孜然味

Yam or French Fries
地瓜條/薯條 $58

啖啖蟹肉擔擔飯 $130

木瓜蜂蜜花椒奶昔$52
飲落去首先係有好清新嘅木瓜味,仲有少少甜甜地好香嘅蜂蜜味~但係後勁有少少辣味,相信就係花椒嘅味道…三洋平時覺得唔啦間嘅嘢擺埋一齊竟然有一種好得意好夾嘅感覺,而鍾意飲奶昔嘅我覺得奶味可以再重啲,但係真係好有創意!
2021-06-14 65 浏览
因為怕要排隊,所以好早就到左原來佢哋有落場時間,好似係6:45pm再開返咁岩我哋就係呢個時間到😆所以完全唔使等位墨汁卡邦尼意粉陪巴馬火腿好好食,意粉軟硬度煮得好好,味道夠但係唔會過濃🥰Squid ink carbonara with parma ham🤩 This was superb and we loved it反而最滿心期待既薄餅冇咩驚喜😅,材料用左一定唔會錯既辣肉腸,不過係靚既,同埋都好多塊下,薄批既薄餅餅底都做得好出色👍🏻NMSL random pizzaKinda over expected this one with ingredients that will surprise us 😂 But it still tasted quite nice and filled quite a lot of good salami青檸凍的蜆朋友好中意,我就覺得唔錯Cold sweet and sour clams
因為怕要排隊,所以好早就到左
原來佢哋有落場時間,好似係6:45pm再開返
咁岩我哋就係呢個時間到😆所以完全唔使等位

NMSL random pizza

青檸凍的蜆朋友好中意,我就覺得唔錯
Cold sweet and sour clams
2021-06-14 196 浏览
坐落MK TOP的No Money So lonely, 同姊妹店Mamaday, 一樣有獨特的裝潢同主題, 絕對係為打卡而設的Fusion食肆. 建議大家訂座或拎完籌行下文青店再入座.門口已經一大道打卡牆, 可惜lonely少咗個”ly”😂店內大只量打卡位, 關於貧窮和寂寞的鬼馬子句連Menu菜式名都抵死過人😂唔只環境好正, 連食物都好一流👍🏻泰式肉碎豬頸肉pizza, 好多肉汁, 香甜, 辣度剛好好開胃, 如果加多啲金不換更perfect👍🏻貧窮是寂寞拼盆~ 庶蝦, 釀秋葵, 魷魚圈, 炸飯團, 炸札肉, 炸薯條, 一次過滿足晒N個願望😍

門口已經一大道打卡牆, 可惜lonely少咗個”ly”😂

店內大只量打卡位, 關於貧窮和寂寞的鬼馬子句

連Menu菜式名都抵死過人😂
泰式肉碎豬咁頸肉pizza
泰式肉碎豬頸肉pizza

唔只環境好正, 連食物都好一流👍🏻

貧窮是寂寞拼盤

2021-06-05
泰式肉碎豬咁頸肉pizza
泰式肉碎豬頸肉pizza
貧窮是寂寞拼盤
2021-06-11 87 浏览
入到去問佢有冇位,佢唔應咁行埋左一面,跟住過左陣就叫我寫紙/喐安心出行。跟住寫完唔帶位,問佢一聲,佢就指一指最近個張檯,但其實成間餐廳好多位,淨係比門口位我地。平時可能會問一問,但見佢個樣咁就唔問了,直接起身去左第2間食。如果係同朋友/男女朋友食/慶祝,唔建議食呢間,好破壞氣氛。好彩隔離有間燒肉幾好服務,個心舒服返啲。利申唔係西客,冇話語氣好重個啲,就算佢咁樣,我地都係默默起身食過第2間。真係唔想再有人遇到呢個情況先上黎講一講。

一睇就知係mamaday個格局搬左去TOP😆裝修餐牌名都係咁有特色,今次就係💵💵做主題,啲標語都好得意🤣冬蔭功大蝦pizza $136餅底用超薄脆片,唔會覺得滯,啖啖都係超多配料嘅感覺😋大蝦幾彈牙,有冬蔭功香味,可惜冇想像中咁濃烈,但芝士量好多,都好好食啖啖蟹肉擔擔飯 $136蟹肉都幾多,個飯有少少似risotto ,將擔擔麵嘅湯底融入左飯度,好有創意的fusion菜。呢碟就做到麻香辣,仲有啲花生加上咬口。

冬蔭功大蝦pizza $136

啖啖蟹肉擔擔飯 $136
2021-06-10 100 浏览
今次係第2次食呢間no money so lonely,之前未有得booking,但原來最近有得book,但我地就唔知所以walk-in,等左大約半小時以上,下次醒目了佢以玩味fusion出名,野飲都好特別,有沙冰/特別口味奶昔我就點左 士多啤梨玄米,淡淡地,幾好味,你會係上層飲到玄米的香,下層飲到士多啤梨的酸甜泰式辣肉碎pizza佢係素肉感覺無咁肥,雞翼口味有3隻, 今次試避風塘口味有辣勁,香口,但可惜過熟最後食剩脆炸豬頸肉!!!呢個推介係好肥好邪惡,但係佢炸得幾好,皮肉無分離甜品方面,叫左creme burlee,佢同平時食開有d唔同,有雲呢拿香,但好實的的實得黎係滑口,不過嫌佢層焦糖唔夠會再幫襯!!!
今次係第2次食呢間no money so lonely,
之前未有得booking,
但原來最近有得book,
但我地就唔知所以walk-in,
等左大約半小時以上,下次醒目了

佢以玩味fusion出名,
野飲都好特別,有沙冰/特別口味奶昔

我就點左 士多啤梨玄米,淡淡地,
幾好味,你會係上層飲到玄米的香,
下層飲到士多啤梨的酸甜

泰式辣肉碎pizza
佢係素肉感覺無咁肥,

雞翼口味有3隻, 今次試避風塘口味
有辣勁,香口,但可惜過熟
最後食剩

脆炸豬頸肉!!!呢個推介
係好肥好邪惡,但係佢炸得幾好,
皮肉無分離

甜品方面,叫左creme burlee,
佢同平時食開有d唔同,
有雲呢拿香,但好實的的
實得黎係滑口,不過嫌佢層焦糖唔夠

會再幫襯!!!

2021-06-09 84 浏览
之前在旺角T.O.P. 逛街時,被一間餐廳吸引,今日有時間又在附近,就和同事一起去試菜🤣 「No Money So Lonely」位於T.O.P.商場4樓,裝修很特別,又夠特色,金句多😆菜式名稱又很有創意😂😂打卡位夠玩味而且座位夠寛躺👍🏻 適合三五知己聚聚拍拍照等..而且NMSL 是一間泰 國Fusion菜 式的西餐廳,多元化選擇🤗手打漢堡的漢堡包,芝士蓋滿手打漢堡扒之上,而漢堡扒不肥膩又夠多汁!生菜,蕃茄又新鮮,麵包就軟綿!薯條炸得夠香脆,份量也不少!南瓜湯夠濃郁,夠香滑!欖菜香煎帶子扁意粉,橄欖油香濃,而且用咗黑松露醬煮,帶子煎得啱啱好,夠鮮甜!扁意粉入味!避風塘香炸單骨雞翼,炸得夠香脆肉嫩,口味夠惹味

南瓜湯夠濃郁,夠香滑!

避風塘香炸單骨雞翼,炸得夠香脆肉嫩,口味夠惹味
2021-06-07 63 浏览
📍𝗡𝗼 𝗠𝗼𝗻𝗲𝘆 𝗦𝗼 𝗟𝗼𝗻𝗲𝗹𝘆 (旺角) 喺T.O.P見到一間好似Mamaday一樣咁盞鬼既餐廳,😮 原來佢就係Mamaday既姊妹餐廳 - No Money So Lonely!! 不過佢哋既餐廳定位就有少少唔同啦,🌟呢間係主打創新既fusion菜,好特別!佢既裝修一樣都係咁得意咁破格,無論燈光、裝飾、佈置都好有泰國風情,令客人格外輕鬆,📸 而且入面好多個位都好啱打卡!𝑰𝑻𝑬𝑴𝑺 𝑶𝑹𝑫𝑬𝑹𝑬𝑫:▪️香茅雞翼 - 鹹蛋黃 (半份) ($68) 半份嘅香茅雞翼一共有8隻,份量好足夠!雞翼係單骨既,食落非常方便,而且仲好香脆好入味!🥰 鹹蛋黃味好香,不過如果可以再落多少少鹹蛋黃就好啦keke~~▪️薯條 - 蜜糖芥苿醬 ($58)薯條份量超多🍟!上到黎既時候仲係熱辣辣㗎,食落好香口,仲有少少脆脆地咁。薯條可以選擇配話梅粉、蜜糖芥末醬或者他他醬,我就選擇左蜜糖芥末醬,👍 超級推薦呢個,同薯條好夾!▪️辣的心太軟 ($68)辣既心太軟你又食過未呢?🍫 心太軟外脆內軟,一吉入去既時間d朱古力醬就慢慢湧出嚟~ 辣既朱古力食落好特別,不過佢係微辣嘅,辣味主要俾朱古力嘅濃味掩蓋咗,不過感覺都幾得意
📍𝗡𝗼 𝗠𝗼𝗻𝗲𝘆 𝗦𝗼 𝗟𝗼𝗻𝗲𝗹𝘆 (旺角)

𝑰𝑻𝑬𝑴𝑺 𝑶𝑹𝑫𝑬𝑹𝑬𝑫:
▪️香茅雞翼 - 鹹蛋黃 (半份) ($68)

▪️薯條 - 蜜糖芥苿醬 ($58)

▪️辣的心太軟 ($68)
辣既心太軟你又食過未呢?🍫 心太軟外脆內軟,一吉入去既時間d朱古力醬就慢慢湧出嚟~ 辣既朱古力食落好特別,不過佢係微辣嘅,辣味主要俾朱古力嘅濃味掩蓋咗,不過感覺都幾得意~

▪️藍莓薄荷拉西 ($46)
呢個飲落去感覺好fresh!! 但係薄荷味偏重,🫐 藍莓嘅味道唔夠突出,飲得耐仲覺得有少少似牙膏味 ><

▪️蘋果雪梨桂花茶 ($42)
🍎🍐呢個係熱飲黎,茶入面仲有少少果肉,味道飲落甜甜地咁,好養生!不過如果份量好以多啲就好啦~
𝑨𝑫𝑫𝑹𝑬𝑺𝑺:
📍旺角彌敦道700號T.O.P This is Our Place 4樓406-408號舖
Shop 406-408, 4/F, T.O.P This is Our Place, 700 Nathan Road, Mong Kok
2021-06-05 84 浏览
我鍾意試新嘢食 有新鮮感之餘 背後包含廚師嘅熱誠 旺角呢間餐廳係一個好例子 將食材巧妙聯乘 好食又賣相討好 今晚我再嚟發掘更多驚喜🥳🤩-🍝#蒜片鹹魚茄子鮑魚炒意大利麵 $138冇諗過呢個價錢會有兩隻咁大嘅鮑魚 確實有驚喜💃🕺 扁意粉煙韌乾身 唔掛汁但食到幾強鹹魚味 茄子切粒同洋蔥絲增加口感-🍕#青咖喱石斑魚比薩 $128比薩以泰式風味為主 有辣肉碎豬頸肉同冬陰功大蝦 今次揀青咖喱 有啲期待用石斑魚做比薩餡料會係乜嘢效果 8吋薄身比薩現叫現做要等15分鐘 青咖喱醬混和淡芝士做pizza base 石班魚片唔腥 同洋蔥粒茄子片好搭 味道唔辣唔嗆喉 口感清新 值得一試-🍹#士多啤梨玫瑰梳打 $42底部有玫瑰花蕾同鮮士多啤梨茸 除咗梳打水飲唔到糖漿水 味道寡淡 聞唔到玫瑰或草莓香 賣相亦有改善空間-📍No Money So Lonely 旺角彌敦道700號T.O.P This is Our Place 4樓406-408號舖

🍝#蒜片鹹魚茄子鮑魚炒意大利麵 $138

🍕#青咖喱石斑魚比薩 $128

🍹#士多啤梨玫瑰梳打 $42

📍No Money So Lonely

• 蒜片鹹魚茄子鮑魚炒意大利麵
2021-06-02 78 浏览
今日黎試下mamaday 嘅姊妹店裝修風格都好似每處都充滿玩味今次呢間店主打泰式fusion菜所以辣味菜式唔少得有個辣味心太軟~超特別呀!可惜今日得我一個人試唔到太多野唯有揀最最最想試嘅野啦~最後決定要啖啖蟹肉擔擔飯同木瓜蜂蜜花椒奶昔!奶昔先到外表好正常粉粉嫩嫩嘅木瓜色~但飲落去超正!木瓜香甜,再加上有花椒獨有嘅香味最正係佢有花椒果隻麻辣感喺喉頭度發散出黎!呢杯真係超級特別!蟹肉擔擔飯份量唔細食落有擔擔麵果種花生醬香味~唔會辣蟹肉超多,果然真係可以啖啖蟹肉仲有啲菇菌好味!呢間分店感覺上都好大比mamaday更易有位大家都不妨黎試下!我下次會試個辣的心太軟!
今日黎試下mamaday 嘅姊妹店
裝修風格都好似
每處都充滿玩味

今次呢間店主打泰式fusion菜
所以辣味菜式唔少得
有個辣味心太軟~超特別呀!

可惜今日得我一個人
試唔到太多野
唯有揀最最最想試嘅野啦~
最後決定要啖啖蟹肉擔擔飯
同木瓜蜂蜜花椒奶昔!

奶昔先到
外表好正常
粉粉嫩嫩嘅木瓜色~
但飲落去超正!
木瓜香甜,再加上有花椒獨有嘅香味
最正係佢有花椒果隻麻辣感喺喉頭度發散出黎!
呢杯真係超級特別!

蟹肉擔擔飯份量唔細
食落有擔擔麵果種花生醬香味~
唔會辣
蟹肉超多,果然真係可以啖啖蟹肉
仲有啲菇菌
好味!

呢間分店感覺上都好大
比mamaday更易有位
大家都不妨黎試下!
我下次會試個辣的心太軟!
2021-05-13
  • 木瓜蜂蜜花椒奶昔
1K
終於畀我發現T.O.P商場有好嘢, 呢間「No Money So Lonely 」西餐廳, 餐廳設計玩味濃, 而且佢哋嘅nmsl pizza ( 招牌薄餅)超好食, 其次咖央窩夫都有驚喜。首先,用他們餐廳命名的「NMSL pizza」 (招牌薄餅)味道是隨機的比薩 random pizza,既令人期待又帶給人驚喜。這次是四重芝士口味,芝士爆滿, 藍芝士味道最突出, 餅底又夠脆薄,超正。「咖央窩夫」這個也是我喜歡的甜品,叫即即製,需耐心等候,窩夫外脆內軟,外面鋪滿可可脆脆,再加上乳酪醬後更添滋味。「香茅蜜汁雞翼配上鹹蛋黃風味」,雞翼以單骨做法,方便進食,香茅也香濃,下次還有避風塘及孜然味也可試試。「地瓜條配蜜糖芥末」,份量十分多,蜜糖芥末加上地瓜條,食後有甜及辛辣感很惹味,另外除蜜糖芥末亦可選酸梅粉以及他他醬。

2021-06-01 83 浏览
No Money So Lonely,香港又一間打卡味濃嘅fusion餐廳。原來依間係Mamaday創辦人之一開嘅餐廳嚟嘅。唔怪之得間餐廳嘅風格同食飯都咁有玩味👍🏻貧窮是寂寞拼盤($96)依個拼盤有好多特別嘅嘢食,平時出名都唔見有嘅,例如:冬陰功炸飯波,腐皮扎肉,同埋秋葵蝦,加埋一大堆薯條,其實依盤嘢都幾飽肚😂。同埋啲特別嘢嘅配搭都幾好食同有趣👍🏻。朱古力燒牛沙律(肉食者沙律)($118)依個沙律俾到啲驚喜我地👍🏻。沙律菜就正正常常但佢配埋啲樹莓,酸酸甜甜咁幾好食😛。嗰燒牛真係好正🤤🤤。嗰燒牛係有啲汁同唔難咬開。雖然聽落簡單,但好多餐廳其實都做唔到🥲。啖啖蟹肉擔擔飯($136)依個係依餐我最鍾意一道菜🥰,一嚟到嗰陣其實都已經聞到佢嘅香辣味🤤。食落去又啖啖蟹肉啲蟹籽又令到嗰飯有啲爽口嘅感覺。食落去有種特別嘅麻辣味,但又唔會話好辣嘅,適合食到十少辣嘅人去食😂。餐廳啲嘢食都賣得幾快,例如青檸凍的蜆,孜然鴨胸沙律等,所以如果想食到依啲比較熱門啲嘅嘢食嘅話,就要盡早去食喇💪🏻💪🏻

貧窮是寂寞拼盤($96)

朱古力燒牛沙律(肉食者沙律)($118)

啖啖蟹肉擔擔飯($136)

• 啖啖蟹肉擔擔飯