同哥哥食完蛋糕就梗係要買番啲好嘢食俾家姐啦🍔 享和街新開既漢堡店次次同家姐經過佢都俾陣香味吸引住 😍Lucky Smash呢間漢堡包店選擇唔多只係有3款漢堡選擇🌟啱晒我呢啲選擇困難症人士😆我哋揀咗個芝士牛肉漢堡餐🍔$78有個芝士牛肉漢堡、薯條🍟同埋罐裝可樂!另外單叫多個芝士牛肉漢堡俾爸爸$58再加多$10幾多隻熱狗🌭️總共都係$146😍芝士牛肉漢堡餐🍔個包皮經香煎之後外層非常香脆😋加埋埋紐西蘭安格斯手打牛肉,同半溶香濃嘅芝士,一揼落去牛肉味香濃、充滿肉汁勁Juicy!不得不說個祕製沙律醬,味道酸酸甜甜真係好開胃一啲都唔油膩!食到家姐舔舔脷😛🍟佢哋嘅薯條都係鮮炸,即叫即炸,薯條係用新鮮薯仔仲連薯皮!食落特別香脆😁🌭️加$10就有嘅熱狗一啲都唔hea!份量十足大大條香腸夾係中間加埋秘製嘅醬料一啖咬落去多重口感😍$10真係好抵食!最鍾意就係佢哋個開放式廚房可以睇住佢哋點樣整野!睇哥哥眼定定😆跟住佢喺度數幾時落醬汁幾時放包皮🍔最緊要就係乾淨又衛生👍🏻哥哥仲話下次買餸經過要再嚟食漢堡包同薯條🍟

2021-03-01
  • 芝士牛肉漢堡
2021-03-30 22 浏览
荃灣嘅街頭小吃向來都很出名,款式又多又好吃,今日到荃灣廣場購物逛街,在對開享和街就佈滿各式小吃店舖,一家大小也很樂意排隊等待美食,這家漢堡飽專門店只做外賣,款式雖然不多,但即叫即做是其特色及賣點,更添親切感。點了牛肉漢堡套餐,芝士牛肉漢堡套餐和熱狗。牛肉和漢堡飽放在熱板上即煎,新鲜熱辣,牛肉香而肉質嫩滑,肉味也很濃郁,入口充滿熱暖感覺。芝士放入牛肉漢堡內,更突顯牛肉膻香,適合愛好芝士嘅朋友。熱狗腸皮脆香口,沙律醬汁很美味。薯條炸香脆,趁熱即吃配以冰凍罐裝汽水最啱。
點了牛肉漢堡套餐,芝士牛肉漢堡套餐和熱狗。
芝士放入牛肉漢堡內,更突顯牛肉膻香,適合愛好芝士嘅朋友。
熱狗腸皮脆香口,沙律醬汁很美味。
薯條炸香脆,趁熱即吃配以冰凍罐裝汽水最啱。

2021-03-29 34 浏览
Since i was at Tsuen Wan area and knowing that Burger Joys have opened a sideline nearby, I decided to go try it out. Lucky Smash was located at Heung Wo Street, several minutes walk from Tsuen Wan West MTR. It was basically a take-away stall, offering few choices for us to select from. It offered burgers, hotdog, french fries and drinks etc. French fries was of thin texture and was fried till soft and crispy. It goes well with the ketchup provided. Hotdog was slightly small in size and bun was

Hotdog was slightly small in size and bun was soft. Hotdog was juicy and chewy, with the sauce flavourful.

Cheese burger - Beef patty was used of Australian Angus minced beef, thus it was juicy and tender, going well with the sauce and the soft bun. It was cheesy and chewy as well.
2021-03-29 24 浏览
今日去咗依間最近荃灣幾有人氣嘅漢堡包店舖頭紅色好搶眼 就係荃灣廣場過一條街就係果然係人氣店 已經唔少人排隊去買個個漢堡都係即叫即整 我就叫咗牛肉漢堡 芝士牛肉漢堡同埋一隻行運熱狗包裝幾特別 係一張紅色既紙Burger好新鮮 有椰菜 同埋黃芥末而且塊包係預先烘過 即食會比較脆口但係我半個鐘後先食 就會林左芝士牛肉漢堡同牛肉漢堡其實差唔多 但食落就冇咁dry至於行運熱狗就不過不失 條腸都算脆口 本身以為$18先有 但係原來加$10就已經可以食到對於我依啲大食男黎講 加條熱狗都唔錯
今日去咗依間最近荃灣幾有人氣嘅漢堡包店

但係我半個鐘後先食 就會林左

芝士牛肉漢堡同牛肉漢堡其實差唔多 但食落就冇咁dry

對於我依啲大食男黎講 加條熱狗都唔錯
2021-03-29 14 浏览
下午在荃灣參加活動後,有點肚餓,走到巴士站附近經過這以漢堡包🍔為主打的小店,嗅到非常香濃的漢堡包味,深深感受到何為垂涎三呎🤤,立即進去買來試試。雙層芝士牛肉漢堡 $78香濃的芝士味🧀跟牛肉漢堡為絕配,配料還有蕃茄🍅生菜🥬及千島沙律醬套餐+$20有薯條🍟及罐裝汽水🥤牛肉漢堡 $48想到老公也一定喜歡吃,可是他不吃芝士,就買一個牛肉漢堡給他試試,他也讚不絕口負責招待我的為一位印度藉女士,態度十分親切友善,另看到一位店員在準備食材,漢堡即點即煎,新鮮味美。
下午在荃灣參加活動後,有點肚餓,走到

雙層芝士牛肉漢堡 $78
套餐+$20有薯條🍟及罐裝汽水🥤

牛肉漢堡 $48

2021-03-28 24 浏览
放工想好好慰勞自己便去了荃灣新開又聞說很好吃的行運漢堡買兩個套餐回家大快朵頤菜單好簡單只有123款套餐漢堡加薯條汽水漢堡的分別就是咩都唔加或加芝士或加雙層芝士牛肉家人不喜歡芝士所以我就叫了雙層芝士漢堡及基本款排隊比錢之後拎住張單等睇到有新聞報到 原來呢間lucky smash 是全球頭五十名的美味漢堡68蚊有安格斯牛肉漢堡食真係好抵食等外賣時仲可以睇到佢哋點整漢堡聞到牛肉和芝士香味真係好想即刻食飛回家影多張相就開動了安格斯牛肉配上芝士和醬料加上烤過的漢堡包皮 超級好味 我最鍾意佢放埋蕃茄 十分juicy但就是要馬上食 不然就會出水浸濕曬個包唔好食另外薯條🍟更有驚喜 好香脆 好滿足
放工想好好慰勞自己

另外薯條🍟更有驚喜
好香脆
好滿足

2021-03-15
15 分钟 (外卖自取)
雙層芝士牛肉漢堡套餐
2021-03-28 29 浏览
呢間店舖Lucky SMASH 位於荃灣享和街43號,係一間漢堡包專門店,去嘅漢堡包比係其它店舖專門店好食好多,漢堡包睇得吓,去嘅牛肉肉質相當之唔錯,我就試咗兩款漢堡包,係經常都食到**芝士牛肉漢堡包餐**芝士牛肉漢堡**睇吓有冇分別!.芝士牛肉漢堡包餐去嘅漢堡包望落同其他漢堡包冇乜特別🤔,食到入口去嘅牛肉味道都好夠味道😋,肉質味道都好Juicy😙🤔,肉質都好腍身,味道恰恰好🤔😋,有D漢堡食入口感覺水份都唔夠,而去嘅漢堡可以保存到去嘅肉質鮮味🤔,都算唔錯!**另外一個芝士漢堡包都冇乜分別🤔**!去嘅薯條都好脆身,外脆內軟,食到入口唔會好乾身得過脆,又唔會好咸恰恰好🤔😋!.**價錢一般,比起平價嘅漢堡好食好多,只係比多小小錢,可以食到好D漢堡包,可以試吓**

芝士牛肉漢堡包餐

2021-03-26
10 分钟 (外卖自取)
2021-03-24 35 浏览
點解會黎到荃灣潮聖?就係睇到灣仔burger joys既副線開左黎荃灣咁緊係黎試下啦😍😍呢度剩係得外賣既 不過唔緊要 好食咪得囉餐牌選擇唔太多 有3個套餐 同幾樣單點今日就叫左個套餐加個10蚊熱狗做我晚餐啦😍叫左個 雙層芝士牛肉漢堡餐包左可樂同埋薯條Special既野加10蚊有個熱狗食超抵囉所有漢堡即叫即整拎😍上手仲熱辣辣加埋熱溶嘅芝士,好厚身嘅牛肉,秘製醬汁,生菜絲同蕃茄成個漢堡真係超好食牛味濃郁又Juice,咬咗一啖啲肉汁即刻爆出嚟😍真係冇得頂薯條係幼身薯條🍟份量都好多,炸到好香脆添仲有個熱狗🌭️有生菜絲同千島醬 10蚊真係唔話得啦
點解會黎到荃灣潮聖?
就係睇到灣仔burger joys既副線開左黎荃灣

包左可樂同埋薯條
Special既野加10蚊有個熱狗食
超抵囉

所有漢堡即叫即整拎😍上手仲熱辣辣
加埋熱溶嘅芝士,好厚身嘅牛肉,
秘製醬汁,生菜絲同蕃茄
成個漢堡真係超好食

牛味濃郁又Juice,咬咗一啖啲肉汁即刻爆出嚟😍
真係冇得頂

薯條係幼身薯條🍟份量都好多,炸到好香脆添

仲有個熱狗🌭️
有生菜絲同千島醬 10蚊真係唔話得啦
2021-03-24 26 浏览
.大家都知我近排都帶住寶寶周圍去因為佢就快要番學,難得痴住就多啲一齊去玩下❤️去荃灣廣場行下,俾我search到附近有間新野👀#foodie 梗係即刻去try try😋.Lucky smash burger 成間shop紅+黃😎好sharp醒典型Open kitchen漢堡外賣店🍔價錢貼地😍唔洗諗!食咗再講!.[雙層芝士牛肉漢堡] #推介個芝士真係好正😍雖然佢搞到個包睇落唔太靚🤭但味道真係一流! #勁好味牛肉無筋香濃,好好食!好食過「五條友」好多倍😂不過呢度啲薯條就普通咗啲,無特別….#掋 買漢堡加$10就有多個熱狗不過熱狗係好細的,而且條腸係普通廚師腸可以 #食番漢堡OK 😅

大家都知我近排都帶住寶寶周圍去
因為佢就快要番學,難得痴住就多啲一齊去玩下❤️
去荃灣廣場行下,俾我search到附近有間新野👀
#foodie 梗係即刻去try try😋
典型Open kitchen漢堡外賣店🍔
價錢貼地😍唔洗諗!食咗再講!
[雙層芝士牛肉漢堡] #推介
個芝士真係好正😍雖然佢搞到個包睇落唔太靚🤭
但味道真係一流! #勁好味
牛肉無筋香濃,好好食!好食過「五條友」好多倍😂
不過呢度啲薯條就普通咗啲,無特別…
#掋 買漢堡加$10就有多個熱狗
不過熱狗係好細的,而且條腸係普通廚師
可以 #食番漢堡OK 😅
2021-03-22 20 浏览
今天和朋友在荃灣享和街一間新開的漢堡店舖外賣了兩款漢堡套餐。到了店舖門口也有很多人光顧。我們看看餐牌上發覺有幾款漢堡套餐選擇。快速地下了單叫了一個雙層芝士牛肉漢堡套餐,濃郁的芝士層再加厚厚的漢堡牛肉,肉質香濃,焦香味的外皮、脆脆嫩滑的口感,再加上炸得香脆的薯條,薯仔味香濃無比。另外一個叫了芝士漢堡套餐,這個當然沒有前一個雙層那麼多漢堡生牛肉,但也吃落香濃無比,相信覺得比那一間M字頭的餐廳好吃很多。

2021-03-22 20 浏览
Lucky Smash 行運漢堡荃灣食肆林立,偏偏食到高質素Burger嘅餐廳不多。聽居住荃灣嘅朋友推介佢屋企樓下新開咗一間漢堡外賣店,高度推薦我試,作為Burger之魂嘅我決定一到weekend就去試吓。街鋪嚟講佢地嘅門面非常搶眼,紅底白字大大隻寫住「行運漢堡」,而且店名令我諗起以前星爺同達叔嘅電影行運一條龍。原來佢係Burger Joys嘅姊妹店,難怪令我有種 Deja vu 嘅感覺。雖說係姊妹店,但行運漢堡嘅價錢較為親民,相信錢又洗哂,假又放完嘅你,食完唔會面露初四咁嘅樣。大胃嘅我當然係點咗最Heavy嘅1號餐,雙層芝士牛肉漢堡配上即炸薯條,佢地仲有買漢堡加10蚊換一客行運熱狗,為食嘅我當然會全部都要!雙層芝士牛肉漢堡名符其實嘅鎮店之寶,手打牛肉漢堡扒已經加分,而且漢堡扒係即叫即煎,所以花多少少時間去等都值得。而且製作過程都會俾你睇到,等到一半聞到牛肉嘅香氣已經流哂口水。賣相方面非常吸引,半溶芝士流哂出嚟已經令人垂涎欲滴,望落非常Juicy。味道方面漢堡扒煎得好香口,只可惜牛肉味較啖,包身太淋些少影響口感。但以平價Burger嚟講已經合格有突。即炸薯條煎炸食品一定係煮完即食最好味
Lucky Smash 行運漢堡

即炸薯條
煎炸食品一定係煮完即食最好味,呢個薯條都唔例外。最緊要佢唔係普通快餐薯條,而係有薯皮連住嘅,鮮炸出嚟薯香味撲鼻,口感香脆,啖啖都係邪惡同內疚感但停唔到口。

行運熱狗
熱狗腸都係即叫即煎,務求所有食物都要熱辣辣咁俾你拎走,我行咗一段路搵到地方坐低食,所有野都仲好有溫度。熱狗好有舊式茶記風味,份量又唔算太大件,想食飽啲但又唔想頂胃可以考慮加10蚊換一隻狗。

2021-03-20 23 浏览
陪老公老遠走入荃灣,行經一間專賣牛肉漢堡嘅外賣鋪頭,門口已經聞到好香好大陣牛肉味,原來呢間叫Lucky Smash專賣牛肉漢堡,聽聞都好多人排隊,今日好彩人吾太多,即刻入去買返個套餐返去俾阿仔(Sam哥)品嘗一下。雙層芝士牛肉漢堡+薯條+汽水 $98牛肉漢堡 $48Sam哥話即叫即整既安枱斯牛肉口感好鬆軟,雖然拎返屋企有一段時間,但仍然覺得好juicy,醬汁都好味同牛肉好配,食得出用心製作,值得讚呀👍🏻薯條比較軟身,外賣打包後,雖然吾脆但薯仔香味搭夠,另外仲有優惠只要買漢堡加$10就可以食埋熱狗,好抵呀!下次買來試吓先!

雙層芝士牛肉漢堡+薯條+汽水 $98
牛肉漢堡 $48

2021-03-20 53 浏览
紅噹噹🎊..吉祥又吉利的行運裝修🧧充滿着喜氣洋洋的福氣🥰感覺只要多站一會也能沾上開運的氣息🙈整間店舖以外國人全人手一步一步精心製作.即叫即做的.新鮮爆燈🤫唯一遺憾的是有小小溝通上的問題..雞同鴨講😂🔸主食▪️雙層芝士牛肉漢堡🍔+鮮炸薯條🍟+汽水🥤=$98▪️芝士牛肉漢堡🍔+ 鮮炸薯條🍟+汽水🥤 =$78主打的牛肉漢堡招牌是「雙層芝心牛肉漢堡」..新鮮製作即叫即煎的🤩-麵包🥯:是以像麥當勞魚柳包的麵包🥯包著內裏豐富的醬汁和餡料. 口感軟熟..並在香煎了的麵包上塗上許多的千島海鮮醬..令味雷更加滋味😚-餡料🧀🥬🍅🥩香煎全人手調較的鮮牛肉.. 牛肉半生熟微微帶著鮮嫩的粉紅色.咬下去爆破了更多的肉汁..爽口😍香嫩🤩並在牛肉上蓋上兩大塊的芝士🧀形成瀑布形狀的傾瀉而下⚠️令整體味道頗為驚喜..更推至高峰👀👀最後配上必備的番茄&蔬菜.. 中和整體油膩感..令整個漢堡更清新健康✌🏻✌🏻👍🏻👍🏻▪️薯條🍟薯條🍟幼身而香脆..就算是時間久了的薯條🍟還充滿着濃烈的薯味🙈

芝士牛肉漢堡🍔 雙層芝士牛肉漢堡

▪️薯條🍟
芝士牛肉漢堡🍔 雙層芝士牛肉漢堡
薯條
2021-03-20 17 浏览
第一下見到,以為呢間係中國野,成間都紅紅的,點知原來係印度朋友開既雙層芝士牛肉漢堡Double cheese 真係好痴線,一路食一路有流質既芝士係burger 中間游走,真係好好食!加埋牛肉鮮嫩,仲要有煎過,咬落好juicy! 包裝紙要好有心機地用左隔油物料,所以d 醬汁唔會滲出嚟行運熱狗套餐加十蚊就有,都幾抵玩。連條腸都係煎完先俾你,唔會得個熟字咁簡單。佢地d 芝士真係放咩野食都咁夾,仲幫個熱狗加左分!熱狗用料又非常豐富,絕對抵食。雪好哂d汽水俾你攞

行運熱狗
套餐加十蚊就有,都幾抵玩。

熱狗用料又非常豐富,絕對抵食。

雪好哂d汽水俾你攞

午餐
  • 行運熱狗
2021-03-20 17 浏览
夜收工,想食啲簡單快捷嘅食物,漢堡薯條就係一個好選擇!Lucky Smash 嘅產品唔係連鎖店咁樣一早整好曬,係落單之後即叫即整~ 睇住店員將厚厚嘅漢堡扒煎熟,聞到好香嘅味道!餐牌選擇唔多,好快就揀定咗!大食嘅食雙層芝士漢堡,細食嘅就食牛肉漢堡牛肉漢堡雖然冇芝士,但秘製醬汁、牛肉、蔬菜加埋一齊,熱辣辣都好味!雙層芝士漢堡好食,漢堡扒好juicy,芝士溶晒好好味薯條係幼身嘅薯條,新鮮炸起嘅時候最好食!
夜收工,想食啲簡單快捷嘅食物,漢堡薯條就係一個好選擇!

雙層芝士漢堡好食,漢堡扒好juicy,芝士溶晒好好味

薯條係幼身嘅薯條,新鮮炸起嘅時候最好食!

2021-03-17
10 分钟 (外卖自取)
  • 牛肉漢堡