餐厅: INN - I’m Not Nothing (裕民坊YM²)
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2023-05-23 37 浏览
INN-I‘m Not Nothing之前試過尖沙咀間Royal INN覺得唔錯,今次嚟觀塘試埋同集團嘅呢間好出名嘅打卡Cafe。裝修方面同樣行華麗宮廷風,觀塘呢間分店仲有室外位置,佈置到成個花園咁,超級靚!! 打卡一流😍Lunch time嚟講價錢都好抵,我哋兩個人分別嗌咗兩個lunch set,配餐湯同飲品餐湯-蘑菇湯當日嘅餐湯係蘑菇湯,質感恰到好處,唔會太rich,蘑菇味濃郁香煎焗厚切豬肉眼配蕃茄莎莎醬 $138賣相超級靚,有花花點綴,豬肉眼的確好厚切,肉質都唔會鞋,配埋蕃茄莎莎醬感覺幾清新,唔會膩,side dish薯蓉都好滑,成個組合都好好香煎廣島蠔鮮蠔汁意大利飯 $118呢度推薦大家嚟到一定要嗌,眼見每台都有嗌。首先有三大隻廣島蠔食落口好驚喜,每個都好滑好新鮮,意大利飯充滿蠔汁嘅味道,口感啱啱好,好味!Avocado Smoothie +$24賣相好靚,大大杯,牛油果味超濃,忍唔住估到底落左幾多牛油果🤣Mixedberry Smoothie +$24賣相同樣好靚,好大杯,味道正正常常,幾fresh嘅,但都冇特別驚艷
INN-I‘m Not Nothing

餐湯-蘑菇湯

香煎焗厚切豬肉眼配蕃茄莎莎醬 $138

香煎廣島蠔鮮蠔汁意大利飯 $118

Avocado Smoothie +$24

Mixedberry Smoothie +$24
◐鬆軟Pancake有驚喜|法式西餐配菜都好食裕民坊樓上英倫宮廷風格局,outdoor與indoor座位都好Chill,法式料理盤盆好精美,Pancake 看似平平無奇,但十分推薦👍🏽. ◮牛油香煎刺身帶子配海膽意大利飯 Risotto 收汁控制得好好,淡淡海膽味,唔會太膩,色澤偏奶黃,帶子刺身啖啖肉,好香口. ◮法式油封鴨脾配橙酒汁橙酒汁好特別,酸酸甜甜,橙肉解膩,油封鴨外表香脆,一絲絲鴨肉唔顯鞋韌. 洗嗎佢個薯蓉千層+$38套餐 配蘑菇湯 、半價綠茶Latte. ◮香蕉忌廉榛子朱古力Pancakepancake鬆軟而又薄,一層層有空氣感,中間夾住香蕉,似係軟版香蕉煎餅,榛子朱古力醬唔會過甜。
◐鬆軟Pancake有驚喜|法式西餐配菜都好食

牛油香煎刺身帶子配海膽意大利飯
法式油封鴨脾配橙酒汁
香蕉忌廉榛子朱古力Pancake
2023-05-19 47 浏览
INN I’M NOT NOTHING🍽意大利風乾豬面頰肉鮮茄意粉🐷🍅$128表面係一份鮮茄意粉,原來驚喜要食一口先會知道,風乾豬面頰肉切到同意粉一樣,所以口感非常一致🤤先係鮮茄酸甜味,咬多兩口會食到風乾豬面頰肉,濃縮豬肉味加上油香,間中會食到蒜粒,層次豐富✅✅燒西班牙黑毛豬肋排配炸薯角🐖🐖🐖$178有兩大條,加上有超過30厘米長,豬肋排煮到骨肉分離,肉質嫩滑多汁,非常方便切開,配上即炸分量超多既薯角,非常方便同朋友一同分享💓💓💯朱古力布朗尼配雪糕 🍫$68火力同時間都控制得好好,布朗尼濕潤結實,咬開有口感,朱古力濃郁,配上雪糕,一口入面一冷一熱,不斷衝突味蕾觸感!比一般嘅Brownie做得更加出色!💓💓下次會Encore!👍🏻👍🏻👍🏻爆谷鮮果芭菲杯🍿 $78小朋友先會選擇,大人係會要晒。底層有餅乾碎,放上雪糕再放入各式各樣水果、爆谷、忌廉、朱古力醬,超級豐富!同埋餅乾碎撈雪糕真係超好食😻😻😻
INN I’M NOT NOTHING🍽

意大利風乾豬面頰肉鮮茄意粉
爆谷鮮果芭菲杯
朱古力布朗尼配雪糕
2023-05-18 67 浏览
Bookmark咗呢間café好耐終於有時間嚟食 去到見到餐廳第一眼個感覺係好優雅 裝飾以白色為主同有唔同顏色嘅花去點綴而我們簡咗坐outdoor因為方便打卡主食方面我地叫咗個法式牛肝菌忌廉汁燉雞肉配扁意粉 好鍾意食意粉嘅我覺得煮得啱啱好唔會太過淋/硬 每條意粉都充滿住忌廉汁 燉雞肉比想像中大舊同都有好多舊下 覺得呢款意粉都幾抵食另外我地仲嗌咗個牛油香煎刺身帶子配海膽意大利飯一食已經食到好重嘅海膽味 每啖飯食落都好creamy而且3粒帶子粒粒都勁厚身同食落好香口最後緊係唔少得甜品啦叫咗個芒果熱情果忌廉班戟卷第一次食crepe個口感係外脆內軟覺得好新奇 發覺原來脆脆地都幾好食芒果同熱情果甜同酸嘅配搭亦令到成個甜品個味道融合得啱啱好因為朋友鍾意食tiramisu所以仲叫咗個homemade tiramisu食落好有層次好smooth 最底亦都有浸滿咗咖啡嘅手指餅 on top有d cream中和返就唔會太苦
Bookmark咗呢間café好耐終於有時間嚟食
叫咗個芒果熱情果忌廉班戟卷
芒果同熱情果甜同酸嘅配搭亦令到成個甜品個味道融合得啱啱好
食落好有層次好smooth
2023-05-18 1619 浏览
大隻仔今次覓食嘅店舖就係💥 INN - I’m Not Nothing 💥 朋友約咗觀塘食lunch,唔想去APM太多人太擠迫,朋友提議過天橋行去對面觀塘新樓凱匯商場睇吓有咩食,上到2樓,朋友見到呢間餐廳嘅裝修,睇吓menu食物價錢又唔貴,即刻話要衝入去試吓,餐廳有室內、室外,宮廷裝修,周圍擺滿花做裝飾,環境真係幾靚,呢間餐廳就係 INN - I’m Not Nothing。⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯5⭐️ 超班3⭐️ 一般/正常1⭐️ 差味道 ⭐️⭐️⭐️⭐️抵食 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服務 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️環境 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯Set Lunch 包餐湯、餐飲,或者半價轉$28以上特飲。🔥 餐湯 餐湯係南瓜湯,用料十足,好重南瓜味而且夠creamy。🔥 Egg Benedict Smoked Salmon Crepe $98 (另加一服務費)法式crepe 做包底,放上火箭菜、煙三文魚、水波蛋 再配上荷蘭汁,層次豐富,味道酸酸地幾好食,切開水波蛋,蛋汁流晒出嚟就更加好食。🔥 Roasted Pork Ribeye With Mango Toma
大隻仔今次覓食嘅店舖就係

服務 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
環境 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯

🔥 餐湯
餐湯係南瓜湯,用料十足,好重南瓜味而且夠creamy。
餐湯  -  南瓜湯

🔥 Roasted Pork Ribeye With Mango Tomato Salsa $138 (另加一服務費)
估唔到豬扒咁厚肉,仲有意大利三色瓜、薯蓉做配菜,份量好足夠。
用上新鮮薯仔壓成薯蓉,好重薯仔味,豬扒雖然厚切,但唔乾唔柴配上芒果、蕃茄做成嘅莎莎醬,帶甜甜酸酸,味道好清新。

🔥 Avocado Smoothie $24 (另加一服務費)
牛油果味道香濃,真材實料,感覺用咗好多個牛油果打成Smoothie。
Avocado Smoothie

🔥 Chocolate Banana Smoothie $24
(另加一服務費)
賣相好靚,飲品上面噴上忌廉,Smoothie既牛古力味同香蕉味道都好突出,而兩者夾埋一齊係好飲的。
Chocolate Banana Smoothie

餐湯  -  南瓜湯
Avocado Smoothie
Chocolate Banana Smoothie
  • 香煎焗厚切豬肉眼配芒果蕃茄沙沙汁
2023-05-17 41 浏览
經過見到呢間café好靚,好多打卡位,就入左黎食了! Outdoor都好岩影相,而且今日涼涼地,坐出面幾好feel 。 叫左個牛油煎帶子配海膽意大利飯,帶子大大粒,幾足料~ 海膽應該係撈左入飯到,食落會有好香既海膽味。意大利飯好creamy,所以食落都幾飽肚架~ 自己比較鐘意法式牛肝菌忌廉汁燉雞肉配扁意粉,意粉煮得岩岩好,唔會太硬。雞肉係切好曬,而且係厚肉既大大件,比較似雞扒,個意粉醬好夠味,好夾。呢款同樣比較creamy! 見到呢到D甜品就知道要留肚食! 叫左芒果熱情果crepes,側邊既芒果粒好甜! Crepes係出面有少少脆口,幾好~ 仲可以點下D cream食! Tiramisu 係我鐘意個款口味,唔會太苦,而且個cream好smooth,幾推薦! 環境幾靚,好岩同D姐妹黎打卡!
2023-05-17 36 浏览
👧🏻😋👅🍽✨裕民坊高質西餐😁-INN - I’m Not Nothing🇭🇰 觀塘協和街33號裕民坊YM² 2樓205號舖 🇭🇰-🍁室外位有好多花花草草佈景板影相, 好有庭園feel🍁雖然係室外, 但其實都係裕民坊商場範圍, 有瓦遮頭又唔會太熱-🦀 🫕 🥟 蟹肉水牛芝士雲吞配蟹膏忌廉汁 $188💯蟹膏忌廉汁係個重點😍蟹膏好香濃, 好多汁每咬一啖雲吞再點汁食都仲有好多剩, 最後就咁𢳂黎食🤣💯忌廉汁就咁食都香而不膩, 唔會飽飽濟濟💯除咗雲吞入面有芝士, 面頭都鋪咗啲芝士脆片, 鹹鹹地脆卜卜, 口感更豐富-🇫🇷 🦆 🍊 法式油封鴨脾配橙酒汁 $168✨鴨脾肉嫩juicy,橙酒汁同橙肉令佢更fresh✨薯菜款多豐富, 千層薯仔好特別好香, 另有蘆筍, 豆, 椰菜花-🇫🇷 🍷 🍐 🍨法式紅酒梨配雪糕 $68💯紅酒梨有淡淡酒香, 細核啖啖梨💯雲呢拿雪糕同cream點伴碟梨醬超夾-🥣 🥦 🥔 套餐 是日餐湯 及 餐飲 $38✨西蘭花湯加左薯仔更杰身, 面頭忌廉拉花又靚又香- 🍓 🫐 🥛 士多啤梨藍莓奶昔 套餐轉配半價 $24💯士多啤梨醬掛杯, 奶昔入面有打到好細既碎冰, 整體唔會太甜💯面頭一大舊香滑
👧🏻😋👅🍽✨
裕民坊高質西餐😁
INN - I’m Not Nothing
🇭🇰 觀塘協和街33號裕民坊YM² 2樓205號舖 🇭🇰
🍁室外位有好多花花草草佈景板影相, 好有庭園feel
🦀 🫕 🥟
蟹肉水牛芝士雲吞配蟹膏忌廉汁 $188
💯忌廉汁就咁食都香而不膩, 唔會飽飽濟濟

🇫🇷 🦆 🍊
法式油封鴨脾配橙酒汁 $168
✨鴨脾肉嫩juicy,橙酒汁同橙肉令佢更fresh

🇫🇷 🍷 🍐 🍨
法式紅酒梨配雪糕 $68
💯紅酒梨有淡淡酒香, 細核啖啖梨
💯雲呢拿雪糕同cream點伴碟梨醬超夾

🥣 🥦 🥔
套餐 是日餐湯 及 餐飲 $38
✨西蘭花湯加左薯仔更杰身, 面頭忌廉拉花又靚又香

🍓 🫐 🥛
士多啤梨藍莓奶昔 套餐轉配半價 $24
💯面頭一大舊香滑但結實忌廉, 忍唔住食晒😆
2023-05-15 44 浏览
之前去過「INN-I’m Not Nothing」食晚餐,今次逞lunch得閒就去試咗佢個lunch set。平日lunch時間人流比較少,所以都坐得幾舒服同埋冇咩時間限制。我今次就叫咗燒菠蘿和牛芝士竹炭漢堡set。包括餐湯同飲品。燒菠蘿和牛芝士竹炭漢堡:應該係冇晒燒菠蘿,所以變咗厚切蕃茄。和牛漢堡都幾厚、幾Juice。薯條都新鮮炸起幾香脆。餐湯係南瓜湯都OK,正正常常。飲品叫咗特飲avocado smoothie,雖然牛油果味唔算太重,但係奶味都幾重下,而且唔會太甜非常不錯、推介。

我今次就叫咗燒菠蘿和牛芝士竹炭漢堡set。包括餐湯同飲品。
餐湯係南瓜湯都OK,正正常常。

2023-05-12 44 浏览
之前行裕民坊YM2見到呢間餐廳幾靚,於是就約朋友黎試下。餐廳擺滿左好多好靚既花同擺設,佈置有心思,好岩女仔黎打咭。食物款式主要係西式,有意大利粉、意大利飯、扒類、仲有其他小食、甜品,同飲品等等。黑松露蘑菇湯(跟餐加$38)蘑菇湯口感柔滑,質地幾濃稠,食到蘑菇粒,如果黑松露味道再出d就好啦~蟹肉水牛芝士雲吞配蟹膏忌廉汁($118)雲吞皮厚薄適中,口感柔軟,內餡有蟹肉,蟹膏,蟹味幾出,配埋水牛芝士味道都幾夾👐🏻牛油香煎刺身帶子配海膽意大利飯($188)煎帶子表面少許焦脆,肉質幾嫩,意大利飯口感軟熟有嚼勁,帶有淡淡既海膽鹹味。肉桂蘋果杏仁片焦糖忌廉班戟($78)一黎到聞到陣陣既肉桂香,班戟皮厚薄適中,口感煙韌軟熟👄有蛋香。酸酸甜甜既肉桂蘋果,加上香口既杏仁片同香甜既焦糖忌廉,味道幾夾👍🏻牛油果奶昔($48)奶昔濃厚順滑,牛油果味幾出,甜度適中~
之前行裕民坊YM2見到呢間餐廳幾靚,於是就約朋友黎試下。

餐廳擺滿左好多好靚既花同擺設,佈置有心思,好岩女仔黎打咭。

黑松露蘑菇湯(跟餐加$38)

蟹肉水牛芝士雲吞配蟹膏忌廉汁($118)

牛油香煎刺身帶子配海膽意大利飯($188)

肉桂蘋果杏仁片焦糖忌廉班戟($78)

牛油果奶昔($48)
奶昔濃厚順滑,牛油果味幾出,甜度適中~
2023-05-11 58 浏览
因為係紀念日,所以男友特別搵到間靚靚cafe帶我去嘆~呢間位於觀塘裕民坊嘅餐廳認真高質,我最鍾意係佢嘅鮮蠔泡沫濃湯,蠔味鮮香撲鼻,仲有又大粒又新鮮,每一啖都係享受😍至於主食我地就叫咗兩款。我叫嘅係法式油封鴨髀配橙酒汁,油封鴨髀外酥內嫩。好鍾意佢嘅鴨皮係脆卜卜嘅口感,入邊嘅鴨肉由於係油封呢個煮法,所以keep到軟嫩同鮮甜,再配埋橙酒香味同一眾配菜(尤其係柑桔),完全冇以往食鴨髀太漏嘅問題👍男友嘅主食係蟹肉水牛芝士雲吞配忌廉汁,雲吞係義大利雲吞,每粒都好飽滿。男友話最鍾意雲吞內餡嘅水牛芝士同蟹肉配合十分完美,芝士又唔會搶咗蟹肉嘅味,而水牛芝士嘅creamy口感又同雲吞超match,我偷食咗粒,的確係100分🥰仲有個黑松露薯條都正㗎,薯條炸到金黃色,點埋個香到暈嘅黑松露醬,少少邪惡多多好味😋最後點少得甜品呢?我地order咗香蕉忌廉榛子朱古力pancake,全部食材都好夾,仲有個杏仁脆脆,個口感好鬼正😙
因為係紀念日,所以男友特別搵到間靚靚cafe帶我去嘆~
2023-05-06 193 浏览
今日去完觀塘開會,同同事去咗毗鄰港鐵站嘅裕民坊(YM²) 食lunch,上到商場二樓,同事俾呢間充滿少女風設計嘅餐廳吸引住,於是便一齊入去試吓!餐廳名稱:INN - I’m Not Nothing(地址:觀塘協和街33號裕民坊YM² 2樓205號舖)餐廳以歐陸式設計為主,每個角落都擺設著精美的歐式花藝,讓整個空間充滿了浪漫的氛圍,環境是非常優雅,十分適合打卡影相,尤其是喜歡拍照的年輕女性,留下美好的回憶。餐廳設有室內和室外用餐區,以滿足不同人的需求。室內用餐區裝潢簡潔,以白色為主,氣氛舒適明亮,適合想要享用美食和放鬆的用餐者。而室外用餐區則充滿了綠意和自然氣息,讓人感受到大自然的美好,非常適合喜歡享受戶外氛圍的用餐者。食物方面,我同朋友點左兩個午市套餐,包括餐湯及飲品:前菜:是日餐湯-南瓜湯 (套餐已包)南瓜湯的味道濃郁,南瓜蓉非常綿密,而且非常健康,高纖維、低熱量,且有助於促進消化和提高免疫力。主菜:燒菠蘿和牛芝士竹炭漢堡 ($128)這個漢堡最特別之處是選用「竹炭麵包」作為包底,竹炭麵包比普通的麵包更加有口感,它的質地既鬆軟又脆囗,而且因為竹炭的添加,具有一種微微的煙燻味道。而漢堡

餐廳名稱:INN - I’m Not Nothing
(地址:觀塘協和街33號裕民坊YM² 2樓205號舖)

食物方面,我同朋友點左兩個午市套餐,包括餐湯及飲品:

前菜:
是日餐湯-南瓜湯 (套餐已包)

南瓜湯

主菜:
燒菠蘿和牛芝士竹炭漢堡 ($128)
這個漢堡最特別之處是選用「竹炭麵包」作為包底,竹炭麵包比普通的麵包更加有口感,它的質地既鬆軟又脆囗,而且因為竹炭的添加,具有一種微微的煙燻味道。而漢堡中的靈魂 -「和牛」,肉質非常嫩滑,帶有濃郁的肉汁,再配上酸甜口感與和牛的肉汁完美結合嘅燒菠蘿,令整個漢堡的層次在這個漢堡中口感更加豐富特出。

燒菠蘿和牛芝士竹炭漢堡

香煎焗厚切豬肉眼配芒果蕃茄沙沙汁 ($138)
「豬肉眼扒」非常厚切,經過香煎和焗烤後,扒的表面金黃酥脆,而內部保持能鎖住豬肉嘅鮮味同肉汁,口感豐富,肉質嫩滑。再淋上由芒果、蕃茄、紅洋蔥和一些香料調製而成嘅「芒果蕃茄沙沙汁」,口感清新,帶有一點點的酸甜味道,與豬肉眼完美結合,為整道菜帶來了更多的層次感和風味。另跟配一些青菜和焗薯蓉,不僅令賣相更美觀,而且添加了一些口感和纖維素,讓整道菜更加健康。

飲品:
士多啤梨藍莓奶昔及牛油果奶昔 (以套餐價計,每杯另加+$12)
這兩杯奶昔均由新鮮的水果和牛奶調製而成的,不含任何人工添加劑或糖分,所以入囗不會好甜,非常健康有益。士多啤梨藍莓奶昔口感非常綿密,並帶有士多啤梨和藍莓的清新酸甜味道,讓人感到非常愉悅和清爽。牛油果奶昔則帶有牛油果獨特的濃郁質感,讓人感到非常滿足和放鬆。

士多啤梨藍莓奶昔及牛油果奶昔

2023-05-04
南瓜湯
燒菠蘿和牛芝士竹炭漢堡
士多啤梨藍莓奶昔及牛油果奶昔
之前經過裕民坊,見到呢間花花餐廳好靚,已經好想約朋友聚餐,最近終於成事啦。細睇店鋪裝潢,以白色為主,除咗大量花飾之外,仲有唔少具歐陸風情嘅雕塑,環境優雅,仲有半露天座位,外望景色。餐湯+$38Matcha Latte +$19是日餐湯為南瓜湯,入口尚算濃郁,南瓜味唔假,並附有麵包脆供沾湯。抹茶latte一入口茶香味濃,之後奶味較明顯。<法式焗波士頓龍蝦全蛋闊麵> $258見到全蛋闊條就想點keke我是麵條愛好者~醬汁以番茄汁為主調,正好唔會掩蓋龍蝦肉嘅鮮味,波士頓龍蝦鮮甜彈牙,唔會好韌好難咬!!!<法式牛肝菌忌廉汁燉雞肉配扁意粉> $138意粉比想像中好食,牛肝菌忌廉汁無想像中油膩。醬汁足夠多,意粉煙韌度適中,燉雞肉肉質滑嫩易入口,個人覺得呢款性價比更高。

餐湯+$38
Matcha Latte +$19

抹茶latte一入口茶香味濃,之後奶味較明顯。

<法式焗波士頓龍蝦全蛋闊麵> $258

<法式牛肝菌忌廉汁燉雞肉配扁意粉> $138
2023-05-05 32 浏览
朋友係外地返黎 約我一齊食生日飯揀左觀塘呢間靚cafe 歐式小清新裝修叫左三文魚扒 牛扒 cafe黎講係幾出色濃湯都唔錯 炸芝士好好味 外皮炸到好脆 芝士味濃郁甜品法式班戟都唔錯
朋友係外地返黎 約我一齊食生日飯

揀左觀塘呢間靚cafe 歐式小清新裝修

叫左三文魚扒 牛扒 cafe黎講係幾出色

濃湯都唔錯

炸芝士好好味 外皮炸到好脆 芝士味濃郁

甜品法式班戟都唔錯
2023-05-03 37 浏览
簡簡單單 enjoy me time !在觀塘靚靚餐廳嘆個和牛漢堡餐!裝修非常之靚,四圍都充滿花花,有水晶燈,羅馬柱,好似去咗到都市中一個綠洲,放下煩惱和工作,好好享受一下!餐湯有南瓜湯,味道十分香濃,午餐都嘆到算係咁!叫左一個燒菠蘿和牛芝士竹炭漢堡set lunch 竹炭麵包皮,意想不到地脆口!🥯和牛漢堡 牛肉味香濃到不得了!咬落去肉汁必晒出嚟!配埋燒菠蘿,極度Juice同超級甜!份量大個到一啖都咬唔曬🤭🤭叫一杯咖啡,咖啡微微的苦澀卻令人回味!有三五知己一齊嚟,故知然高興!兩個人來又可以傾吓心事!一家人來閑話家常🥰一個人來思考人生🤓在這個初夏來打個卡,嘆下美食,思考一下人生,也是另一番體驗!
簡簡單單 enjoy me time !

餐湯有南瓜湯,味道十分香濃,午餐都嘆到算係咁!

叫左一個燒菠蘿和牛芝士竹炭漢堡set lunch
竹炭麵包皮,意想不到地脆口!🥯
和牛漢堡 牛肉味香濃到不得了!咬落去肉汁必晒出嚟!
配埋燒菠蘿,極度Juice同超級甜!
份量大個到一啖都咬唔曬🤭🤭

叫一杯咖啡,咖啡微微的苦澀卻令人回味!

有三五知己一齊嚟,故知然高興!
兩個人來又可以傾吓心事!
一家人來閑話家常🥰
一個人來思考人生🤓

• 燒菠蘿和牛芝士竹炭漢堡
2023-04-29 32 浏览
呢間是充滿歐洲宮廷feel亦像一個後花園有種好放鬆既感覺好適合慶祝生日🎂 、記念日來都很棒喔❣️🔸蟹肉水牛芝士雲吞配忌廉汁 $118呢一碟都好靚靚呀🌸🌼 有不同顏色的食用花充滿田園的感覺一咬雲吞入面係充滿咗蟹肉,好味呀 🔸紐西蘭肉眼扒19oz配沙律 $238叫左五成,就咁睇都好大塊好有牛味呀有啲食用花作裝飾,同餐廳嘅主題好配合啲火箭菜好新鮮又好味 黑醋就多咗少少😂仲有原隻嘅蒜頭🧄 將原粒蒜搽左牛扒上 更出味🔸士多梨藍莓奶昔 $48🔸牛油果奶昔 $48叫左2杯都係奶昔😆面頭都會有滿滿的cream😍
呢間是充滿歐洲宮廷feel亦像一個後花園
有種好放鬆既感覺
好適合慶祝生日🎂 、記念日來都很棒喔❣️

🔸蟹肉水牛芝士雲吞配忌廉汁 $118
呢一碟都好靚靚呀🌸🌼 有不同顏色的食用花
充滿田園的感覺
一咬雲吞入面係充滿咗蟹肉,好味呀

🔸紐西蘭肉眼扒19oz配沙律 $238
叫左五成,就咁睇都好大塊
好有牛味呀

有啲食用花作裝飾,同餐廳嘅主題好配合
啲火箭菜好新鮮又好味 黑醋就多咗少少😂
仲有原隻嘅蒜頭🧄 將原粒蒜搽左牛扒上 更出味