2021-07-17 88 浏览
太子新開Pantone主題cafe😍-打卡靚就吾洗講啦,呢間係長期full勁多人去食,而且係冇電話可以book位,所以想坐靚位影相就要早小小去啦~👉👈 佢哋唔單止嘢好食,仲好吸睛😍 佢哋嘅角酪卷蛋係最受歡迎,另外前排好多人打卡既草莓乳酪山🍓,真係唔好睇小佢,黎到嘅時候仲口口聲聲講話一定食得曬,但係個份量係適合2️⃣~3️⃣人食用, 裏面係海綿蛋糕同cream🍨,食到最尾一定要撈埋芋泥同埋蛋糕🍰一齊食,食到最尾都有啲甜😋-飲品方面小編叫咗藍莓角酪,入面竟然有西米露呀可以增加個口感👍有少少酸,但係好飲嘅🤩
太子新開Pantone主題cafe😍
下午茶
草莓乳酪山
Cafe Latte
2021-07-15 56 浏览
長洲角酪係太子開左間新cafe 裝修以pantone色系為主 仲有槢槢米位坐 餐點有大熱盒子吐司 甜品選擇更加吸引 飲品當然唔少得招牌乳酪 順帶一提可以係網站bk位架 好方便又唔怕到時排長龍٩(。˃ ᵕ ˂ )و⁣⁣▫️鰻魚滑蛋吐司🍞💰88⁣↬每份吐司都好足料重手 用左丹麥吐司 而且搽左蜜糖同牛油烘熱 咬落去皮脆內軟 又甜甜咁 好好食 鰻魚份量一啲都唔少 差唔多有成條咁多 炒蛋好滑上面加左啲蟹籽 最底有啲椰菜加小小沙律醬 中和油膩感⁣⁣▫️軟殼蟹滑蛋吐司🦀💰88⁣↬ 同鰻魚吐司一樣 只係主角換左軟殼蟹 同樣地好大隻 厚肉 唔會乾爭爭⁣⁣▫️角酪卷蛋💰45⁣↬可以話係長洲角酪既代表性甜點 外形已經好吸引 卷蛋質地好軟熟 唔會乾 中間既草莓乳酪酸酸甜甜⁣⁣▫️濃厚蕃薯山🍠💰88⁣↬而家愈黎愈多cafe有得食Mont Blanc 呢個份量都好多 食得出蕃薯味 唔會甜 中間仲有啲cream同蛋糕係底 不過啲cream食落就冇咩味 同埋個蛋糕唔夠鬆軟乾左啲⁣⁣▫️Cafe Latte💰38⁣↬以呢個價錢黎講真係有啲細杯 兩啖就飲完 味道正常 ⁣⁣ᐠ ♥︎ ᐟ整體認為係睇得又食得既一間打卡cafe 平日下就2

▫️鰻魚滑蛋吐司🍞💰88⁣

▫️軟殼蟹滑蛋吐司🦀💰88⁣

▫️角酪卷蛋💰45⁣

▫️濃厚蕃薯山🍠💰88⁣

▫️Cafe Latte💰38⁣
↬以呢個價錢黎講真係有啲細杯 兩啖就飲完 味道正常 ⁣

ᐠ ♥︎ ᐟ整體認為係睇得又食得既一間打卡cafe 平日下就2.幾去到布丁吐司就賣晒 一定會再去試埋其他嘢食٩(*´꒳`*)۶⁣

今日講呢間大家應該都好熟 曾經日日都見到佢出現😂佢係長洲角酪既姊妹店呢樣野都已經街知巷聞📢店內一幅大白色牆 以Pantone色系做主題⬜️🟦🟥🟨🟩襯上一幅大色版做招牌打卡位🤟🏽因為店內唔同顏色既設計分佈唔同角落所以對於影相黎講可以做到好多變化😆而且係店舖既正中間有一棵樹 好多人都係個度影相🌳店舖除左有長方枱 仲有日式榻榻米坐位同樓梯底設計坐位🪑為左食野可以舒服少少 我地都係揀左坐返長方枱好啲😂⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️係講野食之前 真係要講返我當日既經歷🥴話說 人生真係第一次係一個食野既地方見到有人做一字馬……我明白 去到呢啲咁打卡既地方 大家都真係會忘我咁影相🥲但希望都唔好忘記 呢個係一個食野既地方🍽有啲行為真係會over咗😶‍🌫️我係真係睇到o咀嫁 雖然佢個一字馬影響唔到我不過都咁大個人喇 有時做野都要睇場合識分寸就算你係度做個湯瑪斯迴旋 我都會覺得你既行為好核突😓以上都係純粹個人感受 不喜勿插 講野食先😌-🔸黃金秘製炸雞翼 除左佢本身會有少少蛋黃係面之外 本身佢加左蛋黃醬去炸🥚所以食落口都幾甘香同脆口 無多餘既油淨係碟面 唔會油膩👍🏼-🔸卡邦尼煙肉薯糰 坦白講 真係為左個薯糰先
今日講呢間大家應該都好熟 曾經日日都見到佢出現😂
而且係店舖既正中間有一棵樹 好多人都係個度影相🌳
店舖除左有長方枱 仲有日式榻榻米坐位同樓梯底設計坐位🪑
為左食野可以舒服少少 我地都係揀左坐返長方枱好啲😂

係講野食之前 真係要講返我當日既經歷🥴
話說 人生真係第一次係一個食野既地方見到有人做一字馬……
我明白 去到呢啲咁打卡既地方 大家都真係會忘我咁影相🥲

🔸焦糖布甸吐司

因為佢最出名既卷蛋一早已經賣晒 所以就試左個吐司🍞
賣相好得 唔係啲好複雜既甜品 但係整得好靚仔🤩
布甸好滑膩仲要係震滕滕 郁下都驚佢散個隻 好正😍
烘過既丹麥多士好食 而且仲會見到有佢地Moontone既名字😌
焦糖味道食到 都唔會過甜 甜品比起主菜出色👍🏼

加上半月形既蜜瓜切片做擺設 非常吸精🤩
🧸🌞C.ookingbear推介指數 👉🏼👉🏼7️⃣🌟
2021-06-20
2021-07-11 37 浏览
呢間Cafe個環境超級靚好啱港女嚟打卡全間餐廳都以白色為主有table 枱同tatami可以坐嘅不過呢度座位唔多所以要預先係佢哋嘅官網度book位會好啲呢個就係佢哋嘅特色牆好多女仔都喺度排隊打卡影出黎嘅相都唔錯佢嘅Menu唔算多選擇但係啲嘢食全部都好靚好啱影相我哋就叫咗all day breakfast 正常味道啦冇乜特別鰻魚吐司 🍞 啲鰻魚超級多骨真係要小心啲食再加兩杯嘢飲🧃 莓莓乳酪同百香果乳酪🧀️兩杯嘢飲都好好味
呢間Cafe個環境超級靚

鰻魚吐司 🍞 啲鰻魚超級多骨
真係要小心啲食
再加兩杯嘢飲🧃
莓莓乳酪同百香果乳酪🧀️兩杯嘢飲都好好味
長洲人氣Cafe”長洲各酪” 分店最近開係太子。全店以Pantone Color主題再襯埋藍色主題,未睇餐牌已經令人想入黎影靚相打卡🙈Cafe野食亦唔錯,有造型有創意之餘味道仲幾好。而且係分店仲可以飲到”長洲各酪” 既招牌各種乳酪飲品🍧甜品🍓草莓乳酪山酸酸甜甜,入面仲有creamy既海棉蛋糕🍰,好開胃。提外話:可能因為新開,我地12點到都未開門🙈最後等左15分鐘先可以入餐廳。Moontone (太子)太子砵蘭街440號地舖

Moontone (太子)
太子砵蘭街440號地舖
一直都想入去長洲食長洲角酪,但依家不用想啦,因為最近係太子開咗這一間姊妹店,我可以網上訂枱,之後步行去食個靚飯就可以啦,好放便。此店用Pantone顏色做主題,店內有不同枱可以坐 — tatami枱、圓枱、四方枱,我就好幸運坐在tatami枱。好奇特是,店中間竟然放咗棵假樹🌴😂軟殼蟹滑蛋吐司(HK$88).些吐司好厚身.上面大大隻軟殼蟹,好吸睛,口感酥脆之餘其實都幾厚肉.鬆軟的厚丹麥吐司,有甜甜哋的味道,我喜歡食😋.軟殼蟹下面有蟹籽、香滑的炒蛋和溶咗嘅芝士.最下面原來仲有甜嘅熟洋蔥絲😮.伴菜有生菜配芝麻醬同木魚絲,增加和風感,又可以減肥膩日本蜜瓜Latte (HK$58).#期間限定 飲品.使用日本蜜瓜,以可愛月亮造型出場.杯裡有鮮蜜瓜果肉粒配上4.3特濃牛奶,味道清甜軟滑,不過如果蜜瓜再熟一啲會更甜更好飲

軟殼蟹滑蛋吐司(HK$88)
.些吐司好厚身
.上面大大隻軟殼蟹,好吸睛,口感酥脆之餘其實都幾厚肉
.鬆軟的厚丹麥吐司,有甜甜哋的味道,我喜歡食😋
.軟殼蟹下面有蟹籽、香滑的炒蛋和溶咗嘅芝士
.最下面原來仲有甜嘅熟洋蔥絲😮
.伴菜有生菜配芝麻醬同木魚絲,增加和風感,又可以減肥膩

軟殼蟹滑蛋吐司

日本蜜瓜Latte (HK$58)
.#期間限定 飲品
.使用日本蜜瓜,以可愛月亮造型出場

2021-06-26
日本蜜瓜Latte
公眾假期同fd gel完甲,諗緊去邊度食tea好食,突然諗起呢間舖,之前係ig見到d人po過相,覺得好正🥳.🌼角酪卷蛋 $52打卡一流~超好睇麵包卷軟熟,中間cream有少少酸,搭配一齊都幾好食😋.🌼焦糖布甸吐司 $68布甸Q彈Q彈,焦糖味好濃麵包有少少烤焦,脆脆地好香。.🌼黃金鹹蛋雞翼 $68鹹蛋汁包實曬雞翼,雞肉嫩滑。但價錢有少少偏貴。.🌼濃厚芋泥山 $88一直都好想食,外表好吸引。用機器將芋泥整成一條條,睇落好似面條咁。口感係厚實嘅芋泥,入面有麵包同cream,兩個人食啱啱好!.🌼藍莓角酪 $40藍莓味好濃郁,加左乳酪,攪拌均勻味道好match,甜甜地。賣相極佳!.🌼小英角酪 $45係台灣鳳梨🍍味道,比較清甜。.呢間店我之後會再來食~位置方便進地鐵站,座位闊落舒服~

🌼角酪卷蛋 $52
打卡一流~超好睇
麵包卷軟熟,中間cream有少少酸,搭配一齊都幾好食😋

🌼焦糖布甸吐司 $68
布甸Q彈Q彈,焦糖味好濃
麵包有少少烤焦,脆脆地好香。

🌼黃金鹹蛋雞翼 $68
鹹蛋汁包實曬雞翼,雞肉嫩滑。
但價錢有少少偏貴。

🌼濃厚芋泥山 $88
一直都好想食,外表好吸引。

🌼藍莓角酪 $40
🌼小英角酪 $45
係台灣鳳梨🍍味道,比較清甜。

呢間店我之後會再來食~
位置方便進地鐵站,座位闊落舒服~
2021-07-01
  • 莓莓角酪
  • 焦糖布甸吐司
  • 角酪卷蛋
  • 濃厚芋泥山
原本以為不用訂座,到了門口才知道要上fb或者ig先可以網上訂位!以後落雨會小人去,原來都好多人訂左位!好彩等半小時就有位,如果無訂檯吾建議去,地方太細,後面的幾批客人都要等1-2小時。試了西柚梳打,甜甜酸酸好味。水果茶分兩款,有紅茶/綠茶底,職員話綠茶會水果味濃d,果然無介紹錯。All day breakfast 最驚喜係炸薯條絲,黑松露滑蛋好好味!大啡菇有小小凍,吐司小小硬,其他都不錯。反而焦糖燉蛋的吐司底,又甜又酥脆,鍾意甜既女生必試!

反而焦糖燉蛋的吐司底,又甜又酥脆,鍾意甜既女生必試!
2021-06-24
  • 焦糖布甸吐司
2021-07-06 2252 浏览
角酪,聽到即想起角落生物,此角酪是長洲的角酪。最近心情實在太抵落,放工約了小機到太子食飯relax下,聽田會長講,長洲角酪進駐太子開姊妹店,可以一嘗角酪卷蛋,即去一轉,人氣黃店,一定book位先好點,奈何我忘了book位.....只好walk in,大約8:00去到,時間比較夜,等左一陣就有位了。綠松色的門口,文青風格,內堂以藍白色為主調,樓底高,空間感十足,有棵大樹作裝飾,四周佈置了盆栽、木系的枱椅,有藍天白雲自然風景之感,地台設計,類似榻榻米座位(要脫鞋),三五知己一齊坐呢個位都幾舒服。餐牌,為卷蛋而來呢。莓莓角酪,$45,打卡之選,粉紅色的賣相太靚了,心形的草莓作點綴增添美感,乳酪口感幼滑,味道酸酸甜甜有莓香,清新味道。小英角酪,$45,台灣金鑽鳳梨乳酪,小機的。超豐盛全日早餐,$108,有芝士焗大啡菇、吐司、腸、煙肉、煙三文魚、蕃茄、焗豆、松露炒蛋及沙律菜等,真係要二人開心些牙先食得晒,份炒蛋有個類似"馬鈴薯鳥巢"盛載,口感脆身,炒蛋香滑,芝士焗大啡菇味道濃郁,沙律味清爽,吐司酥脆香甜,配上蜜糖更美味。軟穀蟹滑蛋吐司,$88。名物之一,一於試下,吐司上烘有店子名字,感覺精品,上
角酪,聽到即想起角落生物,此角酪是長洲的角酪。
餐牌,為卷蛋而來呢。
莓莓角酪
小英角酪,$45,台灣金鑽鳳梨乳酪,小機的。
超豐盛全日早餐
軟穀蟹滑蛋吐司
軟穀蟹滑蛋吐司,$88。
名物之一,一於試下,吐司上烘有店子名字,感覺精品,上層的原隻軟穀蟹,賣相極具霸氣,吐司口感酥脆,味道香甜,滑蛋都幾滑溜,配合香脆的軟殼蟹及蟹籽的鮮味,份量十足口感豐富,美味!沙律菜中和油膩感。
角酪卷蛋
角酪卷蛋,$52。
必食名物,草莓乳酪卷蛋,蝶豆花蛋糕口感鬆軟濕潤,cream入口軟滑香甜,有淡淡的草莓味,食落酸甜不會太甜漏,幾美味呢。

食物味道不俗,環境幾靚坐得舒適,良心小店,而且寵物友善餐廳,必支持呢。
2021-07-05 52 浏览
近期深水埗及太子開了不少靚靚cafe,這間係其中一間,而焦糖布甸更加係近期cafe必出打卡甜品之一,這間當然也不例外,佢出嘅焦糖布甸吐司亦係差唔多每枱必叫的甜品,店員好用心咁在碟上灑上黃色的粉末,show出自己的店名,咁樣客人一影就會影埋自己店名,知道這甜品是出自邊度,順便宣傳下,hardsell得嚟又唔會老土,幾聰明👍🏻,至於味道方面,其實焦糖布甸基本上好難會輸,加埋甜甜脆口的吐司,絕配👍🏻,另外叫了另外兩樣招牌食品,就係莓莓角酪同角酪卷蛋,依兩樣嘢又係打卡必叫的,角酪卷蛋係一件藍色的卷蛋,配埋中間的淡粉紅色草莓乳酪,這個夢幻色調,非常吸睛,味道方面也不會過甜,中間啲乳酪都算滑,外層的碟豆花味卷蛋也不會過於鬆散,至於杯莓莓角酪,賣樣非常sweet,杯內有兩片士多啤梨整成的心心,上層係士多啤梨味,下層係乳酪及紫米,最有heart係杯面塊葉也是心形的,問你死未😂,真係冧死好多女仔,味道方面也不錯,微酸幾開胃,又有口感,整體而言,這間店真的很不錯,裝修得又靚,鬧市中的郊野咁,服務又ok,價錢個卷蛋係有啲貴啦($52),不過不用加一,會推介而且會再幫襯.
長洲角酪姐妹店👯見到好多人都有介紹依間打卡cafe大部人都推介角酪卷蛋 💁🏻‍♀️今次叫咗較少人試既🍠濃厚蕃薯山(💰 88) -6.4/10 menu上建議兩至三人食😌好濃蕃薯味🥰但食食吓都有啲滯甜品主要得蕃薯cream入面得好少軟綿綿既蛋糕🍰🤔建議可以加多啲配料(eg蕃薯粒)🍑桃桃角酪 (💰 88) -5.8/10唔重桃味 無果蓉個人覺得長洲同尖沙咀分店既角酪質感比較順滑 同濃郁唔知係咪當日店舖較多人依杯就有少少稀🥺有好多泡泡
長洲角酪姐妹店👯

menu上建議兩至三人食😌
好濃蕃薯味🥰但食食吓都有啲滯
甜品主要得蕃薯cream
入面得好少軟綿綿既蛋糕🍰
🤔建議可以加多啲配料(eg蕃薯粒)

🍑桃桃角酪 (💰 88) -5.8/10
唔重桃味 無果蓉
個人覺得長洲同尖沙咀分店既角酪
質感比較順滑 同濃郁
唔知係咪當日店舖較多人
依杯就有少少稀🥺有好多泡泡
2021-06-30 66 浏览
🥔卡邦尼煙肉薯團 $98(8/10)係有忌廉的卡邦尼☁️薯團係一人份量,唔算好多~忌廉汁偏鹹充滿煙肉鹹香🥓🥓幾鍾意佢灑係面脆脆嘅煙肉碎☺️🍵大馬士革茶卷蛋 $48(7.5/10)去到已經冇晒角酪卷蛋🥲於是就叫左依隻味👀蛋糕質地濕潤同軟綿綿的,中間夾雜左普通微甜嘅忌廉同茶味忌廉。🌿茶味忌廉嘅茶味都幾濃郁,入面仲帶有一粒粒嘅茶葉粒;整體完全唔甜,茶味為主調。鍾意食茶味比較濃嘅人,依款都推薦的。🍮焦糖布甸吐司 $68(8.3/10)吐司係丹麥酥果種,烤到好脆好香口🍞。面頭搽左牛油同焦糖醬🧈,連埋有蛋味嘅布甸一齊食,感覺超滿足!🍊西柚梳打 $36(7.5/10)攪勻連埋冰咁飲唔算好甜,西柚味唔會好酸,啱晒夏天熱辣辣飲🧡。🍑桃桃角酪 $40 (7.5/10)依杯係朋友的,個base似Yoghurt 加奶blend,整體都幾smooth同幾香桃味🥛。📍近地鐵站📍可以比💳📍建議預先book位

🥔卡邦尼煙肉薯團 $98(8/10)

🍵大馬士革茶卷蛋 $48(7.5/10)

🍮焦糖布甸吐司 $68(8.3/10)

🍊西柚梳打 $36(7.5/10)

🍑桃桃角酪 $40 (7.5/10)

📍近地鐵站
📍可以比💳
📍建議預先book位
終於不用去長洲也可以試到角酪 😚😚👏🏻開了cafe ,提供食物和甜品,還可以打卡 ☺️環境闊落,行pantone 簡約小清新風,座位很特別,有3張tatami.💠牛油果豆腐沙律 𝙏𝙤𝙛𝙪 & 𝘼𝙫𝙤𝙘𝙖𝙙𝙤 𝙎𝙖𝙡𝙖𝙙🥑🥗$68見賣相都好靚,用豆腐做沙律都幾特別,味道ok😋😚.但牛油果好令人失望,成個未熟的.又硬又生🤢其實見色澤也看得出,居然就這樣出給客人😕🤣💠𝘼𝙡𝙡 𝘿𝙖𝙮 𝘽𝙧𝙚𝙖𝙠𝙛𝙖𝙨𝙩 $108好豐富🤩除了本身不食大啡菇之外,其他都好好食 😍雞蛋碎下面係炸的薯仔,配雞蛋食好好食 😆麵包印有店名,焗得香脆可口,倒上蜜糖醬一起味道更好 👍🏻💠濃厚芋泥山 𝙏𝙖𝙧𝙤 𝙈𝙤𝙣𝙩 𝘽𝙡𝙖𝙣𝙘 $88除了賣相一流,味道也是好 👍🏻😍好像麵條的模樣,其實是芋泥用特製機械拉出,芋泥份量十分多,厚實,入面係忌廉蛋糕.整個蛋糕不會太甜,而且芋頭味好出色🔹𝙋𝙚𝙖𝙘𝙝 𝙔𝙤𝙜𝙪𝙧𝙩 $40甜度剛好,桃味也很特出,好飲 🥰🔹𝙎𝙩𝙧𝙖𝙬𝙗𝙚𝙧𝙧𝙮 𝙔𝙤𝙜𝙪𝙧𝙩 $40之前在長洲飲過覺得太甜,但這間也是甜度剛好😛入面還有紫米露

💠𝘼𝙡𝙡 𝘿𝙖𝙮 𝘽𝙧𝙚𝙖𝙠𝙛𝙖𝙨𝙩 $108

💠濃厚芋泥山 𝙏𝙖𝙧𝙤 𝙈𝙤𝙣𝙩 𝘽𝙡𝙖𝙣𝙘 $88

🔹𝙋𝙚𝙖𝙘𝙝 𝙔𝙤𝙜𝙪𝙧𝙩 $40
甜度剛好,桃味也很特出,好飲 🥰

🔹𝙎𝙩𝙧𝙖𝙬𝙗𝙚𝙧𝙧𝙮 𝙔𝙤𝙜𝙪𝙧𝙩 $40
之前在長洲飲過覺得太甜,但這間也是甜度剛好😛入面還有紫米露
2021-06-26 51 浏览
今次就帶大家去到位於太子嘅呢間新cafe😍佢嘅位置雖然唔太起眼,但係只要由太子地鐵站D出口一出,轉右一直行太約兩、三分鐘左右就會到😝所以位置亦都相當方便👍🏻事不宜遲,即刻介紹下呢間靚靚cafe先🥳 ➡️蕃茄牛肉醬扁意粉 $98份量方面,都算正正常常,以呢間環境靚嘅cafe黎講$98都係合理範圍內🙆🏼‍♀️味道方面,個蕃茄醬就係偏苦少少,唔係平時酸酸甜甜嗰種🍅肉醬份量就真係好多,而且唔會太碎😋不過個意粉就比較硬身,要咬多幾下先吞得落口😂整體味道都算幾好🙌🏻➡️卡邦尼煙肉煎薯糰 $98份量方面,就比較細碟,但係因為佢始終係薯仔,所以細細碟就已經幾飽肚🤰🏻味道方面,個薯糰食落嘅質感就係似年糕,好煙韌😜味道其實都係正正常常,食到卡邦尼味🤪不過食到最後會有少少膩😅➡️芒芒角酪 $40呢間cafe應該係長洲角酪嘅姊妹店,所以大家係cafe入面都會見到佢地嘅乳酪飲品同卷蛋🤩我其實係乳酪嘅fans😋呢杯就啱曬我口味,酸酸甜甜,又唔會死甜😚而且個芒果味又唔假,真係值得一試👍🏻➡️玫瑰四季春 $36一入口就有啲蜂蜜味,再飲落去飲真啲又會飲到一陣玫瑰味🌹有層次感,整體都唔錯🙆🏼‍♀️

➡️蕃茄牛肉醬扁意粉 $98

➡️卡邦尼煙肉煎薯糰 $98

➡️芒芒角酪 $40

➡️玫瑰四季春 $36
2021-06-24 41 浏览
有間好隱世既小店係鬧市入面唔睇真d真係睇佢唔到就係呢間moontone!!朋友話必須有booking先可以確保到有位所以提提大家一定要預約呀雖然呢間cafe出名既係角酪但我自己比較中意飲梳打所以就叫左個 桃桃梳打 $40幾欣賞佢用環保飲管我就覺得桃味無咁出 有d淡但又唔係唔好飲如果多返少少桃味就應該會唔錯第2樣 抹茶牛奶布甸 $55呢個布甸店員運過黎既時候真係好小心佢好有心 驚我個士多啤梨跌左 讚!我幾中意呢個甜品一黎好滑 二黎好重抹茶味如果中意抹茶既人會好中意呢個甜品第3樣蜂蜜玫瑰雞翼 $68好正 佢既玫瑰味係有少少重過蜂蜜味但係又食得出蜂蜜味每隻大小剛剛好 唔錯
有間好隱世既小店係鬧市入面
唔睇真d真係睇佢唔到
就係呢間moontone!!
朋友話必須有booking先可以確保到有位

如果多返少少桃味就應該會唔錯

第2樣 抹茶牛奶布甸 $55
抹茶牛奶布甸

呢個布甸店員運過黎既時候真係好小心
佢好有心 驚我個士多啤梨跌左 讚!
我幾中意呢個甜品
一黎好滑 二黎好重抹茶味