2024-05-23 228 浏览
土瓜灣有唔少小店 唔少人都會推介 而呢一間我都book mark咗好耐📚今日終於有機會嚟試吓❤️==============================𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐋𝐢𝐬𝐭📌🍟黑蒜醬炸薯條 第一次令呢個味嘅薯條 你點估到咁有創意竟然將呢兩樣mix埋 但!意外地神級好食😳分量多到就好似主菜咁樣 但係你都會忍唔住食晒❤️🥗煙三文魚牛油果醬沙律 擺盤好精緻 睇得又食得💯🍛香料牛油烤春雞伴印度香飯 好特別嘅main cause 喺呢度嘅招牌菜 雞肉嫩滑 配埋粒粒分明嘅香飯 perfect match☺️🍰朱古力香蕉白色千層酥配朱古力雪糕 聽說呢個嘅千層酥好出名 果然聞名不如見面😍真係好出色 酥化嘅外皮配吉士醬 加埋雪糕一啖咬落去 簡直係不能自拔😍😍非常圓滿啦😊
𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐋𝐢𝐬𝐭📌

🥗煙三文魚牛油果醬沙律 擺盤好精緻 睇得又食得💯

2024-05-21 174 浏览
Weekend Dinner香草醬烤焗羊膝配法式燉菜及乳酪 $328開胃的法式燉菜上有大大隻羊膝,份量澎湃,烤焗後肉質嫩身,切開有很多肉汁!羊膝用香草醬醃製後,不會有太重的羊騷味,連不好羊肉的朋友都很喜歡這個主菜。單吃味道已經很好,沾點薄荷乳酪醬及羊燒汁,更充滿異國風味。手打雞肉蝦漢堡配薯條 $138漢堡包烘烤至脆身,中間有厚身彈牙的雞肉蝦漢堡、蕃茄及生菜,配上香辣的醬汁,味道有驚喜,伴碟更有不少香脆的粗薯條。開心果茉莉花醬日式梳乎里班㦸 $104今頓最期待的品項,日式梳乎里鬆軟充滿空氣感,口感綿密,配上香濃的開心果茉莉花醬,啖啖滿足,果然沒有令人失望!窩夫配朱古力香蕉及雲呢拿雪糕 (全份) $94窩夫同樣出色,外層脆身,中間保持濕潤,蛋味濃。窩夫上淋了朱古力醬及Oreo餅乾碎,一口窩夫,一口朱古力香蕉及雪糕,有不同的口感變化,是令人開心的滋味!(當日朱古力雪糕售罄,更換成雲呢拿雪糕)餐廳有簡約的特色裝潢,座位不多,長期有捧場客。主菜及甜品出色有水準,是值得再訪的小店!
Weekend Dinner

香草醬烤焗羊膝配法式燉菜及乳酪 $328

手打雞肉蝦漢堡配薯條 $138

開心果茉莉花醬日式梳乎里班㦸 $104

窩夫配朱古力香蕉及雲呢拿雪糕 (全份) $94
(當日朱古力雪糕售罄,更換成雲呢拿雪糕)

2024-05-21 137 浏览
今次我地過黎土瓜灣上朋友屋企玩,佢介紹佢屋企樓下有間coffee shop都幾好食,叫我地過開黎去試下,一場黎到就梗係信佢啦😗餐廳規模屬於小店形式,門口既沖咖啡位亦都係廚房,可以見到佢地整野食,廚房都好整潔,呢樣野加唔少印象分👍🏻手打西冷牛肉原隻大蘑菇漢堡配薯條($156)呢個漢堡size適中,有好多芝士,磨菇上已經有芝士粉,牛肉上又有一塊芝士,佢塊牛肉幾厚同好多肉汁,d薯條又夠脆,最令我覺得驚喜係個包,係有焗過,食落好香包味同埋脆卜卜既🍔自家製喇沙汁海鮮扁意粉($138)喇沙味既意粉真係未試過,餐牌上有個手指公推介,想信都係唔錯,而食落又真係幾夾,佢d海鮮都好豐富,有蜆有蝦有魷魚,勁多料,所以個意粉都充滿好正海鮮味🍝提拉米蘇日式梳乎里班戟($104)呢個pancake賣相幾靚,件pancake好鬆軟,咖啡醬係自己加上去,都幾濃既咖啡味,旁邊仲有d朱古力醬同餅,好味😋榛子鮮奶咖啡($44)間舖叫heysonut,梗係叫番杯hazelnut咖啡啦,個拉花拉得幾靚,榛子味比較濃,入口幾滑,咖啡味幾好唔算好苦☕️白桃手搖冰茶($48)呢杯冰茶又幾大杯,佢個甜味係來先白桃既果香甜,飲落唔覺佢飲係

手打西冷牛肉原隻大蘑菇漢堡配薯條($156)

自家製喇沙汁海鮮扁意粉($138)

提拉米蘇日式梳乎里班戟($104)

榛子鮮奶咖啡($44)

白桃手搖冰茶($48)
呢杯冰茶又幾大杯,佢個甜味係來先白桃既果香甜,飲落唔覺佢飲係落糖漿,飲落好清爽🍑

呢間小店朋友真係冇介紹錯,食物飲品都有水準,員工服務都幾好有禮貌,唔怪得我黎食既時候都幾旺場要等一陣位😛
2024-05-17
2024-05-20 75 浏览
呢間應該係我黎左不少於10次既高質café!第一次點呢度既炸洋蔥圈, 外脆內軟既洋蔥圈唔會覺得太油膩, 作為小食係個唔錯既選擇!大推!!! 香草醬烤焗羊膝配法式燉菜及乳酪, 因為採用慢煮煮法, 所以羊膝食落口感係超軟熟! 不忘要沾上佢地既特製檸檬青瓜乳酪醬, fresh感滿滿~ 如果覺得食到有d膩不妨沾下呢個醬, 清新感覺會令人解膩~鐵板上枱既黑啤自家製煙燻豬腩肉意大利飯, 入口帶來陣陣黑啤酒香 (但放心唔會有醉意的, hahahha…) 煙燻豬腩肉同黑啤既味道來得好夾, 會接住一口又一口咁食食到咁上下又點可以唔食佢地既甜品, 好似已經食過不少3, 4次既提拉米蘇日式梳乎厘班戟, 梳乎厘班戟空氣感滿滿, 做得相當之好! 而且配上提拉米蘇既配料, 咖啡都係自己加, 可依自己鍾意巴濃郁程度自行加減. 最後當然要飲返杯佢地既72% Dark Chocolate, 每次黎都會點一杯, 口感濃郁極致, 因為黑朱古力關係所以甜度唔高~中意黑朱古力既愛好者唔好錯過!
呢間應該係我黎左不少於10次既高質café!
2024-05-03
  • 香草醬烤焗羊膝配法式燉菜及乳酪
  • 提拉米蘇日式梳乎厘班戟
2024-05-15 84 浏览
今日同女兒喺土瓜灣補完習就到附近晚餐,見到一間餐廳六點零都好多人幫襯,知道一定有好野食...最吸引到我喺門口嗰個大餐牌影住一隻鴨鴨Tiramisu手打西冷牛肉原隻大蘑菇漢堡配薯條麵包烤到非常香脆,在大磨菇上灑上大量芝士碎,食欲大增,店家的西冷牛肉係自己調味而成!不同於坊間外購漢堡肉!好好味出面食唔到👍👍香料牛油烤春雞伴印度香飯烤春雞全隻上,香脆惹味,春雞烤到外表香脆之餘內裡充滿肉汁嫰滑!香飯吸左雞汁既精華亦都好好味!窩夫伴朱古力香蕉及朱古力雪糕來到這裡一定要試甜品!果然無失望!超級香脆鬆軟的窩夫,配上朱古力已經絕配!加上香蕉🍌和雪糕,和女兒搶著吃,一分鐘清碟

手打西冷牛肉原隻大蘑菇漢堡配薯條

香料牛油烤春雞伴印度香飯

窩夫伴朱古力香蕉及朱古力雪糕
來到這裡一定要試甜品!果然無失望!
2024-05-09
  • 手打西冷牛肉原隻大蘑菇漢堡配薯條
🤎提拉米蘇日式梳乎厘鬆餅Tiramisu Cream Soufflé Pancake 星期六很多人等位,我們在等位的過程中決定先光顧附近的隔離食店,吃了一碗炸醬麵。剛好吃完後就到我們入座。餐廳空間不太寬敞,枱與枱之間距離很近。我們點了一份特拉米蘇日式梳乎厘鬆餅,一份有兩件,附上五分一杯espresso,供我們將咖啡淋在Pancake上一起享用。Pancake口感十分輕盈,鬆軟中帶有空氣感,加上咖啡的香氣令人食後不覺得膩。不過Pancake上的cream並沒有明顯的mascarpone cheese的風味,讓我感覺它不太像tiramisu。#沒有接受用餐款待
🤎提拉米蘇日式梳乎厘鬆餅

#沒有接受用餐款待

2024-05-13 47 浏览
餐廳的菜式都比較有創意,其他的餐廳比較少見。🔸️香草醬烤焗羊膝配法式燉菜及乳酪 $328羊膝先淋了芥末子醬汁,再配上香草再慢煮。七成熟的羊膝都幾大隻,粉嫩的肉質彈牙。上碟時還有兩款醬汁,分別是薄荷青瓜yogurt和燉羊肉的汁。法式燉菜是翠肉瓜、南瓜和茄子。🔸️黑啤自家製煙燻豬肉意大利飯$138一上枱就有陣陣黑啤的香味。意大利飯飯煙煙韌韌,每粒米都有香濃的酒香味,食下去是甜甜地,味道幾特別。飯內還有些半肥半瘦的煙燻豬肉。我們好快就清完。🔸️開心果茉莉花醬Souffle Pancake $104 我見每枱都會叫甜品,所以我們都叫了新口味Pancake。侍應生一邊行,梳乎厘就前後前後搖下。滿瀉開心果茉莉花醬味道清新,有食到一粒粒的開心果粒。梳乎厘蛋香好濃鬆軟,中間偏濕潤。🔸️要加一服務費.....📍HeySoNuts土瓜灣北帝街147號地下3號舖
餐廳的菜式都比較有創意,
其他的餐廳比較少見。

🔸️香草醬烤焗羊膝配法式燉菜及乳酪 $328
羊膝先淋了芥末子醬汁,再配上香草再慢煮。
七成熟的羊膝都幾大隻,粉嫩的肉質彈牙。
法式燉菜是翠肉瓜、南瓜和茄子

🔸️黑啤自家製煙燻豬肉意大利飯$138
一上枱就有陣陣黑啤的香味。
意大利飯飯煙煙韌韌,
每粒米都有香濃的酒香味,
食下去是甜甜地,味道幾特別。
飯內還有些半肥半瘦的煙燻豬肉。
我們好快就清完。

🔸️開心果茉莉花醬Souffle Pancake $104
我見每枱都會叫甜品
所以我們都叫了新口味Pancake。
侍應生一邊行,梳乎厘就前後前後搖下。
滿瀉開心果茉莉花醬味道清新,
有食到一粒粒的開心果粒。
梳乎厘蛋香好濃鬆軟,中間偏濕潤。

🔸️要加一服務費
📍HeySoNuts
土瓜灣北帝街147號地下3號舖

在土瓜灣家附近的一間咖啡店《HeySoNuts》,原本入黎只是想食梳乎厘Pancake,但原來有更好的出品😌一向追尋好吃焦糖布甸的Alex, 今次點到份正野,窩夫配焦糖布丁及香草雪糕,集所有精華於一身!金啡色擺盤設計,時尚優雅,輕輕搖晃,滿滿的治愈感,甜蜜中帶點甘苦的味道,再來一口散發迷人香氣的雲呢拿雪糕配上窩夫脆邊,細節演繹出熱愛甜點的神韻😋自從吃過一次梳乎厘Pancake後,那種鬆軟的空氣感讓我一試難忘,成日都心思思想去食😍,今次叫左個開心果茉莉花醬日式梳乎厘Pancake,看著它騰騰震地過來,滿心幸福感翻倍,入口軟綿綿、甜而不膩,幸福滋味滿份🥰這家甜品出品確實不錯,而且主食都唔差喎!😏#手打西冷牛肉原隻大蘑菇漢堡配薯條個漢堡包咁高既😂,點食好呢?拆開看看,個大蘑菇真係好大隻呀!😍 手打牛肉厚身,肉汁仲好豐富。#黑啤自家製煙燻豬腩肉意大利飯啤酒煮飯真係第一次試,超乎想像的好吃😋
在土瓜灣家附近的一間咖啡店《HeySoNuts》,
原本入黎只是想食梳乎厘Pancake,
但原來有更好的出品😌

一向追尋好吃焦糖布甸的Alex, 今次點到份正野,
窩夫配焦糖布丁及香草雪糕,集所有精華於一身!

這家甜品出品確實不錯,而且主食都唔差喎!😏

#手打西冷牛肉原隻大蘑菇漢堡配薯條

#黑啤自家製煙燻豬腩肉意大利飯
啤酒煮飯真係第一次試,超乎想像的好吃😋
  • 窩夫配焦糖布丁及香草雪糕
2024-05-12 71 浏览
土瓜灣呢區好多唔同嘅食物選擇。有一間西餐廳真係真心值得推介👏👏HEYSONUTS嘅鹹食有好多都係fusion ,甜品亦都煮得好出色👍👍👍🤩香料牛油烤春雞伴印度香飯雞經過慢煮,肉質粉嫩🥰🥰烤得外皮金黃酥脆。香料的加入使得整道菜的風味更加豐富,帶有微辣和香料的香氣。搭配著印度香飯,米飯的香氣透著淡淡的香料味,超級搭配😍😍🤩羊肉醬炒貓耳朵意粉羊肉經過醬料的炒煮,散發出濃郁的香氣,肉質鮮嫩多汁。貓耳朵意粉則是以其耳狀的造型為特點,比醬汁更好咁樣黐係面條上,每一口都能品嚐到濃郁的羊肉醬汁。這道意粉炒得恰到好處,保持了羊肉的原汁原味❤️❤️🤩窩夫配髒髒曲奇忌廉及朱古力雪糕外層酥脆,內部鬆軟,散發出香甜的香氣。搭配著髒髒曲奇忌廉,忌廉的柔滑口感和曲奇的酥脆口感完美結合,帶來豐富的口感層次。再加上朱古力雪糕的濃郁滑順,整道甜品讓人回味無窮。窩夫愛好者必試😋😋🤩提拉米蘇日式梳乎里班戟梳乎里班戟的外層綿密柔軟,內部滿滿的提拉米蘇餡料,入口即化。提拉米蘇的濃郁咖啡和可可的香氣與戟皮的鬆軟口感相得益彰,每一口都帶來滿滿的滿足感😛😛

🤩香料牛油烤春雞伴印度香飯

🤩羊肉醬炒貓耳朵意粉

🤩窩夫配髒髒曲奇忌廉及朱古力雪糕

🤩提拉米蘇日式梳乎里班戟
2024-05-12 44 浏览
Pistachio jasmine paste $74呢排開心果好🔥. Waffle 有蛋香味~ 如果開心果個味再濃啲仲正呀 ! MAC Nuts$156好juicy 既菇味同埋牛既肉汁😆 一咬落去就滲出黎~ 薯條炸得岩岩好, 唔會好油. Cream Orecchiette $102Clams & Garlic Bread $138沙白大大隻, 係每日係街市琴採購嫁! 嫌鮮甜, 無沙~ 法包好香脆.Cafe 黎講價錢公道. 服務亦唔錯~ 會再幫襯
Pistachio jasmine paste [half] $74

MAC Nuts$156

Cream Orecchiette $102

Clams & Garlic Bread $138
沙白大大隻, 係每日係街市琴採購嫁! 嫌鮮甜, 無沙~
法包好香脆.

Cafe 黎講價錢公道. 服務亦唔錯~ 會再幫襯
2024-05-07 127 浏览
Heysonuts土瓜灣北帝街147號地下3號舖九龍城區高質西餐廳😋食物味道係好味,價錢合理唔算貴,性價比都頗高!最欣賞係佢依間店既甜品好有質素👍👍份量,擺盤,味道都好有保證!絕對值得一試既餐廳!同另一半叫咗兩個Main Course,兩份甜品,食得好滿足😋意大利飯超入味,淨係食飯都已經覺得好味自家製青醬帶子意大利飯 帶子大大粒!鮮嫩多汁,配上香氣四溢的青醬,口感豐富。自家製喇沙汁海鮮扁意粉 喇沙汁濃郁,唔會太辣,海鮮好新鮮入味,與扁意粉完美結合,帶來一種口感和味覺的絕妙平衡。每一口都散發著濃郁的海鮮風味開心果茉莉花醬日式梳乎里班㦸 太太份,梳乎里好蓬鬆,鬆軟!班㦸口感綿密,配上獨特的開心果茉莉花醬,帶來豐富的層次感和芬芳的花香。結合了東西方的美味元素,正Chocolate Banana & Chocolate Ice-cream $94 全份配朱古力香蕉及朱古力雪糕這份Chocolate Banana & Chocolate Ice-cream是一道經典的甜點組合。朱古力香蕉帶來了天然的甜美和綿密的口感,與濃郁的朱古力雪糕配搭得好好。朱古力雪糕的口感滑順,食得好滿足😊
Heysonuts
土瓜灣北帝街147號地下3號舖

自家製青醬帶子意大利飯
帶子大大粒!鮮嫩多汁,配上香氣四溢的青醬,口感豐富。

自家製喇沙汁海鮮扁意粉

開心果茉莉花醬日式梳乎里班㦸

配朱古力香蕉及朱古力雪糕
朋友知我中意食甜品,所以佢早排發現左間甜品超好食嘅餐廳之後,就即刻帶左我去試吓🥰我地食左:✨嘻酥甩靚湯✨ $58呢個甘筍忌廉湯真係好好飲,質感creamy又重甘筍原香,甜而不膩,令小妹極度回味!✨香草醬烤焗羊膝配法式燉菜及乳酪✨ $328呢份用香草醬烤焗過既羊膝既烤焗時間真係控制得好好,-切開就見到好粉嫩既顏色,望到就已經充滿食慾😍目測大概7成熟,食落肉質鮮嫩鬆軟,唔嚡唔韌羶味少,肉汁仲好充份,唔會乾爭爭,鍾意食羊嘅你實在不容錯過🤩✨黑啤自家製煙燻豬腩肉意大利飯✨ $138肥瘦適中嘅煙燻豬腩肉肉質好有彈性,脂肪位又夠爽口,入口散發住-陣小麥啤酒香,唔會令人覺得佢有油膩感。至於粒粒分明既意大利飯煙煙韌韌幾有咬口;每粒都掛滿晒醬汁,超入味,清碟完全冇難度✌🏻另加✨蒜蓉包✨$50蒜蓉包烘到外脆內軟蒜味重,真係好香口,令人食到停唔到口!✨肉桂蘋果金寶法式千層酥配以香草雪糕✨ $72肉桂蘋果既口感又爽又脆,甜甜香香,肉桂味好夠,啱晒小妹呢d肉桂控😍金寶法式千層酥質感酥脆,輕輕-刀就可以將佢完美切開;好有質感之餘仲好重牛油香❣️同肉桂蘋果、香草雪糕完全係Perfect match✌🏻✨伯爵茶手搖冰茶

我地食左:

✨嘻酥甩靚湯✨ $58

✨香草醬烤焗羊膝配法式燉菜及乳酪✨ $328

✨黑啤自家製煙燻豬腩肉意大利飯✨ $138

另加✨蒜蓉包✨$50

蒜蓉包烘到外脆內軟蒜味重,真係好香口,令人食到停唔到口!

✨肉桂蘋果金寶法式千層酥配以香草雪糕✨ $72

✨伯爵茶手搖冰茶✨$46

伯爵茶茶香醇厚,冰冰涼涼,入口清爽又涼快!

✨四季橘手搖冰茶✨ $48

呢杯冰茶好重四季橘香,酸酸甜甜,解膩-流!

呢度嘅甜品我覺得真係有酒店級既水準,真心覺得朋友冇介紹錯🥰估佢唔到既系,其他菜品既質素亦同樣好高,今餐又係超滿足既-餐呢❣️

🟥HeySoNuts

📍士瓜灣北帝街147號地下3號舖

港鐵宋皇臺站D出口,步行約8分鐘
.土瓜灣嘅呢一間HeySoNuts 小編真係已經幫襯咗好多年亦都介紹過好多次 每次食新嘢 小編都會出個post介紹一下 今次都唔例外.🐷紅酒慢煮牛面頰肉配薯蓉
慢煮技術令牛面頰肉嘅質感變得極為柔軟 入口即化 紅酒嘅香氣提升咗整體味道層次 而且仲會有一碟仔蔬菜 裏面嘅紅蘿蔔朔晒啲汁 非常之入味 配上滑嫩薯蓉 其實淨係食呢一個已經飽飽地.🐷黑啤自家制煙燻豬腩肉意大利飯
呢個都係第一次食嘅 上次想食嘅時候冇晒 今次早啲去終於有得食 上菜嘅時候就見到呢一個意大利飯 好似啱啱煮好咁樣非常之熱 店員仲好貼心咁樣提醒我哋小心焫親隻手 豬腩肉經過黑啤煙燻 黑啤嘅味道都幾突出 香氣四溢 肉感既juicy又幾有嚼勁.🐷70%比利時髒髒黑朱古力日式梳乎厘班戟
呢間餐廳嘅souffle pancake 真係出晒名充滿好蓬鬆好有空氣感 口感好到不得了 而且仲食到裏面嘅蛋香味 今次就食佢哋嘅朱古力味 上面嘅朱古力定真係超級濃郁 70%小編就覺得真係啱啱好 朋友鍾意食苦啲 小編就鍾意食冇咁苦嘅朱古力 70%叫做真係可以迎合比較多人嘅口味!.🐷薑味麻薯窩夫配黑芝麻蓉及香草雪糕
窩夫外脆內軟~ 薑味帶一點點嘅刺激 而且
🐷紅酒慢煮牛面頰肉配薯蓉
🐷黑啤自家制煙燻豬腩肉意大利飯
🐷70%比利時髒髒黑朱古力日式梳乎厘班戟
🐷薑味麻薯窩夫配黑芝麻蓉及香草雪糕
窩夫外脆內軟~ 薑味帶一點點嘅刺激 而且窩夫裏面係夾住左啲麻薯 所以令到個飽足感好高
配上香濃黑芝麻蓉同香草雪糕 又凍又熱撈埋一齊食 口感同味道層次豐富
薑味加麻薯加黑芝麻味 成件事有一種食緊 黑芝麻湯圓嘅錯覺
🐷綠茶鮮奶
簡單但不平凡 綠茶同鮮奶嘅結合平衡得宜 既清新又提神
HeySoNuts
📍土瓜灣北帝街147號地下3號舖。
#吃貨日常#香港#茶餐廳#Cafe#麵包#西餐#中餐#日本菜#韓國菜#泰國菜#堂食#好西#食#香港美食 #hkfoodie #foodiehk #土瓜灣 #土瓜灣好去處 #土瓜灣美食
🖤白酒煮活蜆配蒜蓉包活蜆肥美多汁,大大隻,以白酒、青椒、香蒜烹煮,配上蒜蓉包,滋味LEVEL UP🖤自家製喇沙汁海鮮扁意粉海鮮有蜆肉、蝦仁、墨魚,配上自家製喇沙汁,鮮而不辣,食材新鮮,整體鮮味處處🖤馬沙拿茶日式梳乎厘超軟熟既梳乎厘,必食推介!疏乎厘即叫即做,口感軟綿空氣感十足,並帶有蛋香,面層係馬沙拿茶粉、朱古力碎及辣椒粉,非常特別🖤薑味麻糬窩夫配呍喱嗱雪糕薑味麻糬窩夫外脆內軟,伴隨著微微薑嘅辛辣感,配搭黑芝麻蓉和雲呢拿雪糕一起品嚐,冰火交融,中和了薑既辛辣感,一試難忘!🖤Rose & Peach Tea(Hot)玫瑰蜜桃茶HeySoNuts📍土瓜灣北帝街147號地下3號舖

🖤白酒煮活蜆配蒜蓉包

🖤自家製喇沙汁海鮮扁意粉

🖤馬沙拿茶日式梳乎厘

🖤薑味麻糬窩夫配呍喱嗱雪糕

🖤Rose & Peach Tea(Hot)
玫瑰蜜桃茶

HeySoNuts
📍土瓜灣北帝街147號地下3號舖

2024-04-27 30 浏览
自從土瓜灣開咗地鐵之後,交通方便了很多。更加可以多啲到土瓜灣食嘢啦👏👏👏Heysonuts 餐廳主打西餐及甜品,今次食晚餐叫咗:✅黑啤自家製煙燻豬腩肉意大利飯飯香非常之入味。每一口都食到煙燻豬腩肉和酸菜非常之美味可口。✅煙三文魚牛油果醬沙律用新鮮嘅牛油果壓碎作醬料,再配上松仁新鮮嘅生果及蔬菜。必選👍✅白酒煮活蜆配蒜蓉包用上大大隻新鮮的蜆配上青椒、蕃茄仔、紅辣椒 白酒烹調👍非常之清甜。✅咖啡拖肥榛子朱古力千層酥配香草雪糕🍰千層酥很香脆👍甜品唔錯,唔會太甜。
Heysonuts 餐廳主打西餐及甜品,今次食晚餐叫咗:
✅黑啤自家製煙燻豬腩肉意大利飯

✅煙三文魚牛油果醬沙律
✅白酒煮活蜆配蒜蓉包
✅咖啡拖肥榛子朱古力千層酥配香草雪糕🍰
千層酥很香脆👍甜品唔錯,唔會太甜。

• 白酒煮活蜆配蒜蓉包
  • 黑啤自家製煙燻豬腩肉意大利飯