📍深水埗清新綠洲‼️• 有待改善嘅焦糖吐司🍞 -- Loop Kulture🌴=======================Loop Kulture係深水埗其中一間人氣cafe,裝修以森林風為主,充滿大自然嘅氣息🤩前排復活節假期終於同嚟試下🤪當日人流都唔少,好彩我哋早去所以唔洗等位😋食物方面我哋就order咗招牌嘅french toast!🍞------------------------------⭐️Caramelized Banana Pain Perdu $98 (7/10)呢個製作需時,大約要等30分鐘~🙈擺盤有心思好ig-able😍兩大塊吐司同A1嘅樹頭包外型差唔多,食落蛋香頗濃郁,甜度亦剛好👍惟蛋液分佈唔係好平均,導致吐司內裡軟硬不一,邊緣亦略為乾硬,口感欠佳🙈略為扣分🥺焦糖香蕉份量頗多,食落香甜~個人幾中意吐司上面嘅嘅gelato,食落幾清新😋------------------------------⭐️Loop $55 (7.1/10)呢個係冰球加上espresso同椰奶,飲落冰涼❄️椰奶味道甜甜哋,加埋espresso好match!😍-------------------
=======================

⭐️Loop $55 (7.1/10)

整體嚟講吐司尚有改善空間,以呢個價錢有更好嘅選擇🙈試過一次就好了~
賣相:8/10
地址:深水埗鴨寮街90號地舖
前往方法:深水埗站A2出口
  • Loop
2021-05-12 180 浏览
最近好似見到幾多介紹呢間cafe就去試吓 我平日去嘅唔使點等位 但係入面座位真係唔多😗食物佢主要係輕食 想食飽嘅應該係唔得嘅😗 而且嘢食上得超級慢 定唔知佢想我哋食完一樣先上另一樣...🤨🤨個法式吐司我哋等咗50分鐘...Juicy fruit pain perdu ($98)呢個個樣就夠晒靚 好啱打卡😍😍 個粉紅石榴意式雪糕好fresh 食落去好舒服🤤而且帶少少甜 配埋個吐司食就啱啱好🤗個吐司入面好似麵包布甸咁 軟綿綿 外面側比較硬身 佢仲配埋蜜糖 不過我攞咗嚟配水果 因為啲水果太酸😖Rainbow yogurt bowl ($78)呢個啲水果都排得好靚 但係都係比較細份量☹️但係我幾鍾意佢有椰子片 食落都幾健康🤪

Juicy fruit pain perdu ($98)

Rainbow yogurt bowl ($78)

2021-05-11 118 浏览
石屎森林中,竟然有一個綠草森林,進入其中有一種釋放感覺,可以放下一切。食物表出心思,一啲都唔失禮。咖啡濃度任你揀,更有一杯啱你飲。小狗又可坐門口枱,為一眾嘆咖啡客人出盡心思。
食物表出心思,一啲都唔失禮。
咖啡濃度任你揀,更有一杯啱你飲。
小狗又可坐門口枱,為一眾嘆咖啡客人出盡心思。
一入門口就被大量綠色植物包圍,充滿大自然氣息,感覺好悠閒,十分舒適。店內裝潢以木色為主,水泥牆配上木箱枱,設計別具特色。店內售賣不少有機食品及生活用品,鼓勵客人自備容器購物,推崇環保有機健康飲食文化。而且仲係pet-friendly cafe,可以帶埋狗仔一齊黎~❀ 牛油果無花果配酸種麵包牛油果好creamy, 配上無花果、菲達芝士及脆身既黑麥酸種麵包一齊食,味道唔錯。最驚喜係配有無花果gelato,酸酸甜甜,味道清新,配合埋新鮮沙律菜及另一款酸種麵包食好夾!❀ 焦糖香蕉法式吐司依款吐司不但有顏值而且仲好好味~吐司外脆內軟,質感好濕潤又充滿蛋香,有少少似食緊梳乎厘。而吐司必備既楓糖漿更令味道更香甜。吐司亦配搭了不同水果,包括:焦糖香蕉、無花果、藍莓及石榴,色彩繽紛。另一亮點係配埋伯爵茶gelato,好濃伯爵茶味,味道唔錯~❀ 特濃抹茶鮮奶特別地用上玻璃樽裝住抹茶鮮奶,有淡淡既抹茶味,偏重奶味。抹茶粉好快就沉底,需要不斷攪拌飲用⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆👅味道:⭐️⭐️⭐️⭐️📸環境:⭐️⭐️⭐️⭐️🤵服務:⭐️⭐️⭐️⭐️💎CP值:⭐️⭐️⭐️⭐️(5⭐️為最高分)⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆

❀ 牛油果無花果配酸種麵包

❀ 焦糖香蕉法式吐司

❀ 特濃抹茶鮮奶

👅味道:⭐️⭐️⭐️⭐️
📸環境:⭐️⭐️⭐️⭐️
🤵服務:⭐️⭐️⭐️⭐️
💎CP值:⭐️⭐️⭐️⭐️
(5⭐️為最高分)
午餐
2021-05-08 94 浏览
食物必吃牛油果🥑無花果🥖配麵包,女性✨來講應該好啱食如果😅男士可能就會爭啲,因為較為多蔬菜部份,星期六11:00嚟到已經坐滿,好彩仍有兩個座位,但可惜有部份座位,坐得🦭不夠舒服,感覺只是嘆一杯咖啡☕️便可,而光顧後亦買了一些nuts回家👍吃的確唔錯!
Latte
2021-05-04 244 浏览
🌿𝐿𝑜𝑜𝑝 𝐾𝑢𝑙𝑡𝑢𝑟𝑒 ✨焦糖香蕉樹頭麵包 🪄賣相靚到好似一幅畫。一切落去𝐹𝑟𝑒𝑛𝑐ℎ 𝑡𝑜𝑎𝑠𝑡 已經感覺到外層好脆,裡面蛋味香濃,質感𝑓𝑙𝑢𝑓𝑓𝑦,濕潤度足夠,配上焦糖香蕉同伯爵茶𝑔𝑒𝑙𝑎𝑡𝑜,食完好滿足! ✨牛油果無花果配黑麥酸種麵包 🪄牛油果𝑐𝑟𝑒𝑎𝑚𝑦,調味完美地帶出牛油果香,而附上嘅無花果𝑔𝑒𝑙𝑎𝑡𝑜 味道清新,同成個𝑠𝑜𝑢𝑟𝑑𝑜𝑢𝑔ℎ 好夾,令人相當驚喜 ✨ 𝐹𝑙𝑎𝑡 𝑊ℎ𝑖𝑡𝑒 & 𝐿𝑎𝑡𝑡𝑒 🪄兩杯都選擇左𝑛𝑢𝑡𝑡𝑦 ,咖啡味道香濃 🪄好多時𝑐𝑎𝑓𝑒嘅食物款式來來去去都係差唔多(特別係輕食),但係𝐿𝑜𝑜𝑝 𝐾𝑢𝑙𝑡𝑢𝑟𝑒 會喺細節位上花多一啲心思 做特別嘅配搭,令到食物無論味道同賣相都令人眼前一亮。雖然環境所限,有啲枱會比較細,而室內同室外都比較應聲,但係食物質素絕對令人想再去試埋其他款式!
🌿𝐿𝑜𝑜𝑝 𝐾𝑢𝑙𝑡𝑢𝑟𝑒

✨焦糖香蕉樹頭麵包

牛油果無花果黑麥酸種麵包
✨牛油果無花果配黑麥酸種麵包

Flat  White&Latte
✨ 𝐹𝑙𝑎𝑡 𝑊ℎ𝑖𝑡𝑒 & 𝐿𝑎𝑡𝑡𝑒
🪄兩杯都選擇左𝑛𝑢𝑡𝑡𝑦 ,咖啡味道香濃

牛油果無花果黑麥酸種麵包
Flat  White&Latte
係一間新開嘅深水埗Cafe,見呢排好多foodie介紹於是我哋兩個小編都唔執輸即刻去食完出post!主打環保概念,店內有個位引入來自世界各地天然雜貨產品。環境方面的確唔錯嘅,正門露天已經有啲枱可以坐低打個卡,近門口亦有不同植物,四圍環境舒服,但內裏空間唔算話非常大。🐷老實講以打卡黎講大家吹大左,唔係想像中周圍都係打卡位,裝修係靚食物方面賣相亦好靚,偏少女風,但價錢唔算好經濟味道亦普通,值得來一次但冇需要再encore🐷👓焦糖香蕉法式吐司 $98焦糖香蕉、無花果、藍莓、楓糖漿、法式吐司、伯爵茶意式雪糕等候時間約20分鐘。其實有少少失望因為法式吐司少少硬,未去到外脆內軟嘅感覺,麵包浸得唔夠蛋液又冇蛋香,再加上佢用咗本身質感比較硬少少嘅樹頭麵包,整體唔算好突出好好食,味道主要靠淋上蜜糖,最好食係條焦糖香蕉夠焦香😂但賣相的確好少女好靚,有乾花、藍莓粒無花果粒再灑上糖粉。伯爵茶雪糕係幾驚喜嘅真係幾濃郁伯爵茶香。評分:7/10👓芝士風琴焗薯 $88煙肉、車打芝士、薯仔、酸忌廉、沙律菜等候時間30分鐘,明白食物即叫即整不過真係等得有少少耐🤣覺得焗薯好食過吐司,因為有車打芝士煙肉所以有鹹香味好惹味,而

👓焦糖香蕉法式吐司 $98
焦糖香蕉、無花果、藍莓、楓糖漿、法式吐司、伯爵茶意式雪糕
評分:7/10
👓芝士風琴焗薯 $88
煙肉、車打芝士、薯仔、酸忌廉、沙律菜
等候時間30分鐘,明白食物即叫即整不過真係等得有少少耐🤣覺得焗薯好食過吐司,因為有車打芝士煙肉所以有鹹香味好惹味,而且焗薯面頭炙燒過有陣明顯香燒味幾正。薯仔係有啲漏好彩有沙律菜中和返。
評分:7.5/1
👓Loop $55 C
係椰子美式咖啡。玻璃杯本身有少許椰子片+有粒椰子水雪成冰嘅波冰,令味道唔會因冰融變淡,分別另上美式咖啡和椰漿,可以自行調配份量口味。整體其實椰子味唔算非常重,令我諗起之前去越南旅行嘅椰子咖啡但又未去到人哋咁好飲😂不過杯野都有呢個熱帶雨林椰林樹影嘅feel嘅😳
評分:7/10
👓開心果牛油果奶昔 $52 C
係幾好飲,質感幾厚吾會好漏,唔太甜,有少少奶香,但開心果味重過牛油果。
評分:7.5/10
2021-04-29 105 浏览
寵物友好田園風Cafe🌿以前去鴨寮街買sim卡 宜家去鴨寮街逛Cafe🤣為左唔駛等位 又再一次係舖頭開門個陣到🥲係10:00啊Caramelised Banana Pain Perdu $98*要等20-30分鐘人氣No.1 法式吐司🍞擺盤真係好靚 有另一枱客見到咁靚 都加單叫左碟🤣吐司質感濕潤 配搭蜜糖同伯爵茶Gelato 真係忍唔住一口接一口咁食😍旁邊既焦糖香蕉好脆~香蕉味好出仲有無花果 藍莓 石榴 等生果裝飾✨Rainbow Yogurt Bowl $78乳酪上面放左士多啤梨 香蕉 藍莓 椰子片 葵花籽 麥片見到店員整個時會係店面裝啲有機nuts放上去❤️Nuts好香 特別係杏仁同葵花籽!每次咬到都會驚歎💗椰子片都超級香同脆~分量都唔少嫁 食完都飽飽地店內仲有啲純素/有機產品購買亦支持環保♻️ 減少包裝Loop Kulture (深水埗)深水埗鴨寮街90號地舖
寵物友好田園風Cafe🌿

仲有無花果 藍莓 石榴 等生果裝飾✨

Rainbow Yogurt Bowl $78
乳酪上面放左士多啤梨 香蕉 藍莓 椰子片 葵花籽 麥片
見到店員整個時會係店面裝啲有機nuts放上去❤️
Nuts好香 特別係杏仁同葵花籽!
每次咬到都會驚歎💗
椰子片都超級香同脆~
分量都唔少嫁 食完都飽飽地

店內仲有啲純素/有機產品購買
亦支持環保♻️ 減少包裝

Loop Kulture (深水埗)
2021-04-28 105 浏览
通常新開嘅Cafe都會好多人排隊咁啱見到佢裝修緊嘅時候已經有留意到所以就決定佢裝修完入去食吓嗰日係星期六勁多港女打卡😅講返啲嘢食先薯條有兩款 有普通薯條同埋甜薯 不過甜薯就唔係好甜呢個乳酪 賣相同埋口感都好豐富呢一款我就比較欣賞個無花果雪糕幾好食 但係個多士就好硬好難切總括而言我覺得坐低傾吓計食物又唔差 都OK嘅不過就要排隊等😂
通常新開嘅Cafe都會好多人排隊

幾好食 但係個多士就好硬好難切

總括而言我覺得坐低傾吓計
食物又唔差 都OK嘅不過就要排隊等😂
2021-04-28 2418 浏览
入口位置擺滿了密密麻麻的溫室綠色植物🌿,兩個木箱🧺,室內是水泥牆🖤,星期天早上就是要到一片綠色空間治癒心情一下❤️!Loop Kulture 其實除了是一般Café,亦提供無包裝食物可以購買,鼓勵客人自備盛器,亦售賣來自世界各地的有機食品及生活用品🌾,是一間Sell可持續發展的Café!👍🏻#焦糖香蕉法式吐司 🥞HK$98法式多士除咗賣相非常吸引之外📸,其實都好好食😋!以砂糖燒香的香蕉簡直係精粹🍌,並配搭伯爵雪糕,切開外脆內軟的法式吐司和淋上香氣十足的焦糖醬🍯,甜味適中,真係好好食!🍴煙三文魚水波蛋配酸種麵包 🍳HK$98普普通通好食,煙三文魚份量不算多,而且有點太鹹!另外,多士是黑麥酸種麵包🍞,個人偏向喜歡較有咬口的酸種包,這個有點太薄和飾乾!芝士風琴焗薯 🥔HK$88整個薯仔配合車打芝士🧀、煙肉碎🥓、酸忌廉🍦,真係好好食!Actually 焗薯真係冇得輸,點整都Prefect!💫「#Loop」以餐廳命名的特式咖啡☕,以椰子水及雪成冰的椰漿配搭果味的咖啡,很有特色🥥!(但因為我個人不OK椰子味的東西)😅#Dirty#Latte📍 Loop Kulture @loopkulture深水埗
#焦糖香蕉法式吐司 🥞HK$98
#Dirty
#Latte

📍 Loop Kulture @loopkulture
深水埗鴨寮街90號地舖

#HKFoodie #HKFOOD #hkfoodblogger #HKCafe #打卡美食 #打卡cafe #香港美食 #深水埗美食 #香港咖啡店 #深水埗咖啡店 #hkcoffeeshop
2021-04-17
煙三文魚水波蛋配酸種麵包
芝士風琴焗薯
2021-04-27 429 浏览
[為左食可以去到幾盡]《Loop Kulture》呢間bookmark左好耐既cafe😍😍 朋友拉隊喺佢開門既時候(即係10點)去食,因為驚要排隊影唔到靚相😆🙈所以就去左食早餐💓🥥Rainbow Yogurt Bowl ($78)潮流興養生同輕食,所以漂亮又健康的yogurt bowl 就成為近期大熱🥙 我也是被吸引之一🙈碗裡鋪上滿滿的色彩繽紛的食材😍由3種生果(🫐🍓🍌)、nuts、yogurt、椰子片等組合而成💓生果好新鮮,特別係藍莓,又甜又大粒😍 nuts 超香口,好味😋🍨Caramelized Banana Pain Pedu ($98)又是驚艶的一道甜品💓💓賣相簡直美輪美奐😍 味道亦一絕🤤😋主角法式toast 配上無花果、焦糖香蕉同Earl grey gelato法式toast 好有蛋香味,但略嫌硬左少少,點gelato食剛好~ Earl grey gelato 的茶味中和各種的甜,係心思之選😍 特別一提焦糖香蕉好食到爆⋯ 唔知係條蕉種類定點,好香同有甜味😋此店除左推崇有機食物同eco♻️,仲係pet-friendly 店🐶,食物高質,很滿意呢💕
[為左食可以去到幾盡]

《Loop Kulture》

🥥Rainbow Yogurt Bowl ($78)

又是驚艶的一道甜品💓💓
賣相簡直美輪美奐😍
味道亦一絕🤤😋

2021-04-26 442 浏览
我地Sat 2.30pm排左20mins 入到黎,隔離枱有3個女仔早過我地入,我地前面有6個人,我認得佢地係排第1入左去,我地入到去,見到佢地有1個野食黎左,。。。我地既野食等左半個鐘,終於有牛油果無花果配酸種麵包$78🥳🥳隔離枱啲野食仲未黎....😥。。。我已經見到佢地唯一黎左既野食,啲雪糕已經溶曬...........😥😥佢地可能係為左黎打卡,想啲野食到曬影相吧..😥佢地唔開心到一個點,係勁Sad個唔開心既氣場影響埋周圍啲人見到佢地都覺得佢地好Sad好唔開心😥😥再等多半個鐘,我地個焦糖香蕉法式吐司$98到了🥳🥳🥳🥳🥳🥳Total 等左45mins -1hr,可能因為我同Fd傾計無話等太耐而無唔開心😅😅隔離枱啲野食都未到........😥😥😥😥佢地已經係唔傾計.....我地食完~佢地啲野食先到😮🙁啲女仔唔開心到隻眼紅曬,個樣似喊完黎😥😥我聽到個職員同佢地解釋話員工搞錯單😥😥SAD。BTW抺茶鮮奶飲落超普通Flat White 唔太好飲😅拉既花有啲化左hahaha 。但野食係好食既😋😋😋服務真係有待改善啦:-)。如點唔介意等野食耐到死就黎啦😂😂😂
我地Sat 2.30pm排左20mins 入到黎,
隔離枱有3個女仔早過我地入,
我地前面有6個人,我認得佢地係排第1入左去,
我地入到去,見到佢地有1個野食黎左,
。。。
我地既野食等左半個鐘,
終於有牛油果無花果配酸種麵包$78🥳🥳

隔離枱啲野食仲未黎....😥
。。。
我已經見到佢地唯一黎左既野食,
啲雪糕已經溶曬...........
😥😥
佢地可能係為左黎打卡,
想啲野食到曬影相吧..😥
佢地唔開心到一個點,係勁Sad
個唔開心既氣場影響埋周圍啲人
見到佢地都覺得佢地好Sad好唔開心😥😥
再等多半個鐘,我地個焦糖香蕉法式吐司$98到了🥳🥳🥳🥳🥳🥳

Total 等左45mins -1hr,
可能因為我同Fd傾計無話等太耐而無唔開心😅😅
隔離枱啲野食都未到........😥😥😥😥
佢地已經係唔傾計.....
我地食完~佢地啲野食先到😮
🙁
啲女仔唔開心到隻眼紅曬,個樣似喊完黎😥😥
我聽到個職員同佢地解釋話員工搞錯單😥😥
SAD

BTW
抺茶鮮奶飲落超普通
Flat White 唔太好飲😅
拉既花有啲化左hahaha

但野食係好食既😋😋😋
服務真係有待改善啦:-)

如點唔介意等野食耐到死就黎啦😂😂😂
焦糖香蕉法式吐司
深水埗新開了一家走工業木系風的𝙘𝙖𝙛𝙚🧹裝修挺美的 1每個位置都是打卡位🤎早上10點半左右去可以避開人群,慢慢品嚐咖啡🧚🏻
.① 𝙀𝙖𝙧𝙡𝙮 𝙜𝙧𝙚𝙮 & 𝙋𝙚𝙖𝙧𝙡 𝙗𝙖𝙜𝙚𝙡($48)// 貝果體的伯爵茶香好重 好少能食到這麼濃茶香的bagel~雖然樣子不太討好但是比想飲中好食🥯✨珍珠雖然質地軟腍 但是不乏煙韌🤏🏼夾住伯爵茶類似奶酥的內餡(但質感不是奶酥因為挺軟腍的不知道該怎麼形容但絕不是難食的😂)整體伯爵茶茶香超香濃但略嫌貝果咬勁可以再強一點(๑•̀ㅂ•́)و✧//Food:🌕🌕🌕🌕🌕🌑② 𝙁𝙡𝙖𝙩 𝙬𝙝𝙞𝙩𝙚 ($40)// 咖啡可以選fruity或者nutty的立刻毫不猶豫選了nutty的(✿゚▽゚) 咖啡蠻不錯的而且咖啡因nutty又不會太濃~//Food:🌕🌕🌕🌕🌖🌑.🐿Loop Kulture (深水埗)深水埗鴨寮街90號地舖🍮 #aiiifoodie#aiiifoodie_shamshuipo #aiiifoodie_深水埗
Food:🌕🌕🌕🌕🌕🌑
Earl  grey  and  Pearl  bagel

② 𝙁𝙡𝙖𝙩 𝙬𝙝𝙞𝙩𝙚 ($40)
Food:🌕🌕🌕🌕🌖🌑
Flat  white

🐿Loop Kulture (深水埗)

🍮 #aiiifoodie
Earl  grey  and  Pearl  bagel
Flat  white
𝙲𝚊𝚏𝚎裝潢充滿大自然氣息,以木系 和 綠色植物作主調,非常舒服。而且是一間提倡環保意識的𝙲𝚊𝚏𝚎,店內提供不同穀物 / 𝚗𝚞𝚝𝚜 / 奇亞籽 / 洗手液等產品 供大家自備容量購買,避免產生包裝類廢棄物,非常喜歡這環保概念,支持支持。缺點卻是 食物𝚌𝚙值比較低,咖啡則可一試,和 一次就好了。•彩虹乳酪碗 $𝟽𝟾非常之普通的乳酪碗,唔值,完。•牛油果無花果配酸種麵包 $𝟽𝟾配有兩款酸種麵包。本以為沒有醬汁的包會非常乾同淡,但酸種麵包已經預先調味好,烤得也非常不錯,夠香脆,就算沒有醬,味道也非常好。但略嫌牛油果有點生,微硬。•香炸素食雞塊配煙椒醬 $𝟺𝟾最高分一道,素雞塊也就是麥樂雞,但醬非常不錯,好食到不夠。焦糖香蕉樹頭麵包$𝟿𝟾打卡甜品!對比其他有售同類型甜品的𝙲𝚊𝚏𝚎,略嫌遜色,麵包沒有浸足夠蛋液,沒有蛋香。但要讚的是 伯爵茶雪糕非常濃奶茶味,有驚喜。香蕉也烤到很有焦香味,不錯。•𝙻𝚘𝚘𝚙 (𝚕𝚒𝚖𝚒𝚝𝚎𝚍) $𝟻𝟻必點打卡咖啡!𝚎𝚜𝚙𝚛𝚎𝚜𝚜𝚘 配搭椰子冰 和 椰子奶。重口味的我,不太飲到椰子味,但同行朋友認為是有淡淡的椰子味的。•𝙸𝚌𝚎 𝚍𝚛𝚒𝚙 (𝚕𝚒𝚖𝚒𝚝𝚎𝚍) $𝟻𝟾 可以

缺點卻是 食物𝚌𝚙值比較低,咖啡則可一試,和 一次就好了。

•彩虹乳酪碗 $𝟽𝟾
非常之普通的乳酪碗,唔值,完。

•牛油果無花果配酸種麵包 $𝟽𝟾
配有兩款酸種麵包。
但略嫌牛油果有點生,微硬。

•香炸素食雞塊配煙椒醬 $𝟺𝟾
最高分一道,素雞塊也就是麥樂雞,但醬非常不錯,好食到不夠。

焦糖香蕉樹頭麵包$𝟿𝟾
打卡甜品
但要讚的是 伯爵茶雪糕非常濃奶茶味,有驚喜。
香蕉也烤到很有焦香味,不錯。

•𝙻𝚘𝚘𝚙 (𝚕𝚒𝚖𝚒𝚝𝚎𝚍) $𝟻𝟻
必點打卡咖啡!
𝚎𝚜𝚙𝚛𝚎𝚜𝚜𝚘 配搭椰子冰 和 椰子奶。

•𝙸𝚌𝚎 𝚍𝚛𝚒𝚙 (𝚕𝚒𝚖𝚒𝚝𝚎𝚍) $𝟻𝟾
可以飲到𝙲𝚊𝚏𝚎本身用的咖啡豆很不錯,屬微微酸,但怕酸的我非常能接受,可一試!
但略嫌不夠冰凍。

•𝙵𝚕𝚊𝚝 𝚠𝚑𝚒𝚝𝚎 $𝟺𝟶
有濃濃咖啡味,不會被奶味蓋過。
2021-04-21 110 浏览
睇到社交平台介紹。。。所以今日特登去打卡😆🤭店內只有10-15個位,眼見有二樓的,但今日無開。。。我對去到嘅時候好多因😰只好坐喺後面吧台,我地點左2個食物同飲品
2021-04-21