又黎到打工仔,學生哥都一樣咁期待嘅Happy Friday自從荃灣廣告大革新,引入好多不同大Brand 之後,亦有好多新的餐廳加盟,而IKI就係其中一間總結全餐飯,只能説一句:沒有最伏,只有更伏!環境: 門面,裝修方面都不錯,始終係新鋪.但係佢啲座位就真係太過逼夾,同隔離位真係觸手可及,依個價位的餐廳,令人坐得咁唔自在,真係幾失敗服務:還好啦,不算太友善食物:依間餐廳最大的問題始終都係佢啲食物到!今日,我同內子分別點左一客鐵板雞扒海鮮,同埋鐵板西冷海鮮。海鮮分別有兩粒帶子,"大"蝦,同三文魚扒。帶子有雪味,"大"蝦不但止Size 細,仲要唔彈牙。舊三文魚先過份,大就夠大,可惜一食就食得岀只係普通料扮上菜,吉志島個啲好食多了。再講,雞扒都未免太乾身,而西冷則亦只係普通得不再普通的超市貨色。如果真係要講優點,就係佢唔洗排隊,同埋營養夠哂均衡!一份定食,有一半都係無味的劣質雜菜,真係好符合321標準所以話,抵食與否,我諗大家都心照啦有錢無地方洗的勇士們,不彷去感受一下
又黎到打工仔,學生哥都一樣咁期待嘅Happy Friday

總結全餐飯,只能説一句:沒有最伏,只有更伏!

服務:還好啦,不算太友善

所以話,抵食與否,我諗大家都心照啦
有錢無地方洗的勇士們,不彷去感受一下
2013-11-01