2021-12-27 28 浏览
呢間餐廳我真係好中意 因為超級有特色吖 成塊地都鋪左草皮 仲掛滿阿仙奴嘅球衣同紀念品👀而食物方面都很不錯 松露磨菇湯係真係有野咬 有渣的 一粒粒嘅菇菇 配上煤氣一樣嘅香氣 正爆😍主菜方面 我地點左卡邦尼蟹膏溫泉蛋意大利麪 呢個就不得了啦 卡邦尼汁 蟹膏同溫泉蛋吉開之後都係好滑嘅口感 全部撈勻之後就係滑上加滑再加滑:而且佢蟹膏真係幾多 好香濃抵食!另外一道主菜係英式炸魚薯條 其實佢係連皮嘅薯角🤣🤣 不過冇問題 因為一樣好味道 又夠熱又脆卜卜 加上炸魚好大一塊 肉質滑得黎實淨 同之前去英國食嘅相當神似 不錯不錯😁最後要表揚一下水牛城雞翼 呢個加左好多TABASCO嘅配方非常啱我食 又夠酸又夠辣 好開胃 食主菜前醫下口痕最適合不過🤣🤣🤫

2021-12-01
午餐
2021-12-27 21 浏览
今次嚟到以英超球會阿仙奴為主題嘅餐廳,享受充滿足球風味嘅一餐,啱晒各位足球粉絲⚽️餐廳四周擺滿多位阿仙奴名宿嘅簽名波衫,相當有誠意,連食物都一樣咁高質!咸蛋黃薯角🥔份量遠比想像中多,食極都食唔哂,蛋黃咸香加上脆卜卜薯角,一口一滋味😋😋酥炸豬手配洋蔥圈🐖豬手外皮非常酥化,做到一咬即碎😍豬手肉比較乾身(基本上間間豬手都係咁),但配特製醬汁食都係相當唔錯!牛柳扁意粉🐂想講呢碟意粉真係好好食👍🏻👍🏻意粉軟硬度適中,醬汁香香甜甜,食落非常滋味,好快就食咗半碟!牛柳都肉汁豐富,好食😍梳乎厘全晚最有驚喜之作!外皮咬落些少脆,內裡口感綿綿蛋香味濃,出面好少食到咁好食嘅梳乎厘。配埋檸檬醬食非常fresh🤣📍 Lockeroom Dining (譽發廣場) (旺角)旺角彌敦道558-560號譽發廣場8樓

咸蛋黃薯角🥔

酥炸豬手配洋蔥圈🐖

牛柳扁意粉🐂

梳乎厘

2021-12-26 30 浏览
🔸意式香煎石班柳 $78 (+10%)個南瓜湯唔係忌廉好L假個種,飲得出真材實料。個蒜蓉包真心高質,最驚蒜蓉包變脆多,呢個烘到岩岩好,厚身外脆內軟👍🏼主菜個擺盤高級到欣賞左陣都唔太捨得切落去。石班柳煎得岩岩好,上面個蕃茄洋葱有少少似莎莎醬,醒胃到爆。蕃薯蓉又係甜到一個點。甜品雖然係普通平價泡芙仔,但佢懶係嘢唧多幾下朱古力醬上去,個樣真係又精緻左😂加埋座位勁寬敞,仲對住落地玻璃,先$78真心搞唔掂喎。油麻地分店整體味道環境比旺角仲高質。
🔸意式香煎石班柳 $78 (+10%)

油麻地分店整體味道環境比旺角仲高質。
意式香煎石班柳
意式香煎石班柳
2021-12-26 68 浏览
小編同朋友今次來到油麻地一間好出名嘅特色餐廳,係以足球為主題,名字叫Lockeroom,嚟之前都擔心主題餐廳在食物質素會比較差。餐廳環境有心打造,室內掛着阿仙奴球員的簽名球衣,地板扮綠色草地,櫈係紅色,餐碟都係足球圖案。食物方面,以西餐為定位,有前菜小食,有意大利飯或麵,有主菜,有甜品。小編今次叫咗一個意大利飯同一個主菜,食後真係有啲失望,下次不會再嚟。🌹煙三文魚帶子南瓜汁意大利飯其實餐牌上寫嘅係意大利麵,落單都係意大利麵,但最後嚟嘅係意大利飯,真係好奇怪。帶子有烤香,算嫩同多汁,但帶子得一粒,好似少咗啲。味道方面算可以,不過南瓜味比較淡可以重啲,煙三文魚份量亦比較少,最差嘅就係整體味道偏咸,唔達標。🌹美式燒烤醬黑毛豬肋骨排這個肋骨排非常唔掂,肉質好粗好韌,小編基本上要九牛二虎之力先可以切開,味道係燒烤醬,但好似同嗰肋骨排格格不入,醬還醬,骨還骨,仲有肋骨排烤得唔香,完全唔達標。🌹朱古力三重奏心太軟這個心太軟算可以,因為朱古力好難唔好食,但嗰三重奏係乜?

🌹煙三文魚帶子南瓜汁意大利飯

🌹美式燒烤醬黑毛豬肋骨排

🌹朱古力三重奏心太軟
這個心太軟算可以,因為朱古力好難唔好食,但嗰三重奏係乜?

美式燒烤醬黑毛豬肋骨排
煙三文魚帶子南瓜汁意大利飯
朱古力三重奏心太軟
2021-12-26 9 浏览
餐廳裝裝幾有心思,有好大一個落地玻璃,仲有好多阿仙奴球員嘅簽名波衫,甚至連餐碟上都印有足球圖案⚽️如果你係阿仙奴球迷就千祈唔好錯過啦~整體評分:7/10味道:7/10服務:6.5/10環境:7/10人均消費:$100-200地址:Lockeroom Dining (譽發廣場) (旺角)旺角彌敦道558-560號譽發廣場8樓沙律🥗:用玻璃樽裝住,幾特別,配上黑醋醬汁幾開胃波士頓龍蝦🦞配美國Creekstone牛西冷:龍蝦焗得好好,肉好脆身,好鮮味。而牛西冷調味合適,牛味重都唔錯生蠔🦪Oysters(半打):生蠔夠大隻又鮮甜,可以再食一打都得🤣👍🏻即製梳乎厘班戟:好好味!唔會太甜同太甜~

整體評分:7/10
味道:7/10
服務:6.5/10
環境:7/10
人均消費:$100-200
旺角彌敦道558-560號譽發廣場8樓

沙律🥗:用玻璃樽裝住,幾特別,配上黑醋醬汁幾開胃

即製梳乎厘班戟:好好味!唔會太甜同太甜~
2021-12-24 77 浏览
窩夫與蝦子餅早前慶祝拍拖十年零十個月紀念日,有藉口外出吃飯,事隔十個月再度光顧油麻地的Lockeroom Dining。點了兩份晚餐,是日精選沙律先上桌,沙律放在密實玻璃樽內,感覺特別乾淨衞生。沙律材料非常豐富,有車厘茄,青蘋果、彩椒、西芹、果仁和菜等,都很新鮮。店員推介來自愛爾蘭的生蠔,點了半打,忘了價錢,生蠔大大隻,肉厚味鮮。蒜香牛油法包的金黃色外表很吸引,咬下去外脆內軟,保持水準。是日餐湯是南瓜湯,香甜美味。主菜之一是香烤澳洲羊架拼德國腸($208),羊架的生熟度控制得宜,肉質軟腍,帶點燒烤的香味,水準之作。德國腸腸衣香脆,鎖住肉汁,如果大條一點會更加滿足。配菜的番茄乾叫人一試難忘,想多要幾塊呢。薯蓉加了薯粒,令口感更豐富。另一道主菜是波士頓活龍蝦(半隻)配白松露忌廉扁麵($168),不愧為招牌菜。龍蝦都算大隻,龍蝦肉鮮甜彈牙,白松露忌廉汁均勻地掛在扁麵上,超級美味,難得完全不覺得膩。最後一人一杯現磨咖啡,已經吃不下甜品了。

愛爾蘭生蠔

蒜香牛油法包

蒜香牛油法包的金黃色外表很吸引,咬下去外脆內軟,保持水準。
是日餐湯 (南瓜湯)

是日餐湯是南瓜湯,香甜美味。
香烤澳洲羊架拼德國腸

波士頓活龍蝦(半隻)配白松露忌廉扁麵

現磨咖啡

最後一人一杯現磨咖啡,已經吃不下甜品了。
2021-11-02
庆祝纪念
纪念日
愛爾蘭生蠔
蒜香牛油法包
是日餐湯 (南瓜湯)
香烤澳洲羊架拼德國腸
波士頓活龍蝦(半隻)配白松露忌廉扁麵
現磨咖啡
其實以前已經去過佢嘅另一間分店,覺得幾抵食((hehe我之前又冇寫到添🤪))而今次同朋友喺附近行完街就去試左呢間分店😆🥗凱撒沙律(燒雞+ $30)$98真係一個超級超級大份嘅沙律!好岩健康/減肥人士~ 佢係會首先上左個啲沙律菜同燒雞先,而其他ingredients/ seasoning 同sauce係另上~所以係可以按照自己嘅喜好去加上去🥰 有芝士碎、煙肉碎、凱撒沙律醬同蒜蓉包粒比你自己加上去~所以個沙律嘅口感勁豐富😆而燒雞肉嘅肉質一啲都唔柴,好嫩滑~又燒到外皮都脆脆地~ 面頭亦都有啲黑椒~所以啲雞肉唔會無乜味/要靠落醬先有味🤩🐔咸蛋黃雞中翼(5隻) $88超邪惡但真係幾好食🤤 佢個雞皮炸到好crispy,超香脆又香口~而且啲鹹蛋黃炒到起晒沙~好重鹹香味之外,啲雞翼都好入味🥰係少數我覺得整鹹蛋黃雞翼真係整得好食餐廳😚🔥火焰脆燒原隻德國鹹豬手 $198畫面超級震撼~我冇諗到原來叫呢道菜會伴隨一個火燒表演🤣 (可以睇片)可能係佢再喺我地面前著火燒多幾燒,好重炭燒香味😋舊豬手嘅皮真係超級超級脆😍豬手又唔會太咸~又大份又厚肉~而且厚肉得黎又唔會韌🤤另外會有一啲沙律菜同炸洋蔥圈做伴碟~洋蔥圈炸得

🥗凱撒沙律(燒雞+ $30)$98
凱撒沙律

🐔咸蛋黃雞中翼(5隻) $88
咸蛋黃雞中翼(5隻)

🔥火焰脆燒原隻德國鹹豬手 $198
火焰脆燒原隻德國鹹豬手

另外會有一啲沙律菜同炸洋蔥圈做伴碟~洋蔥圈炸得香脆又惹味🤩

🍰意式流漿芝士蛋糕 $78
意式流漿芝士蛋糕

冇諗過蛋糕都有表演睇🤣 但啲cream係整到成個芝士奶蓋咁樣,所以一拎起張膠片就爆哂漿咁😆底層係鬆軟嘅朱古力蛋糕,然後佢個芝士奶蓋個芝士味都好rich~而上面就係一啲朱古力粉同埋朱古力餅碎,所以其實都幾重朱古力味🍫

Overall每一樣野食都好大份,食完會好飽肚好滿足😚
2021-12-19
庆祝纪念
圣诞节
凱撒沙律
火焰脆燒原隻德國鹹豬手
意式流漿芝士蛋糕
  • 鹹蛋黃雞翼
2021-12-24 19 浏览
同密友食 lunch,大家都係想搵個地方見面、傾計,因為地理位置方便,所以,就揀咗呢間 lockeroom dining 啦!一夠鐘開門就入去,所以,我哋係第一台客,亦都方便我影下相。聞名不如見面,佢嘅裝飾品,even 我哋兩個都唔係球迷,但都覺得幾特別。Set lunch 嚟到,大家都覺得佢嘅質素、份量、價錢、服務,絕對係非常之好嘅。可惜後來發現,原來一點之後,基本上係滿客㗎,為免唔想阻住其他人,所以只好食完就走了!呢啲細細間,有自己特色嘅樓上餐廳,實在不禁令我想帶另一半,過嚟試下佢嘅晚餐,我相信,我哋會再度光臨㗎!😍👍🏻😋💖💪🏻😍👍🏻😋💖💪🏻

😍👍🏻😋💖💪🏻😍👍🏻😋💖💪🏻

午餐
雖然我並非足球迷或亞仙奴既粉絲,但係望住同英國足球隊有關既地方都驅使到我同帶埋一齊食飯既友人傾下我以前在英國讀書,工作既每個回憶點滴。晚餐中既「蟹肉龍蝦脆包」好creamy, d龍蝦又大舊,而口感每啖軟硬一齊,一d都唔單調,仲有芝士煙肉焗生蠔都好香。甜品- Tiramitsu 有心太軟既outlook 好特別,而且有個餅碎加埋一齊就好似以前我喺英國食有custard 既甜品咁,令我好懷念喺英國讀書學校飯堂食飯時既日子。希望下次可以帶鍾意足球/亞仙奴既家人或朋友來,再一次回憶英國生活點滴。

• 蟹肉龍蝦脆包
2021-12-22 580 浏览
2021年12月15日 晴今日收工同男朋友去左一間球迷必到ge 餐廳我試老闆應該係車路士fans, 不過唔識足球ge 我對住咁多球衣都冇個識但真係好特別呢間環境都唔錯, 有落地大玻璃, 過時過節同另一伴上黎食都ok r我地叫左兩個 set dinner, 包左沙律, 餐湯同蒜香牛油法包沙律配黑醋汁, 自己想加幾多就幾多。而且值得一讚ge 係佢好夠凍, 入口好清爽而餐湯就係甘荀湯, 出面我比較少飲呢款湯, 但原來又幾好飲喎熱朱古力 $45套餐轉飲品半價, 所以都叫左一杯試下。一黎到俾隻杯吸引左, 而朱古力飲落奶味偏重。到個蒜蓉包出場la。即焗ge 蒜蓉包外脆內軟, 仲好香蒜味, 正啊好想讚下餐廳ge 用心, d 碗碟真係好可愛同好靚Lockeroom Dining 鹹蛋黃小食拼盤(S)$138套餐加小食半價!!! 所以呢盤野實質 $69 ja細份其實都好大份! 有雞翼, 薯角, 洋蔥圈, 薯絲蝦同德國腸。鹹蛋黃味唔算好濃, 所以即使食咁多都唔會好漏, 但又食到鹹蛋黃ge 香, 好食香烤澳洲羊架拼德國腸 $218Grilled AUS Rack of Lamb with Bratwurst
2021年12月15日 晴

今日收工同男朋友去左一間球迷必到ge 餐廳

但真係好特別

熱朱古力 $45

好想讚下餐廳ge 用心, d 碗碟真係好可愛同好靚

套餐加小食半價!!! 所以呢盤野實質 $69 ja

香烤澳洲羊架拼德國腸 $218
星期六食唔到羊所以今次叫左羊架黎食
中意食腸ge 我覺得條腸好好食

而男朋友就幾欣賞佢個羊架, 因為夠膻啊

底下舖左松露薯蓉同羽衣甘藍, 都好好食啊

不過我地掛住影相搞到凍左, 唔係仲正

波士頓龍蝦配白松露忌廉汁扁麵 $188
Boston Lobster Linguine with White Truffle Cream Sauce
雖然係得半隻龍蝦, 但都啖啖肉。而且焗到好香, 龍蝦頭仲有膏tim

即製梳乎厘班戟 $88
叫套餐甜品6折啊!!!!!
痴線點可以咁抵ga
 搞到都忍唔住臨尾叫返個pancake

熱辣辣, 有d 檸檬香(有刨左d 檸檬皮係入面), 好香好鬆軟。甜度適中, 好味

食左咁多野埋單$605, 好開心滿足呢
  • 即製梳乎厘班戟
  • 鹹蛋黃小食拼盤
鐵飯腳之前同球迷朋友幫襯過𝕃𝕠𝕔𝕜𝕖𝕣𝕠𝕠𝕞 𝔻𝕚𝕟𝕚𝕟𝕘,覺得lunch set好抵食,好奇dinner set係咪都係咁抵食,所以有晚就同我去左喇😌我地叫左兩個dinner set💁🏽‍♀️➿ 沙律 沙律連住玻璃樽咁雪住,夠唒凍,特別清新🥗➿ 餐湯是日餐湯係甘荀湯🥕 飲到有甘荀蓉,唔係罐頭野👍🏼 蒜香牛油法包🥖 好香脆啊!➿ 香烤澳洲羊架拼德國腸 ($218)兩件羊架都做到我地想要既5成熟👍🏼 而且唔會太多肥糕,又唔羶~ 欣賞伴碟既薯蓉都有伴黑松露,所以食落好香啊🤤 仲有唔少羽衣甘藍伴碟添🥬☺️➿ 波士頓龍蝦 配白松露忌廉汁意大利飯 ($188)龍蝦🦞肉質幾彈牙,仲有唔少龍蝦籽添🤩 白松露好香好香,唔覺sauce油膩~ 意大利飯軟硬度適中👍🏼➿ 王林蘋果金寶芝士蛋糕 ($68 *6折)甜品跟餐有折,太吸引☺️ 好鍾意蛋糕中間既蘋果粒煮到好入味,好香肉桂味~ 餅底又夠厚,加埋金寶碎碎,口感豐富,不錯吃!😆

我地叫左兩個dinner set💁🏽‍♀️
➿ 沙律
沙律連住玻璃樽咁雪住,夠唒凍,特別清新🥗

➿ 餐湯

➿ 香烤澳洲羊架拼德國腸 ($218)

➿ 波士頓龍蝦 配白松露忌廉汁意大利飯 ($188)

➿ 王林蘋果金寶芝士蛋糕 ($68 *6折)
今次黎到呢間以足球為主題嘅西式餐廳- Lockeroom Dining⚽️餐廳全場都佈置得好有球場嘅氣氛,地下用咗綠色嘅地氈,睇落好似一個大草地咁,周圍仲掛左唔少球星嘅珍藏簽名球衣,就連啲碗碟都係足球場,真係好用心呀!夜晚有好多set dinner揀,今次同男朋友就叫咗2個set,而每個set都會跟一個沙律,餐湯,蒜蓉包同餐飲☕️沙律有好多款唔同嘅菜,好足料,又新鮮,仲可以加黑醋一齊食👍🏻蒜蓉包,蒜蓉味好香濃,外脆內軟,好好食! 是日餐湯係南瓜湯,飲落清甜,入口順滑🎃波士頓活龍蝦配白松露忌廉扁麵🦞龍蝦多肉,食落肉質緊實,仲有蝦膏,配埋鋪係上面嘅芝士,食落好香濃好正😍白松露忌廉汁香濃,扁麵口感唔錯,硬度適中👍🏻脆炸流心低卡芝士吉列雞脾🍖雞脾超級巨型,好大塊,一切開入面啲芝士流曬出嚟😍吉列皮唔算厚,外皮炸到脆トト,好香口,啲肉都keep到好juicy,配埋佢地個他他醬,正😍😍

蒜蓉包,蒜蓉味好香濃,外脆內軟,好好食!

是日餐湯係南瓜湯,飲落清甜,入口順滑🎃

波士頓活龍蝦配白松露忌廉扁麵🦞

脆炸流心低卡芝士吉列雞脾🍖
2021-12-19
2021-12-20 15 浏览
Lockeroom Dining (譽發廣場) (旺角)旺角彌敦道558-560號譽發廣場8樓波士頓活龍蝦(半隻)🦞配鮮蕃茄意大利飯$168呢個意大利飯比起其他餐廳會比較濕同埋易入口,仲加咗少少三色椒,味道十足👍🏼。主菜龍蝦都好鮮甜同埋多肉,面頭仲鋪咗一層芝士😍蕃茄肉醬千層麵 🍝 $138朋友前幾日睇完加菲貓話好想到試吓千層麵😺話晒大家都未試過🤣 千層麵好厚身,啲麵條好好口感,配埋肉醬真係好似加菲貓咁食完一啖即刻想食第二啖😹同埋雖然佢厚身得嚟但用刀切都唔會切得好肉酸😛 絕對值得一試 👅意式流漿芝士蛋糕🍰 $78呢個絕對係我呢個甜品控成餐飯最滿足嘅地方🥰頭先佢個蛋糕真係做到流漿嘅效果👍👍視覺感覺即刻加晒分先·͜· 雖然蛋糕都比較多流漿,但感覺又唔會太甜,食完都唔會太有罪疚感😛 簡直係性價比極高嘅dessert☺️ 值得Encore 🤣✌🏼仲有呢間餐廳環境都好有特色,用咗阿仙奴嚟做主題⚽️餐廳員工仲好好咁安排我哋坐窗口位,都有啲街道景色可以望吓🥶 總括嚟講餐廳食物、服務、環境都好符合價錢,尤其是個甜品都已經值得再去一次🥰
Lockeroom Dining (譽發廣場) (旺角)

波士頓活龍蝦(半隻)🦞配鮮蕃茄意大利飯$168

蕃茄肉醬千層麵 🍝 $138

意式流漿芝士蛋糕🍰 $78

2021-12-20 23 浏览
這間主題餐廳,雖然我不是⚽️迷,但裝潢👀得出好有心思,單是門口就好像有置身「球場」的感覺!這裡的set dinner 有頗多的選擇,價錢也很合理。雜菜沙律🥗用一個密封玻璃甖來裝沙律,又幾有特色又幾可愛,沙律夠凍、黑醋好味,一個不錯的前菜。甘荀湯🥣熱騰騰的甘荀湯,好夠味又夠creamy配埋一塊蒜蓉包,個人好欣賞這塊外脆內軟的蒜蓉包,值得一讚!👍👍香燒美國Creekstone牛肉眼拼法國鵝肝($238)這塊肉眼扒頗大,我們要求五成熟,師傅達到我們的要求,肉質夠「淋」!鵝肝也煎得恰到好處,不過略為細小了一點!仲有唔好錯過伴菜嘅南瓜蓉都好好味㗎!💯💯波士頓活龍蝦(半隻)配白松露忌廉扁麵($168)白松露忌廉汁,好香嘅松露味,龍蝦焗到金黃色,龍蝦肉也算多肉。朱古力三重奏心太軟($78)因為食套餐,就可以六折享用大餐牌自家甜品一份,咁抵又點忍得住把口!😜😜熱辣辣嘅心太軟,朱古力味好香濃但又不致太甜,真係好好味!😋😋
這裡的set dinner 有頗多的選擇,價錢也很合理。

雜菜沙律🥗
甘荀湯🥣
香燒美國Creekstone牛肉眼拼法國鵝肝($238)
波士頓活龍蝦(半隻)配白松露忌廉扁麵($168)
朱古力三重奏心太軟($78)
2021-11-29
  • 香燒美國Creekstone牛肉眼拼法國鵝肝
  • 朱古力三重奏心太軟
  • 沙律
  • 蒜香牛油法包
  • 波士頓活龍蝦(半隻)配白松露忌廉扁麵
2021-12-20 349 浏览
而家愈來愈少主題餐廳,今次難得去左阿仙奴主題既餐廳,成間餐廳都擺滿哂阿仙奴既物品,相/波衫/紀念品,乜都有!連碗碟、地下同牆上都係足球主題,好特別!我拎住既獎盃其實係沙律!等我逐樣講..🏆蟹肉芒果木瓜牛油梨沙律Crab meat with Mango, Papaya and Avocado salad蟹肉好濃郁😍 芒果同木瓜既鮮甜,加埋沙律同牛油果既清新,搭配蟹肉既香濃真係好夾好好食!拎住獎盃打個卡更正🤣..🍗香草燒法國原隻春雞Roasted French Spring Chicken原隻春雞好大件,雞肉嫩滑,雞皮脆,配埋醬汁剛剛好,薯蓉creamy👍🏻..🐚白酒羅勒蒜片煮活蜆Sautéed Fresh clams with Basil and garlic in white wine極速清哂既料理,蜆肉好鮮美,簡單以白酒同蒜片已經提香左!..🍫朱古力三重奏心太軟Chocolate Molten Lava cake身為朱古力迷,大愛呢個甜品😍 朱古力味超濃郁!中間流心,超正!..🍅意大利雜菜湯及🥖香蒜牛油自家製法包Minestrone & Homemade garlic bread意大
🏆蟹肉芒果木瓜牛油梨沙律
🍗香草燒法國原隻春雞
Roasted French Spring Chicken
🐚白酒羅勒蒜片煮活蜆
極速清哂既料理,蜆肉好鮮美,簡單以白酒同蒜片已經提香左!.
🍫朱古力三重奏心太軟
Chocolate Molten Lava cake
🍅意大利雜菜湯及🥖香蒜牛油自家製法包
意大利雜菜湯好足料,酸酸甜甜好開胃!香蒜牛油法包烘得好香,不過質地係鬆軟,唔係硬身同脆,但我覺得幾好食.
睇得出餐廳有心思佈置餐廳,不過因為射燈比較多,氣溫比較熱🤣 呢度氣氛都比較熱鬧,好多影相位,幾趣緻!
2021-12-12
  • 朱古力三重奏心太軟