2009-05-27 32 浏览
睇戲前 10 點幾去左 MOS Burger 食早餐. 揀左期間限定既吉列蝦漢堡試, 加薯條同凍抹茶鮮奶. (有 coupon, 平$5)由於是星期一, 所以無乜人, 又靜又舒服.吉列蝦漢堡剛剛炸好, 外層好鬆脆好好味. 入面又有好多蝦 (之前老麥既蝦漢堡簡直不知所謂)厚切薯條熱辣辣, 厚切有口感.凍抹茶鮮奶 好濃綠茶味, 很滑. 就算冰一直融, 都仲有綠茶味.

由於是星期一, 所以無乜人, 又靜又舒服.

厚切薯條熱辣辣, 厚切有口感.
早上10點幾, 人少夠清靜
盛惠 $37 (扣除 $5 coupon 後)
吉列蝦漢堡 Set A
好多蝦, 他他汁好好味, 好配合蝦餅
2009-05-25
早上10點幾, 人少夠清靜
盛惠 $37 (扣除 $5 coupon 後)
吉列蝦漢堡 Set A
好多蝦, 他他汁好好味, 好配合蝦餅
2009-05-23 79 浏览
期待已久,終於開業了,19-21日試業,22日正式開業!今天下午就跟朋友過來幫親,平時食開旺角朗豪坊的分店,終於開到入屯門當然要幫親下啦~朋友單了黑醋sakusaku雞肉漢堡+厚薯條+檸檬紅茶,我就單點了期間限定的ebi 吉列蝦漢堡!黑醋sakusaku雞肉漢堡:配上大量的蔬菜和特別的黑醋汁,味道十分配合!ebi 吉列蝦漢堡:熱騰騰的吉列蝦,配上他他,蝦肉很多同樣放上了大量的蔬菜!厚薯條+檸檬紅茶:厚薯條味道OK!檸檬紅茶就感覺普通!現在比較方便隨時都可以來~期待下次再來試其他款式的漢堡~
期待已久,終於開業了,19-21日試業,22日正式開業!

厚薯條+檸檬紅茶:厚薯條味道OK!檸檬紅茶就感覺普通!

現在比較方便隨時都可以來~期待下次再來試其他款式的漢堡~

黑醋sakusaku雞肉漢堡
吉列蝦漢堡
2009-05-22
黑醋sakusaku雞肉漢堡
吉列蝦漢堡
2009-05-22 32 浏览
好開心屯門終於有Mos Burger, 前天經過已知開張了, 不過今天下午才去幫襯。我當然點了我最愛的黑醋SakuSaku雞漢堡餐, 另加$5轉飲凍抹茶鮮奶。黑醋雞漢堡依舊好味, 黑醋+沙律汁酸酸甜甜, 雞肉又炸得酥化, 配上最愛她們的漢堡麵包, 奶香強勁又鬆軟, 蔬菜份量足, 對於我來說, 這個日式burger實在是完美, 只吃這個包已很滿足。她們的凍抹茶鮮奶, 抹茶味道不夠濃郁, 偏重奶味, 但因我很喜歡奶味, 所以很受落。Mos Burger 的薯條對於我來說是no value, 因為毫無吸引力, 只吃了數條了事, 薯條還是Burger King 好味得多。店員還送上一張優惠卷, 下星期至6月底來買熱狗套餐, 可有半價優惠, 但只限此分店。那我下星期會乖乖再來幫襯啊!

薯條還是Burger King 好味得多。

那我下星期會乖乖再來幫襯啊!
黑醋SakuSaku雞漢堡餐
凍抹茶鮮奶, 我很喜歡 ^^