2022-03-28 136 浏览
HOW to live well ❤️🪵🪑𝘿𝙚𝙘𝙤𝙧𝙖𝙩𝙚𝙙 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙖 𝙣𝙖𝙩𝙪𝙧𝙖𝙡 𝙬𝙤𝙤𝙙𝙚𝙣 𝙞𝙣𝙩𝙚𝙧𝙞𝙤𝙧 𝙙𝙚𝙨𝙞𝙜𝙣, 𝙃𝙊𝙒 𝙩𝙤 𝙡𝙞𝙫𝙚 𝙬𝙚𝙡𝙡 𝙥𝙪𝙩𝙨 𝙖 𝙝𝙪𝙜𝙚 𝙚𝙢𝙥𝙝𝙖𝙨𝙞𝙨 𝙤𝙣 𝙨𝙞𝙢𝙥𝙡𝙞𝙘𝙞𝙩𝙮 𝙬𝙝𝙚𝙧𝙚 𝙩𝙝𝙚 𝙚𝙣𝙫𝙞𝙧𝙤𝙣𝙢𝙚𝙣𝙩 𝙞𝙨 𝙝𝙤𝙢𝙚𝙡𝙮 𝙖𝙣𝙙 𝙨𝙥𝙖𝙘𝙞𝙤𝙪𝙨. 𝙊𝙫𝙚𝙧𝙖𝙡𝙡, 𝙞𝙩 𝙞𝙨 𝙖𝙣𝙤𝙩𝙝𝙚𝙧 𝙅𝙖𝙥𝙖𝙣𝙚𝙨𝙚 𝙖𝙣𝙙 𝙬𝙚𝙨𝙩𝙚𝙧𝙣 𝙛𝙪𝙨𝙞𝙤𝙣 𝙘𝙖𝙛𝙚 𝙛𝙤𝙧 𝙥𝙚𝙤𝙥𝙡𝙚 𝙩𝙤 𝙨𝙡𝙤𝙬 𝙙𝙤𝙬𝙣 𝙩𝙝𝙚𝙞𝙧 𝙥𝙖𝙘𝙚𝙨, 𝙗𝙪𝙩 𝙨𝙤𝙢𝙚 𝙤𝙛 𝙩𝙝𝙚𝙞𝙧 𝙢𝙖𝙞𝙣 𝙙𝙞𝙨𝙝𝙚𝙨 𝙖𝙧𝙚 𝙨𝙡𝙞𝙜𝙝𝙩𝙡𝙮 𝙚𝙭𝙥𝙖𝙣𝙨𝙞𝙫𝙚 𝙖𝙩 𝙥𝙧𝙞𝙘𝙚𝙨 𝙧𝙖𝙣𝙜𝙞𝙣𝙜 𝙛𝙧𝙤𝙢 𝙃𝙆𝘿 150 𝙩𝙤 𝙃𝙆𝘿 200. 𝙄 𝙬𝙤𝙪𝙡𝙙 𝙩𝙝𝙚𝙧𝙚𝙛𝙤𝙧𝙚 𝙧𝙚𝙘𝙤𝙢𝙢𝙚𝙣𝙙 𝙥𝙚𝙤𝙥𝙡𝙚 𝙩𝙤 𝙜𝙤 𝙛𝙤𝙧 𝙖 𝙙𝙧𝙞𝙣𝙠, 𝙚𝙨𝙥𝙚𝙘𝙞𝙖𝙡𝙡𝙮 𝙩𝙝𝙚 𝙞𝙘𝙚𝙙 𝙝𝙖𝙯𝙚𝙡𝙣𝙪𝙩 𝙡𝙖𝙩𝙩𝙚. 𝙀𝙖𝙧𝙩𝙝𝙮, 𝙨𝙬𝙚𝙚𝙩 𝙖𝙣𝙙 𝙩𝙤𝙖𝙨𝙩𝙮.🤧💸☕️👌Drinks: coffee, hand dri
HOW to live well ❤️

Drinks: coffee, hand drip, soft drinks, tea, wine and draft beer

1️⃣Iced Hazelnut latte HKD 48

2️⃣Roasted U.S Spring Chicken with roasted potatoes and okra HKD 238

3️⃣Waffle with fresh fruit and ice cream HKD 88

尖沙咀河內道18號K11購物藝術館2樓201-01號舖 (Tsim Sha Tsui)
2022-03-27 121 浏览
上星期去咗尖沙咀行街行吓有啲攰搵個地方想坐低飲杯嘢尖沙咀咁多人想搵個地方坐都真係唔容易去到K11最後搵咗呢一間餐廳相對地係最小人同埋陽光充足而且座位歡堂最後我哋嗌咗兩杯咖啡一杯係榛子咖啡一杯係奶泡咖啡然後加咗一個是日精選手作蛋糕問咗店員佢話個蛋糕係朱古力焦糖味嚟到嘅時候滿心歡喜但係原來個味道有少少出入完全食唔到焦糖味有心形拉花白色杯個杯就係榛子咖啡另外一杯玻璃杯嗰個就係cappuccino ~ 個蛋糕就係你頭先講嘅焦糖朱古力味佢相對地個奶味就比較偏重同埋個朱古力味比較出同埋佢哋餐廳啲員工唔會不停過嚟騷擾你又話執呢樣執果樣可以一直好休閒咁樣坐傾偈好舒服
上星期去咗尖沙咀行街行吓有啲攰搵個地方想坐低飲杯嘢

問咗店員佢話個蛋糕係朱古力焦糖味
嚟到嘅時候滿心歡喜但係原來個味道有少少出入
完全食唔到焦糖味

有心形拉花白色杯個杯就係榛子咖啡

另外一杯玻璃杯嗰個就係cappuccino ~

個蛋糕就係你頭先講嘅焦糖朱古力味
佢相對地個奶味就比較偏重
同埋個朱古力味比較出

2022-03-17
2022-03-26 439 浏览
真.文青帶我嚟食lunch~好彩有book枱,人好多呀~#鮮蝦蟹肉青咖喱蛋黃闊麵 🦐青咖喱味濃郁但唔會太辣,好有泰國風味#FlatWhite ☕️放假就唔好要自己咁苦喇,飲杯重奶嘅開心下#日式櫻花蝦芝士玉子燒 🥚燒汁+紫菜+木魚 已經無得輸,仲要有櫻花蝦同芝士,好正#ThaiKrapow 🍕啲豚肉碎酸酸辣辣好惹味,餅底係薄脆嗰種好香口#慢煮厚切日本四元豚肉薯蓉肉桂蘋果 🐖 厚切啖啖肉,肥瘦適中又好juicy#明太子忌廉汁煙肉意粉 🍝明太子味好重而個醬汁亦好creamy,好滿足總結:全部嘢食都好好味,環境又靚又舒服真.文青真係無介紹錯~
真.文青帶我嚟食lunch~
好彩有book枱,人好多呀~
鮮蝦蟹肉青咖喱蛋黃闊麵

#鮮蝦蟹肉青咖喱蛋黃闊麵 🦐
青咖喱味濃郁但唔會太辣,好有泰國風味
Flat  White

#FlatWhite ☕️
放假就唔好要自己咁苦喇,飲杯重奶嘅開心下
日式櫻花蝦芝士玉子燒

#日式櫻花蝦芝士玉子燒 🥚
燒汁+紫菜+木魚 已經無得輸,仲要有櫻花蝦同芝士,好正
Thai Krapow

#ThaiKrapow 🍕
啲豚肉碎酸酸辣辣好惹味,餅底係薄脆嗰種好香口
慢煮厚切日本四元豚肉薯蓉肉桂蘋果

#慢煮厚切日本四元豚肉薯蓉肉桂蘋果 🐖
厚切啖啖肉,肥瘦適中又好juicy
明太子忌廉汁煙肉意粉

#明太子忌廉汁煙肉意粉 🍝
明太子味好重而個醬汁亦好creamy,好滿足

總結:
全部嘢食都好好味,環境又靚又舒服
真.文青真係無介紹錯~
午餐
鮮蝦蟹肉青咖喱蛋黃闊麵
Flat  White
日式櫻花蝦芝士玉子燒
Thai Krapow
慢煮厚切日本四元豚肉薯蓉肉桂蘋果
明太子忌廉汁煙肉意粉
2022-03-19 109 浏览
餐廳位於二樓,走日系文青清新風格,裡面供應咖啡及多款西日Fusion美食,依排工作繁忙,就決定黎依度午餐,擺脫日常工作,放鬆一下身心。環境都幾有特色同風格,大至環境,細至menu、餐紙,都用心設計過。環境好chill,都係木系風格,適合同朋友聚餐傾偈,亦好啱嚟打卡影相。所有食物嘅份量都唔算好細而且價錢非常親民推介,食物款式好多樣, 有lunch set, main, pasta, burger, pizza, snacks同salad, 好多款式都好吸引。 飲品方面有主打咖啡,但其他非咖啡飲品都好多,例如茶、酒、蘇打等等,... 甜品方面都有好多選擇,我地點左芝士蛋糕,蛋糕軟綿幼滑,水果酸甜清爽,帶來豐富口感~另外我地今次點嘅其他嗰物,水準都好好!
日本芝士蛋糕配鮮果
2022-03-15
午餐
日本芝士蛋糕配鮮果
2022-03-14 187 浏览
一間由木系做嘅ᑕᗩᖴE。。一開始係有傢俬做起。。入到去全部都係木器嘅傢俬感覺超級舒服😌除咗環境舒服佢啲嘢食簡單得來又好食。。仲要最近聯成Gᖇᗩᑎᗪᗰᗩ SᑕOᑎES。。我當然即刻叫你食啦。。我就建議ᗷOOK咗枱先去喇。。咁就唔使等位啦👍🏼🥚SᑕOᑎES🍗ᒍᗩᑭᗩᑎESE-STYᒪE ᖴᖇIEᗪ SESᗩᗰE ᑕᕼIᑕKEᑎ ᗯIᑎGS🍕ᑕᒪᗩSSIᑕ ᑭIᘔᘔᗩ🍝SᑭIᑕY SᕼᖇIᗰᑭ ᗩᑎGEᒪ ᕼᗩIᖇ ᑭᗩSTᗩ Iᑎ TOᗰ Yᑌᗰ SᗩᑌᑕE🐷ᕼOKKᗩIᗪO ᑭOᖇK。ᗰᗩSᕼEᖇ ᑭOTᗩTO 。ᑕIᑎᑎᗩᗰOᑎ ᗩᑭᑭᒪE SᗩᑌᑕE🍸ᖇᗩᗯ ᑕOᖴᖴEE🍵ᗰᗩTᑕᕼᗩ ᒪᗩTTE📍 HOW to live well 尖沙咀河內道18號K11購物藝術館2樓201-01號舖=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodstagram#hk
一間由木系做嘅ᑕᗩᖴE。。
一開始係有傢俬做起。。
入到去全部都係木器嘅傢俬感覺超級舒服😌
除咗環境舒服佢啲嘢食簡單得來又好食。。
仲要最近聯成Gᖇᗩᑎᗪᗰᗩ SᑕOᑎES。。
我當然即刻叫你食啦。。
我就建議ᗷOOK咗枱先去喇。。咁就唔使等位啦👍🏼

🥚SᑕOᑎES
🍕ᑕᒪᗩSSIᑕ ᑭIᘔᘔᗩ
🍵ᗰᗩTᑕᕼᗩ ᒪᗩTTE

📍 HOW to live well
尖沙咀河內道18號K11購物藝術館2樓201-01號舖

#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoodlover#hkfoodstagram#hkig#hkstyle#hongkong#hongkongcafe#hongkongfoodshare#how#howdept#howtolivewell#hongkonger#tsimshatsui#tsimshatsuifood#tsimshatsuicafe#尖沙咀cafe#尖沙咀美食
🥚SᑕOᑎES 🍗ᒍᗩᑭᗩᑎESE-STYᒪE ᖴᖇIEᗪ SESᗩᗰE ᑕᕼIᑕKEᑎ ᗯIᑎGS 🍵ᗰᗩTᑕᕼᗩ ᒪᗩTTE
🍗ᒍᗩᑭᗩᑎESE-STYᒪE ᖴᖇIEᗪ SESᗩᗰE ᑕᕼIᑕKEᑎ ᗯIᑎGS 🍕ᑕᒪᗩSSIᑕ ᑭIᘔᘔᗩ 🍝SᑭIᑕY SᕼᖇIᗰᑭ ᗩᑎGEᒪ ᕼᗩIᖇ ᑭᗩSTᗩ Iᑎ TOᗰ Yᑌᗰ SᗩᑌᑕE
2022-03-01 134 浏览
之前都覺得觀塘嗰間好好食可惜第一波定第二波嗰時,佢頂唔順執咗嗰時勁唔開心😭😭好彩佢而家係尖沙咀開返🥳🥳估唔到未有機會試,就已經冇咗晚市堂食不過就食到佢超抵外賣特價餐🤩🤩Four Cheese Pizza + Hazelnuts Latte $98 🍕🍕9分個餐真心超抵食👍🏻👍🏻本身就咁一杯咖啡都四十幾蚊 個Pizza好好味!個底好脆,芝士味好濃🧀🧀仲跟左盒蜜糖點黎食好好味!🤤🤤有啲似Jacomax個藍芝士蘋果pizza既味 杯咖啡拎住到聞到好香咖啡味好濃唔會好甜😋😋 勁推介!🥰🥰
之前都覺得觀塘嗰間好好食
可惜第一波定第二波嗰時,佢頂唔順執咗
嗰時勁唔開心😭😭
好彩佢而家係尖沙咀開返🥳🥳

估唔到未有機會試,就已經冇咗晚市堂食
不過就食到佢超抵外賣特價餐🤩🤩
9分

個餐真心超抵食👍🏻👍🏻
本身就咁一杯咖啡都四十幾蚊

個Pizza好好味!個底好脆,芝士味好濃🧀🧀
仲跟左盒蜜糖點黎食
好好味!🤤🤤
有啲似Jacomax個藍芝士蘋果pizza既味

杯咖啡拎住到聞到好香
咖啡味好濃
唔會好甜😋😋

勁推介!🥰🥰
15 分钟 (外卖自取)
2022-02-15 131 浏览
呢間cafe 入到去好闊落,每個坐位位置都有空間,唔會覺得好侷促既感覺寧靜吹水既好地方澳洲草飼牛肉眼 ⭐️⭐️⭐️⭐️好大份既肉眼扒,厚度十足,5成熟岩岩好,有肉味,肥瘦適中,薯角係新鮮炸起,好味未來漢堡 ⭐️⭐️⭐️⭐️未來漢堡同一般cafe既都差唔多,未來漢堡扒夾埋蕃茄、酸瓜、芝士、菜,驚喜位係個包有煎過,炸身香口,但配菜係沙律菜有點少Grandma‘ s scone ⭐️⭐️⭐️⭐️呢間鬆餅係ig follow左好耐,一直未有機會食,今次尊等試下,有6款口味,試左楓糖味、焙茶麻薯味,總加左$10 試埋butter cream & 草莓醬,的確兩款scone 都好味,size 偏細,但味道唔錯,唔會太鬆散,本身scone都好夠味,點個醬變得蓋過咗Dirty ⭐️⭐️⭐️比較普通既一杯咖啡,不值得推介
寧靜吹水既好地方

澳洲草飼牛肉眼 ⭐️⭐️⭐️⭐️

未來漢堡 ⭐️⭐️⭐️⭐️

Grandma‘ s scone ⭐️⭐️⭐️⭐️

Dirty ⭐️⭐️⭐️
比較普通既一杯咖啡,不值得推介

2022-02-12
下午茶
  • 澳洲草飼牛肉眼
  • 未來漢堡
  • Grandma  ‘s Scone
2022-02-13 140 浏览
環境以木系為主,而且兩邊有落地玻璃,有自然嘅日光照射,感覺很舒服。脆炸深海魚柳 香芒牛油果醬 珍寶牛角包哩個真係好大份,喜出望外深海炸魚柳真係好好食,外面的炸粉很薄,而且炸得好脆,魚柳沒有雪藏味,幾鮮甜,配開胃的香芒牛油果醬,真係食多一塊都可以,不過有少少失望喺牛角包,雖然真係珍寶咁大份,可惜佢烤得有點過頭,變左好似件硬多士咁,並沒有牛角包一層層的酥脆。 日式脆炸芝麻雞翼四大隻雞翼,芝麻很香加很鬆脆的外層,內裡的雞肉很飽滿,漲卜卜的,建議一定要趁熱吃,否則凍左沒有那麼脆就不好吃了。caramel latte咖啡質感濃厚,不會太甜,中規中矩。

日式脆炸芝麻雞翼

caramel latte

咖啡質感濃厚,不會太甜,中規中矩。

2022-02-04
2022-02-12 94 浏览
#灰到尖沙咀 #灰到食cafe位於K11嘅呢間餐廳環境寬敞舒服,就算多人嘅時候都唔會有壓迫嘅感覺😚不過食物就普通😶‍🌫️-🔻明太子忌廉汁煙肉意粉 $128明太子同意粉份量都好多,而且好creamy,不過明太子+煙肉呢個組合就太鹹🤭當日第一餐就係食呢碟意粉,我食完之後超級口渴😮‍💨·🔻Hojicha Latte $48飲品分左兩層,建議先攪勻再飲,冇攪勻就會飲到未完全溶嘅焙茶粉😂-👅食後感:本身覺得呢間環境唔錯會二訪,但食完意粉之後就🤐-👀個人喜愛度:6.5/10🔜回訪可能:❓-🚩 HOW to live well (尖沙咀)尖沙咀河內道18號K11購物藝術館2樓201-01號舖-#美食 #香港美食 #homekong #hongkong #hk #hkfood #foodie #hkfoodie #香港 #홍콩 #맛집 #홍콩맛잡#意粉 #pasta #hojicha #hojichalatte #焙茶 #焙茶牛奶 #파스타
#灰到尖沙咀 #灰到食cafe
🔻明太子忌廉汁煙肉意粉 $128
🔻Hojicha Latte $48
👅食後感:本身覺得呢間環境唔錯會二訪,但食完意粉之後就🤐
👀個人喜愛度:6.5/10
🔜回訪可能:❓
🚩 HOW to live well (尖沙咀)
尖沙咀河內道18號K11購物藝術館2樓201-01號舖
2022-02-06 133 浏览
之前嚟過一次覺得環境好舒適今次午餐嚟仲有lunch set芝麻雞翼絕對係推介非常脆同好香芝麻味泡菜炸雞🍗都好脆好好味😋芝士焗露筍令我有啲失望得幾條露筍 全個底都係薯茸羊肩肉無論賣相同味道都唔吸引下次一定唔會嗌西冷牛扒好好味😋應該係lunch set之中最好嘅選擇呢個酥炸松子魚都好正舊魚炸到成個手溜彈咁外脆內滑個燒飯團🍙都超好味😋半熟蛋凱撒沙律🥗如圖冇特別 純粹為咗食多啲菜而點總括食物都幾好嘅勝在環境舒適
之前嚟過一次覺得環境好舒適

西冷牛扒
酥炸松子魚配燒飯團
  • 日式脆炸芝麻雞翼
2022-01-28 140 浏览
餐廳裝修以木系做主題,而且空間感都好充足,帶點日系感覺之餘都令人好舒服👉🏻 明太子忌廉汁煙肉意粉 $168整體水準都不錯意粉杰身嘅口感再加麵上滿滿嘅紫菜真係好讚🤤明太子控表示好滿足⭐️8.5/10👉🏻 慢煮厚切日本四元豚肉 $198熟成程度啱啱好 一d都唔韌美中不足係伴碟少了點😮‍💨⭐️7/10👉🏻朱古力心太軟 配雪糕 $88雖然唔係咩特色甜品 但心太軟本身真係冇得輸🤤可惜冇流心效果呢⭐️8/10

👉🏻 明太子忌廉汁煙肉意粉 $168

雖然唔係咩特色甜品 但心太軟本身真係冇得輸🤤
可惜冇流心效果呢
⭐️8/10

2022-01-16 90 浏览
💃🏻晚餐試新野喺門口睇唔出入邊咁大坐到好多人 平時都幾多人排隊終於可以食到啦 以下係我叫咗食物:🐏香烤羊肩肉⭐️⭐️⭐️唔會有羶味😎配淡淡嘅薄荷醬 成件事好清新 🐟香煎曹魚⭐️⭐️⭐️⭐️好香 個皮煎得脆而不油 魚肉新鮮香濃🤤 個南瓜蓉味道剛好唔會有青味☺️ 微甜🧁Grandma's Scone⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️抹茶➕焙茶 本身個味好甘香 再加上Cream 同果醬😘 唔同甜度堆疊味道都一絕🥰所有菜賣相非常好 擺盤非常賞心悅目我覺得主食份量就未夠可以餵飽大食嘅小朋友🙈例如小編我🥴
💃🏻晚餐試新野

香煎曹魚
Grandma's Scone
  • Grandma’s Scone
2022-01-13 108 浏览
今次同樣介紹一間日式文藝氣息洋溢既木系cafe——How to Live Well,裝修以簡約和諧風為主,新開分店為於銅鑼灣希慎廣場,落地玻璃對住商場空中花園,樓底高、光感十足☀️令人坐得幾舒服~ 食物方面,首先,牛角包外脆內軟,充滿左牛油酥香味,配上炸到金黃色既魚柳同香芒牛油果醬,豐富又好味!而另一款小食,日式甜泡菜炸雞,肉質多汁鮮嫩,非常開胃~ 值得一提就係Iced Hojicha Latte,香濃既焙茶味但唔會太過苦澀,夾雜住咖啡豆香,十分推介👍🏻 總括依然,屬於一間綜合評分相當高既coffee shop.
2022-01-10 127 浏览
午餐時間1:30左右嚟到,無訂位都即刻入座! 好彩呀! 大部分嘅座位係二至四人枱,對家咁坐,坐得都算舒服。佢其中一個細心位係座椅底下放咗個藤籃俾客人放手袋、其他物品。餐牌上有pizza、漢堡、意粉、飯類、煎魚、豚肉、海鮮、牛扒嘅餐。最後我點咗兩樣嘢同阿囝一齊食:脆薯角配黑松露醬、雜菌菠菜意大利粉。薯角炸得好香脆,上菜嗰陣非常熱辣辣,名乎其實係即叫即炸。薯角跟黑松露蛋黃醬,除此之外仲跟埋茄汁,俾兩種醬客人點薯角又係另一個細心位~ 讚!食咗一輪叫做頭盤嘅薯角,意粉後上。喇呢個雜菌菇菠菜意粉就麻麻地,原來係乾炒嘅,一啲意粉汁都無,意粉嘅質地偏硬,比al dente仲硬身啲,越食越乾,最後凍咗都只係食咗一半都無,決定打包番屋企用意粉醬再加工。可能其他人會鍾意食,但就唔啱我口味喇。黑松露醬脆炸薯角就好好食~ 讚!

炸薯角配黑松露醬

蒜片、香辣菠菜苗野菌扁意粉

2021-12-01
炸薯角配黑松露醬
( ͡° ͜ʖ ͡°) 𝙷𝙾𝚆 𝚝𝚘 𝚕𝚒𝚟𝚎 𝚠𝚎𝚕𝚕 - 𝙲𝚊𝚏𝚎❝/ 𝙺𝟷𝟷日系咖啡𝚡傢俬店/ 充滿木質裝修生活概念店❞◍ 𝙻𝚞𝚗𝚌𝚑 𝚜𝚎𝚝 明太子忌廉煙肉意粉🍝 $128鋪滿木魚碎再撈埋明太子好鬼正意粉份量都算多 煮得剛剛好al dente 見到每條意粉都怖滿明太子好掛汁🤩鍾意明太子嘅一定要食佢~▫️𝙵𝚕𝚊𝚝 𝚠𝚑𝚒𝚝𝚎 +$15咖啡唔會酸夠濃味 不錯幾好飲▫️𝙳𝚒𝚛𝚝𝚢 $44 朋友叫嘅~推介指數:🌟🌟🌟🌟/ 5

/ 𝙺𝟷𝟷日系咖啡𝚡傢俬店
/ 充滿木質裝修生活概念店

◍ 𝙻𝚞𝚗𝚌𝚑 𝚜𝚎𝚝
明太子忌廉煙肉意粉🍝 $128
鋪滿木魚碎再撈埋明太子好鬼正
意粉份量都算多 煮得剛剛好al dente
見到每條意粉都怖滿明太子好掛汁🤩
鍾意明太子嘅一定要食佢~

▫️𝙵𝚕𝚊𝚝 𝚠𝚑𝚒𝚝𝚎 +$15
咖啡唔會酸