2021-06-30 642 浏览
睇IG見到呢期手搖海鮮好有人氣🔥真係望到都流哂口水🤤觀察左幾間,小編選中呢間「I Leisure」.呢間本身係一家酒吧,有飛標同酒Game玩位於樓上鋪,私隱度更係高幾倍添!加埋金色鳥籠座椅相信可以成為吾少人嘅打卡熱點🥰.【餐牌】.【手搖海鮮】手搖袋裝左我地揀左既幾款海鮮有大元貝,活鮑魚,大蜆,海蝦,青口再配搭上佢地獨創嘅馬來西亞特色辣汁Shake Shake Shake🥳令原本已經入哂味既海鮮,變得更加香濃😘啖啖海鮮都沾滿辣汁,惹味而濃郁而大量嘅蒜蓉更添風味😋大元貝好似五蚊銀咁大目測仲有2cm厚添!鮑魚肉質滑嫩帶嚼勁大蜆同海蝦,鮮中帶滑青口既份量最多,味道鮮美帶辣同場加映粟米同爆汁芝士腸🥰.【麻辣小龍蝦】店員仲同我地講,依家做緊推廣只要二人行+嗌左主食,就會送一份麻辣小龍蝦啦!小龍蝦肉質更為結實有咬口,但不失鮮甜麻辣得黎,愈食愈過癮😋.【墨西哥狂野Pizza】其實小編覺得叫爆芝芝士Pizza更為適合🤣批底係薄而鬆脆果隻上面鋪左三層巴拿馬火腿,莎美樂腸同勁量芝士😈脆與軟交替嘅口感,超邪惡呀😎
睇IG見到呢期手搖海鮮好有人氣🔥
真係望到都流哂口水🤤
觀察左幾間,小編選中呢間「I Leisure」
呢間本身係一家酒吧,有飛標同酒Game玩
位於樓上鋪,私隱度更係高幾倍添!
加埋金色鳥籠座椅
相信可以成為吾少人嘅打卡熱點🥰

【餐牌】

【手搖海鮮】
手搖袋裝左我地揀左既幾款海鮮
有大元貝,活鮑魚,大蜆,海蝦,青口
再配搭上佢地獨創嘅馬來西亞特色辣汁
Shake Shake Shake🥳
令原本已經入哂味既海鮮,變得更加香濃😘
啖啖海鮮都沾滿辣汁,惹味而濃郁
而大量嘅蒜蓉更添風味😋
大元貝好似五蚊銀咁大
目測仲有2cm厚添!
鮑魚肉質滑嫩帶嚼勁
大蜆同海蝦,鮮中帶滑
青口既份量最多,味道鮮美帶辣
同場加映粟米同爆汁芝士腸🥰

【麻辣小龍蝦】
店員仲同我地講,依家做緊推廣
只要二人行+嗌左主食,就會送一份麻辣小龍蝦啦!
小龍蝦肉質更為結實有咬口,但不失鮮甜
麻辣得黎,愈食愈過癮😋

【墨西哥狂野Pizza】
其實小編覺得叫爆芝芝士Pizza更為適合🤣
批底係薄而鬆脆果隻
上面鋪左三層
巴拿馬火腿,莎美樂腸同勁量芝士😈
脆與軟交替嘅口感,超邪惡呀😎

2021-06-29
2021-06-29 10 浏览
聽聞呢間餐廳有Shake Shake海鮮食,當然約班fd一齊上去食下傾下計,原來餐廳嘅shake shake海鮮采用醬汁係佢地獨創自家製嘅馬來西亞特色辣汁🤭個人不曾過去馬來西亞,但醬汁食落好香蒜蓉味,再加上小小辣味,食得好過癮😆海鮮全部都好新鮮,食落就完全無腥味,海鮮我地揀左鮑魚、蜆、蝦、青口、元貝,鮑魚出乎意料地火候控制得非常好,爽口彈牙,無過火而韌,配料仲有粟米同腸仔,都好好味😋估唔到二人同行惠顧主食送小龍蝦😍我地四個人送兩份麻辣小龍蝦,我地揀左小辣,唔食得辣嘅表示真係有啲好辣,但好食可以忍受😌海鮮排隊Pizza都有驚喜,餅底香脆,餡料滿滿飛魚子,再加上其他海鮮,每口食落都十分鮮味🤤德國鹹豬手都唔差,居然起好肉俾我地🥰女士們唔洗再用到切,如果豬皮可以燒到更香脆更好食🙈食嘅過程服務員都有經常主動加水,食小龍蝦同海鮮,餐廳甚至每人都會俾一對膠手套同一個裝殼嘅桶,幾細心&貼心🥰

尖沙咀好有新意嘅海鮮酒吧餐廳店內鳥籠位置好優雅,而另一邊又有飛鏢機,甚有格調🕊 置身其中用餐感覺好舒服,可以好放鬆咁食海鮮大餐😊Shake shake 海鮮選五款 $558店員會到桌邊示範 shake 海鮮袋,望見都夠唒重份量!然後大家就可以戴上手套,穿好圍裙準備食啦~打開就聞到好香嘅海鮮味,最驚喜係好大隻嘅鮑魚同大元貝呀!勁肥美厚肉😍 貝類仲有青口、大蜆,睇得出均清洗處理得好乾淨,令人食得放心!海蝦肉質彈牙爽口👍🏻仲有超甜嘅粟米同芝士香腸,好正呀!重點係餐廳獨創嘅馬來西亞特色辣汁,充滿蒜香辣又惹味,又唔會辣到蓋過食材原有鮮味,真係 shake 得好好味😋依家有二人同行優惠,主食贈送🦞麻辣小龍蝦🦞麻辣味道好有料!我就係第一次食小龍蝦啦,起出蝦肉細細粒得來都幾飽滿喎,入晒味真係食唔停口😋避風塘墨魚咀 $118熱辣辣彈牙香口,配搭甜辣醬,非常唔錯嘅小食👍🏻
尖沙咀好有新意嘅海鮮酒吧餐廳

Shake shake 海鮮選五款 $558

避風塘墨魚咀 $118
熱辣辣彈牙香口,配搭甜辣醬,非常唔錯嘅小食👍🏻

2021-06-25 17 浏览
北京道其實有好多穩世餐廳最近同朋友幫襯過嘅I Leisure 就係其一佢係一間食Shake Shake 海鮮嘅餐廳最岀名嘅就係佢嘅特式shake Shake 醬汁馬來西亞特式辣汁 好夠惹味充滿着蒜香 濃郁而不膩 而且辣度可跟自己口味自選 辣汁完美地提升了海鮮嘅鮮味 海鮮揀了5款海鮮Shake 🦞 $558當中包括了大元貝、活鮑魚、活大蜆、游水蝦及活青口 海鮮全部都係大大隻 又鮮甜 店舖亦窩心地準備了手套方便進食 二人同行惠顧主食 即送上麻辣小龍蝦🦞(原價$188)小龍蝦煮得入味 麻辣味重非常有風味而且肉質鮮甜又爽口真心食到舔舔脷墨西哥狂野pizza $118想讚一下芝士味勁濃郁食落的拉絲感覺 好邪惡但好滿足
北京道其實有好多穩世餐廳
充滿着蒜香 濃郁而不膩
而且辣度可跟自己口味自選
辣汁完美地提升了海鮮嘅鮮味

海鮮揀了5款海鮮Shake 🦞 $558
當中包括了大元貝、活鮑魚、活大蜆、游水蝦及活青口
海鮮全部都係大大隻 又鮮甜
店舖亦窩心地準備了手套
方便進食

二人同行惠顧主食 即送上麻辣小龍蝦🦞(原價$188)
小龍蝦煮得入味 麻辣味重
非常有風味
而且肉質鮮甜又爽口
真心食到舔舔脷

墨西哥狂野pizza $118
想讚一下芝士味勁濃郁
食落的拉絲感覺 好邪惡但好滿足
早前同朋友去咗I leisure酒吧食shake shake海鮮袋🦐🦀🦑,冇諗過而家酒吧都可以食到咁高質素嘅食物😋😋📌Shake Shake Seafood Platter🦀🦞🦐🦑🐙 $ 558/可選五種海鮮總有3個 size可以揀,分別可選三,五或八種海鮮。超多不同海鮮選擇,有活鮑魚、活青口、八爪魚仔、大元貝、游水海蝦、活大蜆,翡翠螺和小龍蝦!沒想到這個價格還可以有活鮑魚和大扇貝等,整體相當高質,海鮮鮮味濃郁,相當新鮮!入面仲有香腸粟米等配菜,混合餐廳獨家馬來西亞特色辣汁,惹味無窮♾️!📌麻辣小龍蝦🦞 $ 188(優惠‼️)現在餐廳做緊二人同行優惠,只要惠顧主食一份就送麻辣小龍蝦一份,香辣無比,惹味濃郁,抵呀‼️‼️‼️📌德國豬手🍖$198相當滿意,豬手皮脆肉嫩,肉夠鹹香,鮮味突出,整體算唔錯😆

📌麻辣小龍蝦🦞 $ 188(優惠‼️)

📌德國豬手🍖$198
相當滿意,豬手皮脆肉嫩,肉夠鹹香,鮮味突出,整體算唔錯😆

位於尖沙咀的一家樓上的酒吧餐廳,地點有點難找,入面鳥籠的座位佈置,旁邊是飲酒的遊戲枱及擲飛鏢機。食物方面,主打手搖海鮮,小食、意粉、薄餅等西餐。新開張期間推出優惠,只要二人同行惠顧主食,就送一份麻辣小龍蝦。食物質素有驚喜。小食:德國豬手豬手算是多肉,而且骨膠原豐富。經酥炸過,尤其那塊薄薄的皮,味道就跟燒乳豬的皮同樣脆口,很出色。小食:麻辣小龍蝦配以花椒、辣椒等香料調味而成,色澤鮮紅,用來佐酒的真是一流。自己剝殼,十分上癮。小龍蝦看上去很大隻,不過剝殼後,能吃的部分就真的很小。海鮮搖盤 :五款海鮮活鮑魚、游水海蝦、活大蜆、活青口、大元貝二人份量,一共有五款海鮮以及其他配料,司華力腸、粟米切件,十分鮮甜,而且入味。特色是那惹味非常的shake shake海鮮醬汁,秘製的馬來西亞特色辣汁,餐廳獨創的味道 。服務員拿著海鮮袋過來,在客人面前手搖幾下,打開膠袋就可以開動了。外國也流行這些海鮮搖盤,不過口味當然不同。
小食:德國豬手

豬手算是多肉,而且骨膠原豐富。
小食:麻辣小龍蝦

自己剝殼,十分上癮。
小龍蝦看上去很大隻,不過剝殼後,能吃的部分就真的很小。
海鮮搖盤 :五款海鮮

活鮑魚、游水海蝦、活大蜆、活青口、大元貝

外國也流行這些海鮮搖盤,不過口味當然不同。
2021-06-22 19 浏览
朋友帶路找好吃的 來到這家樓上餐廳環境舒服寧靜 很適合跟朋友眾會而且有飛鏢機可以玩 看了一輪餐牌 雖然餐廳是酒吧形式但有不少美食選擇店員主動介紹必吃的特式海鮮搖籃我們點了588那款有5款海鮮 包括扇貝 鮑魚 海蝦 海蜆 貴妃蚌用上店家獨創的馬來西亞特式辣汁蒜香濃郁 海鮮新鮮爽口 2人惠顧送的麻辣小龍蝦店家好大方 送的份量都好多呀第一次吃 肉質不算特別爽口 但跟麻辣汁很夾燒豬手店家已經起肉 吃起來很方便皮脆肉嫩  加上芥末醬 很香口不喝酒的我選了杯mocktail 都很不錯
而且有飛鏢機可以玩

燒豬手
店家已經起肉 吃起來很方便
皮脆肉嫩  加上芥末醬 很香口
不喝酒的我選了杯mocktail 都很不錯
今日朋友心思思話想試吓海鮮拼盤,但係佢又好鍾意食麻辣嘢想食下四川嘢,本身諗住一定每一間餐廳可以同時滿足晒兩個願望,點知搵搵下佢發現左有呢一間同時有曬兩樣野—海鮮搖搖拼盤同埋有麻辣小龍蝦嘅餐廳,我地諗都唔諗就即刻去試下。😝首先,想讚一讚呢一間餐廳嘅環境,真係幾靚同埋好有特色,我哋被安排咗喺一個好似雀籠咁樣嘅枱度坐,好岩打卡嫁。餐廳同時間播住好chill嘅音樂,非常有氣氛。而家餐廳仲做緊一個好正嘅優惠,就係二人同行,只要惠顧左一份主食,就送麻辣小龍蝦一份!真係好抵㗎~佢嘅麻辣小龍蝦做得非常之出色,醬汁好香,味道方便就唔會話太麻或者泰勒,就返晒香港人嘅口味。😝😝 重點黎啦,就係期待以久嘅shake shake 海鮮搖盤,我哋揀咗幾樣海鮮嚟試吓,包括有鮑魚、鮮蝦、帶子等嘅美味海鮮,而最正嘅呢就係佢本身個搖搖盤都包埋其他嘅配菜,例如係粟米同埋腸仔等等,食完海鮮,仲可以食埋呢啲吸晒海鮮味醬汁嘅配菜,真係美味。😝😝同埋,想一陣呢一間shake shake拼盤所用嘅醬汁,係老板獨創嘅馬來西亞特色辣汁,識落好香同埋帶有少少辣味,提升左海鮮嘅鮮味。😝😝 呢個海鮮拼盤性價比非常之高,海鮮用料新鮮鮮甜,配埋呢

重點黎啦,就係期待以久嘅shake shake 海鮮搖盤,我哋揀咗幾樣海鮮嚟試吓,包括有鮑魚、鮮蝦、帶子等嘅美味海鮮,而最正嘅呢就係佢本身個搖搖盤都包埋其他嘅配菜,例如係粟米同埋腸仔等等,食完海鮮,仲可以食埋呢啲吸晒海鮮味醬汁嘅配菜,真係美味。😝😝同埋,想一陣呢一間shake shake拼盤所用嘅醬汁,係老板獨創嘅馬來西亞特色辣汁,識落好香同埋帶有少少辣味,提升左海鮮嘅鮮味。😝😝 呢個海鮮拼盤性價比非常之高,海鮮用料新鮮鮮甜,配埋呢個獨有醬汁,味道就更上一層樓。😍😍

除咗海鮮同小龍蝦,呢間餐廳都有提供唔同嘅主食,小食又或者係Pizza。呢間餐廳所以真係聚會嘅最佳選擇,可以一次過滿足晒唔同朋友嘅願望,無論食海鮮、食川菜、又或者係想食西餐嘅朋友、都可以係度搵到佢嘅最愛😝😝

2021-06-20 11 浏览
呢間店係最近尖沙咀新開嘅一間樓上餐廳,今日經過順便上嚟一試, 一上到嚟餐廳裝修好有用心,座位都幾多。我哋最先被吸引嘅就係佢呢間店有麻辣小龍蝦食,一直想試好耐,係香港甚少有得食,佢呢度煮得好夠味,麻香辣香十足,隻隻小龍蝦都好大啖肉,越食越開胃真係!跟住係先飽眼福的海鮮搖籃,大大袋海鮮shake完秤上碟,打開後蒜香味撲鼻,係用特製的蒜香辣汁,十分惹味。我地海鮮搖籃有以下5款: 有蝦,鮑魚,帶子,青口同蜆,樣樣都好鮮美肉厚,配搭埋醬汁將本身海鮮鮮味更突出,更有層次👍除了海鮮,仲有好甜既粟米同脆皮腸做配菜,呢個搖籃份量夠曬誠意❤️最後仲有叫多個燒牛肋骨,牛味濃 郁,肉質唔會柴同韌,味道水準夠!題外話,餐廳環境氣氛適合打卡之外,都好啱一班朋友仔上黎食住玩,飲返杯🥂🍻有提供飛鏢同beer pong等娛樂設施。

2021-06-20 13 浏览
早排喺某社交平台見到有人介紹呢間餐廳見到佢袋shake shake海鮮好吸引所以就嚟試下啦一嚟到就見到幾個雀籠位 好靚呀啱晒鍾意打卡嘅朋友呢間本身係bar嘅餐廳都有好多cocktails同mocktails嘅選擇食辣野係要飲番杯嘅Cinderella 酸酸甜甜咁Virgin Mojito 飲落涼浸浸餐廳有提供圍裙同手套咁就唔怕食到污糟晒啦Shake shake海鮮袋用左店家獨創嘅馬來西亞特式辣汁可以自己揀辣度 我地揀左小辣好惹味好香呀 海鮮全部都好新鮮有 鮑魚 元貝 貴妃蚌 大蜆 海蝦仲有配料 粟米加埋個汁都好正燒牛肋骨好香口 夠晒入味食到中途仲送左份小龍蝦原來兩個人嚟 叫主食就有得送麻辣味好香 大概小辣至中辣嘅程度
早排喺某社交平台見到有人介紹呢間餐廳

食到中途仲送左份小龍蝦
原來兩個人嚟 叫主食就有得送
麻辣味好香 大概小辣至中辣嘅程度
2021-06-19 15 浏览
I Leisure - Shake Shake 海鮮搖盤今日要介紹一間位於尖沙咀新開的餐廳,環境優雅舒適,雲石的桌子配上白色的皮座椅,設有特色的雀籠設計卡位,還有酒吧吧枱,提供多國特色菜。麻辣小龍蝦宜家二人同行惠顧主食就送一份麻辣小龍蝦,龍蝦蝦肉彈牙鮮味,配上麻辣汁,非常惹味。避風塘墨魚咀小食一樣是海鮮,超夠鑊氣蒜香滿滿的避風塘口味,墨魚咀金黃色香的脆炸粉,內裏爽彈。特色海鮮搖盤點了一款想試很久的海鮮搖盤,選了五款不同的海鮮,有鮑魚、帶子、青口、海蝦,加入醬汁後再搖匀,shake shake 海鮮用的醬汁是餐廳獨創的馬來西亞特色辣汁,配上海鮮相當鮮味又滋味。
I Leisure - Shake Shake 海鮮搖盤

麻辣小龍蝦

避風塘墨魚咀

特色海鮮搖盤

2021-06-19 553 浏览
話知我好鍾意食海鮮,又成日上YouTube睇人食野,周不時見到人地試成袋海鮮好似好正咁!我自己都好想試下,今日終於有機會啦!今日黎左位於尖沙咀既I Leisure.餐廳最出名就係個shake shake海鮮袋!我地2個人嗌左5款海鮮$558, 有鮑魚x2,帶子x2,大量蜆,青口同蝦。都係我鍾意食既海鮮!另外有配料粟米同埋芝士腸。簡直同我睇YouTube一模一樣呀!一上枱果陣侍應會幫你shake個袋,俾埋手套同圍裙你,幾細心架!見到已經流晒口水好想食。一試簡直不得了,個人認為食海鮮個醬汁好緊要,餐廳用既係獨創既馬來西亞特色辣汁,我哋揀咗小辣,好重蒜蓉味!辣度食落啱啱好!正!啲海鮮好新鮮,個人最愛鮑魚同埋帶子,好大粒啖啖肉!同埋出奇地個配料芝士腸都好好味!成袋我哋2個人清晒,一樣嘢都冇淨到😋另外而家二人同行惠顧主食就送一份麻辣小龍蝦($188),呢個麻辣個辣度同shake shake袋個小辣差唔多。本來諗住細細隻會冇乜肉食同埋好難搣啲肉,但又唔會wor,我搣得勁快,好快食曬🤣我哋仲order左個德國豬手$198,豬手外脆內嫩,配埋個芥末醬幾好味。呢餐真係食得好飽,食海鮮食到好滿足🤤Btw餐

今日黎左位於尖沙咀既I Leisure.

呢餐真係食得好飽,食海鮮食到好滿足🤤
Btw餐廳個環境都唔錯,又有得玩beer pong同埋掟飛鏢。侍應有禮同埋細心。下次同朋友再嚟過先!
2021-06-18
  • Shake  Shake 海鮮袋
2021-06-18 27 浏览
大家有無諗過酒吧都有新鮮海鮮食呢……今日黎呢間新開嘅酒吧,除左有有西餐食之外,重有辣辣嘅海鮮食,鍾意食辣嘅朋友仔吾好錯過啦,送酒一流。窩心設計 ~ 附送圍巾+手套,著白色衫嘅朋友都吾怕整汙糟,值得一讚,好多時麻辣野都會濺到件衫一點點。麻辣小龍蝦 ~ 味道超正,好多時系其他舖頭食吾系超咸就超麻辣,呢度做得啱啱好招牌菜: 海鮮搖籃 (配合自家製馬來西亞醬汁)。5款海鮮: 鮑魚,青口,海蝦,大元貝,貴妃蚌,吾好以為酒吧食海鮮會吾新鮮,甘諗就錯啦,新鮮之餘重要系大大隻架。再黎一個Parma ham pizza,二個人食啱啱好。疫情期間,大家無得出外旅行,應該多啲支持下啲不同類型食肆。
大家有無諗過酒吧都有新鮮海鮮食呢……

再黎一個Parma ham pizza,二個人食啱啱好。
疫情期間,大家無得出外旅行,應該多啲支持下啲不同類型食肆。
2021-06-08
  • 搖籃海鮮盤
  • 麻辣小龍蝦
終於忙完幾個project, 梗係要約埋好姐妹開心gathering!佢知我一向勁鐘意食辣嘢同海鮮,比佢上網揾倒間可以一次過滿足我兩個願望嘅餐廳!餐廳位置喺尖沙咀九龍酒店附近嘅環球商業大廈商業大廈,樓上舖總有探店嘅感覺!既期待又興奮!餐廳裝潢係優雅與玩樂嘅結合!一邊廂坐住鳥籠設計嘅座椅傾計食飯,另一邊廂係open bar有cocktail 飲又得玩飛鏢! 好特別喔!座位濶落舒適,店員有禮推介,二人同行惠顧主食,即送麻辣小龍蝦(原價$188) 🦞一份,正👍 🌶️🐚Shake Shake馬來西亞特色辣汁海鮮搖盤🦐 自選5款海鮮 ($558)自選海鮮我揀左: 活鮑魚、游水海蝦、活大蜆、活青口同大元貝,配料仲有粟米、腸仔等。上枱後我地梗係要shake下個海鮮搖盤等辣汁均勻D!嘩,好重手好足料!先講個自家製馬來西亞特色辣汁,醬汁帶點蒜香,濃郁而唔油膩,辣度剛剛好夠哂刺激味蕾!配埋活海鮮食真係~超~級~夾!大大隻活鮑魚軟嫩彈牙,太驚喜!大元貝肥美啖啖肉,被豐富嘅醬汁包住太好味!活青口比平時食嘅新鮮爽口!活大蜆漲卜卜煮得剛剛好完全唔硬同冇沙,海蝦仲保留倒鮮味,5種活海鮮真係冇得彈!就連配料粟米、腸仔都
Shake Shake馬來西亞特色辣汁海鮮搖盤

Shake Shake馬來西亞特色辣汁海鮮搖盤🦐

大大隻活鮑魚軟嫩彈牙,太驚喜!大元貝肥美啖啖肉,被豐富嘅醬汁包住太好味!活青口比平時食嘅新鮮爽口!活大蜆漲卜卜煮得剛剛好完全唔硬同冇沙,海蝦仲保留倒鮮味,5種活海鮮真係冇得彈!就連配料粟米、腸仔都超惹味!推介 👍👍👍👍👍

🌶️麻辣小龍蝦🦞
上枱已經聞倒好香麻辣味!小心翼翼咁拆肉食,麻度同辣度恰到好處!肉質鮮甜爽口!唔好以為送嘅份量會好少,拆起肉黎好多隻,份量啱啱好!
白酒蜆肉彩椒配意粉

🍶白酒蜆肉彩椒配意粉🍝$108
白酒煮蜆粒粒漲卜卜清甜爽口,意粉軟硬適中!白酒汁香濃,配菜有好多彩椒,清新又惹味!
  • 麻辣小龍蝦
  • 白酒蜆肉彩椒配意粉
  • 自選海鮮搖盤
依間新開嘅酒吧餐廳竟然有得食shake shake海鮮袋,hit左咁耐都未食過,即刻叫一個shake下先🐙🦐🦀**********< Shake Shake Seafood Platter> $558*可選五種海鮮總有三款platter size 可以揀,分別可選三、五或八種海鮮,海鮮選擇有活鮑魚、游水海蝦、活青口、八爪魚仔、大元貝、活大蜆、翡翠螺同埋小龍蝦!二個人叫五種海鮮都夠食,整體黎講幾新鮮,個人就推薦揀活鮑魚,鮑魚肉質彈牙,加上餐廳獨家馬來西亞特色辣汁,令成個海鮮袋好惹味🔥**********<麻辣小龍蝦> $188依家餐廳做緊二人同行惠顧主食一份就送麻辣小龍蝦一份,平時都唔會特登叫黎食,所以今次係第一次食小龍蝦👀本身以為小龍蝦咁細隻會無肉食,點知剝左殼都有成舊肉,比想像中好食喎🦐不過食多幾隻就會feel到個陣麻辣都幾勁,唔食得辣嘅話要留意返🙌🏻**********<鹽燒油甘魚鮫> $158一份鹽燒油甘魚鮫有兩大件,就咁食啲魚肉會無乜味,所以要沾個芝麻醬汁食,味道酸酸地幾開胃🐟

*可選五種海鮮

<麻辣小龍蝦> $188