2021-06-05
1330入座,入座前佢話3點鐘前交枱就可以,但未到2點,54分左右餸都未嚟齊已經同我講last order...what???唔係通常交枱前半個鐘先last order嫁咩,座左半個鐘就冇得再加單?可能我見識少啦,未試過入座起計24分就last order。即使你2點要準備做下午茶,你係咪應該都同個客講聲你地2點last order而唔係輕輕講一句3點前交翻張枱就算。最無奈既一樣野係隔離幾枱都2點後入座都可以叫午餐非下午茶,咁根本就唔係我以為你要準備下午茶而last order午餐啦,咁點解24分鐘就last我order?入到去安排左窗邊位,本以為幾好呀可以有街景。點知熱到癲。嗰個area冇冷氣冇風扇仲要窗簾只可落一半,成餐飯就要忍受住岀面傳入黎既熱力,一路食一路流汗(無誇張)。叫左4個餸。酸辣椰子雞湯得酸味,係好酸好酸好酸,一啲辣都冇。極度懷疑師傅落左兩份酸誤以為自己酸辣都落齊。個蝦醬炒飯係得個咸字,懷疑師傅落左鹽但又未炒開,一嗒飯可以無味另外一嗒係好似食緊鹽。而最神奇係三隻蝦拎係冇味嫁。串燒啲豬牛雞又係老到可以當香口膠咁咬。唯一最好既係個沙律囉。呀!椰青都要催佢先至有嫁。最尾食左6
最尾食左6百幾,成餐都唔好食,淨係食到一吐氣。So far我都係試過兩次難忍到要一路食一路上黎打食評,今次就係其中一次。講真啲個價位我喺商場內都有其他選擇,唔知點解會揀中啲間。不過唔食過點知係伏,只係唔知點解可以黑仔到啲間餐廳provide比我既環境,食物到服務都可以係伏到一個點姐。So Sorry張100蚊coupon要拎去回收嚕。去食既朋友仔,祝你哋食得開心啦。