2021-08-29 155 浏览
今日難得全家都係屋企,出咗去行,突然間好想食炸雞,黎左新都會呢一間,叫咗兩款炸雞,絕對冇失望,初雪炸雞有驚喜,之後叫咗個海鮮煱、味道係唔錯,但奇怪入邊一粒海鮮都冇,之後太飽個包打包返屋企食,但加熱後食,味道都相當唔錯。
2021-08-28 127 浏览
一行七人要分開2⃣️張枱,見餐廳週未都好多就入去。坐低就開始有蟲仔飛來飛去騷擾人。由於上次己經食過一次覺得麻麻地所以沒有太多期望,上次的蛋包飯的醬是甜的令成個飯又咸又甜怪怪地。我今次食芝士年糕拉麵,調味不錯但拉麵好淋、魚糕都好淋。我朋友個牛肉飯就非常Dry,沒有醬汁,只是有肥牛及紫菜與白飯,成碟靠紫菜調味😂我另一個朋友就乾等,等了差不多半小時,有幾位朋友都已經食完才到的牛肉蛋包飯配炸雞。炸雞熱辣辣肉幾滑,但炸皮太厚太乾🙈而個蛋包飯個飯好淡,男士朋友都食到剩左好多吾想食,亦直言不會再幫襯,因我們兩次幫襯的經驗都不太滿意。
我另一個朋友就乾等,等了差不多半小時,有幾位朋友都已經食完才到的牛肉蛋包飯配炸雞炸雞熱辣辣肉幾滑,但炸皮太厚太乾🙈而個蛋包飯個飯好淡,男士朋友都食到剩左好多吾想食,亦直言不會再幫襯,因我們兩次幫襯的經驗都不太滿意。
2021-08-24 230 浏览
好耐無食炸雞 今晚就去左有多間分店既NeNe Chicken 食韓國菜😚 去左葵芳新都會分店 夜晚都幾多人食架😝 餐牌選擇好多 揀左好耐 我哋最後決定試下新推出嘅玫瑰醬寬粉炒年糕 必食嘅雙重滋味炸雞同埋魚糕串清湯🍢 玫瑰醬寬粉炒年糕非常有驚喜 因為加咗玫瑰醬 韓式辣醬番茄醬同忌廉調配醬汁 味道甜中帶微辣👅 除咗年糕入味 寬粉一樣掛汁 而且非常煙韌👍🏻 仲有香腸 西蘭花等配料 好惹味😋雙重滋味炸雞可以揀兩種口味嘅炸雞 亦都可以揀有骨或者冇骨 因為有時覺得無骨炸雞會比較厚肉同鞋 所以我哋就揀咗有骨嘅甜辣炸雞同初雪炸雞🐥 炸雞超級香脆 甜辣炸雞醬汁偏甜 好惹味👍🏻 但係我哋就覺得初雪炸雞更加好食😋 炸雞面沾滿香濃嘅芝士粉 令人食完一件又想接住食另一件🤩有炸雞當然要食返個魚糕串先似去咗食韓國菜架嘛🤣 魚糕串清湯湯底都幾濃 入邊有超級多魚糕😳 口感彈牙好食 湯底入邊仲有腐皮福袋 雞蛋 年糕等等食材 超豐富 就算三四個人share都OK🤩飲品方面我哋今次就揀咗愛文芒乳酪特飲同cocktail rita🍹 愛文芒乳酪特飲就比較甜 但係芒果味好濃 都幾好飲🥭 cocktail rita 係好fresh

餐牌選擇好多

魚糕串清湯

飲品方面我哋今次就揀咗愛文芒乳酪特飲同cocktail rita🍹 愛文芒乳酪特飲就比較甜 但係芒果味好濃 都幾好飲🥭 cocktail rita 係好fresh既檸檬味 配炸雞真係超夾超爽架🌟

魚糕串清湯
呢間炸雞店我哋喺韓國食過一次,因為當時喺外賣🥡所以點都係爭啲。而家冇得去旅行🧳,唯有喺香港食返餐回憶吓 韓國嘅味道🇰🇷。.📍玫瑰醬寬粉炒年糕($108)Rose sauce rice cake with vermicelli noodles嚟到韓式鋪頭點都一定要叫返個炒年糕食,呢個玫瑰醬係新口味🌹。雖然玫瑰味就食唔出,不過食惹味,味道的確係唔錯。年糕口感煙韌得嚟唔似食緊擦膠,薯粉同樣口感煙韌又滑溜,仲有外皮卜卜脆嘅芝士腸,真係令人食唔停口😋。.📍雙重滋味炸雞(無骨)($188)Half & Half Chicken 呢間嘅炸雞有好多款口味🤩,草根樣樣都想試,最終叫咗叫炸雞雙拼🐥,一款喺初雪,另一款喺韓式甜辣🍗。初雪炸雞上面佈滿一層厚厚嘅芝士粉🧀,惹味之餘令人胃口大開👅,真係又邪惡又好食😋。至於甜辣炸雞味道都OK🍗,一啲都唔辣,甜味較強,不過味道就冇初雪咁突出。勞雞肉質嫩滑😍,肉汁豐盈💧,外皮仲保持香脆 。另外份量夠晒多,三人分享再叫小食就啱啱好。.📍皇室豬肋骨(L)伴芝士火鍋及脆薯條($275)UK Baby Pork Ribs with Cheese Fondue主食點咗個好澎湃嘅芝

📍玫瑰醬寬粉炒年糕($108)

📍雙重滋味炸雞(無骨)($188)
Half & Half Chicken

📍皇室豬肋骨(L)伴芝士火鍋及脆薯條($275)
主食點咗個好澎湃嘅芝士火鍋配豬肋骨🫕🐷,不得不說佢嘅份量真係好大份😱。有2排豬肋骨同大量薯條🍟。豬肋肉比想像中軟腍,基本上唔使咬就已經可以將骨同肉分離,外層塗上甜酸醬好入味👍🏻。旁邊有一個芝士火鍋可以用來點豬肋骨食🫕,不過芝士唔夠鹹香,麵粉感覺重😮‍💨,呢點需要改善。薯條表面加咗蜜糖🍯,炸得唔夠脆,而且感覺甜咗啲。

📍脆炸紫菜蝦卷($90)
Fried Shrimp Rice Roll
卷物中間包咗炸蝦🍤、醃蘿蔔🥕、青瓜等等配料🥒,之後再炸過表面🔥,概念喺幾得意,外層香脆再淋上沙律醬。不過中間嘅炸蝦唔突出😢,有啲失望👉🏻👈🏻。

📍士多啤梨乳酪特飲($48)
Strawberry Yogurt Smoothie
士多啤梨味甜度自然🍓,飲落清爽,唔錯。
📍愛文芒果乳酪特飲($48)
Applemango Yogurt Smoothie
呢款特飲好有趣🥭,咪道有啲似蘿菝神啫喱粉號,相信呢個味道絕對係大家嘅兒童回憶🙌🏻,草根妹妹就好buy呢個味道啦,唔知你哋呢?
2021-08-19 1065 浏览
姪女正值青春期,深受韓國文化薰陶。對韓星、韓食、韓語無一不歡,連生日飯都要食韓式炸雞!😅 好啦!好啦!如你所願!平日嚟 NeNe Chicken 真係只食炸雞,今日星期五嚟見有set lunch ,仲好多客點,一於試吓先。Lunch set 其實係為樓上寫字樓打工仔而設,畢竟唔可以日日食炸雞嘛!😅 今日叫咗兩盤炸雞、兩個set lunch、一份炸醬麵,5個餓底一齊食,足矣!青揚白群主炸雞其實即係白群主個醬汁加咗青揚辣椒,辣椒融入咗個醬汁入面,一咬即辣,直沖上頂,馬上標汗,仲要叭叭聲咁流,味道辛辣但非常刺激。而炸雞本身外脆內嫰,粉漿唔算非常厚,但可以薄啲,會更好。白群主+避風塘炸雞(雙拼)因為鍾情白群主 又怕青揚太辣,所以再叫個唔辣嘅,唔辣嘅白群主醬汁口味溫和,有少少酸忌廉,酸酸地又creamy,如果個醬汁份量可以再多少少就更好喇!韓式避風塘炸雞 同香港嘅避風塘唔同,佢主要係用蒜片,蒜量唔多,所以蒜味唔算好濃,碟底有甜醬油醬汁,甜甜地又有少少蒜香,大人細路都啱食嘅口味!以上兩款都啱啲唔食辣嘅朋友仔。海鮮炸醬麵年糕炸醬麵加入海鮮,味道同韓國本地嘅味道唔同,韓式炸醬麵偏甜口,佢呢度係鹹味嘅,

青揚白群主炸雞

,味道辛辣但非常刺激
。而炸雞本身外脆內嫰,粉漿唔算非常厚,但可以薄啲,會更好。

白群主+避風塘炸雞(雙拼)

因為鍾情白群主
韓式避風塘炸雞
以上兩款都啱啲唔食辣嘅朋友仔。

海鮮炸醬麵年糕

炸醬麵加入海鮮,味道同韓國本地嘅味道唔同,韓式炸醬麵偏甜口,佢呢度係鹹味嘅,甜鹹口味就見人見智,各有所好啦!個人覺得鹹味冇咁膩,甜口味就啱小朋友多啲。海鮮份量唔多且係急凍貨,份量足,但$118 略嫌貴咗。

鮮蝦蛋包飯+炸雞(配檬茶)

午市套餐之一,蕃茄炒飯底+鮮蝦2隻,配甜酸蕃茄汁。蛋包飯係韓國大熱嘅旋風蛋包飯,外型靚,炒飯份量超多,一個人食有少少吃力。炸雞係原味炸雞,配埋杯凍飲,呢個套餐好抵食。

烤牛肉蛋包飯+炸芝士豬扒(配檸茶)

同蝦飯一樣,只係由蝦改為烤牛肉,同樣味道,同樣可口。重點係炸豬扒,真係非常超級爆好食。豬扒薄薄地包住芝士,裹上蛋汁麵包糠炸,外脆內拉絲,絕對係全場之冠

服務方面
店員個個冇笑容,佢哋唔會主動俾水你,唔會幫你加泡菜,必須問佢攞,而且要問多幾次。但佢哋動作勤快嘅,如果可以主動多少少服務就最好啦!

總結一下,價格偏貴性價比一般,服務冇乜,但今次發現除炸雞外,原來佢仲有好多好嘢食,算不枉此行喇!😅

海鮮炸醬麵

鮮蝦蛋包飯+炸雞

烤牛肉蛋包飯+炸芝士豬扒

青楊香群主炸雞

雙拼2白群主+避風塘炸雞
2021-08-19 213 浏览
真係好突然想食炸雞🍗本身諗求其KxC算,但太求其又唔想,唉,女人真係麻煩🤪荔枝角附近又真係無麥韓國炸雞🤔荔枝角附近有好食嘅韓國炸雞請話我知🙏返正題先。去到門口唔係好多人等位,多數外賣。等左5分鐘左右,有位,位同位之間都貼既。見到係有set dinner,但唔係我想食既野,唯有散叫。雙併炸雞,招牌加甜辣!招牌感覺熱氣啲,本人鐘意甜辣,惹味好多!揀左有骨既,你哋通常會揀有定冇骨?芝士魚糕串鍋,我老公揀既。。。話比幅menu既圖呃左。又問個店員幾大份。黎到有洗腳盤甘大羅😱我地一心以後圍邊啲芝士係溶,即係好似韓燒甘。。。黎到真係唔識食。推啲芝士落啲湯度。其實係幾好食既。份量太多太飽都食唔晒。好彩啲炸雞叫左有骨,所以份量比淨係肉,好好多,食得曬既。我問我個韓國人朋友個芝士魚糕串鍋點食,佢話唔知,係你哋Hong Kong style,not 佢哋gangnam style🤣
返正題先。去到門口唔係好多人等位,多數外賣。
等左5分鐘左右,有位,位同位之間都貼既。
見到係有set dinner,但唔係我想食既野,唯有散叫。

芝士魚糕串鍋

好彩啲炸雞叫左有骨,所以份量比淨係肉,好好多,食得曬既。
西柚soda
2021-07-08
芝士魚糕串鍋
西柚soda
2021-08-16 251 浏览
鍾意食韓國野嘅你地🇰🇷一定食過呢間人氣炸雞品牌✨炸雞就食得多 佢地而家新推咗炒年糕系列 等我即刻試試佢😋.📌皇室豬肋骨(𝑳)伴芝士火鍋及脆薯條 $275上枱嚇親 超大份 足足有兩條大肋骨 仲有一大堆薯條🍟🍖肋骨唔會好肥 又唔係淨係得條骨 好多肉🤤啲肉燒得唔乾 唔會好鞋😆不過就太多汁🥺薯條撈咗蜜糖好好食🍯旁邊仲有沙律菜同腸仔🥗超豐富😎另外仲有個芝士火鍋🫕點埋芝士食更加邪惡😈.📌金大人串燒拼盤(𝑳) $276呢個拼盤都係超豐富 揀咗大𝒔𝒊𝒛𝒆 勁大份🥳不過啲野同相係唔同嘅🤣有四款雞翼:糯米釀雞翼, 忌廉芝士蘑菇釀雞翼, 水牛城雞翼, 菠蘿蜜烤雞中翼🙌🏻每隻都塞滿晒餡❤️旁邊仲有炸薯條同炸雞🍟🍗炸得好脆 啲薯條就同上面嗰啲一樣嘅😛中間仲有個倒滿芝士嘅農夫包 芝士鹹香味好濃 配包食又得 點旁邊啲野食又得🧀.📌韓式甜辣炸雞(無骨雞件) $172揀咗最普通嘅甜辣醬 味道就正常普通 偏甜完全唔辣嘅🙈個炸雞好脆 炸皮唔會好厚😎份量超多 勁大盤 不過食得多會有啲油膩🤏🏻雞肉都𝒐𝒌滑 唔會好鞋好乾👅.📌玫瑰醬寬粉炒年糕 $108個玫瑰醬係用咗辣炒年糕醬,番茄醬同忌廉調製🌹加入年糕同寬粉 兩個都勁掛汁又索汁🤩
📌皇室豬肋骨(𝑳)伴芝士火鍋及脆薯條 $275
皇室豬肋骨(𝑳)伴芝士火鍋及脆薯條
芝士火鍋

📌金大人串燒拼盤(𝑳) $276
金大人串燒拼盤(𝑳)

📌韓式甜辣炸雞(無骨雞件) $172
韓式甜辣炸雞(無骨雞件)

📌玫瑰醬寬粉炒年糕 $108
個玫瑰醬係用咗辣炒年糕醬,番茄醬同忌廉調製🌹加入年糕同寬粉 兩個都勁掛汁又索汁🤩個汁偏杰身 甜甜地 唔會太濃味 啱啱好😚不過就唔太食得出有玫瑰味😢仲加咗香腸,西蘭花同洋蔥🧅都幾多配料 唔會得年糕同粉咁𝒅𝒓𝒚😋

📌士多啤梨乳酪特飲 $48
乳酪味都幾濃 士多啤梨味都夠🍓唔太酸偏甜 但係幾好飲🧐口感就係沙冰咁 唔係平時啲𝒚𝒐𝒈𝒖𝒓𝒕咁❄
士多啤梨乳酪特飲

📌愛文芒果乳酪特飲 $48
乳酪味就唔太濃 芒果味都有🥭
愛文芒果乳酪特飲

皇室豬肋骨(𝑳)伴芝士火鍋及脆薯條
芝士火鍋
金大人串燒拼盤(𝑳)
韓式甜辣炸雞(無骨雞件)
士多啤梨乳酪特飲
愛文芒果乳酪特飲
2021-07-23 514 浏览
同朋友去開葵廣行街,大家都口痕想食炸野所以揀左食韓國nene炸雞。.先來份免費的韓式餐前小食,蒜蓉青瓜很夠味,泡菜酸酸辣辣也很開胃。✨無骨甜辣炸雞(全份)朋友話食過幾種口味,最鍾意都喺呢款經典的甜辣炸雞!💕炸雞沾上了濃郁的醬汁,辣度其實唔高,主要都喺以甜味為主,所以愈食愈令人開胃。😋 全份炸雞份量多,數埋都有十幾件而且每件都有返咁大size,脆漿比較厚但都是脆口的,整體質素都不錯。🍗🍗✨芝士炒年糕伴拉麵一份年糕加拉麵食到超飽肚,拉麵吸收哂濃郁既辣汁,仲有魚糕同埋雞蛋等配料,非常豐富。如果芝士味可以再濃啲就更好食啦!✨青檸特飲飲落喺檸檬汽水味,味道單薄偏淡,飲落唔特別而且價錢有啲貴要四十幾蚊一杯,唔太抵飲。✨白桃乳酪呢杯喺有乳酪同桃兩種味既飲品,兩種味道都算突出,同上面個杯比較之下好飲啲仲平啲添。

✨無骨甜辣炸雞(全份)

✨芝士炒年糕伴拉麵

✨青檸特飲

✨白桃乳酪
2021-07-18 415 浏览
終於放假了!和朋友們行葵廣買衫後一齊吃飯葵芳選擇不太多想坐得舒服少少就揀左nene chicken嗌左個三人餐🍴雙重滋味炸雞(無骨)炸雞選了初雪和甜辣口味炸雞剛炸起熱辣辣 雞皮炸得香脆初雪其實就是芝士味滿滿的芝士粉包住炸雞而甜辣味就甜中帶少少辣味🍴芝士炒年糕伴拉麵一塊板上有齊芝士、年糕、、拉麵、魚糕、雞蛋同紫菜卷味道帶辣 加埋蔥同椰菜同芝士食係好味既不過年糕同年糕偏軟身 個人鍾意煙韌d既口感🍴套餐沙律有沙律菜、車厘茄、同軟芝士粒用黎解一解炸雞既油膩雖然睇落去唔算好多野食但三個人最後炸雞食剩左一半以上🤦🏻‍♀️結果打包返屋企叮返黎食都仲幾好食🤣
終於放假了!
和朋友們行葵廣買衫後一齊吃飯
葵芳選擇不太多
想坐得舒服少少
就揀左nene chicken
嗌左個三人餐

🍴雙重滋味炸雞(無骨)
炸雞選了初雪和甜辣口味
炸雞剛炸起熱辣辣 雞皮炸得香脆
初雪其實就是芝士味
滿滿的芝士粉包住炸雞
而甜辣味就甜中帶少少辣味

🍴芝士炒年糕伴拉麵
一塊板上有齊芝士、年糕、、拉麵、魚糕、雞蛋同紫菜卷
味道帶辣 加埋蔥同椰菜同芝士食係好味既
不過年糕同年糕偏軟身 個人鍾意煙韌d既口感

🍴套餐沙律
有沙律菜、車厘茄、同軟芝士粒
用黎解一解炸雞既油膩

雖然睇落去唔算好多野食
但三個人最後炸雞食剩左一半以上🤦🏻‍♀️
結果打包返屋企叮返黎食都仲幾好食🤣
2021-07-12 603 浏览
今個星期日同屋企人去葵芳行街食飯,見到這店外好多人排隊,應該唔錯所以就試下,點了二人套餐,有炸雞,韓式紫菜蝦卷,炒年糕拉麵!大約等了15分鐘所有食物已經到齊!分量不多不少剛剛好!炸雞選了初雪,同白郡主兩種口味,炸雞不油不膩,不會很乾炸得很好,韓式紫菜蝦卷也很出色,中間有沙律菜很美味,辣炒年糕拉麵真係有點辣,我只吃了幾啖,但屋企人就好鍾意大讚!套裝還包括兩杯飲品!好抵食!下次會再來試其他野!二人套餐$338值得試試!
2021-07-10
  • 雙重滋味炸雞
2021-07-07 336 浏览
好想可以去旅行四圍食唔同國家的美食但有排都無得飛,唯有去食炸雞當去左韓國🇰🇷啦🥺Nene Chicken 係香港黎講算係整得最接近韓國的炸雞,對上一次食應該都係2年前。一口咬住雞肉皮脆肉嫩,甜甜辣辣,味道超得👍🏻👍🏻手抓飯 ~ 有得比小朋友玩之餘味道又好食,係整完出黎個樣衰少少🤪迷你雞卷蛋(明太子口味)蛋滑,味道同配料好夾,入面仲有d青紅椒,平時會覺得有青草味,但配係卷蛋到就配合得天衣無縫👍🏻👍🏻呢個係2-3人set, 包兩杯飲品,不過唔記得影相😆2大1小去食剛剛好,埋單都係$3xx ,4百蚊都唔使,cp值高
好想可以去旅行四圍食唔同國家的美食

但有排都無得飛,唯有去食炸雞當去左韓國🇰🇷啦🥺

一口咬住雞肉皮脆肉嫩,甜甜辣辣,味道超得👍🏻👍🏻
迷你雞卷蛋(明太子口味)

呢個係2-3人set, 包兩杯飲品,不過唔記得影相😆

2021-07-05
  • 迷你雞蛋卷(明太子)
2021-06-27 541 浏览
本身想食炸雞 黎開呢區所以特登搵呢區有咩炸雞好食 見到呢間rating都ok所以揀左黎呢度食 入到黎睇左一陣menu就落單叫左個套餐,叫完等左半個鐘見隔離遲過我地入都已經有得食,我就叫個waiter催下單,一催就即刻上左一碟雞(所以唔叫就下年都未有得食?)好啦,擺低左碟雞,都食完又再等多十分鐘(講緊食都食左十幾分鐘),又催佢先上(又係一催就上菜咁搞笑架喎) 咁ge上菜速度好意思限人食90分鐘 等都唔止等左九個字大佬 講真味道唔差 但係咁ge服務我就真係唔會再黎
2021-06-08 706 浏览
好味指數😋😋😋回頭指數⭐️⭐️⭐️開心指數🤗🤗🤗🤗今次試下呢間嘅炸雞... 因為聽唔少人都讚呢間店~🍴雙重滋味炸雞 - 無骨雞件 ($188)我哋揀咗「初雪炸雞」同「蒜香醬油炸雞」初雪炸雞可能係招牌炸雞上面舖咗一層都頗厚嘅芝士粉,咬落去炸雞個皮好脆,入面嘅肉好滑,重點係你嘅牙會有一層厚厚嘅芝士粉,融化響個口度,真係好「芝」味呀~另外有幾片薄薯仔炸香咗,上面都有厚厚芝士粉,整體上係好味~蒜香醬油炸雞都okay,個味唔錯好入味,都幾濃味,不過相比下芝士好食D🤪 🍴明洞小食派對($140)有四款嘢食分別係... 炸韓式餃子、炸年糕、炸紫菜粉絲卷、芝士年糕魚糕串芝士年糕魚糕串口感夠煙韌,魚糕夠入味,上面嘅芝士有少少邪惡,好食,反而三樣炸嘢好一般,油膩感較重!🍴石榴Fruity sparkling ade ($30)本身想飲石榴味嘅嘢,只有juice 或者sparkling ade,飲落一般好飲,有D後悔,早知叫NeNe Soda,雖然冇石榴味,但”朋友” comment 係好飲D嘅~😪整體上叫咗3樣嘢,炸雞係唔錯嘅... 其他就一般,可能揀唔啱好食嘅嘢~ 就炸雞一樣嘢嘅回頭指數會可以再高D!😂
好味指數😋😋😋
回頭指數⭐️⭐️⭐️
開心指數🤗🤗🤗🤗

今次試下呢間嘅炸雞... 因為聽唔少人都讚呢間店~

🍴雙重滋味炸雞 - 無骨雞件 ($188)
我哋揀咗「初雪炸雞」同「蒜香醬油炸雞

雙重滋味炸雞 - 無骨雞件

🍴明洞小食派對($140)

明洞小食派對

🍴石榴Fruity sparkling ade ($30)

石榴Fruity sparkling ade

雙重滋味炸雞 - 無骨雞件
2021-06-07 418 浏览
疫情下,去旅行成為遙不可及之事,只好找間有別國風味的餐廳。 這間餐廳是以韓食為主打,希望以此能紓解去韓國之癮。韓國出名食物無非就是炸雞,咁我當然叫了一客雙拼炸雞(原味及辛辣)。 果然沒有令我失望,炸雞外脆內juicy,不會炸到太乾,保留雞嘅肉汁。第二道就點石窩芝士牛肉蛋飯。 俾嗰tip大家,一上道餸,就應立刻撈起佢,否則蛋等太耐就老及過熟(不要打卡太耐🙈)。 整體來講飯算ok, 但芝士可以再濃d,若然能做到上述要求,就更perfect。餐廳service尚算不錯,員工服務態度認真,有禮,亦能解答本人選餸的疑問。Overall,是一間值得被推薦的餐廳。

Overall,是一間值得被推薦的餐廳。
  • 雙重滋味炸雞
2021-04-23 1247 浏览
今日lunch去咗食Nene Chicken之前成日都喺朗豪坊見到次次都勁多人排隊所以我一次都未食過今次見到唔使等位梗係唔好錯過(o-´ω`-)ウムウム一入到去同事勁開心叫咗沙律炸雞蛋卷同埋拼盤一嚟到我就知會食唔晒牛油果豆腐沙律幾好味炸豆腐熱辣辣牛油果偏小如果多番dd就好啦-炸雞叫咗芝士味同埋辣味都係鍾意食辣味多啲好似一隻薯片嘅味道但係又講唔出邊隻。紅卜卜 又真系幾辣辣小小流鼻水 好過引。-雞蛋卷太多青椒雖然口感係幾好但係青椒味多過龍蝦沙律味所以有啲失色 :'(-同埋同事梳打飲咩梳打都無哂haha 慘慘🥲-小食拼盤不過不失有燒雞翼同埋薯條薯條都幾好食全部野即刻炸好正🥰🤤建議大家來可以淨係食雞!其他嘢就叫唔叫都得👍
今日lunch去咗食Nene Chicken

如果多番dd就好啦
炸雞叫咗芝士味同埋辣味
都係鍾意食辣味多啲
好似一隻薯片嘅味道
但係又講唔出邊隻。
紅卜卜 又真系幾辣辣
小小流鼻水 好過引。

雞蛋卷太多青椒

小食拼盤不過不失
有燒雞翼同埋薯條
薯條都幾好食
全部野即刻炸好正🥰🤤

建議大家來可以淨係食雞!
其他嘢就叫唔叫都得👍