2022-08-31
屯門置樂小店cafe ☕️呢間cafe 環境簡潔,用左灰色tone,令到客人入去飲咖啡既時候都claim d,平和d☕️座位唔算好多,ard 容納到10個堂食慶幸我去個日系平日中午 無乜人!之前經過都系full哂~呢日可以靜靜地放空下嘆下咖啡❣️一路都播住好claim既純音樂🎼正正系我平時想relax時候聽既音樂👍🏻👍🏻Hojicha latte($56)焙茶唔系好多cafe都有,所以即刻試下飲咖啡通常都會叫熱,因為中意睇到佢既拉花,更加有儀式感😎用新鮮奶,奶泡細緻綿密!焙茶味❤️炒焙過所以更加香,而焙茶既咖啡因都比其他煎茶低🤤濃郁帶茶香嘅口感,奶同茶balance到,唔會比奶味覆蓋到👍🏻Chicken&mushroom pie($38)即時焗熱,上枱既香氣就撲鼻而來,不過個邊位稍為焗耐左少少,個皮香脆,雞肉&蘑菇加忌廉都好足料!香口!下次會想試cakes同Cookies有咖啡機嘅話都可以買佢嘅咖啡豆值得再去💯
座位唔算好多,ard 容納到10個堂食
Hojicha latte($56)
Chicken&mushroom pie($38)
下次會想試cakes同Cookies
有咖啡機嘅話都可以買佢嘅咖啡豆