2025-01-09
今日同阿女去西貢放風箏和放狗,同行友人話酒店WM d 野食同氣氛都唔錯, 所以就順便去試吓.去到M square 滿有聖誕氣氛, 周圍掛著聖誕報置, 侍應安排左我地坐角落頭既一張沙發,自成一角超舒服,勁有空間感。意大利辣肉腸+ mozzarella 芝士pizza : 即叫即整,熱辣辣, 個底煙煙銀銀, 口感唔錯, 個面舖滿辣肉腸, 足料Roast chicken waffle : 個waffle 香脆可口, 唔會淋曬, 另外,個燒雞燒得啱啱好,d 肉唔鞋口, 肉質鮮嫩.墨汁意粉:creamy 好好味,又唔會好流, 魷魚新鮮彈牙,有嚼口.最後叫埋個甜品Hazelnut French toast box, 好滿足.食飽飽仲有得留係到,玩桌球,golf ,足球機,仲有兩部街機, 玩+ 食, 我地係餐廳都逗留咗成3 個幾鐘頭.
肉質鮮嫩.