2023-07-29
星期六下午五點幾去咗新開嘅HeSheEat Cafe🎂 環境裝修得好靚 日系無印風 我哋5:30左右叫咗一杯Iced Mocha (及後員工俾咗Ice Chocolate Latte😂😂) 同埋Tiramisu Cafe Latte 仲有壓軸嘅甜品🍓 (壓軸嘅意思 係最尾登場😵💫 我哋足足等咗50分鍾)嘢飲都OK嘅👍 朱古力鮮奶嘅朱古力味好濃郁 有少少Dark Chocolate嘅味道 不算太甜☕️Tiramisu個杯都一樣 值得一試甜品嘅麻薯我哋覺得過於煙韌 用刀切都切唔開🙀 而士多啤梨都因為當造 所以比較酸😿 而梳乎厘班戟 冇乜特別😟 唔夠空氣感 唔夠鬆軟🚫唔建議食其實呢我哋個感覺最唔好嘅係 等咗50分鐘😳😳😳 由五點半等到六點之後等咗 我哋其實有問過職員可唔可以幫手跟進下個甜品 而該位職員話好正常 係要等咁耐 嘢飲都耐😂 (嗰陣我哋兩杯嘢飲就嚟飲完😂) 我哋聽完完全無語😅 啲對答真係好奇怪 (以為嗰位職員話會幫我哋check check或者叫我哋耐心等候) 😂😂
士多啤梨麻薯疏乎厘班戟配士多啤梨雪糕