2023-07-18 34 浏览
(🇭🇰香港~荔枝角)👍🏻 特濃香蕉朱古力沙冰👍🏻 工廈隱世文青西餐廳◾️#牛油香煎帶子伴忌廉波菜配香脆酸種麵包多士 HKD$98一份有兩顆帶子,帶子底下是忌廉波菜另外配上兩塊酸種多士多士外層脆脆的,搭配忌廉吃味道更豐富帶子蠻大顆的🥰 忌廉汁不會太稠太膩,跟波菜吃起來很搭👍🏻但若份量略偏少一點😣◾️#燒安格斯肉眼牛扒10安士伴紅酒燒汁 HKD$308我們點了5成熟的牛扒😍牛扒很有厚度,但吃起來都不會硬硬的很喜歡他們的紅酒燒汁酒香跟牛肉的搭配不錯😋另外有配薯條和沙律菜🥗◾️#芒果熱情果忌廉班戟卷 HKD$78擺盤超美的🥰🥰跟平常的班戟不一樣,這是像蛋糕卷喔班戟厚度,吃起來有蛋香味也很軟棉搭配芒果的甜和熱情果的酸口感混和搭配清爽作為飯後甜品很好吃💕◾️#巧克力香蕉冰沙 HKD$48推薦他們的冰沙系列看ig幾款的外型都好美😍而且這杯也超好喝巧克力味很濃,然後會帶一點香蕉香味冰沙打得很棉很順口最上面還有鮮奶油,很好吃🤣這間位於荔枝角工廈的隱世餐廳平日晚上人潮也不少喔!建議大家先訂位現在燈光偏柔暗,氣氛滿滿吃完飯還可以到對面的d2 place地理位置不錯喔!(各項滿分為5分)餐飲分數: 🌕🌕🌕🌕🌑環境分數
(🇭🇰香港~荔枝角)
👍🏻 特濃香蕉朱古力沙冰
👍🏻 工廈隱世文青西餐廳

一份有兩顆帶子,帶子底下是忌廉波菜
另外配上兩塊酸種多士
多士外層脆脆的,搭配忌廉吃味道更豐富
帶子蠻大顆的🥰
忌廉汁不會太稠太膩,跟波菜吃起來很搭👍🏻
但若份量略偏少一點😣

◾️#燒安格斯肉眼牛扒10安士伴紅酒燒汁 HKD$308
我們點了5成熟的牛扒😍
牛扒很有厚度,但吃起來都不會硬硬的
很喜歡他們的紅酒燒汁
酒香跟牛肉的搭配不錯😋
另外有配薯條和沙律菜🥗

◾️#芒果熱情果忌廉班戟卷 HKD$78
擺盤超美的🥰🥰
跟平常的班戟不一樣,這是像蛋糕卷喔
班戟厚度,吃起來有蛋香味也很軟棉
搭配芒果的甜和熱情果的酸
口感混和搭配清爽
作為飯後甜品很好吃💕

◾️#巧克力香蕉冰沙 HKD$48
推薦他們的冰沙系列
看ig幾款的外型都好美😍
而且這杯也超好喝
巧克力味很濃,然後會帶一點香蕉香味
冰沙打得很棉很順口
最上面還有鮮奶油,很好吃🤣

這間位於荔枝角工廈的隱世餐廳
平日晚上人潮也不少喔!
建議大家先訂位
現在燈光偏柔暗,氣氛滿滿
吃完飯還可以到對面的d2 place
地理位置不錯喔!

(各項滿分為5分)
餐飲分數: 🌕🌕🌕🌕🌑
📍 荔枝角長沙灣道883號2樓203號舖億利工業中心
📞 24880833
🕑11:30-22:00
2023-07-16 39 浏览
億利工業中心位於荔枝角,近幾年都有好多餐廳選擇在工廠區開業👍🏻在煩囂都市中,都需要可以喘息的好地方。有10款Lunch Set,種種多,有班㦸、意粉、飯、漢堡、牛扒、豬扒等。Lunch Menu 配是日餐湯 及 餐飲($28 或以下飲品)是日餐湯南瓜湯,想不到湯都有拉花👍🏻南瓜味濃厚,還吃到南瓜蓉。脆煙肉燒烤醬牛肉漢堡 $138漢堡配料豐富,有牛肉、煙肉、番茄、芝士和菜。口感豐富👍🏻👍🏻漢堡飽烘底,口感脆口。牛肉juicy,口感軟綿綿。燒美國豬肉眼扒伴蘋果果醬 $138厚切豬肉眼扒,略嫌肉質有少許韌,配蘋果果醬一起吃味道好新鮮。Chocolate banana smoothie夏天必飲👍🏻👍🏻超濃朱古力味😋Avocado smoothie健康之選👍🏻又不會太甜

Lunch Menu
配是日餐湯 及 餐飲($28 或以下飲品)

脆煙肉燒烤醬牛肉漢堡 $138

燒美國豬肉眼扒伴蘋果果醬 $138

Chocolate banana smoothie
夏天必飲👍🏻👍🏻超濃朱古力味😋

Avocado smoothie
健康之選👍🏻又不會太甜
2023-07-16 36 浏览
The cafe is located in Lai Chi Kwok, from their menu, you’d find actually pretty limited food choicesKing prawn Spaghetti is ok with average standardSeafood ink risotto shrimp squid, mussels, salmon is too salty with few seafood ingredientsCinnamon crepe is good and delicious with vienna ice cream, cool in summer timemenu:The portion is too few with normal cafe standard, the price is a bit overpriced

King prawn Spaghetti
Cinnamon crepe
menu:

Cinnamon crepe
2023-07-15 30 浏览
住喺荔枝角既我決定近近地同另一半覓食D2附近億利工業中心,有好多餐廳揀揀左2樓既inn ( i'm no nothing)比佢既靚靚裝修吸引左入去打卡一流!宮庭風格,連枱櫈都靚過人🤣🍴燒安格斯西冷牛扒5安士伴牛油燒波士頓龍蝦 🦞 $368.00點左五成熟,外脆內軟,肉質好juicy而且份量好足!好香濃牛味😋仲有配菜薯條都好正,熱辣辣!而龍蝦🦞都好新鮮,啖啖肉,回味無窮!🍴燒安格斯肉眼牛扒10安士伴紅酒燒汁 $308都係點左五成熟,口感好煙韌可口只係輕輕切開就好多肉汁岀來,正到飛起配埋佢自家制紅酒燒汁,超好食!🍹飲品方面凍Chocolate🍫 d cream滿滿好邪惡😈凍Mocha☕️ 好香,唔會太甜/太苦👍🏻
住喺荔枝角既我決定近近地同另一半覓食
D2附近億利工業中心,有好多餐廳揀
揀左2樓既inn ( i'm no nothing)

比佢既靚靚裝修吸引左入去
打卡一流!宮庭風格,連枱櫈都靚過人🤣

🍴燒安格斯西冷牛扒5安士
伴牛油燒波士頓龍蝦 🦞 $368.00

點左五成熟,外脆內軟,肉質好juicy
而且份量好足!好香濃牛味😋
仲有配菜薯條都好正,熱辣辣!
而龍蝦🦞都好新鮮,啖啖肉,回味無窮!

🍴燒安格斯肉眼牛扒10安士伴紅酒燒汁 $308
都係點左五成熟,口感好煙韌可口
只係輕輕切開就好多肉汁岀來,正到飛起
配埋佢自家制紅酒燒汁,超好食!

🍹飲品方面
凍Chocolate🍫 d cream滿滿好邪惡😈
凍Mocha☕️ 好香,唔會太甜/太苦👍🏻

2023-07-12 38 浏览
INN西餐廳,係一間融合現代同傳統嘅西餐廳。呢度嘅菜色精緻美味,帶嚟一個好食嘅體驗。首先,我叫咗一份牛油果香煎帶子伴忌廉菠菜,配上香脆酸種麵包多士,真係好好食。帶子煎得啱啱好,外皮焦香內嫩,再加上牛油果嘅香氣同埋忌廉菠菜嘅清新口感,好啱啱啱。酸種麵包多士亦都好好食,口感酥脆,同帶子同忌廉菠菜嘅味道更加襯。之後,我試咗一份燒安格斯肉眼扒伴紅酒燒汁。肉眼扒煮得啱啱好,肉質鮮嫩,口感細緻,再加上濃郁嘅紅酒燒汁,令人食指大動。紅酒燒汁嘅味道濃郁,酸甜啱啱好,整道菜色更加豐富。飲完一啖Macha Latte之後,我感覺自己被呢啲綠茶香氣所包圍。Macha Latte嘅口感濃郁,唔會太甜,而綠茶嘅香氣亦都好濃郁,好舒服。最後,我叫咗一壺洋甘菊茶,作為甜點,洋甘菊茶嘅味道清淡,淡淡嘅花香好舒適。榛子朱古力班戟加入香蕉嘅組合非常完美,令整道菜品嘅口感更加豐富。班戟嘅外皮仲係煎得酥脆,而內部就有濃郁嘅朱古力同榛子味道,再加上香蕉嘅甜蜜同柔軟口感,令整道菜品嘅層次更加豐富。

2023-07-12
2023-07-12 25 浏览
平時做嘢做到好攰,食野又係食嚟食去都係嗰幾味😔😔食到有啲悶🤪🤪咁今次真係要搵返啲新鮮感🥲🥲去搵吓啲工廠區有冇咩美食😋😋今次就同老公❤️一齊去咗工廠區嘅一間樓上鋪😝😝呢度環境幽雅💃🏻💃🏻啱晒我地撐枱腳🍴🍴🔸巴馬芝士黑松露薯條($78)🔸即叫即整嘅薯條🍟🍟香脆可口🤤🤤🔸香辣蒜香鯛魚柳扁意粉($138)🔸辣辣地,幾惹味🤤🤤🔸海鮮墨汁意大利飯($178)🔸最鍾意食墨魚汁🖤🖤的我,喺呢度都唔例外🥲🥲雖然食到有啲污糟,但係都係忍唔住🖤🖤🔸芒果熱情果忌廉班戟卷($78)🔸影相呃like一流,而且味道唔錯🤤🤤📍荔枝角長沙灣道883號億利工業中心2樓203室

🔸巴馬芝士黑松露薯條($78)🔸
即叫即整嘅薯條🍟🍟香脆可口🤤🤤

🔸香辣蒜香鯛魚柳扁意粉($138)🔸
辣辣地,幾惹味🤤🤤

🔸海鮮墨汁意大利飯($178)🔸

🔸芒果熱情果忌廉班戟卷($78)🔸
影相呃like一流,而且味道唔錯🤤🤤

📍荔枝角長沙灣道883號億利工業中心2樓203室

2023-06-11
2023-07-12 27 浏览
今日早左收工既關係,特登走左接個朋友收工,佢介紹我去呢個工廈有間隱世西餐廳,好彩我地早左去既關係,原來都幾多人幫襯,餐廳環境昏暗,非常有情調,好適合情侶同朋友傾下心事既好地方。肝菌黑松露意大利飯平時好少食意大利飯既我,見到個名好似好吸引,決意一試,結果竟然感到好驚喜,每一粒飯都好入味,黑松露的味道非常濃郁,而且又唔似平時意大利飯咁硬,今次整得軟硬適中。巴馬臣芝士黑松露薯條薯條炸到好香脆,上菜既時候重要有少少辣口,而且面頭加上巴馬臣芝士,非常香口,加上黑松露醬好濃郁,配埋個薯條真係非常夾。完燒美國去骨野雞仔伴芝士乳酪醬見到個賣相已經忍唔住要打卡,甚至連個伴碟都整得好靚,有兩件雞,而且每件雞肉都非常多汁嫩滑,廚師控制火喉岩岩好,完全無過熟既情況。不得不提下個醬,甜甜地好惹味,配埋個芝士汁,簡直係邪惡!香蕉榛子朱古力忌廉班戟我同朋友都超級中意甜品,我覺得香蕉榛子朱古力永遠都好夾,但食落都充滿驚喜,食既時候重係暖暖地,除左入面有香蕉之外,面頭都舖上好多香蕉。超級推介既一個甜品。

肝菌黑松露意大利飯

巴馬臣芝士黑松露薯條

燒美國去骨野雞仔伴芝士乳酪醬

香蕉榛子朱古力忌廉班戟
2023-07-11 24 浏览
D2 Place 2期對面,有一座唔係咁起眼嘅工廈,上面有呢間人氣Cafe。入去除左每張枱都放有小花瓶,店內仲有好多🌺🌺佈置,環境好fancy、好舒適。 🍴香煎盲曹魚柳配牛油忌廉汁 - 除左盲曹魚柳煎得好,配菜都好豐富,擺盤好靚好colorful,好啱打卡👍🏻🍴燒三文魚芥末籽意大利飯 - 呢個味道帶少少酸同芥末籽味,每啖都有三文魚肉,仲有巴馬臣芝士,味道濃郁又非常醒胃,有驚喜👍🏻🍴朱古力布朗尼配雪糕 - 暖暖嘅brownie 裡面有果仁,配上雲呢拿雪糕,口感好豐富又唔會太甜,呢個飯後甜品真係好滿足👍🏻呢間餐廳嘅店員雖然好忙,但都非常友善,食左一個愉快嘅晚餐☺️

2023-07-09
  • 香煎盲曹魚柳配牛油忌廉汁
  • 燒三文魚芥末籽意大利飯
  • 朱古力布朗尼配雪糕
2023-07-10 21 浏览
荔枝角站一帶好多工廠大廈,要係呢度搵食就好似尋寶一樣。呢間餐廳雖然位於工廈,整體不及其他分店咁大,但就貫徹古典宮殿式裝修。香蕉榛子朱古力忌廉班戟 $78榛子朱古力配香蕉無得輸。 法式薄餅班戟質地薄身,卻有實在的口感,加一球雲呢拿雪糕作為平衡更加好食。牛肝菌黑松露意大利飯 $138牛肝菌鮮香味濃,意大利飯結實彈牙,好有口感。將黑松露放到最上面,可以按個人喜好調節份量。牛油香煎蟹餅伴檸檬忌廉脆多士 $138足料蟹餅啖啖蟹肉,外層又香脆。檸檬忌廉脆多士味道清新,食完煎蟹餅剛好可以refresh一下。Avocado smoothie $48將牛油果沙冰同牛油果結合,比平時既口味更健康,又冇邪惡感。Mocha $42宮殿環境之下有杯拉花咖啡細味一下,令人更加享受。
荔枝角站一帶好多工廠大廈,要係呢度搵食就好似尋寶一樣。

香蕉榛子朱古力忌廉班戟 $78

牛肝菌黑松露意大利飯 $138

牛油香煎蟹餅伴檸檬忌廉脆多士 $138

Avocado smoothie $48
將牛油果沙冰同牛油果結合,比平時既口味更健康,又冇邪惡感。

Mocha $42
宮殿環境之下有杯拉花咖啡細味一下,令人更加享受。
2023-07-07
2023-07-09 203 浏览
係我地落單叫燒三文魚柳芥末籽意大利飯既時候,店員已經提左我地個飯會比較重口味,果然食既時候真係好濃味,但係好好食、好多芥末籽😋但慢煮西班牙黑毛豬鞍架伴香桃醬既豬鞍肉質就比較硬😐 我地+$38要套餐包埋湯同飲品,粟米忌廉湯,超級好飲,真材實料又creamy😍因為OpenRice book枱,所以消費夠$500仲送左一份薯蓉蘑菇田螺,好大份😍😍😍 榛子朱古力班戟好特別🤩GREEN TEA LATTE

但慢煮西班牙黑毛豬鞍架伴香桃醬既豬鞍肉質就比較硬😐

粟米忌廉湯

薯蓉蘑菇田螺

榛子朱古力班戟好特別🤩

GREEN TEA LATTE

粟米忌廉湯
薯蓉蘑菇田螺
  • 香蕉榛子朱古力忌廉班戟
荔枝角這個傳統的工業區,隨著活化工廈之後吸引了不少餐廳進駐其中,而在那老氣的氛圍和新舊反差的觀感下,多少也增添了一些神秘,予人一點隱世的感覺。前陣子就造訪了一間頗具人氣、藏身於荔枝角工廈內的西餐廳,據講觀塘原店以靚靚打卡裝潢馳名,而荔枝角店也不遜色,遂前來探店一下。🔹 鄰近地鐵站交通方便,隱藏於工廈之內,半帶神秘感。店內裝修以白色為主調,配上水晶吊燈、吊扇和金邊雲石枱藤椅,加上柔和昏暗燈光,滲著淡淡的浪漫悠閒歐陸風,簡約而富格調。🔹餐牌內菜式不算太多,但應該有的都會有,頭盤主菜,甜品飲料,雞牛羊豬和海鮮各有選擇。🔹收費屬中檔定位,前菜主食$78-$178已有交易,主菜則由$178-$368不等,從份量到質素來看算頗合理。🐚🌱牛油香煎帶子伴忌廉菠菜配香脆酸種麵包多士$98,放上了食用花裝飾賣相頗為精緻,帶子雖然不是鮮貨但火喉控制剛好,煎得微焦Q嫩,牛油香如能突出一點應會更佳;而忌廉菠菜就做得十分出色,菠菜維持在翠綠狀態,配搭濃厚忌廉汁豐盈Creamy,用上伴碟的酸種多士佐食添上香脆令口感更為豐富。🐐保雲酥羊扒伴薄荷醬 $288,三大件帶骨羊架鋪上了薄薄的香草麵包糠,香酥帶脆;羊架肉質肥瘦

保雲酥羊扒伴薄荷醬

🐐保雲酥羊扒伴薄荷醬 $288,三大件帶骨羊架鋪上了薄薄的香草麵包糠,香酥帶脆;羊架肉質肥瘦適中,焗得香口軟嫩,帶微羶膏香但不會太強,不用點上隨碟醬汁已很夠味,而伴碟的翠綠沙律和焗車厘茄薯粒,有助平衡解膩。

慢煮西班牙黑毛豬鞍架伴香桃醬

🐷慢煮西班牙黑毛豬鞍架伴香桃醬 $238,上碟時已裁開一件件,方便享用夠貼心。豬鞍外層焦香,肉質厚實呈粉紅富彈性,唯以慢煮來說則略欠鬆軟嫩滑,但其實還算可以的。隨碟香桃醬的酸甜有助解膩,伴碟的沙律和焗甘筍車厘茄帶上了繽紛色彩,清新健康。

肉桂蘋果杏仁片焦糖忌廉班戟

🍎肉桂蘋果杏仁片焦糖忌廉班戟 $78,班戟煎得軟薄帶Q,面頭鋪滿了帶果肉的肉桂蘋果醬並以焦糖醬劃花,味道甜中偏酸帶濃厚肉桂蘋果香,佐上伴碟忌廉添上奶香層次更為豐富,吃起來充滿果香不覺甜膩。

Chocolate Banana Smoothie

🍫🍌Chocolate Banana Smoothie $48,以香蕉和朱古力這對最佳拍檔打成的沙冰,濃香幼滑而不會太稠,啖啖充滿了朱古力和香蕉精華,甜度剛好冰爽解渴。

縱觀整餐質素有板有眼,菜式擺盤精緻,出品味道亦十分不錯,環境舒適招呼亦算親切到位,以貨論價收費不高算很合理,收藏到隱世食肆名單當中和三五知己探索覓食一番,也是一個好選擇。
2023-06-27
肉桂蘋果杏仁片焦糖忌廉班戟
Chocolate Banana Smoothie
2023-07-07 27 浏览
見到荔枝角有得食pancake ,放工逼老公陪我去食pancake 兼打卡不嬲都有去開荔枝角億利搵餐廳食飯,所以都好熟地方星期一比較少人,環境好清靜,好relax ,裝飾都好靚,所以影相出黎都好靚今次點左兩個main 同一份pan cake 1. 香辣蒜香鯛魚柳扁意粉$138好好食,鯛魚好滑,有2塊,好大塊,又厚身,最鍾意係無意粉醬,係用香蒜辣椒去調味,食完吾會覺得好漏2. 慢煮西班牙黑毛豬鞍架$238有圖有真相,真係好厚好厚,應該有吋半厚肉質又粉嫩,剛剛熟,配以蜜桃醬汁,甜甜地又清新,減低肉既油膩感3. 芒果熱悄果班戟$78就係為咗呢個班戟黎幫襯,賣相十分之靚好豐富,班戟即叫即整,等咗15分鐘,上枱好香好軟滑,老公平時吾肯食甜品都同我爭

不嬲都有去開荔枝角億利搵餐廳食飯,所以都好熟地方

今次點左兩個main 同一份pan cake

1. 香辣蒜香鯛魚柳扁意粉$138

2. 慢煮西班牙黑毛豬鞍架$238
有圖有真相,真係好厚好厚,應該有吋半厚

3. 芒果熱悄果班戟$78
就係為咗呢個班戟黎幫襯,賣相十分之靚
2023-07-03 44 浏览
同朋友黎到INN-I’m Not Nothing(荔枝角)食飯首先,地點非常方便,出左地鐵站步行1分鐘就已經到👍餐廳裝修以白色為主調,歐陸宮廷的風格,適合同閨密朋友們一齊打卡,而且環境乾淨寧靜,是一個聚會傾偈好地方野食方面1. 主食:慢煮西班牙黑毛豬鞍架伴香桃醬($238)味道剛剛好,不需要醬料都食到肉質的鮮味,採用慢煮方法令肉質好嫩2. 主食:燒三文魚柳芥末籽意大利飯三文魚柳比想像中多飯粒軟硬度剛剛好,味道好creamy3. 壓軸甜品😋香蕉榛子朱古力忌廉班戟甜品有驚喜😋原本都驚會好甜,點知食落甜度量中,班戟既厚薄程度剛好,下次會考慮試埋其他🤤
首先,地點非常方便,出左地鐵站步行1分鐘就已經到👍

野食方面
1. 主食:慢煮西班牙黑毛豬鞍架伴香桃醬($238)

2. 主食:燒三文魚柳芥末籽意大利飯
三文魚柳比想像中多
飯粒軟硬度剛剛好,味道好creamy

3. 壓軸甜品😋
香蕉榛子朱古力忌廉班戟
慢煮西班牙黑毛豬鞍架伴香桃醬料
2023-07-03 39 浏览
今晚約左個女仔朋友食飯,佢本身中意食西餐,又中意影相打卡,黎到望到個環境就明白點解佢揀呢間餐廳😂👅牛油香煎蟹餅拌檸檬忌廉配脆多士蟹餅好足料超香脆!食到一絲絲蟹肉口感,搭配檸檬味突出嘅多士,可以幫忙解到炸物輕輕嘅油膩感😋👅巴馬臣芝士黑松露薯條薯條香脆完全唔油膩,非常有口感👍個醬好香,配薯條食好夾🙌🏻👅海鮮墨汁意大利飯雖然呢樣嘢會食到個嘴黑蚊蚊好污糟咁,但無可否認又幾好食😂海鮮種類幾豐富👏🏻青口新鮮,蝦肉爽口魷魚彈牙~飯粒口感適中有點煙韌~👅Mixberries smoothie 入口清新,面頭有啲甜忌廉令杯飲品入口更加順滑🫢原來呢度除咗個環境靚,食物都頗有質素,唔錯👍#荔枝角美食 #西餐推介 #inn #inniamnotnothing #黑松露薯條 #香煎蟹餅

👅牛油香煎蟹餅拌檸檬忌廉配脆多士

👅巴馬臣芝士黑松露薯條

薯條香脆完全唔油膩,非常有口感👍
個醬好香,配薯條食好夾🙌🏻

👅海鮮墨汁意大利飯

雖然呢樣嘢會食到個嘴黑蚊蚊好污糟咁,但無可否認又幾好食😂
海鮮種類幾豐富👏🏻
青口新鮮,蝦肉爽口魷魚彈牙~
飯粒口感適中有點煙韌~

👅Mixberries smoothie

入口清新,面頭有啲甜忌廉令杯飲品入口更加順滑🫢

原來呢度除咗個環境靚,食物都頗有質素,唔錯👍

2023-06-28
  • Mixed berry  smoothie
  • 牛油香煎蟹餅
  • 海鮮墨汁意大利飯
2023-07-03 34 浏览
去左荔枝角好出名的隱世西餐廳朋友大推 讚CP值好高入去見到d裝修都幾靚 幾grand👍🏻⭐️香脆雞翼配香草辣椒醬好驚喜😍四隻雞翼都大大隻脆卜卜 好香口配埋辣椒醬起正辣度剛剛好😆⭐️牛油香煎帶子伴忌廉菠菜元香脆酸種麵包多士依個我比超高分帶子夠新鮮 牛油味好香 令帶子昇華忌廉菠菜夠creamy 個汁配落麵包多士好match😙個多士果然係酸種好好食 好特別⭐️香辣蒜香鯛魚柳扁意粉叫左小辣 廚師有跟足食得好舒服😊蒜香好夠味令到意粉好入味加埋魚柳夠新鮮令人滿意的主菜⭐️榛子朱古力法式班戟最令人期待的甜品😚法式班戟真係不得了唔多地方有所以好欣賞依間餐廳有❤️班戟熱騰騰配落榛子醬、香蕉及雪糕冰火交融🥳超好食甜度剛剛好⭐️飲品-白桃果園白桃味夠香濃而個茶壺茶杯好靚加分😃食物&環境都好好而且好近荔枝角地鐵站上OpenRice仲有得book位 好方便會約朋友再黎😄
去左荔枝角好出名的隱世西餐廳

法式班戟真係不得了
唔多地方有
所以好欣賞依間餐廳有❤️
班戟熱騰騰
配落榛子醬、香蕉及雪糕
冰火交融🥳
超好食