2018-09-15 909 浏览
週六下午難得有時間同男友係銅鑼灣鬧市逛街,途經登龍街, 發現 Jamie’s Italian 做緊 Happy Hour 優惠 真心💗💗💗💗覺得超抵$10 (5pm - 6pm)$20 (6pm - 7pm)$30 (7pm - 8pm)選擇好多除左基本紅白油仲有特色 cocktail 環境一流 推介 oops I fizzed由 raspberry, gin, lemon juice, top with prosseco 而成 🥂Happy Hour 要求最抵消費一款小食我 order 左 world’s best olives $48整體面言, 同朋友暢飲, 同男友約會經濟首選。

真心💗💗💗💗覺得超抵

$10 (5pm - 6pm)
$20 (6pm - 7pm)
$30 (7pm - 8pm)

選擇好多除左基本紅白油仲有特色 cocktail

環境一流

推介 oops I fizzed

Happy Hour 要求最抵消費一款小食

整體面言, 同朋友暢飲, 同男友約會經濟首選。
2018-09-10 670 浏览
Jamie's Italian都開業了不少日子,最近她們推出了一個非常抵食的All You Can Eat Pizza Package,只需$168便可品嚐到11款美食,當中有七款是薄餅,有肉又有素。 除薄餅外,還有幾款小食可供選擇,不會只有薄餅那麼孤寡。小弟極力推介Ultimate Garlic Bread,蒜香十足,更有絲絲的香草幽香。 另外,廚師都特別準備了時令沙律給客人選擇,由於加入了眾人喜愛的牛油果,不但味道昇華了,更提升了層次感。除了這些,Chunky Italian Nachos這個神物是不可缺少的,三色芝士炸意大利雲吞配上辣蕃茄醬,印象非常深刻。 接著一口氣來的是三個大薄餅,首先上的是清淡一點的Seafood Pizza,上面舖滿了多款海鮮粒,還有新鮮的茴香、刁草及牛油果,清幽的香氣,吃起來特別清新。 味道慢慢提升,The Parma以Margherita為基底,加入風乾火腿、火箭菜及巴馬臣芝士,層次的確提升了。 最後的一個為最濃味的Hong Kong Hot,除了茄醬及芝士底外,還加入了極為濃香惹味的茴香腸及辣肉丸,越吃越滋味,再者以醃辣椒點綴,感覺有趣。 雖然
雖然All You Can Eat Pizza吸引力不錯,但款式真的不多,對於貪心的小弟或有不足,要加點其他小食來過下口隱。Spicy Italian Meatballs是必叫的項目,可是卻不是人人喜歡,因它質感不夠鬆軟,只是有點情意結。
意粉亦是餐廳的招牌菜,Fresh Crab Spaghetti的味道會較清淡,因它用了芹菜來做醬汁,非常清新。相對之下,Nduja Rigatoni美味得多,以辣豬肉腸來煮,長通粉掛上了濃厚的忌廉汁,滋味無窮。
主菜款式不多,Balsamic Braised Beef Short Rib是其中一樣,以慢煮的方式來烹調,質地軟腍,簡直有種入口即溶的感覺。
最後以甜品拼盤作結,幾款款式簡單美味,滿足了大家的甜胃。
用餐时段
8月是我的生日月,所以不停四出搵食。幾年前JAMIE'S ITALIAN開業時已經想到此一嚐,但不知為何一直都沒有來過,這星期日,終於來到Jamie's Italian。大約一點到餐廳,未有太多人,我們兩人坐到半圓的卡座,座位間空間充足,環境、燈光非常舒適。先點了一杯passion fruit mojito,感覺清新,唔會太甜。再看看menu,都是非常classic之菜式。starter 點了 Mussels in'nduja cream sauce, classic dish - spicy italian meat balls因為前一晚去了King Kudwig 食豬手,所以今晚main 點了venetian seafood stew, fish in a bag. 店員見我們點了mussels,建議我們點一客garlic bread。剛焗出來的garlic bread,香味四溢,中間塗了香草🌿、butter、garlic ,麵包好light,鬆軟可口,雖然塗了butter,但入口仍覺輕盈。再加埋mussel 個sauce 好好食!極之推介!mussels都未食到一半,跟著上的並不
8月是我的生日月,所以不停四出搵食。

Passion fruit mojito

garlic bread
Messels in'nduja sauce

mussels都未食到一半,跟著上的並不是meat balls,而係main dish seafood stew
味道很好,只係海鮮份量唔太多,得一隻大蝦,一顆帶子,少量魚、蝦仔、蜆等
seafood stew

到呢個時候,我們要特別請店員暫緩上其他菜,因為上菜太快,來不及食已經凍左⋯⋯少少美中不足。當我們食到差不多,再示意可以再上菜,但還是未見meat balls ,反而上了fish in a bag, 其實係以紙包住魚去焗,一打開包著的紙,已聞到香味撲鼻,魚焗得剛好,sauce以蕃茄、香草、garlic、洋蔥等調制,再灑上點點檸檬汁提味,將原本平平無奇嘅龍脷處理得極之出色!

fish in a bag

最後發現原來店員漏了meat balls的單,所以原來的starter終於出場。常常在電影上看到Jamie 煮不同的菜式,meat balls 係其中一樣他經常煮的家庭菜式,所以有一點特別的期待
,但meat balls 實在令我失望,sauce味道很好,但肉質有點乾,估計是焗過了火
spicy meat balls

總體來說,食物水準非常高,未有負Jamie 之名,有些微小失誤,但值得原諒,食物份量足、價錢亦合理。
2018-08-26
Passion fruit mojito
garlic bread
Messels in'nduja sauce
seafood stew
fish in a bag
2018-08-30 584 浏览
一開張嘅時候黎過一次,覺得不以為然,沒有太多深刻印象,事隔多時,今日再試吓!我地係叫左2碟主菜,第一碟係Fresh Crab Spaghetti,蟹肉係新鮮嘅,不過啲蟹肉真係少得可憐,意粉份量有啲少,味道中規中矩,如果呢一碟意粉要收我200個大洋,我完全覺得唔值得。Chicken Al Mattone,黎到個樣係幾靚,一隻大雞髀放喺一塊浸滿住蘑菇醬既麵包上面。不過隻雞髀煎得乾咗啲,肉質有啲鞋口。如果呢碟餸係喺朋友屋企食到嘅話,味道黎講都唔差,當然會比滿分啦。但係如果要比錢二百蚊係餐廳入邊食,我對佢嘅要求就會高啲,因此呢碟餸只係好平平無奇。總結來說以呢個價錢食呢兩碟係覺得貴既,咁高級既價錢出去可以有更好既選擇!

Fresh  Crab  Spaghetti

Chicken  Al  Mattone
2018-08-30
2018-08-12 5693 浏览
上年經歷了特別多,無論是工作還是家庭,都感覺到自己是時候開始人生的下半部,感恩身邊總有疼愛著自己的人,今年的生日特別感觸,正日當然與我最愛的王子慶祝啦!不知道為什麼我總是特別喜歡到這間餐廳慶祝生日,依舊會網上訂位,依舊前一天有職員confirm booking,依舊看着熟悉的餐牌,依舊吃著某幾個餐,依舊有一種親切的感覺,就是Enjoy進入這一成不變mode.The Parma Pizza $188, Genaro’s Tagliatelle Bolognese $168, Mini Spaghetti & Meatballs $78 (add Brownie $18), Secret Seven Cheesy Pasta $78 (add Fruits $18), Mighty Mess Sundae $98首先兩份兒童套餐先上枱,餐廳提供兩種份量供兒童選擇,有大小份量之分,全部均配新鮮搖搖沙律一客及新鮮果汁一杯。這一份是神秘七味芝士焗意粉,其實是新鮮製作螺絲粉配Jamie特製七種擇菜番茄醬汁,車打芝士及香草香脆麵包糠。第二份是迷你肉丸意粉,牛肉丸配Jamie特製七種擇菜番茄醬汁,車打

The Parma Pizza $188,
(add Brownie $18),
Secret Seven Cheesy Pasta $78
(add Fruits $18),
Mighty Mess Sundae $98

第二份是迷你肉丸意粉,牛肉丸配Jamie特製七種擇菜番茄醬汁,車打芝士及香草香脆麵包糠。

這兩份兒童餐不但營養豐富,而且分量比之前更十足,意粉軟硬適中,蔬菜翠綠爽口, 除了主菜以外,還有鮮榨果汁吸引孩子,另加$18更可選擇一份香橙水果,或者一份軟心朱古力斑朗尼,配雲呢拿雪糕及香脆拖肥爆谷,簡直是一份晚餐滿足了三個願望。

而我的Parma Pizza終於上枱,風乾火腿,再鋪上新鮮火箭菜和巴馬臣芝士,簡單好味,餅底外脆內軟,一邊吃,一邊欣賞着窗外銅鑼灣的繁榮夜景,一邊聽着熟悉的英文歌曲。

最後用三球雪糕為這頓晚餐做了完美句號。

• The Parma Pizza
  • Mighty Mess Sundae
2018-07-30 502 浏览
除了自助餐外我就最喜歡食放題,說到放題相信大家即時想起日式,不過今次我破格去吃是夠晒特別的意式放題! 為慶祝品牌進駐香港四週年紀念,Jamie's Italian將於銅鑼灣及尖沙咀分店同步推出兩小時意式薄餅放題Pizza Party$168/位,有個大胃皇老公的我即刻約好友人一行6人去挑機嚕! 很喜歡餐廳內有兒童遊樂區,升降機是全部上鎖的大家可放心讓小朋友在內耍樂,但客人要到餐廳就要乘搭扶手電梯到達喇! 先嘆杯清爽沒酒精的Mojito散點要$75,決水的我當然選任飲Soft Drink$128/位更優惠吧!喜歡摸下酒杯底則可選任飲餐酒及雞尾酒都只是$168/位。 Pizza Party除了任食薄餅外另有4款前菜跟上,Ultimate Garlic Bread蒜香四溢的包身微脆鬆軟很惹味。 另外三款分别有意大利雲吞和二款健康沙律!! Chunky Italian Nachos將意大利雲吞的邪惡感升級拿去炸香,配以香辣蕃茄醬吃又是吃到停不得了口的小食! 想感低罪孽當然要多吃沙律Rocket & Parmesan Salad,有我大愛的火箭菜所以我吃了不少啊~ 另一份Seasonal

另外三款分别有意大利雲吞和二款健康沙律!!

另一份Seasonal Salads是水牛芝士蕃茄,有齊紅、黃、綠三色新鮮蕃茄營養度超高,加上欖油、黑醋更加冇得輸!

Pizza有7款選擇The Porkie Pepperoni、The Zucca、Fungi Misti Mushroom、Hong Kong Hot、The Parma、Seafood、Pimped Margherita係咪好震撼呢!

我更自製了一個獨一無二的六色雜錦薄餅,色彩燦爛繽紛很惹人垂涎呢!!

第一件至愛的肯定是The Parma風乾火腿、火箭菜加巴馬臣芝士、甜蕃茄醬,全都是我喜好的食材,而且餅底烤得挺香口那份鹹香確是滋味無窮!

Seafood顧名思義內有不少海鮮,如蝦肉、青口和魷魚等,配滑溜的牛油果就更加吸引了!

Hong Kong Hot香辣口味亦很誘人,愛吃辣的朋友必試啊~

喜歡清新的可選The Zucca慷慨的貴價羽衣甘藍鋪滿薄餅上,加清香的Feta Cheese吃下罪惡感即時大減!

一場來到也試試餐廳的新菜式Nuduja Rigatoni$188辣肉腸醬長通粉,從來愛吃長通粉的我瘋狂喜歡這出品,香辣的Nuduja配襯Tomato Compote,吃下極像友人說的五香肉丁很惹味喔!

有牛魔皇朋友在當然要點份牛肉菜式,其貌不揚的黑醋煨牛肋骨$488,配上了根部蔬菜脆片、西芹沙律、紅酒汁及辣根,連不愛呷醋的車爸爸也大讚鬆化美味!

而我則更欣賞炒蘆筍$78,超嫩多汁丁點渣滓也沒有,配香口蒜片吃清甜中帶點野性很精彩,大家如果都想來瘋狂開心勁吃一夜,記得8月尾前訂座來享受喔!
2018-07-23
用餐时段
兩年前也曾經在這裡食過生日飯,比起上次,更喜歡今晚。友人與我兩個一共叫了appetiser, pasta, main course and dessert each 兩個人分,但都好有飽腹感,份量頗多。Appetiser是cran n avocado toast,蟹肉和牛油果的配搭不錯,而且吐司上面的橄欖油令麵包更加香口濕潤。因為我很喜歡蟹和牛油果,所以很喜歡這道菜。Pasta 是show cooked beef rib lasagna,牛肉有一點硬,但配著濃郁的番茄醬和千層麵,口感豐富,越嚼越香的牛肉味。 這是main course chicken and bread,用蘑菇醬做醬汁,底下的多士吸收了蘑菇汁,既邪惡又滿足。唯獨是雞肉有少少overcooked,也不知是否雞肉的部位問題, 肉汁不是很多,但整體令人滿意!甜品就是這個salted caramel ice cream with brownie。雪糕的甜味加少少鹽味,平衡了味蕾的感覺,加上焦皮微暖的朱古力brownie,雪糕些許的鹹味帶出朱古力的甜,是完美的生日甜品。服務員更十分貼心,記得我朋友訂位時說過的名字,更寫上祝福。
兩年前也曾經在這裡食過生日飯,比起上次,更喜歡今晚。

甜品就是這個salted caramel ice cream with brownie。雪糕的甜味加少少鹽味,平衡了味蕾的感覺,加上焦皮微暖的朱古力brownie,雪糕些許的鹹味帶出朱古力的甜,是完美的生日甜品服務員更十分貼心,記得我朋友訂位時說過的名字,更寫上祝福。
2018-07-29 4056 浏览
原來Jamie's Italian唔經唔覺已在香港四年,大鄉里嘅我竟然未去過老婆大人知道即刻訂檯同我去食,原來餐廳做緊意式薄餅任食的Pizza Party推廣$168/位好鬼抵食啱晒我個黑洞!餐廳有足球機玩又幾盞鬼喎!整杯白酒嘆下先,任飲餐酒及雞尾酒都係比多$168/位抵啦!任食薄餅套餐仲有4樣前菜,Seasonal Salads係水牛芝士蕃茄沙律你去食或者唔同架,老婆大人最鍾意叫我食蕃茄對男人前列腺好好喎好彩我都晤討佢!Rocket & Parmesan Salad有好多火箭菜最啱老婆大人! Chunky Italian Nachos係炸咗嘅意大利雲吞,香口嘢冇人唔鍾意囉!個汁辣嘅所以咪攪阿叔!最鍾意係蒜蓉包外脆內軟又夠臭啱晒我! 到今日嘅主雀出場,好客氣咁一字排開列隊迎接我哋,唔好意思幾客氣都好都係要食你哋!薄餅有7款揀有風乾火腿、辣肉腸、羽衣甘藍、菇菌、辣椒同芝士,唔好話冇樣啱食呀!我呢最鍾意呢個The Parma,入面有風乾火腿、火箭菜同巴馬臣芝士鹹脆甘香好好食! 老婆大家鍾意食意粉,我都唔孤寒叫個香噴噴嘅綠油油嘅蟹肉意粉佢嘆吓!好有中國菜風味嘅意粉因為係類似芫茜嘅味!最後黑醋
原來Jamie's Italian唔經唔覺已在香港四年
,大鄉里嘅我竟然未去過老婆大人知道即刻訂檯同我去食
餐廳有足球機玩又幾盞鬼喎
整杯白酒嘆下先,任飲餐酒及雞尾酒都係比多$168/位抵啦
,老婆大人最鍾意叫我食蕃茄對男人前列腺好好喎好彩我都晤討佢
最鍾意係蒜蓉包外脆內軟又夠臭啱晒我
最後黑醋煨牛肋骨肉地好軟熟鬆化!醋味亦唔嗆喉ok啊~
2018-07-23
2018-06-09 532 浏览
來Jamie Italian,想吃的是casual意大利菜,特別是帶著孩子,想吃健康食材的。若想要傳統和超考究的,這應該不是最好的選擇。週末這兒有semi buffet lunch,是整個下午的。有孩子的人都明白,趕時間的一餐,就只會是趕著餵飽孩子的一餐。這些不限時慢慢吃不催促你吃完的,是父母值得感恩又吃到味道的一餐。長桌上就是buffet食物,選擇不算很多,但都是新鮮健康的,很多的芝士,煙三文魚,一些cold cut, 乳酪,烤菜,很多不同的沙律和菜,有羽衣甘藍,火箭菜,生菜⋯⋯很多不同種類的麵包,當然還有水果和很多不同的甜品,例如蛋白餅,brownies⋯⋯Semi buffet的主菜部分,不足4歲的孩子是免費的,當然也可給孩子一個兒童餐,我家公主吃過多次,當然寧願吃大人的選擇,有新鮮感。Pizza能維持一貫水準,雖然尖沙咀分店總是弄得更薄脆和香口,但這店的味道較穩定,坐得也較舒適Egg benedict 卻做得不及一般Cafe,蛋味雖香濃,但醬汁卻無甚驚喜牛扒蛋,看似平凡,但牛扒烤得很香,肉質結實卻不硬,肉汁仍然香濃。沒有醬汁等調味,更顯得原汁原味Seafood in a bag

Buffet桌

Egg  benedict,  Parma  ham  rocket  pizza

Steak  with  an  egg

Seafood in a bag
鮮味的蜆,特別的醬汁
Seafood  in  a  bag

喜歡這兒的pasta,都是自製(人手及機製)的,al dente的carbonara,香濃,加上另加的芝士,誰能忍口呢?
Carbonara

店員都親切熱誠,知道孩子快生日,都準備好小蛋糕,再在碟上寫上名稱及祝賀句。孩子很驚喜,我們則欣賞店員們的體貼

雖然網上評語好壞參半,但我還是相信自己的眼睛和味覺!
Buffet桌
Steak  with  an  egg
Carbonara
2018-06-03 450 浏览
星期六看完一套Anerican Comedy 電影 心情極好. 去左在銅鑼灣midtown 2樓Jamie Italian 吃晚餐即日book 都仲book 到位 仲會有電話打番比你confirm booking .室內design 較暗 適合情侶也有大sofa 的卡位 三五七人來都應該坐得舒服跟外國jamie italian一樣 都有掛豬肶的地方在牆也有graffiti, 有外國感覺菜色方面 我們二人叫了兩樣餸先有pawns linguine 但我們只覺得一般 蝦肉實 linguine有點硬 味較淡Italian burger比較有驚喜 Meat外脆 同好多肉汁 肉也夠厚

室內design 較暗 適合情侶
也有大sofa 的卡位 三五七人來都應該坐得舒服

跟外國jamie italian一樣 都有掛豬肶的地方

在牆也有graffiti, 有外國感覺

菜色方面 我們二人叫了兩樣餸

Italian  burger
Italian  Burger
  • 意式漢堡
2018-05-27 402 浏览
嚟到英國名廚 Jamie Oliver 所創嘅 Jamie’s Italian。相信熱愛烹餁嘅人都應該唔陌生,鍾意食野嘅更有可能已經到訪過。今次嚟到當然係滿心期待要品嚐佢哋嘅 Carbonara 啦。呢到嘅意粉種類多,價錢屬於偏高。而呢到嘅 Carbonara 就價值 $168 。用英文落單等咗一陣之後,意粉就駕到啦。由於在烹調完成後,廚師將成碟 Carbonara 稍為放進焗爐焗,所以盤子送到時都非常燙手,並且傳來了濃烈的香味。而今次嘅 Carbonara 配搭咗長通粉,長通粉嘅軟硬適中,每粒長通粉都沾上咗香濃嘅 Carbonara 醬,口腔裡都充斥著蛋香味。再配上焗脆了的煙肉片。整個口感都非常豐富。加上傳統的調味方式,有黑胡椒嘅的吊味。成個嘅 Carbonara 都散發咗傳統風味。吃下去真的讓人非常滿足!Jamie’s Italian 嘅呢個 Carbonara 絕對係 must try!

2018-05-12 401 浏览
講英文既員工好mean好不近人情。Jamie Oliver 咁大間外國高級餐廳應該係員工個個好熱情友善有禮貌。服務態度唔好食物點好都無用。況且啲食物已經唔係好好口碑。唔會幫襯
2018-05-07 403 浏览
要維持水準真係咁難?呢間餐廳係佢岩岩開業既時候, 小妹已經黎過, 果時覺得好好食! 不過價錢就有點貴喇, 今次有個機會同同事黎食下飯傾下計, 諗住重拾當年既滋味, 點知就有少少令人失望喇….我地兩個人去, 叫左一個PASTA同一個PIZZA, 唔知係咪因爲係SET LUNCH既關係定點,兩款食物都一般般, 唔係話唔好食, 但唔會有驚喜, 唯一好既地方就係坐得舒服 因為座位好闊落餐廳又夠大!當日係平日中午時段, 人流真係唔算多, 如果想有返當年既人流, 可能真係要花D心思做返出水準喇! 當日SET LUNCH埋單連加一大約$120一位
要維持水準真係咁難?

2018-04-26
2018-04-21 2542 浏览
由於太多篇食評冇打,所以同男朋友情人節食晚餐嘅食評去到呢家先得閒打,今次想分享一間好多好評嘅西餐廳,冇錯就系Jamie’s Italian。相信好多人都食過呢間西餐廳,而我一直都好想試,跟住戈陣臨近情人節同男朋友又諗吾到食呢間,就建議左呢間。佢本身係好鍾意食日本菜,但又好似食得太多😂間唔中食下西餐調和下啦。每逢過時過節,餐廳booking full都好正常,所以當晚餐廳既booking當然都系好full,但系都未至於人地遲左少少就催足幾次掛?咁戈日我男朋友就book左7:00既,因為我戈日就放6:30,所以去既時間就趕左啲。聽番我男朋友講,過左7:00之後,佢每隔5分鐘就催一次,明明都同佢講左我就到都仲系系咁催,搞到我自己都要急急腳過去仲要驚佢cancel左我地個booking。幾經辛苦同埋趕急,終於去到戈間餐廳,一坐低已比男朋友系咁呻頭先佢比人催左幾耐同埋幾多次,然後就到晚餐時間。先講講店內環境,系比較暗既環境下有迴旋型既燈罩,帶點浪漫既氣氛。餐廳環境十分大,同其他餐廳一樣都系分卡位、普通坐位,但呢度既普通坐位既缺點就系會同隔離嗰台好近,咁樣就算餐廳嘅氣氛營造到幾浪漫都冇用,客人與客

幾經辛苦同埋趕急,終於去到戈間餐廳,一坐低已比男朋友系咁呻頭先佢比人催左幾耐同埋幾多次,然後就到晚餐時間。先講講店內環境,系比較暗既環境下有迴旋型既燈罩,帶點浪漫既氣氛。餐廳環境十分大,同其他餐廳一樣都系分卡位、普通坐位,但呢度既普通坐位既缺點就系會同隔離嗰台好近,咁樣就算餐廳嘅氣氛營造到幾浪漫都冇用,客人與客人之間好容易聽到隔離傾計。

情人節menu原來系set定左,一面系中文一面系英文,有時睇menu會覺得英文menu仲易睇過中文😅一面中文一面英文,當然都可以散叫既,不過我諗咁貴既情況下應該大多數人都系叫套餐。

前菜叫左個Parma ham,講真我真系覺得味道系比普通更普通,系出面食過既Parma ham起碼系大塊啲,呢塊真系細塊到不得了,應該系1/3手掌既大細。味道就還好吧,都做到同平時既質感一樣,半乾濕既狀態。

開頭仲諗緊個麵包脆棒系去左邊度,因為parma ham戈度話左系有埋,原來系去左龍蝦湯戈度。佢所講既麵包脆棒其實真系一啲都吾脆,只系硬掘掘既既一塊牛油麵包
另外就系旁邊戈個龍蝦湯,真心想問個龍蝦湯咩事
溝左勁多水,龍蝦味系有的,但溝左咁多水真系吾知想點。

到左龍蝦焗飯,原隻龍蝦頭呈上當然就系為左show佢啲龍蝦真系原隻龍蝦比出黎。然而知道呢樣野又如何
蝦頭就夠大,但飯同埋龍蝦肉既份量都好少,單系個樣令人驚嘆系吾足夠的。不過個飯既味道都ok既,有足夠既龍蝦汁,口感還好。

另外一道主菜就系炭燒牛排,其實味道系吾錯的,佢menu已講明有牛油同紅酒汁,牛油我又真系冇諗過系成舊系牛排上面,牛排肉質鮮嫩,切開之後發覺都多汁既。配搭方面,我又冇諗過同牛油都竟然可以match到
算系成餐最高質既一道菜。

成餐黎講質素一般般,兩道主菜味道都ok,前菜就吾多解釋了
服務更系令人難堪到一個極點
個人認為一間餐廳黎講,員工態度比食物既味道重要,就算戈間餐廳食物既味道系好好,但系員工既態度系吾好既,咁戈間餐廳都系吾算真正地成功/ 吾會成功。

庆祝纪念
情人节
2018-04-13 343 浏览
bad service, poor food quality, not worth the price! waiting time for the food took forever, My pasta was undercooked and the scrimps has no taste at all, the bruschetta with avocado looks brown, so it was not fresh at all! I will never go back again
I will never go back again