2021-12-11
全面召集藍色Fans💙!上網見到呢間餐廳真係相逢恨晚,以Marketer最熟悉嘅Pantone作主題😎,成間Cafe都充滿唔同深淺嘅藍色同紫色,溫柔嘅顏色特別令人放鬆😌。以後唔使入長洲咁遠都飲到「角酪」啦!————————————————👅超豐盛全日早餐($118)👍🏻丹麥吐司加蜜糖真係幸福感滿滿🍞!雖然香口嘅煙肉腸仔好邪惡,食返大量沙律balance返啦~薯巢好幼炸得特別脆🍟,接受生蛋嘅我表示滑蛋可以再滑啲,不過豐富度完勝!👅甘露布丁($98)👍🏻 Q彈椰奶布丁只有淡淡甜🍮,更突出芒果酸甜同西柚獨特苦甘滋味.👅甘露角酪($58)👍🏻 楊枝甘露有邊個唔鍾意呀🥭,乳酪加酸甜芒果同西柚,非常醒胃!———————————————— 🚩總結:想係到Hea足一日🤤———————————————— 🌟注意:餐廳好受歡迎,如果想影靚相就要12點前嚟啦————————————————📍 Moontone (太子)地址:太子砵蘭街440號地舖.🗺地區:#bem太子📥分類:#bem咖啡店💰人均消費:#bem_101至200蚊
————————————————
👅超豐盛全日早餐($118)
👅甘露布丁($98)
👅甘露角酪($58)
🚩總結:想係到Hea足一日🤤
🌟注意:餐廳好受歡迎,如果想影靚相就要12點前嚟啦
————————————————
📍 Moontone (太子)
地址:太子砵蘭街440號地舖
🗺地區:#bem太子