2025-03-19
想食超值嘅自助晚餐(ง˙∇˙)ว可以去六國酒店嘅𝐋𝐞 𝐌𝐞𝐧𝐮西餐廳ෆ⸒⸒只需$𝟒𝟗𝟗就可以享受𝟑個鐘嘅華麗盛宴!!✨今期主打有 【堂弄原隻鮑魚鴨掌】鮑魚肉質滑嫩彈牙,搭配特製醬汁,入口鮮美!每位客人各安排咗一份,好貼心(´▽`ʃƪ)♡ᜊ自助餐當然唔少得【冰鎮海鮮】新鮮嘅龍蝦、蝦,蟹腿⋯⋯ 任食啖啖肉嘅龍蝦,肉質鮮嫩,鮮甜彈牙,口感超級滿足˚₊·—̳͟͞͞♥估唔到仲有【爐端燒】同 【鴨肝】鴨肝幾乎入口即化,搭配上果醬同麵包食~正 ꒰◍ˊ◡ˋ꒱੭⁾⁾ ᜊ每晚仲有唔少精彩表演,真係令我哋驚艷!【堂弄原隻鮑魚鴨掌】 【法式龍蝦海鮮酥皮盒】【火焰雪山】令成個用餐體驗更滿足ʕ”̮ॽु⋆⁺₊⋆ ♡̷̷̷ ᜊ 甜品區都係一大亮點之一!各式各樣的精緻甜品同【𝐇𝐚𝐚𝐠𝐞𝐧-𝐃𝐚𝐳𝐬】雪糕係甜品控嘅天堂,一定有款啱食~ʚ(•”̮•)ɞ而且仲包埋無限暢飲汽水及凍果汁🍹係𝟒月𝟏𝟖日至𝟐𝟏日復活節期間,𝐋𝐞 𝐌𝐞𝐧𝐮西餐廳仲特別準備了繽𝐅𝐔𝐍奇趣活動如【敲敲朱古力復活蛋】同【趣緻氣球派發】唔少節日甜品,令你感受到濃厚嘅節日氣氛📍 六國酒店 - 𝐋𝐞 𝐌𝐞𝐧𝐮 西餐廳 (灣仔)〰️ 香港灣仔告士打道𝟕𝟐號一樓🐰: 𝟒.𝟒/𝟓
可以去六國酒店嘅𝐋𝐞 𝐌𝐞𝐧𝐮西餐廳ෆ⸒⸒
只需$𝟒𝟗𝟗就可以享受𝟑個鐘嘅華麗盛宴!!
ᜊ每晚仲有唔少精彩表演,真係令我哋驚艷!
ᜊ 甜品區都係一大亮點之一!
各式各樣的精緻甜品同【𝐇𝐚𝐚𝐠𝐞𝐧-𝐃𝐚𝐳𝐬】雪糕
係甜品控嘅天堂,一定有款啱食~ʚ(•”̮•)ɞ
而且仲包埋無限暢飲汽水及凍果汁🍹
如【敲敲朱古力復活蛋】同【趣緻氣球派發】
唔少節日甜品,令你感受到濃厚嘅節日氣氛
📍 六國酒店 - 𝐋𝐞 𝐌𝐞𝐧𝐮 西餐廳 (灣仔)
〰️ 香港灣仔告士打道𝟕𝟐號一樓
🐰: 𝟒.𝟒/𝟓