2018-06-20 108 浏览
餐廳裝修有特色座位與座位之間間隔適中環境嘗算寧靜,好適合悠閒聚會我挺喜歡這個餐湯味道不會太濃亦不會太淡還配有蝦米仔,好香每次都打算與同行人分享食物,一人食一半然後交換但有時太好味的食物就會吃一口再一口不知不覺就見底了另一個餐跟沙律袖子沙律清清甜甜都是不錯的選擇主菜-蟹鉗忌廉飯,十分推介,太好味了我一向不太點對忌廉飯因為我怕會那種油膩感但這忌廉飯不油腻,又拉芝,又有南瓜的甜味3種味道混合在一起好夾又再次令人一口又一口吃進肚子裹黑毛豬扒切得好厚身,表面冇煎燶,但又不怕中間未熟,煮得好好,而且肉汁好juicy黑松露醬料好特別,好味,但就會偏濃味如果只是豬扒又有點不足會令人好想配飯的想法,或者配一杯啤酒🍻是日甜品就正正常常基本上主菜真是給了我們驚喜有好食物進肚心情都會隨之up而且放假都可以悠閒坐了一段時間閒聊、計劃旅行行程都不錯若是想再提升改善的話希望服務可以再親切一點多一點笑容😊
餐廳裝修有特色
座位與座位之間間隔適中
環境嘗算寧靜,好適合悠閒聚會

餐湯

我挺喜歡這個餐湯
味道不會太濃亦不會太淡
還配有蝦米仔,好香
每次都打算與同行人分享食物,一人食一半然後交換
但有時太好味的食物就會吃一口再一口
不知不覺就見底了

沙律

另一個餐跟沙律
袖子沙律清清甜甜都是不錯的選擇

南瓜蟹鉗忌廉飯

主菜-蟹鉗忌廉飯,十分推介,太好味了

我一向不太點對忌廉飯
因為我怕會那種油膩感
但這忌廉飯不油腻,又拉芝,又有南瓜的甜味
3種味道混合在一起好夾
又再次令人一口又一口吃進肚子裹

黑松露黑毛豬豬扒

黑松露醬料好特別,好味,但就會偏濃味
如果只是豬扒又有點不足
會令人好想配飯的想法,或者配一杯啤酒🍻

是日甜品

是日甜品就正正常常

基本上主菜真是給了我們驚喜
有好食物進肚心情都會隨之up
而且放假都可以悠閒坐了一段時間
閒聊、計劃旅行行程都不錯

若是想再提升改善的話
希望服務可以再親切一點多一點笑容😊
2018-06-18
南瓜蟹鉗忌廉飯
黑松露黑毛豬豬扒
2018-06-18 157 浏览
朋友幫我慶祝生日,佢俾咗幾間餐廳我揀,我揀咗呢間西班牙餐廳!首先裝修已經好靚,一坐低見到啲擺設都好靚,餐牌啲嘢食超吸引,啲員工服務勁好!忍唔住不停咁影相,有張濕紙巾好似玩野咁!西班牙海鮮炒飯因為朋友唔識得蝦一問之下好好人咁願意幫我地將啲蝦另上,個白酒煮生蠔超好食勁香酒味啲生蠔脹卜卜😍😍😍啲嘢飲都好好飲,甜品係重頭戲,因為寫咗Happy birthday俾我!麻薯窩夫中間煙煙銀銀好好味,個焦糖燉蛋係送嘅都冇咩特別評價!
西班牙海鮮飯
西班牙海鮮飯
麻薯窩夫
白酒煮生蠔
2018-06-12 86 浏览
居住外地的友人來香港工作, 所以便相約一起吃晚餐見面聚一聚.先來個無花果煙三文魚沙律. 雖然無花果數量不是太多, 然而, 煙三文魚卻是大大塊, 甚為油潤, 魚味濃濃. 至於沙律菜, 是新鮮爽脆的羅馬生菜, 伴以凱撒沙律醬, 味道更佳. 沙律附送的兩條餅干也頗長的, 咬著脆卜卜的, 與沙律一併吃, 口感不錯.主菜是西班牙海鮮炒飯, 這麼的大碟, 是二人份量哩. 這個炒飯陣容鼎盛, 海鮮方面, 有青口, 大蝦, 大蜆, 魷魚, 魚肉等等, 絕不馬虎. 飯粒質地濕潤軟糯, 不會太生, 也不會太熟, 頗有咬口. 飯粒更滲透出蕃茄的香甜味, 亦不乏海鮮味, 尚算不錯吧. 甜品點了雜莓咖啡雪葩酥條. 其酥皮做得薄而脆, 而酥條內所包裹著的咖啡雪葩, 質地挺身, 但咖啡味卻濃郁. 我們也十分喜歡這份甜品.

2018-06-08 4021 浏览
今日陪我女友去銅鑼灣買野,買完之後佢話想食西餐,搵下openrice 之後就發現e間西班牙菜啦,我記得我之前都幫襯過e間餐廳係尖沙咀嘅分店,而且評價係非常非常之高,於是我地兩個就衝左上去啦。上到去啦,裝修非常之有情調,完全睇多出每一樣裝飾,擺設及裝修都係放左好多心思呀!咁入到去之後都見到有好多人客,好彩我地兩個都重有張枱。咁坐低左之後就望下個menu 先。Menu款式都係非常非常之多,有前菜,主菜,甜品及飲品等等,我地周圍望下望下之後,就選擇左以下幾款菜式。Tapas ,是西班牙飲食中重要的一部分,是指正餐之前作為前菜食用的各種小吃,也通常作為下酒菜。塔帕斯可以是涼菜,也可以是熱菜。咁經我地望下望下之後,我地望到每一枱嘅客人都係點e一款前菜,芝士煎蟹餅,咁我地就試下啦!放上枱果陣d木魚重係度郁下郁下,店員都好細心咁叫我地小心睇熱,非常細心。咁就試下啦,食落去好香木魚味,因為實在太多木魚啦,跟住就食到都有幾強烈嘅芝士味,而個蛋餅食落去都幾有口感,蟹鉗都幾有肉地,成個菜式嘅味道都唔錯,幾夾。跟住就到個主菜出場啦,西班牙啤酒海鮮火銅啦!上枱果陣都嘩左一聲,令我想起流氓師表電影情節,水煲黎打邊

芝士煎蟹餅

跟住就到個主菜出場啦,西班牙啤酒海鮮火銅啦!上枱果陣都嘩左一聲,令我想起流氓師表電影情節,水煲黎打邊爐。
講笑,認真黎講個火鍋就真係好香,而且海鮮都好足料,有帶子,虎蝦,蟹鉗,蜆同螺肉。湯底好香啤酒味,但係d酒精都已經走晒啦,裡面就重有d辣椒。咁我地就開始食啦!真係幾鮮甜,而又帶少少微辣,蟹鉗都幾好有,虎蝦都係新鮮呀,d人唔會霉,幾彈口,而所有海鮮食起上黎都好香酒味,唔錯唔錯,如果點埋佢果隻海鮮醬就更強。
西班牙海鮮火鍋
最後可以用E兩個杯仔試下D湯,超鮮甜!
好,跟住到飲品上場啦,有我選的鮮什果莫希托及我女友選得荔枝莫希托。莫希托是一種傳統的古巴高球雞尾酒。傳統上,莫希托是一種由五種材料製成的雞尾酒:淡蘭姆酒、白砂糖、青檸汁、蘇打水和薄荷。首先是我的什果莫希托,超多款水果,有青檸,蘋果,橙,波羅,莓等,飲落去好清甜,非常解渴。喉韻間還帶著蘭姆酒淡淡的醺香,但是就不會太重酒味,而我女友嘅荔枝莫希托係以荔枝味為主,裏面都好多荔枝肉,加上蘭姆酒和薄荷之後都係一樣咁正!

最後就係個甜品啦!洋妹子遇上沙巴翁,係openrice 上好多人都係食個窩夫做甜品,而我地由於都幾飽啦,唔想食窩夫,想食d酸少少嘅野,於是就叫做e個啦,咁店員都話係即叫即整呀!大約等左15分鐘啦,甜品上枱啦!非常非常之香,個皮好脆,裡面果d梅味嘅cream 熱辣辣,而且非常香口,再配上小小雪糕簡直係天衣無逢呀!e個絕對係超級推介。
絕對會再黎,特別鳴謝我個小仙女女友幫我影d咁靚嘅相。
洋妹子遇上沙巴翁
2018-06-05
西班牙海鮮火鍋
洋妹子遇上沙巴翁
2018-06-08 122 浏览
跟朋友在銅鑼灣逛街,又到了晚飯時間,想起之前食過的 La Postre 在銅鑼灣也有分店,一於醫肚去!夏日炎炎,先點杯Fresh Fruit Mojito,清新中帶水果香,不會過甜,消暑一流。蜜瓜黑毛豬(24個月) -充滿著鹹香的黑毛豬風乾火腿,帶著點點像果味,配上清甜的蜜瓜,十分相襯。西班牙海鮮飯 - 份量十足,蝦,青口及蜆等海鮮鋪滿在飯上,新鮮彈牙,海鮮的鮮味滲進飯裡,再加上蕃紅花及其他香料,很惹味。無花果脆批 - 以無花果作主角的甜品,不需額外加糖已夠清甜,底批焗得又熱又香脆,與軟滑的雪糕很相襯。逛完街再品嚐美食,是日很滿足。

蜜瓜黑毛豬(24個月) -

西班牙海鮮飯 -

無花果脆批 -

逛完街再品嚐美食,是日很滿足。
2018-06-07 142 浏览
男朋友拿到了一個很不錯的外地intern offer,所以想跟他慶祝一下,於是去了這裏吃飯。這家餐廳是樓上舖,到了餐廳那一層就看到門口漂亮的裝飾,我覺得門口的時鐘牆特別有心思。裏面的裝潢都很別緻,頗有情調。我們兩人叫了一份小食、一份主菜、一份甜品和兩杯飲品。我要了一杯鮮雜果莫希托($78),喝下去有微微的甜甜果香和清新的薄荷味。男朋友要了杯荔枝莫希托($68),這杯的薄荷味比我那杯重,而且荔枝每粒都很大顆鮮甜。小食方面,我們要了個西班牙青豆煮蜆($168)。我特別喜歡這個,它的湯汁是用白酒、青豆、bacon、香草和大蒜淆熬煮而成的,蜆肉也特別入味,每一口都有淡淡的酒香,所以我們最後把湯都喝乾淨了。主食方面,我們要了個二人份的西班牙海鮮炒飯($298),聽說它是這裏最受歡迎的菜式,所以一定要試試看。它整盤炒飯上面都佈滿了青口、蜆、大蝦和幾塊辣肉腸,很豐富。炒飯的味道有很香的蝦味,有一點點辣,裏面的配料有辣椒、紅椒、黃椒、椰菜、洋蔥、青瓜和蝦乾,十分惹味。甜品方面,我們叫了個什果麻糬窩夫($138)。水果很鮮甜,有趣的是連無花果也有。窩夫裏有煙韌的麻糬,配上甜甜的吉士,味道和質感很好。之後

裏面的裝潢都很別緻,頗有情調。

我們兩人叫了一份小食、一份主菜、一份甜品和兩杯飲品。

鮮雜果莫希托

荔枝莫希托

西班牙青豆煮蜆

什果麻糬窩夫

窩夫裏有煙韌的麻糬,配上甜甜的吉士,味道和質感很好。
什果麻糬窩夫

之後還有附送的焦糖燉蛋,那片焦糖挺厚實的,做出來的甜味很精緻。
焦糖燉蛋

結算總共$825,因為份量很大,食物質素也高,所以價錢也是合理的。

(餵飽男朋友,心滿意足,嘻😊)
2018-06-06
鮮雜果莫希托
荔枝莫希托
西班牙青豆煮蜆
焦糖燉蛋
  • 西班牙珍豆煮蜆
  • 西班牙海鮮飯
2018-06-07 143 浏览
今天忙碌了整個早上,時間已是下午二時,立即要找美食醫肚。朋友介紹附近耀華街百樂中心樓上的西班牙餐廳口啤唔錯,於是坐言起行。他說的是19樓內的La Postre,餐廳由外到內的牆身掛滿着各式各樣的擺設,賞心悅目。我們要了兩個午市套餐,有餐湯、主菜、甜品及飲品。今天的餐湯是海鮮櫻花蝦粟米湯,餐湯配上櫻花蝦,美味得來又特別。主菜南瓜蟹鉗忌廉飯,賣相已吸引,蟹鉗去了半殻方便客人食用,南瓜配搭軟綿綿的忌廉飯,非常入味。黑松露黑毛豬豬扒被奉上枱時已聞到香味,微辣的薑片配小帶子十分醒胃。豬扒沾上黑松露醬汁,肉質美味juicy。甜品是檸檬批意猶未盡,每位另加$15要了Pineapple Mojito和Mango Mojito,清新解渴,係我的至愛😍。
今天忙碌了整個早上,時間已是下午二時,立即要找美食醫肚
我們要了兩個午市套餐,有餐湯、主菜、甜品及飲品。
主菜南瓜蟹鉗忌廉飯,賣相已吸引,蟹鉗去了半殻方便客人食用
,南瓜配搭軟綿綿的忌廉飯,非常入味。
。豬扒沾上黑松露醬汁,肉質美味juicy。
甜品是檸檬批

2018-06-05
2018-06-02 90 浏览
今天在銅鑼灣某大型百貨公司血拼完後,感到非常肚餓,於是就周圍去搵下食,行到去時代廣場後面,發現到一間樓上西班牙餐廳,它叫La Postre,就決定去試下。近期,水果茶大行其道,我們也試試這間餐廳的「仲夏水果茶」,有多款水果,很清新;炎炎夏日,喝一杯鮮製雜果沙冰最能夠解暑!首先,我叫了這個芝士煎蟹餅,這個蟹餅製作需時二十分鐘,焗完出來十分新鮮熱辣,共有六個大蟹鉗,芝士又香濃,蛋唔會好老,上面鋪滿木魚碎,幾好味!到主菜,就係非常經典的西班牙豬手,隻豬手真的好大隻,豬手皮亦好脆,豬手肉都好稔好滑,完全不鞋口,再加楓糖漿,食時不會太膩。吃完豬手,就到甜品時間,抹茶控就叫了個抹茶麻糬窩夫,麻糬煙煙韌韌,窩夫焗到非常脆,細細塊易入口,還有蜜糖、吉士醬和抹茶醬,吃時再與抹茶雪糕和紅豆,十分滋味!這間西班牙餐廳真的非常滿意,大家可以一試!

這間西班牙餐廳真的非常滿意,大家可以一試!
2018-06-01
2018-05-31 97 浏览
返足十日工終於放假,出街食餐飽先得,用openrice訂檯有9折,兩點半去到,人很少,如同包場。下午茶唔係太啱口味,叫左個主菜食西班牙海鮮飯好豐富呀,蝦大隻夠鮮甜。青口煮得過久有D韌。 飯加入左三色辣椒增添香氣。還有櫻花蝦好味分量足夠兩人份量,好飽。飲品都幾多選擇荔枝特飲,清涼好解渴,最啱夏天飲。寫埋意見調查表,有焦糖迷你燉蛋送焦糖燉蛋好香,幾好味。見到甜品好吸引,但食完飯已經好飽飽,再食唔落甜品,只好下次再食。

下午茶唔係太啱口味,叫左個主菜食
西班牙海鮮飯好豐富呀,蝦大隻夠鮮甜。

青口煮得過久有D韌。

飯加入左三色辣椒增添香氣。

還有櫻花蝦好味

分量足夠兩人份量,好飽。

飲品都幾多選擇

荔枝特飲,清涼好解渴,最啱夏天飲。

寫埋意見調查表,有焦糖迷你燉蛋送

焦糖燉蛋好香,幾好味。

2018-05-31
2018-05-24 99 浏览
今天放工和同事往銅鑼灣Shopping,行完Sogo,又去行時代廣場,一袋二袋戰利品,停下來就發覺我們未食晚餐,同事就帶我去百樂中心的La Postre ,食西班牙菜,佢話上次食過好好食,二話不說,我們齊齊去醫肚!,餐廳位於19樓,地方整潔,座位舒適!美金!入座後眼前一亮,看清楚原來是纸巾!宇治抹茶紅豆:不會太甜,有抹茶香味,紅豆林甜!凍士多啤梨朱古力咖啡:同事話有少許士多口啤梨和朱古力味,咖啡味香濃D。芝士煎蟹餅:用鐵鍋上,下面是熱騰騰的蛋餅,中間是六隻已去殼的蟹鉗,加上芝士和木魚絲,十分惹味!西班牙海鮮炒飯(2人):好大盆啊!擺設得相當美麗,材料新鮮又豐富,有大蝦、青口和蜆,鮮甜爽口,飯加入香料煮,又吸收了海鮮的精華,味濃帶辣,很美味!雜果麻糬窩夫:擺設得好有心思,像朵七彩繽紛美麗的花朵,窩夫香脆,生果有橙肉,奇異果、藍莓、士多啤梨、無花果等,中間還有一球雲呢拿雪糕,加些旁邊的蜜糖漿更美味!

餐廳位於19樓,地方整潔,座位舒適!

美金!入座後眼前一亮,看清楚原來是纸巾!

宇治抹茶紅豆:不會太甜,有抹茶香味,紅豆林甜!

2018-05-14
2018-05-11 126 浏览
西班牙食物,的確很多時候都會嚐到。不過,正正式式地去西班牙餐廳,就未曾試過!今日去交通方便的銅鑼灣,一棟餐廳雲集的大廈,試試西班牙菜!招牌簡潔時尚。入到店內,目光就被餐桌上的小東西吸引了!細節位都很有創意及心思,意想不到!店內空間中挺,未見侷促,播放著熱門流行曲,環境幽雅舒適,能放鬆聊天。西班牙招牌菜,必定要試蜜瓜黑毛豬!實在不可思議,風乾24個月,但肉質竟然仍富有彈性油光!刀工精細,每片都透著紅光,入口有即溶之感,啖啖咸香,配上鮮甜蜜瓜,實非自助餐貨色可比擬!主食叫了一客西班牙海鮮飯,外表就像大鍋飯一樣,份量足夠2名男士食用。這種烹煮手法類似燉飯,海鮮的精華盡數被飯粒所吸,鮮甜味美,配上西班牙獨有香料,醒胃香辣,印象深刻!餐飲的外觀也非常有驚喜,沙冰外形酷似菠蘿;宇治抹茶紅豆也不像坊間一般的單純充斥糖份,當中抹茶的微苦與紅豆的甘甜互相調和,非常完美!最後,以甜品作結尾。它的窩夫與別不同,並非網格狀,分發切割更方便,入口也更輕巧。另外驚喜的是,窩夫中間原來有夾層,嵌釀了抹茶餡,口感非常豐富。火辣脆口的窩夫,配上一口冰凍的綠茶雪糕,實在完美組合!整體上,食物、環境、衛生都無懈可擊,店員也

招牌簡潔時尚。

蜜瓜黑毛豬(24個月風乾)

西班牙海鮮飯(足2人份量)

宇治抹茶紅豆
青檸蜜桃沙冰

抹茶麻糬紅豆窩夫

整體上,食物、環境、衛生都無懈可擊,店員也非常勤快主動、有禮貼心。以特色異國菜而言,非常有獨色及實力,值回票價
2018-05-11
蜜瓜黑毛豬(24個月風乾)
西班牙海鮮飯(足2人份量)
宇治抹茶紅豆
青檸蜜桃沙冰
抹茶麻糬紅豆窩夫
  • 西班牙海鮮飯
  • 蜜瓜黑毛豬
2018-05-10 93 浏览
好耐冇食西班牙菜,於是就黎同fd撐下枱腳。環境唔錯, 岩哂同姊妹們傾少女心事Tapas 點左蜜瓜黑毛豬 $198黑毛豬本身已經充滿鹹香,重點係佢同蜜瓜,walnut同blackberry既配搭好新鮮,令人食到停唔到口Main 西班牙海鮮炒飯 $298話就話係兩人份量,但大大份相當吸睛,好震撼。味道果然出色,飯粒帶微辣,粒粒分明又惹味。我鐘意佢加左粒粒紅椒青椒,令口感極豐富。當然唔少得海鮮,雖然蝦未算最新鮮,但蜆肉同青口都唔錯,爽口鮮甜甜品係雜果麻糬窩夫 $138 窩夫相當脆,陣陣蛋香,同雲尼拿雪糕係絕配,加左麻糬增添Q彈感Lychee Mojito $68幾清新,重有啖啖荔枝果肉添💕
好耐冇食西班牙菜,於是就黎同fd撐下枱腳。
環境唔錯, 岩哂同姊妹們傾少女心事

Tapas 點左蜜瓜黑毛豬 $198

Main 西班牙海鮮炒飯 $298

話就話係兩人份量,但大大份相當吸睛,好震撼。

甜品係雜果麻糬窩夫 $138

Lychee Mojito $68

幾清新,重有啖啖荔枝果肉添💕
2018-05-10 87 浏览
環境寧靜 杯碟好特別入面有吧枱 岩晒一大班人傾計煙三文魚沙律 $168菜新鮮 好大碟 上面有芝士 加埋個醬 好夾食完已經好飽三文魚唔會話好咸 西班牙海鮮炒飯 $298有少少辣 好多海鮮 有蝦有青口 3隻蝦6隻青口 份量好多個飯夠4個人食 味道唔錯 無花果甜品 $79雪糕加多士一定好味 加埋無花果甜甜地擺碟好靚 有用心整最後兩杯飲品 個桃味沙冰好fresh 又大杯同埋唔太甜 無假桃味 Fruit Mojito $78水果多 有新鮮水果味 清清地 好岩夏天飲
環境寧靜 杯碟好特別

同埋唔太甜 無假桃味

Fruit Mojito $78
水果多 有新鮮水果味 清清地 好岩夏天飲

2018-05-10 1018 浏览
朋友去完西班牙旅行, 一直回味當地美食, 係網上無意中發現一間西班牙菜餐廳, 評價既高, 於是就相約我陪佢去食返餐回味下。平日晚7點左右, 食客不算多, 餐廳內設少部分卡位同埋一間VIP房for一大班朋友聚會。我地兩個人order左一個小食、一個主食同一個甜品share食。【芝士煎蟹餅】HK$168初初意為蟹餅係一塊塊, 上檯先知原來係一個小煎pan上菜, 表面為焗至金黃既芝士, 旁邊有6隻已去殼既蟹鉗仔, 蟹鉗仔幾清甜, 而金黃芝士雖然不是拉絲那種, 但內裡竟然是流心蛋, 不過因為煎pan很熱, 如果想食滑蛋就要快d夾起, 否則流心蛋蛋汁很快熟, 當中有幾粒細細粒既薯仔同埋菇, 整體芝士味不太突出, 反而蛋香味什濃。【西班牙海鮮炒飯】HK$298賣相很豐富, 有青口、蜆同埋4隻大蝦; 炒飯炒得粒粒分明, 帶少少辣, 很惹味, 大蝦蝦肉鮮甜彈牙, 蜆沒有沙, 青口不會太乾身。份量幾多, 絕對足夠兩個人食。【雜果麻糬窩夫】HK$138窩夫表面烘得略脆, 中心為少少煙韌既麻糬,配上多種水果、雪糕球同埋蜜糖, 整體亦不會過甜。【雜果沙冰】HK$68賣相幾靚幾吸引, 飲落仲好清新, 比起雜果賓

【芝士煎蟹餅】HK$168
芝士煎蟹餅

蟹鉗仔幾清甜, 而金黃芝士雖然不是拉絲那種,

【西班牙海鮮炒飯】HK$298

【雜果麻糬窩夫】HK$138
雜果麻糬窩夫

【雜果沙冰】HK$68
賣相幾靚幾吸引, 飲落仲好清新, 比起雜果賓治甜度再低一點。
雜果沙冰

不論食物、環境, 什至服務質素都是平均的好, 特別是侍應們既細心同耐性, 會詳情介紹餐廳上特色菜色, 又多次主動為我們加水, 非常細心, 令我地今晚食左餐很有質素既西班牙菜。
雜果麻糬窩夫
雜果沙冰
2018-05-09 90 浏览
收工同朋友食飯 幾鐘意餐廳既氣氛 同朋友傾計岩晒 窗邊位仲有啲小擺設我地叫左個西班牙海鮮炒飯上枱有啲驚喜 無諗過咁大份 平時唔太好海鮮既我都食晒4隻原隻大蝦 鮮味十足 軟硬度岩岩好另外叫左蜜瓜黑毛豬 蜜瓜好鮮甜爽口! 同埋個ham夠薄 配甜甜既蜜瓜岩晒 中和左本身佢既鹹味綠茶latte唔會太甜 平時好少食西班牙野 見到個甜品個名咁得意 忍唔住叫左 洋妹子遇上沙巴翁係雜莓酥 酥皮鬆脆得泥 包住raspberry 唔會漏 唔夠喉仲可以點莓醬下次試埋其他主菜!
我地叫左個西班牙海鮮炒飯

綠茶latte唔會太甜

下次試埋其他主菜!

2018-03-13