2023-11-16 127 浏览
一向都聽講土瓜灣好多cafe,今日落左堂就過左嚟覓食。朋友同我推薦左HeySoNuts,佢話HeySoNuts嘅疏乎厘好好味~ 咁晚飯就決定係到解決🤪。自家製喇沙汁海鮮扁意粉 $138店員講到喇沙汁係自家熬製的,非常用心,而且用上左龍蝦頭製作,味道更鮮甜更濃郁。除左濃濃嘅蝦味,仲食到唔少香料味,醬汁唔辣,個個都食到。意粉煮得啱啱好,有咬口,仲好掛汁。海鮮份量多,有蝦、蜆同魷魚。黑啤自家製煙燻豬腩肉意大利飯 $136依款risotto都大推!!味道好濃,好好味。加黑啤好特別,令意大利飯層次更豐富。另外豬腩肉都係餐廳自家煙燻,特別香,仲煎到金黃色。自家製髒髒比利時朱古力醬日式疏乎厘鬆餅配焦糖香蕉 $98最後梗係要試疏乎厘pancake,店舖嘅招牌!Pancake好多朱古力醬,朱古力濃郁,唔會太甜。疏乎厘鬆餅好fluffy,輕飄飄嘅感覺,重蛋味。另外,焦糖香蕉都好好味,焦糖薄薄一層,甜絲絲。抹茶鮮奶 $40拉花好靚🥰。依杯抹茶lattee比較清香,抹茶味好香但唔會太濃,濃到苦嗰隻。冰蘋果伯爵茶 $44冰茶好fresh,凍伯爵茶都好清香,加埋蘋果更清甜。
自家製喇沙汁海鮮扁意粉 $138

黑啤自家製煙燻豬腩肉意大利飯 $136

自家製髒髒比利時朱古力醬日式疏乎厘鬆餅配焦糖香蕉 $98

抹茶鮮奶 $40

冰蘋果伯爵茶 $44
冰茶好fresh,凍伯爵茶都好清香,加埋蘋果更清甜。

2023-11-14 181 浏览
給予朋友三個選項, 最後因為這間餐廳比較多笑哈哈就選擇了, 都是小店一間, 成一個長方形, 環境蠻像一個小酒館, 我們坐到最深處, 第一印象算不錯。黑啤自家製煙燻豬腩肉意大利飯 Large beer with homemade Pancetta Risotto $136看到這個飯時我目定口呆, 份量少得可憐 🙄 我明白食物成本高, 餐廳要盈利, 但價錢與份量太有反差, 除非餐廳定位是高級餐廳就另當別論 😐 黑啤味道中等, 濃度未算太高, 所以只是微微的苦, 這一點不錯 👍🏻 豬腩肉方面大失所望, 首先我沒想到會切粒上碟, 一般而言應該有幾片放在飯面, 肉質雖然不韌, 但嘗不到煙燻味 🤨黑松露忌廉野菌汁貓耳朵意粉 Cream wild mushroom orecchiette $102一上碟時黑松露味又香又濃, 看上去滿滿的奶油感,  期待之際吃下去發現黑松露味並不明顯 🫥 盛裝意粉的碟很大, 美感十足, 但意粉份量比飯還要少 🫠 至於麵的質地我不予置評, 因為我不太喜歡貓耳朵這類意粉, 都是朋友點的, 我只是隨便吃了一口而己。炸薯條 French fries $82遲遲未出現唯有再問職

黑啤自家製煙燻豬腩肉意大利飯

黑松露忌廉野菌汁貓耳朵意粉
炸薯條 French fries $82

遲遲未出現唯有再問職員, 還要再等候片刻才送上, 所以我肯定薯條是即叫即炸! 😅 所以薯條是熱騰騰的, 這個情況下吃必定會加分 😆 薯條質感不錯, 不會太淋也不會太硬, 粗身有口感 😚 另外配茄汁與自家制芥末醬, 芥末醬則偏淡味。
整體而言以這個價錢這個份量這個味道, 會覺得CP值很低 😵‍💫
2023-11-12
2023-11-13 52 浏览
宋皇臺站的Heysonut,裝潢工業風格。我們點左自家制蒜香四川醬大蝦炒意粉$138,少許麻少許辣,蒜香味十足,蝦仁煎得香香乾身,意粉麥香,味道不錯很特別👍。黑啤自家制煙燻豬腩肉意大利飯 $136,飯索左有少苦澀味黑啤略帶少甜味,炸得脆脆豬腩肉好好食😋。蟹肉薯仔水波蛋件果仁醬$148,賣相靚靚,水波蛋用鴨蛋,🥚頗大隻,薯仔配蟹肉味道都很夾。提拉米蘇日式梳乎厘鬆餅$102,很鬆軟不太甜咖啡味不太濃,淋左咖啡酒,味道不錯。阿法奇朶Affogato $60,雪糕配咖啡,美味組合。玫瑰蜜桃果茶$46,玫瑰茶味香濃,蜜桃帶少許天然香甜。
宋皇臺站的Heysonut,裝潢工業風格。
我們點左

阿法奇朶Affogato $60,雪糕配咖啡,美味組合。
玫瑰蜜桃果茶$46,玫瑰茶味香濃,蜜桃帶少許天然香甜。
  • 提拉米蘇日式梳乎厘鬆餅
  • 自家制蒜香四川醬大蝦炒意粉
2023-11-12 63 浏览
土瓜灣呢間朝啡夕酒嘅小店絕對係同朋友相聚嘅好地方🪇超鍾意佢哋嘅髒髒朱古力焦糖香蕉疏乎厘班戟($98),🍫🍫就算落咗超濃味嘅朱古力都蓋唔到pancake嘅蛋香味,加埋焦糖香蕉就啱啱好🤤另外都推介佢哋嘅自家製喇沙汁海鮮扁意粉($138),各種新鮮嘅海鮮包括有蜆肉、蝦子、魷魚等等,鮮味加上惹味嘅喇沙汁,不愧為佢哋嘅招牌~😍😍佢哋嘅嘢飲都非常唔錯,白桃冰茶有超香濃嘅茶味和淡淡嘅白桃味,同坊間嘅超甜白桃好唔同,絕對適合唔係好鍾意飲品超甜嘅人士!
2023-10-20 934 浏览
話說新年嗰陣已經想嚟食但盲舂舂咁年三十去冇開(๑•́ ₃ •̀๑)今次專登confirm佢有開再嚟探店!✧ 蘋果香草檸檬烤BB乳豬髀($198)全晚最有驚喜嘅一味!通常圖文不符都係形容實物差過相但呢個乳豬係正過menu張相好多🥹主角BB乳豬髀好肥美🐖肉質煮得剛剛好唔會太老/太生蘋果香草檸檬味係入到啲肉入面唔知係咪慢煮呢?賣相比起張相個炸髀吸引超多至於配角紫椰菜本豬覺得揀得好過白椰菜🥬首先望落個配色好靚二嚟紫椰菜可減低身體發炎膳食纖維又高過白椰菜再之後就要推介個醬本豬通常食嘢都鍾意就咁食食物嘅原味但呢個紅桑子汁(又有啲似藍莓)酸酸甜甜好開胃好好味(≧∀≦)ゞ雖然openrice冇咩人post呢個但大家一定要試!✧ 松露油忌廉野菌汁貓耳朵意粉($102)喜歡truffle嘅朋友有福了雖然佢唔係落真truffle而係truffle oil但都夠味的菇亦都冇慳住落架食到最後都有🍄不過貓耳朵意粉雖然可愛😽但係形狀同個厚度令佢難啲索到啲汁同味所以食落都係偏重麵粉味✧ 提拉米蘇配日式梳乎厘鬆餅($102)本身想試個dirty chocolate但係侍應哥哥落錯咗tiramisu俾我哋唔緊要啦似乎係俾個e
話說新年嗰陣已經想嚟食
但盲舂舂咁年三十去冇開(๑•́ ₃ •̀๑)
今次專登confirm佢有開再嚟探店!

✧ 蘋果香草檸檬烤BB乳豬髀($198)
全晚最有驚喜嘅一味!
通常圖文不符都係形容實物差過相
但呢個乳豬係正過menu張相好多🥹
主角BB乳豬髀好肥美🐖
肉質煮得剛剛好唔會太老/太生
蘋果香草檸檬味係入到啲肉入面
唔知係咪慢煮呢?
賣相比起張相個炸髀吸引超多
至於配角紫椰菜本豬覺得揀得好過白椰菜🥬
首先望落個配色好靚
二嚟紫椰菜可減低身體發炎
膳食纖維又高過白椰菜
再之後就要推介個醬
本豬通常食嘢都鍾意就咁食食物嘅原味
雖然openrice冇咩人post呢個但大家一定要試!
蘋果香草檸檬烤BB乳豬髀
✧ 松露油忌廉野菌汁貓耳朵意粉($102)
喜歡truffle嘅朋友有福了
菇亦都冇慳住落架食到最後都有🍄
不過貓耳朵意粉雖然可愛😽
但係形狀同個厚度令佢難啲索到啲汁同味
所以食落都係偏重麵粉味
松露油忌廉野菌汁貓耳朵意粉
✧ 提拉米蘇配日式梳乎厘鬆餅($102)
唔緊要啦似乎係俾個excuse我再嚟一次(づ′▽`)づ
佢個topping唔係出面cafe嗰種鋪一層cream再落粉
係吱一圈實嘅cheese然後落粉
同埋個pancake好黃
唔知係咪用湖北蛋呢🤣
另外仲有一兜咖啡可以自行調節甘苦度☕️
提拉米蘇配日式梳乎厘鬆餅
✧ 手打雞肉蝦漢堡配薯條($138)
記得佢哋menu有啲漢堡係辣嘅🌶️🥵
要評的話呢個小食就普普通通啦
一切就成塊炸皮甩出嚟
魷魚亦都偏硬身🦑
炸新鮮魷魚圈配自家製咖喱蛋黃醬
✧ 熱鮮奶朱古力($38)
叫完之後同朋友討論咗一陣
究竟唔係主打咖啡店又3字尾嘅茶/奶會唔會有拉花呢☕️
Surprisingly係有㗎!
即刻覺得杯朱古力好抵🍫
提拉米蘇配日式梳乎厘鬆餅
手打雞肉蝦漢堡配薯條
熱鮮奶朱古力
2023-09-18 398 浏览
呢間嘢應該幫襯過兩次以上!每一次個評價都算不錯的!10分支持有心經營嘅小店~🙌🏻🙌🏻🙌🏻🫶🏻好似我通常叫親嘅都會係意粉~每一次都好似唔會令到我失望~ 係幾好食!小店唔算好大 所以啲座位都算係窄窄地 雖然話唔係叫做坐得唔舒服 但係感覺到有啲迫 希望呢一點,佢哋將來會改善啦 😂 總括嚟講佢哋啲員工都算係好有禮貌的~ 呢個意粉份量都算適中 ,唔算大個所以好快就食晒 加上味道都不錯~下邊配咗個湯 印象中嘅湯都係幾好的整體評價都不錯,可以encore
呢間嘢應該幫襯過兩次以上!

呢個意粉份量都算適中 ,唔算大個
所以好快就食晒
加上味道都不錯~
下邊配咗個湯 印象中嘅湯都係幾好的
整體評價都不錯,可以encore

• 自家製煙豬腩肉芥末籽醬意大利粉
2023-09-15 308 浏览
依間café 門口成日都有一堆人等位,今次Soy Egg 🥚同9 Flag 🏳️掟起心肝去等位,試下傳說中既梳乎厘班戟🥞是但總結: 大推梳乎厘班戟😍是但食評🌟💬✰蜂巢奶油日式梳乎厘班戟🐝🥞 $92  空氣感十足😍好愛依個pancake🥞,首先賣相靚仔,夠厚食落去夠濕潤,空氣感十足,好似真係食緊梳乎厘咁蛋味都夠,個cream都打得好輕盈,好lightPancake同cream都唔甜,所以加埋楓糖一齊食就岩岩好蜂巢奶油🍯有D似舊焦糖咁🍬,係食緊輕盈既pancake既時候,有D咬口既野balance下,都過癮既,但略嫌唔夠奶油味總括而言,雖然個蜂巢奶油可有可無,但最緊要係個pancake本身做得夠出色,已經好值得去食😍✰手打西冷牛肉原隻大蘑菇漢堡配薯條🐄🍔$156 CP值一般 🙂牛肉牛味好足🐄,但有D唔知根位定脂肪位,咬極都咬唔爛菇無咩特別🍄, 個醬都係冇味特別包有烘過🍔,脆脆地都幾好食薯條🍟係粗身既,夠多肉,但唔夠脆個價有D偏貴,味道上有D普通

是但總結: 大推梳乎厘班戟😍

是但食評🌟💬
✰蜂巢奶油日式梳乎厘班戟🐝🥞 $92  空氣感十足😍
蜂巢奶油日式梳乎厘班戟
好愛依個pancake🥞,首先賣相靚仔,夠厚
食落去夠濕潤,空氣感十足,好似真係食緊梳乎厘咁
蛋味都夠,個cream都打得好輕盈,好light

手打西冷牛肉原隻大蘑菇漢堡配薯條
牛肉牛味好足🐄,但有D唔知根位定脂肪位,咬極都咬唔爛
菇無咩特別🍄, 個醬都係冇味特別
包有烘過🍔,脆脆地都幾好食
薯條🍟係粗身既,夠多肉,但唔夠脆
個價有D偏貴,味道上有D普通
Flat white
2023-08-19
蜂巢奶油日式梳乎厘班戟
手打西冷牛肉原隻大蘑菇漢堡配薯條
Flat white
位置於土瓜灣同九龍城交界地鐵站都行到過去原本諗住是但搵個甜品食下都唔好有太大期待( 因為小店經常中伏)點知呢間又幾好食!!!無論口感定調味, 都高於合格水平餐廳嘅氛圍,隨意影一張都好好睇梳乎厘有係空氣感同濕潤感間拿捏得好好 而且整體好有厚度,蛋香滿滿配搭上頂部嘅圓形牛油成個擺碟好日式最方便係平時喺商場食梳乎厘班戟大多時候都要排隊但係呢間小店當日下午茶時間都唔使排隊直接入座可能始終開得比較偏僻希望大家睇完會認識到佢
位置於土瓜灣同九龍城交界
地鐵站都行到過去

原本諗住是但搵個甜品食下
都唔好有太大期待
( 因為小店經常中伏)
點知呢間又幾好食!!!

無論口感定調味, 都高於合格水平

餐廳嘅氛圍,隨意影一張都好好睇
梳乎厘有係空氣感同濕潤感間拿捏得好好
而且整體好有厚度,蛋香滿滿
配搭上頂部嘅圓形牛油

都唔使排隊直接入座

可能始終開得比較偏僻
希望大家睇完會認識到佢

2023-08-21 388 浏览
土瓜灣超好食cafe‼️咁啱同同事一齊食lunch揀左呢間估唔到佢咁好食😍🍝 松露油忌廉惹菌汁貓耳朵意粉 $102其實我第一次食貓耳朵意粉🫣 之前去嘅cafe都冇呢種意粉一食落口超有咬口😍 由於太好咬嘅關係 我係一粒一粒咬🤣 食到最後有啲唔捨得🤤而且佢整得好creamy同勁多菇 松露味都非常香 真係好正 💯💯💯🍝 自家喇沙汁海鮮扁意粉 $138喇沙意粉實在比較少見 而且聽落幾得意 本身都驚會唔會唔夾🤣但食落完全唔會怪 仲幾正🤩 少少少少辣 加香茅味 唔係平時嘅cream感 但呢個汁依然好掛汁 扁意粉火候啱啱好 好有咬口 另外蜆蝦魷魚份量都好多😆🧇 窩夫配以自家製士多啤梨醬及士多啤梨雪糕(半份)$68有窩夫 cream 吉士醬 雪糕 士多啤梨醬 窩夫配咁多野 味道冇得輸啦🤩雖然只係寫半份 但份量十足👍士多啤梨醬好足料 有好多粒粒士多啤梨 而且唔會死甜以呢個價錢同質素同份量 真係超哂班 而且個位都幾舒服 一定會再幫襯👍
土瓜灣超好食cafe‼️

自家喇沙汁海鮮扁意粉
🧇 窩夫配以自家製士多啤梨醬及士多啤梨雪糕(半份)$68
雖然只係寫半份 但份量十足👍
士多啤梨醬好足料 有好多粒粒士多啤梨 而且唔會死甜
窩夫配以自家製士多啤梨醬及士多啤梨雪糕(半份)
2023-08-21
松露油野菌忌廉貓耳朵意粉
自家喇沙汁海鮮扁意粉
窩夫配以自家製士多啤梨醬及士多啤梨雪糕(半份)
  • 松露油忌廉惹菌汁貓耳朵意粉
2023-08-20 249 浏览
Heysonuts是一家我最近光顧的餐廳,他們的午餐套餐讓我留下了深刻的印象。特別推薦他們的Egg Benedict和Dirty Coffee。首先,他們的Egg Benedict非常精緻美味。蛋白經過完美煮熟,蛋黃流動而濃郁。搭配新鮮的菠菜和香濃的荷蘭醬,這道菜餚充滿了層次豐富的口感和豐富的味道。麵包底部的酥脆質地提供了絕佳的對比,使每一口都令人愉悅。此外,他們的Dirty Coffee也非常出色。這款咖啡創意結合了冰凍奶油和熱咖啡,帶來了令人驚喜的口感和味道。冰凍奶油的滑順和咖啡的濃郁完美融合,形成了一種奶香和咖啡香的絕妙組合。每一口都是一種享受,讓我對咖啡有了全新的體驗。總的來說,Heysonuts的午餐套餐中的Egg Benedict和Dirty Coffee都是令人難以忘懷的美味。如果你喜歡精緻的早午餐和創意的咖啡,我強烈推薦你光顧這家餐廳。他們的料理和咖啡絕對能帶給你美味的享受。

2023-03-17
2023-08-04 315 浏览
呢間Cafe可以話係土瓜灣最出名嘅其中一間餐廳,除咗有意粉漢堡,仲有打卡必點疏乎厘同窩夫🧇其實佢一開業嘅時候已經嚟食過幾次,當中以貓耳朵最為出色,但今日經過嘅時候係4:00左右,又好耐冇食過疏乎厘,所以就入去high tea😆下午茶時段嗌任何甜品都會免費送杯嘢飲,可以要果汁、咖啡或者伯爵茶☕️平時最鍾意茶味甜品,所以次次嚟都係食伯爵茶疏乎厘($88/2件)😝不過個味道純粹係嚟自上面嘅忌廉同埋茶味薄脆,疏乎厘就比較重蛋香👍🏻不過今次食”空氣”咗好多,所以有少少失望,因為我鍾意佢以前鬆軟得嚟又有啲口感,唔會擺落口就化曬,亦唔會硬到好似pancake😗而且啲忌廉真係比較淡,尤其是當成個甜品都係靠佢提供伯爵茶味,廚師應該唔係想整奶蓋因為食唔出咩cream cheese味,呢個情況下我會想要厚身少少同重味少少嘅忌廉😉唔知店主係咪想主打低糖冇負擔呢條路線啦🤣但而家呢碟疏乎厘真係有啲空虛,好掛住第一次食嘅感覺🥲當然亦都有人會鍾意呢款口感,所以餐廳可能都衡量過好多方面嘅因素🥸利申:因為以前食完覺得好抵(一開始仲要有3塊🤪)又好味過好多連鎖店,所以難免會同記憶中嘅味道比較,但其實佢嘅水準唔差,特別係窩夫同
跟餐蘋果汁
伯爵茶疏乎厘
伯爵茶疏乎厘

利申:因為以前食完覺得好抵(一開始仲要有3塊🤪)又好味過好多連鎖店,所以難免會同記憶中嘅味道比較,但其實佢嘅水準唔差,特別係窩夫同貓耳朵❤️
跟餐蘋果汁
2023-07-03 623 浏览
小編今日放假又去cafe chill啦😝😝呢間cafe已經係我第二次食, 之前係食dinner, 今次就食lunch, 發現lunch食都幾抵, 兩次食個甜品都係咁出色👍🏻👍🏻2. Cream Orecchiette (貓耳朵 $102)呢個cream加埋蘑菇個味好出, 好creamy, 睇落份量唔多, 但食落會幾濟下, 所以千祈唔好睇少佢🤣上碟時保持熱度, 幾值得試3. 牛肉漢堡包餐 ($156)呢到個薯條好好味, 夠脆大條夠熱!!!個大啡菇幾juicy, 牛肉厚實, 不過略嫌唔夠多汁, dry左少少4. 餐湯 / salad (跟餐加$20)餐湯係甘筍湯, 正常發揮~沙律比較推介, 個橄欖汁好fresh, 菜夠新鮮, 好開胃!5. Souffle pancake (Earl Grey) $88🥰🥰🥰甜品非常推介!!!pancake夠鬆化, 軟硬適中, 唔會話成陣風咁, 又唔會太硬~配埋個Earl Grey cream加上少少脆脆, 夾埋個口感好豐富👍🏻6. Apple Earl GREY 及 Mcaccino (跟餐免費)Apple Earl GREY呢杯似果汁先生蘋果味, 伯爵味
小編今日放假又去cafe chill啦😝😝

上碟時保持熱度, 幾值得試

3. 牛肉漢堡包餐 ($156)
呢到個薯條好好味, 夠脆大條夠熱!!!

4. 餐湯 / salad (跟餐加$20)
餐湯係甘筍湯, 正常發揮~

甜品非常推介!!!

Apple Earl GREY呢杯似果汁先生蘋果味, 伯爵味唔太出, 正常~
Mcaccino個朱古力幾出, 推介呢杯😊

味道: 4/5 (特別係甜品_
環境: 4/5 (小店有獨立廁所讚!)
服務: 4/5
性價比: 4/5 (lunch抵食)
2023-07-01 319 浏览
土瓜灣嘅Cafe唔算多,但係呢一間應該算係好出名嘅!個人好推介佢哋嘅甜品!窩夫好好食!個蛋漿好重蛋味,同時亦都整得好脆,又唔會太硬,價錢雖然唔算平,但係份量好大,幾個人share嘅話都幾抵!😆😆🩷
2023-06-27 706 浏览
即興來到土瓜灣區內的人氣餐廳HeySoNuts,一打開menu就被tiramisu吸引,即刻order咗,好期待~主菜叫咗熱門推薦的忌廉野菌汁貓耳朵意粉。難怪呢道菜成為餐廳熱門菜式,左右望一望,見到不少枱客都有柯打呢道菜。貓耳朵意粉其實都係意粉的質地,只係外形整成一片片,好似貓耳朵咁。上枱時見到貓耳朵意粉都幾厚身,本來都有少少擔心會唔夠掛汁,食落味道會略淡,但醬汁味濃,加上味道明顯的黑松露,味道都幾balance,掛汁力幾強勁!另一款慢煮紅酒牛面頰亦相當出色,牛面頰煮得軟腍,但筋位依然有微微韌度,唔會煮到「梅」晒。香濃的紅酒醬汁會另上,入面仲有洋蔥、紅蘿蔔等配料,味道帶點微酸,好醒胃,用來配襯牛面頰可解膩,配埋放喺牛面頰下面的薯蓉更是絕配,正!甜品終於出場!!提拉米蘇梳乎厘班戟震騰騰地上枱了。一道甜品有兩件梳乎厘班戟,加埋幾塊朱古力小餅乾,以及一小杯咖啡。侍應話可以直接將咖啡淋落梳乎厘班戟上面,咖啡的微苦、清新令甜甜的梳乎厘班戟解膩,蛋味香,又唔太甜,好啱女生,大推!微苦的GIN TONIC,令鬱悶的心情都放開了一點。

慢煮紅酒牛面頰

提拉米蘇梳乎厘班戟

Gin  Tonic

微苦的GIN TONIC,令鬱悶的心情都放開了一點。
2023-06-26
慢煮紅酒牛面頰
提拉米蘇梳乎厘班戟
Gin  Tonic
  • 提拉米蘇日式梳乎厘鬆餅
2023-06-12 348 浏览
,西式甜品的種類非常豐富,每種甜品都有其獨特的風味和口感。例如,蛋糕有起司蛋糕、戚風蛋糕、提拉米蘇等等;餅乾有曲奇、牛油餅、鬆餅等等;布丁有奶油布丁、巧克力布丁、焦糖布丁等等;冰淇淋有香草、巧克力、草莓等等。無論你喜歡哪種口味,都能在西式甜品中找到適合自己的甜點。其次,西式甜品的口感非常豐富,有軟綿綿的蛋糕、鬆脆的餅乾、滑順的布丁和冰凍的冰淇淋等等。這些口感的變化能夠為人們帶來不同的感受,讓人在品嘗甜點時感到愉悅和滿足。另外,西式甜品的製作過程也非常講究,需要經過精細的配方和烘焙技巧,才能做出美味的甜點。這也是西式甜品與其他甜點的區別之一,它們需要更多的時間和耐心來製作,但是品質和口感都非常優秀。總體而言,西式甜品是一種非常美味、豐富和有趣的食品。它們有著豐富的口感和多樣的風味,而且製作過程也非常講究。如果你喜歡甜點,那麼西式甜品一定不會讓你失望。