上星期同朋友一齊去左近期📍打爆卡既餐廳,餐廳其中一個賣點係對住🕌️雪白宏偉莊嚴既清真寺,加上店主精心設計既露台花草,令到客人感覺身處係異國🪔整個環境非常吸睛,而家冇得去旅行,就黎呢間餐廳感受下異國色彩!💕 模擬旅行🧳🌅當日太陽🌞非常猛烈,影完相要入返室內食午餐。餐廳室內係酒吧餐廳🍸,用綠色及金色營造型格路線,非常有格調,同出面既露台打卡位形成強烈嘅對比💡我同朋友都叫左同一款Lunch Set ♥香煎西冷配蕃茄沙沙🥩套餐包括沙律🥗/湯 及 飲品 $248牛扒煎得恰當,外面煎得香口,口感軟腍,推薦✨✨♥當日餐湯係南瓜湯🎃,口感順滑♥朋友食既沙律🥗上面有幾塊堂三文魚,非常清新♥玫瑰Latte 🌹及Cold brew ☕️Latte香醇 Clod Brew 醇厚、回甘味 亦有小小酸度

我同朋友都叫左同一款Lunch Set

♥香煎西冷配蕃茄沙沙🥩
套餐包括沙律🥗/湯 及 飲品 $248

牛扒煎得恰當,外面煎得香口,口感軟腍,推薦✨✨

♥當日餐湯係南瓜湯🎃,口感順滑
♥朋友食既沙律🥗上面有幾塊堂三文魚,非常清新

♥玫瑰Latte 🌹及Cold brew ☕️
Latte香醇
Clod Brew 醇厚、回甘味 亦有小小酸度
  • 香煎西冷配蕃茄沙沙
2022-04-21 74 浏览
最近喺社交平台都不停見到有朋友post呢間餐廳嘅相,個環境超級靚,好有異國風情嘅感覺,所以難得平日放假即刻約朋友嚟呢一度打卡。餐廳位於文遜大廈嘅3樓,即係清真寺嘅對面,所以喺露台影相就可以影到對面清真寺嘅屋頂,呢個位就係呢間餐廳咁受歡迎嘅原因之一。餐廳嘅環境我哋可以透過睇相知道,但係食物嘅味道就要自己親自試吓先知啦,試完感覺都唔錯,雖然可以揀嘅食物款式唔算太多,但係食物嘅質量都對得住個價錢!我哋去嘅時間係晏晝,所以可以叫lunch set,都幾抵食,百幾二百蚊就已經可以喺一間咁靚嘅餐廳入邊食到set。我同朋友分別叫咗一個野菌白蘭地忌廉汁配帶通粉同海鮮墨汁扁意粉,如果唔介意食到個嘴污糟邋遢,絕對推介意粉!!
2022-04-20 62 浏览
🕌️Library Restaurant and Bar🥂呢間位於尖沙咀嘅餐廳兼酒吧,一入門口已經覺得環境有feel❇️可以Shisha可以飲cocktail可以飲咖啡食lunch~露台位仲可以見到清真寺嘅景色🤩而且有預留位置俾客人打卡,有種去旅行嘅感覺🕌️我哋book咗晏晝4點已經食飽,所以淨係嗌咗tea snacks同埋嘢飲~❤️吞拿魚他他醬多士 ($78)❤️新蟹肉牛油果多士 ($78)兩款味道都不錯,多士烤得幾脆,但份量比較少,🤣叫午餐Menu可能會抵食啲🤓❤️Rose Matcha Latte 又靚又好飲,玫瑰味出🥰❤️Mocha 💚Service 🔥好熱情,會主動問我哋有咩問題,態度好好,跑得超快,落完單一枝箭就走咗🤣佢哋話21號開返晚市會有多啲Menu嘅選擇,而且顏值都不錯😏🤓仲會主動問使唔使幫我哋影相~Nice-Tips🔥1. 天氣好陽光靚先比較啱打卡☀️(我哋book位嗰時都唔知嗰日會係陰天🥲影出嚟就冇咁靚,可惜)2. 早啲打電話去book位,可以唔使咁晏去都得3. 間餐廳嘅feel比較啱飲Cocktail🤪會想下次去試吓佢哋嘅Cocktail多啲~❤️‍🔥睇完快啲like and s
🕌️Library Restaurant and Bar🥂

呢間位於尖沙咀嘅餐廳兼酒吧,一入門口已經覺得環境有feel

❤️吞拿魚他他醬多士 ($78)
吞拿魚他他醬多士

❤️新蟹肉牛油果多士 ($78)
新蟹肉牛油果多士

❤️Rose Matcha Latte

又靚又好飲,玫瑰味出🥰
❤️Mocha

💚Service
Tips🔥
1. 天氣好陽光靚先比較啱打卡☀️
2. 早啲打電話去book位,可以唔使咁晏去都得

❤️‍🔥睇完快啲like and share俾friend一齊去啦😏
2022-04-17
新蟹肉牛油果多士
  • Rose Matcha Latte
2022-04-16 113 浏览
見咁多人來這裏打卡, 諗住一試......食物質素一般, 景觀亦沒有想像中的休閒,坐出戶外亦有很多人食水X 😖😖😖(氣味難聞),唯有坐回室內,整體食物質素及環境不值呢個價錢,還有很多更好的選擇。
2022-04-14 115 浏览
今次去左超人氣打卡餐廳 @libraryhkg 餐廳以墨綠色為主,最吸睛既係室外既一整排沙發椅,啱哂打卡📷後面仲有綠油油既植物🌵作為點綴,而且風景好開揚,可以望到清真寺🕌️感覺去左旅行咁,好正☺️☺️如果坐唔到outdoor唔緊要,餐廳好好有預留左一張枱專門比客人影相用,所以唔一定要坐出面架,佢地既waiter哥哥好Nice,會幫我哋影相📸而且仲好專業添😆😆Tea set for two-煙薰車里茄水牛芝士咸撻-新吞拿魚他他多士-新蟹肉牛油果多士-脆炸雜菌意大利飯波-Library 英式鬆餅-伯爵茶馬卡龍-迷你芝士蛋糕-水晶朱古力-廚師椰子慕絲-Americano-Emperor's Treasure Blend佢地既英式鬆餅🥞外鬆內軟,再搭配埋酸甜既果醬同奶油,口感好豐富😋😋鹹點都還可以,其中脆炸雜菌意大利飯波幾有驚喜🤩食落口感外脆內軟,感覺好特別甜品就還好,唔好有太大期望😚

Tea set for two
-水晶朱古力
-廚師椰子慕絲
-Americano
-Emperor's Treasure Blend

甜品就還好,唔好有太大期望😚
2022-04-04
午餐
2022-04-13 118 浏览
之前 bookmarked 咗呢間 ❥⧽𝐋𝐢𝐛𝐫𝐚𝐫𝐲 ❥⧽, 覺得好有旅行 feel 一直好想去, 今日終於可以望住清真寺咁食飯喇! 餐廳室內裝修比較型格, 以綠色為主, 而室外嘅用餐區對住清真寺, 充滿濃厚異國情懷, 好適合打卡影相。不過室外環境真係好曬同有d 熱, 要有熱到溶嘅覺悟先得。𓊈芝士肉醬配尖通粉𓊉面層舖滿芝士絲, 香味濃郁, 醬汁酸甜度適中, 每條通粉都沾滿蕃茄同肉醬, 好味!𓊈是日餐湯 ✧ 蕃茄湯𓊉點餐湯時無留意主菜都係蕃茄味, 不過蕃茄湯味道偏酸比較開胃。美中不足係塊麵包太燶亦唔酥脆。𓊈餐飲 ✧ Latte𓊉靚靚搵花, 味道正常。✧✧ 整體食物飲品都幾好, 值得一提係餐廳會喺室外位置留一張吉枱比大家打卡, 呢個做法好細心呀!

𓊈芝士肉醬配尖通粉𓊉

𓊈是日餐湯 ✧ 蕃茄湯𓊉

𓊈餐飲 ✧ Latte𓊉
靚靚搵花, 味道正常。

芝士肉醬配尖通粉
蕃茄湯
Latte
芝士肉醬配尖通粉
蕃茄湯
Latte
2022-04-11 212 浏览
看到一個新餐廳的食評,一致讚👍好食物,還被它的相片吸引,我不甘後人,馬上去打卡。🙃一進餐廳,小帥哥安格斯熱情招呼,貼心安排座位,介紹食物,非常專業到位。👍餐廳有非常漂亮的戶外景色,每個進來的顧客都忍不住拿手機拍下特別的美景。😍我們選了帥哥介紹的餐點,香煎豬鞍和紅酒封門柳,前菜各選了番茄湯和三文魚沙律。等餐的時候發現,餐廳陸陸續續坐滿了人客,疫情之下竟然如此好生意,原因不想而知。😘餐點很快送到,單看賣相已垂延三尺,嫩滑的紅酒封門柳,拌以迷你翠綠蘆筍和新薯。味道鮮香,料理得體又不失食材原味。另一主菜香煎豬鞍配蜜桃莎莎,甜美的果香加上煎得微焦豬鞍,翠綠的芝麻葉裝點得鮮紅嫩綠,賣相和味道都媲美星級餐廳。👍享受完主食,還有一杯上品咖啡☕,這一餐非常完美。😋😋期待來這裡晚餐,應是更高的享受。🤗

享受完主食,還有一杯上品咖啡☕,這一餐非常完美。😋😋

期待來這裡晚餐,應是更高的享受。🤗
  • 紅酒汁封門柳
繼偽摩洛哥之旅後🌵 今次黎到阿拉伯風情🐫 人氣打卡餐廳Library📚 餐廳戶外位置正正望住雪白宏偉嘅清真寺🕌️ 加上店主用心嘅植物裝飾🪴令呢度充滿濃厚異國色彩🌹絕對係必影打卡位📷呢間‘圖書館’佈置多元化📚 每個角落都充滿住唔同嘅故事📖 室內位置走型格暗黑路線 以祖母綠色為主調 最eyecatching一定係迷幻綠色燈光嘅bar area🍸 非常瑰麗有格調🦚 (版位有限下個post分享)至於玄關位置嘅玻璃綠色磚牆🧱同走廊位嘅鐵架裝置亦都值得留意啊👀 而餐廳室外嘅位置就好似走進左阿拉丁故事入面嘅一個花園小陽台咁🌹走小清新路線 同入面嘅風格完全相反 真係好特別 如果想坐出面嘅打卡位記得要預先book位啊☎️˜”*°•𝑳𝒊𝒃𝒓𝒂𝒓𝒚 𝑻𝒆𝒂 𝑺𝒆𝒕 𝒇𝒐𝒓 𝑻𝒘𝒐($468)•°*”˜食物方面 佢地嘅tea set咸點比例都幾多 大概咸甜各佔一半 而每件點心都精緻好味有特色 所以唔洗驚成個下午茶都太甜或者唔夠飽🥖咸點:煙燻車厘茄水牛芝士咸撻🧀新吞拿魚他他醬多士🐟新蟹肉牛油果醬多士🥑脆炸雜菌意大利飯波🍄🧁甜點:Library 英式鬆餅🥯咖啡馬卡龍☕️雲尼拿馬卡龍🍦迷你檸檬芝士蛋糕🍰水晶朱古力🍫˜”*

🥖咸點:

咖啡馬卡龍☕️
雲尼拿馬卡龍🍦
迷你檸檬芝士蛋糕🍰
水晶朱古力🍫

˜”*°•𝑩𝒓𝒆𝒂𝒌𝒇𝒂𝒔𝒕 𝑺𝒕𝒓𝒂𝒘𝒃𝒆𝒓𝒓𝒚 𝑳𝒚𝒄𝒉𝒆𝒆 𝑮𝒓𝒆𝒆𝒏 𝑻𝒆𝒂 🍓🍵 •°*”˜
tea set包括兩杯飲品 呢杯英式草莓荔枝綠茶 賣相夠晒精緻可人 熱茶飲落有淡淡草莓同荔枝果香 非常舒服

˜”*°•𝑳𝒊𝒃𝒓𝒂𝒓𝒚 𝑲𝒊𝒔𝒔💋 •°*”˜
店員話其實呢杯新飲品仲未on menu 個名都係佢啱啱忽發奇想 係由紫薯🍠 士多啤梨🍓 白朱古力🍫 同忌廉製成嘅特飲🍹白朱古力唔會太甜 又有淡淡紫薯味道 飲落又幾match 唔知下次再去係咪真係呢個名呢?

呢度除左打卡 下午茶 仲有好多唔同特色嘅酒類飲品🥂 期待晚市重開之後再次到訪 夜晚黎可能又係另一個故事⋯📖
2022-04-06 109 浏览
最近去咗食一間超啱打卡嘅餐廳,本身都係為咗打卡先去,點知佢啲食物都非常出色。不過份量偏小,所以我哋兩個人嗌左三個lunch set🫢 啲侍應哥哥呆咗😂-🥢蕃茄羅勒湯(前菜)蕃茄味都幾濃😋 不過第一眼睇落去隻色差啲以為係龍蝦湯😂🥢沙律(前菜)沙律入面有啲唔知咩肉,食落有陣豆干既味,唔知係米素肉🧐 個人就佢覺得麻麻哋😞🥢飲品跟餐有一杯荔枝士多啤梨茶🍹,有一粒原粒荔枝同幾切片士多啤梨,但杯茶好淡冇咩味,另外嗌咗一杯凍朱古力,都幾濃郁✨😋🥢慢煮雞胸肉配蜜糖粟米汁($158)雞胸超級嫩滑,一啲都唔會覺得柴,配上蜜糖粟米汁甜甜地🌽都意外聲夾!另外旁邊有幾片青蘋果片,加埋一齊食成個感覺好清爽!🍏不過份量有啲少,得五舊🥲-🥢美國封門柳配紅酒汁($338)今日既MVP!!😍肉汁飽滿!肉質軟嬾,果然貴有佢貴既點,冇得揀熟成度,但係都整得啱啱好!配上少少薯仔粒同蘆筍係一個昇華😋不過就同樣地係食唔飽😂-🥢芝士肉醬配尖通粉($148)尖通粉就比其他兩份大份啲,好多肉碎同醬汁,仲有少少蕃茄蓉,食落就係肉醬意粉咁既味道🍝-餐廳打卡位就係外面放清真寺既位置,舖頭本身已經有張枱留左比人影相📸️但你可以要求坐岀面,職員都會
🥢蕃茄羅勒湯(前菜)
蕃茄味都幾濃😋 不過第一眼睇落去隻色差啲以為係龍蝦湯😂

🥢沙律(前菜)

🥢飲品

🥢慢煮雞胸肉配蜜糖粟米汁($158)
🥢美國封門柳配紅酒汁($338)
🥢芝士肉醬配尖通粉($148)
餐廳打卡位就係外面放清真寺既位置,舖頭本身已經有張枱留左比人影相📸️但你可以要求坐岀面,職員都會帶你感受一下岀面有幾熱😂頂唔順可以坐翻入面,食完先岀去影(其實入面打卡都好靚)外面既陽光係點影都靚!加上每個待應哥哥都識影相仲好nice好幽默🫢🫢
同場加映:突然有隻蜜蜂飛左入黎,隔離枱啲女仔就嗌個待應,然後個待應哥哥話 「唔岀其既!你哋三位都咁甜,蜜蜂中意吖嘛!但係唔洗怕,我係到幫你地陣住佢就唔敢過黎」

真係超級正,每個職員都好Friendly😂😂成個氛圍都超好
2022-04-06
午餐
  • 美國封門柳
近期很火的打卡餐廳 Library Restaurant and Bar係社交平台度經常都會見到好多女仔去哩度打卡,本小姐都要親身去一探究竟。由於擔心要等位所以已經一早BOOK 定位,地點非常方便。一上到去餐廳門口已經有個科幻的設計,室內用餐區以墨綠色、金色為主,室內地方有型格的調酒師及吧枱,如果夜晚同朋友去飲返幾杯都不錯喔!另外,重頭戲當然是室外半開放式露台用餐區,環境十分舒適,如果天氣好,陽光普照,打卡確是不二之選,設計加上身後清真寺靚景,十分有異國風情,很有旅行感覺,梳化位坐得舒適,枱與枱之間不會有太迫的感覺。食物方面有不同的長通粉及意粉,還有TEA SET 可供大家選擇今次我就去左食佢地的午餐。前菜可選擇湯或沙拉我點了三芝士忌廉汁蝴蝶粉及芝士肉醬尖通粉三芝士忌廉汁蝴蝶粉都幾好味咖啡是不錯的我是平日2點去的,餐廳都坐滿了人,餐廳上餐速度都快,雖然人多但餐廳亦沒有迫趕的情況及生,員工會主動幫手拍照。不得不提的是他們於室外用餐區有一張吉枱比大家打卡使用,十分貼心,所以就算坐不到室外亦不用失望喔!有機會會返去食個TEA SET 同飲嘢CP:4粒星
近期很火的打卡餐廳
 Library Restaurant and Bar

由於擔心要等位所以已經一早BOOK 定位,地點非常方便。

如果夜晚同朋友去飲返幾杯都不錯喔!

今次我就去左食佢地的午餐。
前菜可選擇湯或沙拉
我點了三芝士忌廉汁蝴蝶粉及芝士肉醬尖通粉

三芝士忌廉汁蝴蝶粉都幾好味

咖啡是不錯的

有機會會返去食個TEA SET 同飲嘢

CP:4粒星
2022-03-30
2022-04-06 70 浏览
室內係型格酒吧風格outdoor嘅斜對面就是清真寺雖然經常會路過,,但第一次呢個角度看,影相幾靚,好有異國風情🕌✨✨☕️🌹Rose latte 陣陣玫瑰花香,面層有小花瓣點綴👍🏻味道不錯又幼滑😋set lunch 由$110〜200不等南瓜湯香濃,麵包點著吃很不錯不會太膩好清新很想試埋甜點,但今次太飽,留待下次吧店員服務很好又建談,知道我哋都係打卡,俾左好多影相意見,仲幫我哋轉座位另設有水煙提供🌬🌬
室內係型格酒吧風格
outdoor嘅斜對面就是清真寺

☕️🌹Rose latte 陣陣玫瑰花香,
面層有小花瓣點綴👍🏻味道不錯又幼滑

😋set lunch 由$110〜200不等
南瓜湯香濃,麵包點著吃很不錯
不會太膩好清新

很想試埋甜點,但今次太飽,留待下次吧

另設有水煙提供🌬🌬
2022-04-05 92 浏览
朋友偶像發現咗呢間咁Chill嘅餐廳咁啱大家都Day Off所以就嚟食個Tea順便慶祝生日🤣由於訂咗個蛋糕慶祝所以就無叫到主食淨係叫咗個Tea Set姐下次再試吓其他嘢食🤣Tea Set For Two -468有9款食物加2杯飲品Library English Scones個人其實好鍾意食Scones呢個Scones唔會好乾身同埋唔會好實加埋個Cream好好味😋-脆炸雜菌意大利飯波一開頭見到呢個波諗咗陣係咩嘢嚟😂咬開原來係Risotto雜菌味都幾香不過個人唔係太鍾意食Risotto-新吞拿魚他他醬多士甜甜哋正常發揮咁啦🤣-新蟹肉牛油果醬多士牛油果愛好者表示好好食😋加咗牛油果令到成件事更加滑-煙薰車里茄水牛芝士Tart個Tart皮幾脆細細粒,方便一啖食晒😝-Earl Grey Macaron呢個有啲驚喜我同朋友都覺得好好食一食落去係陣好熟嘅味但我哋兩個都醒唔起係啲咩味😂而且唔會好甜所以我都幾鍾意🤣-迷你芝士蛋糕同CoCo Mousse正常發揮-水晶朱古力初頭都怕會好甜食落就還好啦有一粒重有流心效果幾特別飲品有朋友叫嘅Cappuccino同我叫嘅Flat White當日去到計埋我哋好似有
朋友偶像發現咗呢間咁Chill嘅餐廳

牛油果愛好者表示好好食😋
加咗牛油果令到成件事更加滑
煙薰車里茄水牛芝士Tart
個Tart皮幾脆
細細粒,方便一啖食晒😝
Earl Grey Macaron

2022-02-18
庆祝纪念
生日
2022-04-03 913 浏览
今次去圖書館唔係睇書,係去打卡食Tea😂新開業嘅Library 最signature嘅就係露台打卡位望住個清真寺🕌️充滿異國風情😍餐廳好受歡迎,就算落雨嘅平日都坐滿晒,因為有預約嘅關係,都比我坐到室外位置~室外有帳篷頂,落雨都唔使驚嘅。餐廳室內位置係走暗黑型格風格,以綠色為主調。室外就係小清新花園~將唔同嘅風格唔同嘅元素擺埋一齊,真係好特別!Tea set for two $468三層架上面合共有10款鹹甜美點~每款各有特色,尤其鹹點,真係精緻又好食😋唔好睇佢細細件咁,兩個女仔食一定夠飽!甜點🍮英式鬆餅馬卡龍(咖啡及香草味)牛奶朱古力及白朱古力檸檬芝士蛋糕鹹點🥪脆炸雜菌意大利飯球吞拿魚他他醬多士蟹肉牛油果醬多士飲品方面叫咗Breakfast Strawberry Lychee Green Tea 🍵 自家配製嘅熱綠茶特飲,入面有新鮮士多啤梨同埋荔枝,口味清甜豐富,配搭下午茶就最啱啦!Library kiss係一杯新嘅特飲,賣相一流,由紫薯、白朱古力同埋忌廉做成嘅奶昔,味道充滿層次感,又唔會過甜~整體來講食物有質素,而且環境舒適,下次再嚟試吓lunch set先~

Tea set for two $468

甜點🍮
英式鬆餅
馬卡龍(咖啡及香草味)
牛奶朱古力及白朱古力
檸檬芝士蛋糕

鹹點🥪
脆炸雜菌意大利飯球
蟹肉牛油果醬多士

Library kiss

餐廳格局暗黑🌠走型格風 室外都有兩排座位 小編嗰日去比較陰天 天氣涼爽🍃所以都揀咗出面嘅梳化位🛋啱哂打卡📷個景好開陽🏙食物方面假日都有lunch set 或者可以揀tea set 但就要提早預訂喇❗️或者散叫都得小編就試咗個tea set💁‍♀️鹹點都算ok 有幾款都有驚喜👍但甜品就唔好有太大期望🤭所以建議大家散叫會好啲 佢哋booking都full㗎 記得提早預訂‼️Tea set for two ($468) 🍪英式鬆餅熱辣辣好正🔥焗得夠脆身口感似鬆餅嘅感覺 食落夠濕潤🍘脆炸雜菌意大利飯球 黑松露意大利飯爽身重黑松露味🍞新吞拿魚他他醬多士多士焗得好脆 有牛油香🧈吞拿魚配料夠濕潤🦀新蟹肉牛油果醬多士 胡椒粉味太出🤭蓋過咗啲蟹味🍨最後餐廳會送埋甜品 椰子味雪糕好香濃🥥有啲起沙嘅感覺 仲有朱古力脆皮好特別🍫配搭旁邊嘅椰絲同朱古力餅碎食增加咗口感😋芒果粒同醬十分之酸🥭食完即刻醒神晒

Tea set for two ($468)

🍘脆炸雜菌意大利飯球 黑松露意大利飯爽身重黑松露味

🦀新蟹肉牛油果醬多士 胡椒粉味太出🤭蓋過咗啲蟹味

Tea  set
2022-03-27
依間最近大熱的餐廳,餐廳裏面是型格摩登裝修,而戶外座則打造成花園,露台邊圍滿花草植物,估唔到平時成日經過的清真寺,成為了餐廳的打卡位,好似去了一轉中東旅行。Lunch Set包沙律/湯、主菜、甜品/飲品。🍽️ 是日餐湯:椰菜花湯 打成泥的椰菜花再加入忌廉,口感幼滑Creamy,亦有椰菜花的鮮甜味,加上炸蒜和黑胡椒令味道更昇華,配搭的多士非常脆口。 🍽️ 三芝士忌廉汁配蝴蝶粉蝴蝶粉絕對有驚喜,用上三款唔同的芝士配搭忌廉汁,再淋上橄欖油並灑上黑胡椒和核桃粒,令依款冇肉嘅菜式味道唔單調。面頭的菲達芝士要和蝴蝶粉拌勻食用,完全唔滯,好食到一口接一口。🍽️ 香煎西冷配蕃茄莎莎牛扒煎到大約三成熟左右,外面煎得香口,裏面肉質粉嫩,唔會有血水,口感軟腍,牛扒無用好重調味料醃製,保留了原本牛肉的鮮味,再以蕃茄莎莎和火箭菜做配料,上面淋上黑醋,味道清新,唔會油膩。整體來說,餐廳食物質素幾高,價錢合理,又坐得幾舒服,性價比高。

Lunch Set包沙律/湯、主菜、甜品/飲品。

🍽️ 是日餐湯:椰菜花湯

🍽️ 三芝士忌廉汁配蝴蝶粉