2007-09-20 17 浏览
今次叫左炸雞堡可以聞到麵包好新鮮焗出來食落好脆好開心XD薯條好食過M記唔會太硬服務唔錯係個鋪位選得唔好但環境都值3分
今次叫左炸雞

服務唔錯
係個鋪位選得唔好
但環境都值3分
2007-09-02 25 浏览
MOS的Burger好好味, 新出夏天限定Hot Dog都好好味, 只賣$20一個, 和UA的同價但Portion大好多, 芝士溶化, 值得一試。可惜的是飲品依然是一走冰立即少了四份一!!!!!另外,每次一下雨最好不要坐近靠窗的位置,MOS的Staff開門關門必定中招。

2007-08-22 11 浏览
蕃茄是凍的,牛肉無汁的、不熱的,麵包不是新鮮軟熟的,芝士淡的,沙律不新鮮的、菜變黃邊,炸雞乾柴的。一邊食,一邊睇住D食物器皿,就知道所付的金錢去晒D唔實際及過份奢華的即棄器皿到,而不是與食物質素相成。
蕃茄是凍的,
牛肉無汁的、不熱的,
麵包不是新鮮軟熟的,
芝士淡的,
沙律不新鮮的、菜變黃邊,
炸雞乾柴的。

2007-08-21 22 浏览
係日本食過mos burger,估唔到香港咁快又開番間。Mos Burger同一般快餐唔同,你去完counter俾錢,佢會俾個牌仔然後送到你枱面,日式服務真係週到。叫左照燒雞堡同牛蒡米堡(好細個好cute,d飯都幾有口感),再加一個細細地既薯條,仲俾個點茄汁既兜你,唔會唧到周圍都係,日本人真係細心,不過好似唔係幾環保! 仲有揀左薑汁汽水,不過冇乜特別。佢d餐既份量幾細,如果男仔去食一定再食碗雲吞麵先夠!
係日本食過mos burger,估唔到香港咁快又開番間。

2007-08-20 13 浏览
去MOS BURGER 吃MOS BURGER!!! 比麥記好味!!!漢堡比麥記有牛味...包又夠新鮮...醬汁夠野味...可惜蕃茄是冷冰冰的...此處扣了分...

漢堡比麥記有牛味...

包又夠新鮮...

醬汁夠野味...

可惜蕃茄是冷冰冰的...

此處扣了分...
2007-08-16 10 浏览
(16/8/07)開左咁耐,而家才有機買來試。雜誌講帶子很甜,但我覺得飯太多,幾乎飯味蓋過餡味!我諗單食餡,係唔錯既.....。有次去日本旅行,領隊說日本的Mos又大又juicy。相信香港的無得比o羅。
(16/8/07)開左咁耐,而家才有機買來試。
2007-08-14 7 浏览
試左Triple O之後成日心思思想食burger, 咁o岩呢日去開朗豪坊, 試埋MOS都好播^^ 忍約記得食評好壞參半, 原本諗住價錢去到Triple O 就要諗諗, 點知original淨飽只係$20, 我就乖乖排隊唔係好明樓下彈地方嘈坐得唔舒服, 一睇個格局就知佢係賣快餐, 價錢同Mc亦差唔多, 乜Mc唔嘈坐得好舒服咩? (R頭)當然一分錢一分貨, $20個飽想expect d乜? original MOS burger 淨係得片tomato同beef patty。飽依然係好軟熟- 讚!tomato - 無乜特別beef - 比Mc好好多比Triple O 差我無叫飲品, 因為佢無寫明係乜寧願去第度買下次想試埋佢個炸雞要改善既係食物種類同飲品, 出面burger shop不停開, 你話$60個Triple O set貴佢依然長做長有(起碼我會返轉頭)。鬥平MOS可以比拼... Mc, 你有無汗滴呢? 再唔改善下食物質素, 個market比人食你一大份啊

飽依然係好軟熟- 讚!
tomato - 無乜特別
beef - 比Mc好好多比Triple O 差

我無叫飲品, 因為佢無寫明係乜寧願去第度買
下次想試埋佢個炸雞

2007-08-07 28 浏览
I try the salad set - teriyaki chicken burger, thousand dressing, iced lemon tea. The lettuce is already prepared. But overall is good!
2007-08-06 12 浏览
去了兩次.....次次都要等好耐...而且環境好嘈食得好趕....坐得唔係咁舒適...食完就要即刻走...>.<食物方面一個好普通的burger ....而且好細個!!! M 記有至尊漢堡的時候...個至尊漢堡一定好食過佢十陪....等咁耐咁多人..個包都唔係熱的....最唔得係個漢堡扒..又乾又硬!!!! tomato 冇相中的三分一......french fries 普通...個炸雞超難食drinks 真係麻麻....兩款的特色飲品都係太甜...配漢堡包同french fries 會超飽同滯....唔會再去了.....>.<

食物方面

french fries 普通...個炸雞超難食

唔會再去了.....>.<

2007-08-04 20 浏览
Mos Burger沒有想像中那麼好味,與普通burger無異。反而Chicken Burger幾好味,真是令我喜出望外。
反而Chicken Burger幾好味,真是令我喜出望外。
2007-08-04 12 浏览
試了Mos Burger,沒有我想像中那麼好味。反而早前吃的Chicken Burger幾好,想不到一間以牛肉出名的店舖雞肉也不差。
試了Mos Burger,沒有我想像中那麼好味。
2007-07-31 1 浏览
近來想食hotdog但坊間賣burger出名的多的是, 但賣hotdog的就比較少. 好難得mos burger有期間限定的hotdog當然要食la.叫o左pizza hotdog, 平日的hotdog多數都係有芥末或者蕃茄汁, 依個係舖芝士的, 相對比較特別, 比友人叫的mos cheese burger遲來但勝在好夠熱, 佢上面的一層芝士好有pizza hut feel, 有幾條青椒, 香腸夠粗夠脆, 包頭尾有少少脆tim, 真係水準之作, 一定要係供應期內try ar.不過佢冇得跟薯條, 都好ge, 因為會好熱氣同full, 佢跟個甜品都好, 但就唔係太好味lor, 綠茶豆腐布甸, 有d紅豆粒同芒果醬係旁邊, 但冇綠茶味, 同埋個人認為可以唔要d芒果醬.同埋只可以飲可樂, 我想飲抺茶鮮奶呢~~~~
同埋只可以飲可樂, 我想飲抺茶鮮奶呢~~~~
(非会员)
2007-07-16 7 浏览
星期日去試食新出O既pizza味熱狗,不但只大隻,絛香腸仲好好味。熱辣辣。不過辣味O既熱狗都唔辣,食得過。唯一真係非常難搵位,仲要搭枱!
2007-07-04 12 浏览
尋日去左shopping,見架車未夠鐘就不如咬d野。見到有間幾得意的mos burger,話有熱狗新出,好吸引。熱狗有2款,一款係pizza hotdog,另外係chilli hotdog。問counter姐姐:"今日新出架! " "咁邊隻多人叫d呀?""pizza囉""咁我叫一份啦" 夾埋個餐有一包好細包的薯條同ginger ale。好期待。。。等呀等,等了又等。咁耐架,唔係快餐店咩! 又唔係好多人!! 終於等到喇! 一打開,熱熱的熱狗,但係焊到濃左架!!!!! 隻狗頭尾都焊到黑蚊蚊,但架車夠鐘喇,唉!唔理得咁多!食落去,又幾好味,條腸好有汁,pizza醬:即沙律醬加cheese加兩條capcicum都好味,夾埋熱狗,d味無錯。係包粗薯條就奀d囉,ginger ale又唔多夠味夠汽咁囉。希望下次可以快d出餐,最緊要唔好焊濃包。

希望下次可以快d出餐,最緊要唔好焊濃包。
2007-06-30 21 浏览
mos burger名氣甚響亮, 然而卻是雷聲大雨點小. 那塊burger一點也不美味, 醬汁一般, 吃一口已是大失所望, 連麥記的巨無霸也及不上.