2023-10-31 33 浏览
套餐附上南瓜湯,南瓜湯味濃郁順滑。烤雞肉芝士汁燴意大利鮮蛋麵Roasted Chicken Breast Tagliolini in Cheese Butter Sauce賣相一般,但是鮮蛋麵的質感很有趣,煙靭有口感。雞扒都好入味,但賣相真係爭啲。味道就唔錯啦大蝦龍蝦汁燴扁意粉Grilled Prawn Linguine in Lobster Sauce意粉配上龍蝦汁味道濃郁,大蝦肉質都有口感。$118來說性價比還是很高的。香煎龍脷柳蕃茄燴長通粉魚柳煎得好香,肉質好軟滑。茄汁長通粉就正常發揮-餐廳冷氣真係好凍,唔使5分鐘已經將啲食物吹到凍晒!- 職員態度麻麻哋- 餐廳寫住11:30開門,但我哋11:30到達嘅時候職員就話11:45先再嚟過啦⋯⋯真係好無奈☹️其實餐廳性價比都幾高,環境又靚。除咗凍同埋服務態度一般之外,都唔錯。

套餐附上南瓜湯,南瓜湯味濃郁順滑。

烤雞肉芝士汁燴意大利鮮蛋麵

烤雞肉芝士汁燴意大利鮮蛋麵

香煎龍脷柳蕃茄燴長通粉

魚柳煎得好香,肉質好軟滑。茄汁長通粉就正常發揮
香煎龍脷柳蕃茄燴長通粉

-餐廳冷氣真係好凍,唔使5分鐘已經將啲食物吹到凍晒!
- 職員態度麻麻哋

香煎龍脷柳蕃茄燴長通粉
最近和朋友去了人氣Cafe「HeSheEat」旺角店!餐廳環境很大 有多款甜品 例如疏乎厘pancake🥞 刨冰🍧「特濃5.0牛乳軟雪糕芭菲」 🍦 等等 除了甜品之外 還有多款fusion菜式~ 非常適合和朋友/另一半去聚餐呢!♡ 北海道5.0牛乳軟雪糕芭菲 - 宇治抹茶 HKD66今次晚餐的重頭戲之一🍦 特濃5.0牛乳軟雪糕有朱古力oreo / 草莓芝士餅 / 藍莓芝士餅 / 宇治抹茶紅豆白玉多款口味可以選擇~ 我和朋友都是抹茶控 所以選擇了宇治抹茶🍵 牛乳軟雪糕口感非常嫩滑 而且真的很重牛奶味🥛! 配上抹茶粉和煙煙韌韌的白玉 口感很棒很豐富呢~♡ 士多啤梨山系刨冰 HKD74鮮甜多汁的士多啤梨與軟綿的刨冰 吃進口裏是滿滿初戀的味道 類似韓國雪花冰的感覺 真的入口即溶~~~而且賣相吸引 非常ig-able!可以按個人喜好倒煉奶或士多啤梨醬🍓♡ 月見燒牛肉丼 HKD158很特別的Fusion 菜式 蛋黃流心配飯和嫩滑的牛肉很好吃!ᩚ (˶ˊᵕˋ˵)♡ 香煎帶子黑松露忌廉燴扁意粉 HKD148忌廉非常Creamy🤍 亦很重黑松露味~ 意粉條條掛汁 而且帶子香口!🫰🏻♡凍香蕉朱古力咖啡

♡ 北海道5.0牛乳軟雪糕芭菲 - 宇治抹茶 HKD66

♡ 士多啤梨山系刨冰 HKD74
士多啤梨山系刨冰

♡ 月見燒牛肉丼 HKD158

♡ 香煎帶子黑松露忌廉燴扁意粉 HKD148

♡凍香蕉朱古力咖啡 HKD48
去cafe當然要叫一杯飲品打卡吧xd
我們選擇了這杯凍香蕉朱古力咖啡 很香朱古力和香蕉味!挺好喝的(*¯︶¯*)🍫🍌

士多啤梨山系刨冰
2023-10-30 45 浏览
食物好味的,但冇服務,全部侍應都黑面的,而最大個黑衫四眼女經理態度最差,粗聲粗氣,大佬吖!我地吾係去大排檔吖!仲要響客人面前大聲呼渴d侍應,之前嚟過都唔係咁,之前個黑衫經理態度好好架
2023-10-29 202 浏览
一直想試呢間,朋友推介好耐,HeSheEat位於旺角站,主打年輕人口味,內部裝潢優雅,並且總是座無虛席,許多年輕人在這裡聚會。單骨雞翼配水牛城醬及燒完隻黑松露春雞配薯條。這些菜色聽起來非常美味,單骨雞翼應該是經過獨特調味後烤至香脆多汁,搭配水牛城醬使其更加豐富。而燒完的黑松露春雞應該以黑松露帶來獨特的香氣和口感,再搭配薯條一定十分開胃。飲品方面,我地點了士多啤梨奶昔及宇治抹茶士多啤梨奶昔配抹茶雪糕。特色奶昔應該非常適合作為解渴的選擇,士多啤梨的甜酸和宇治抹茶的濃郁應該能為飲品帶來豐富的口感,而抹茶雪糕更是一個非常特別的配搭。大蝦蕃茄意粉,大蝦很新鮮,意粉爽夾香口,令人食不停最後,餐廳的甜品選擇是白桃乳酪疏乎厘班戟。白桃乳酪和厚薄均勻的厘班戟應該能帶來豐富的層次感和口感。總而言之,餐廳提供了多款引人入勝的菜色和飲品,環境優雅,對於喜歡享受美食的人來說絕對是一個不錯的選擇。

大蝦蕃茄意粉,大蝦很新鮮,意粉爽夾香口,令人食不停

2023-10-16
2023-10-29 33 浏览
平日放假,可以嘆個游閒午餐。原來平日12-3pm有lunch set包飲品,點了兩客午餐同老公分享。煙三文魚燴忌廉長通粉,三文魚連忌廉汁味道適中。唔鹹,一點heavy感覺都無。烤肉眼扒配燒汁連薯條,牛扒點了7成熟,點嘅時候都擔心over cook。到枱時,薯條新鮮好脆,食到唔停口。牛扒軟淋淋,完全無筋,配埋個燒汁,超級好味!餐飲免費只有檸檬水或檸檬茶,加配咖啡要加$18略嫌不足,所以直接加$30轉特色咖啡。

午餐menu

南瓜湯

煙三文魚燴忌廉長通粉

烤肉眼牛扒配燒汁

香蕉朱古力咖啡
2023-10-11
午餐
  • 烤肉眼牛扒配燒汁
10:15係門口睇餐牌,職員主動開門問幾位,最完話10:30last order,所以入左去,坐低叫完野先有職員話10:45要“離場”,係“離場”,但係啲野食(刨冰、雪糕)10:40先到,10:44,一位長頭髮女職員走埋黎,用無尾音既語氣話:10:45要離場,一邊指住杯雪糕一邊話:食唔晒可以攞住走,然後10:45仲有其他人未食晒未食,諗住食多幾淡刨冰,個女職員居然突登走埋黎用掃把扮掃地,掃我地枱底,仲掃到我朋友隻腳,最後啲雪糕同刨冰食剩超過一半就走,咁一開始就唔應該10:30last order,10:25落單,野食10:40到,然後準時逼人10:45走,食唔晒都要走,等於白俾錢,嬲到震
2023-10-26 37 浏览
🇹🇭Chicken Linguine w Tom Yum Cream Sauce  $118醬汁質地絲滑厚實 冬陰功汁配合忌廉相得益彰溫和嘅忌廉奶油中和咗重香料味酸酸甜甜嘅冬陰功味意粉扁身比較煙韌有口感 亦都好可以均勻掛到醬汁本身糾結嗌海鮮or雞 第一次嚟就諗住嗌翻個穩陣嘅意粉上面放咗兩件半煎炸到橙橙黃黃嘅雞扒厚厚一舊肉外皮香脆肉質好鮮嫩 仲鎖住到肉汁 呢碟每樣食材到整體配搭都好高質好有驚喜😋🍓Matcha Strawberry Latte w Matcha Ice Cream $56本身第一眼覺得杯嘢飲好靚 但下一秒就諗:點解要用膠杯裝?有少少影響外觀🥲撇除個杯嘢飲都係instagrammable嘅抹茶 牛奶同士多啤梨醬層次分明第一啖篤到底淨係飲到士多啤梨果醬味 係熟悉嘅搽麵包嘅感覺跟著試試撈勻飲 同朋友都覺得士多啤梨味依舊蓋過咗抹茶香要單獨不一羹抹茶雪糕食先會食到比較突出嘅抹茶味
醬汁質地絲滑厚實 冬陰功汁配合忌廉相得益彰

抹茶 牛奶同士多啤梨醬層次分明
第一啖篤到底淨係飲到士多啤梨果醬味 係熟悉嘅搽麵包嘅感覺
跟著試試撈勻飲 同朋友都覺得士多啤梨味依舊蓋過咗抹茶香
要單獨不一羹抹茶雪糕食先會食到比較突出嘅抹茶味
HeSheEat Cafe (THE FOREST) 位於旺角新開設的分店。它的室內裝修非常有特色。HeSheEat Cafe 這家新店以溫暖的木色系為主題裝潢,散發簡約日系休閒風。店內特別配上造型獨特的圓筒形吊燈,與咖啡色藝術磚牆相映成趣,增添幾分文藝氣息。同時,寬敞的樓底配上大面積落地玻璃窗,給人一種敞亮舒適的用餐空間。食物方面,主食表現出眾,份量都很足夠。但真正主角的是他們的甜品!我完全被宇治抹茶黑芝麻梳乎厘班戟和特濃5.0牛乳軟雪糕芭菲征服了!非常推薦!💕宇治抹茶黑芝麻梳乎厘班戟綠茶芬芳撲鼻而來,烤得微微發脆的表皮,一口咬下去,濃郁芝麻香味在口中爆發開來。蓬鬆的班戟體嚼勁足,夾著一層柔滑的奶油,還有蓬鬆的麻糬,豐富層次感。特濃5.0牛乳軟雪糕芭菲雪糕芭菲高聳如山峰,雪白的5.0牛乳軟雪糕綿密如雲,口感極致滑順。伴隨著蛋糕,脆米,帶來多種層次口感,加上鮮艷奪目的賣相,超打卡able!主食方面,叫了燒原隻黑松露春雞配薯條和龍蝦汁海鮮燴意大利飯。燒原隻黑松露春雞配薯條金黃燦爛的雞皮包裹著雞腿肉,肉質細嫩多汁的春雞,雞皮輕輕一咬就脆裂開來,讓人食指大動,而雞肉調味帶少許辛辣,不會太單調

燒原隻黑松露春雞配薯條

金黃燦爛的雞皮包裹著雞腿肉,肉質細嫩多汁的春雞,雞皮輕輕一咬就脆裂開來,讓人食指大動,而雞肉調味帶少許辛辣,不會太單調。配菜是金黃酥脆的手切薯條,蘸點醬料趁熱吃,令人越吃越上癮。

龍蝦汁海鮮燴意大利飯

米飯上頂著蟹柳、帶子等新鮮海鮮,加上龍蝦提煉的濃郁香料汁,香氣四溢。海鮮的鮮甜和粒粒分明的飯米混合在龍蝦汁中,能充份感受到海鮮的甘甜。令人一吃就想再吃一口。

牛油果奶昔

最後點了份牛油果奶昔。厚厚的奶泡上頂著新鮮牛油果,翠綠欲滴。吸管插入奶泡時發出清脆響聲,第一口嚐到的是牛油果的香甜,緊隨其後是牛奶的濃郁,兩者交織出令人愉悅的味覺享受。

整體來說,HeSheEat Cafe 的特色在於獨特裝修和出色的甜品,如果喜歡文青氣息,或是尋找美味的甜品和餐後甜點,這家餐廳絕對值得一試!
2023-10-05
2023-10-24 28 浏览
HeSheEat係大家嘅集體回憶😯佢嘅甜品出晒名。旺角開咗新店,裝修富有現代感牆壁用咗紅磚,枱凳就係木系,整體感覺都好靚好舒服舒服。香煎比目魚伴蜜糖茶末薯仔🌟比目魚好大件好厚,烤至微焦魚皮脆卜卜好多魚油,入邊魚肉油脂豐富超鍾意食😋 蜜糖茶末味道好特別甜甜地又唔會太稠。和風大蝦牛油果沙律沙律菜份量好多好多,沙律汁似係鰹魚沙律汁少少甜又帶點海鮮味,入面有啲日式醃蘿蔔、爽脆大蝦。白桃乳酪梳乎厘班戟暖笠笠軟綿綿嘅梳乎厘,咬落有濃郁蛋味配酸酸甜甜乳酪汁,味道非常夾。執鞭嗰啲桃酸酸地更加能夠帶出疏乎厘嘅蛋香,成個都好鬆化好靚❤️北海道5.0芭菲藍莓芝士餅呢個好出色,做得好靚☺️淨係上面嗰啲彩色乾花已經加爆分。上面係濃郁牛奶香嘅雪糕,中間有啲脆米,同埋藍莓粒粒,藍莓粒粒唔會太甜搶咗牛奶香。食食吓入邊真係有藍莓芝士餅粒粒🥰真心又靚又好食 。宇治抹茶士多啤梨鮮奶配抹茶雪糕上面嘅抹茶雪糕好香抹茶味😌夏日水果紅茶已經食咗甜品,可以飲清少少嘅水果茶😛平衡一下。

香煎比目魚伴蜜糖茶末薯仔🌟

和風大蝦牛油果沙律

白桃乳酪梳乎厘班戟
暖笠笠軟綿綿嘅梳乎厘,咬落有濃郁蛋味配

北海道5.0芭菲藍莓芝士餅

宇治抹茶士多啤梨鮮奶配抹茶雪糕
上面嘅抹茶雪糕好香抹茶味😌

夏日水果紅茶
已經食咗甜品,可以飲清少少嘅水果茶😛平衡一下。
2023-10-23 22 浏览
第一次來 HeSheEat 搬到旺角的新店,以日式和風設計為主,跟之前不同,感覺舒適。凍香蕉朱古力咖啡 $48香甜的朱古力中慢慢滲透咖啡味,配上香滑的忌廉及香蕉肉很不錯。烤魷魚香辣墨汁扁意粉 $108墨汁意粉微辣帶點蒜香味,魷魚彈牙。香煎加拿大豬鞍扒伴焗蒜香蜜糖薯仔 $188上檯已傳來陣陣香味,賣相也吸引。蒜香蜜糖薯仔焗得夠腍又甜又香。豬鞍煎得剛好,肉質帶點淡粉紅夠嫩滑,點上特製燒汁味道好夾。原味梳乎厘班戟 $88梳乎厘質感好動彈鬆軟,充滿蛋香味,配上楓糖漿與奶油忌廉一流。北海道5.0芭菲-士多啤梨芝士餅 $68賣相一流,雪糕的牛乳味超級香濃軟滑,雪糕下有片片士多啤梨果肉、極美味的芝士蛋糕、士多啤梨果醬等,相當有層次。離開餐廳時見到有人點牛角包雪糕,賣相吸睛,要不是太飽我也想要一個打卡,還是待下次再來試。

凍香蕉朱古力咖啡 $48

烤魷魚香辣墨汁扁意粉 $108

墨汁意粉微辣帶點蒜香味,魷魚彈牙。

香煎加拿大豬鞍扒伴焗蒜香蜜糖薯仔 $188
上檯已傳來陣陣香味,賣相也吸引。

蒜香蜜糖薯仔焗得夠腍又甜又香。

豬鞍煎得剛好,肉質帶點淡粉紅夠嫩滑,點上特製燒汁味道好夾。

原味梳乎厘班戟 $88

北海道5.0芭菲-士多啤梨芝士餅 $68

HeSheEat 係旺角有新分店開咗,位置就係 THE FOREST 地下,店舖裝修以木紋為主,環境感覺舒適柔和。今晚晚餐我同友人就叫咗以下幾款叫咗份 [ 烤羊西冷扒配芥末薯蓉 $158 ] 羊西冷扒烤得啱啱好,肉質口感軟腍鮮嫩,油脂分佈均勻,每一口食落滿滿肉汁好juicy,配搭上口感綿密嘅芥末薯蓉、新鮮沙律菜配燒烤醬沙律就叫咗[ 煙三文魚柚子沙律 $88 ] 中間有朵用煙三文魚整成嘅花做裝飾,配上酸甜粒粒柚子、水牛芝士球、車厘茄及新鮮沙律菜,清新口感,健康美味。另外叫咗份小食 [ 炸魷魚鬚 $68 ] 炸得香脆,口感鮮甜彈牙,配有沙律菜飲品就叫咗杯 [ 宇治抹茶士多啤梨鮮奶配抹茶雪糕 $56 ] 濃郁嘅宇治抹茶配搭住士多啤梨鮮奶絕對係完美搭配,香滑口感同濃郁嘅抹茶雪糕,底層有士多啤梨果肉,口感酸甜有驚喜另一杯係綿密口感嘅 [ 牛油果奶昔 $48 ] 滿滿牛油果香,入口幼滑又creamy,味道唔會太甜,仲有果肉及杏仁做裝飾飯後甜品必選甜品之一 [ 特濃5.0牛乳軟雪糕芭菲 - 士多啤梨·芝士餅 $68 ] 特濃5.0牛乳軟雪糕口感細滑綿密,雪糕下層有驚喜,配上酸甜嘅士多啤梨果肉、果醬、

飯後甜品必選甜品之一 [ 特濃5.0牛乳軟雪糕芭菲 - 士多啤梨·芝士餅 $68 ] 特濃5.0牛乳軟雪糕口感細滑綿密,雪糕下層有驚喜,配上酸甜嘅士多啤梨果肉、果醬、脆脆及芝士餅,每一口都係甜蜜嘅感覺

賣相吸引,色彩繽紛嘅 [ 肉桂蘋果拿破崙 $66 ] 面層係士多啤梨、cream及杏仁片,外層酥脆嘅拿破崙皮包住香甜嘅蘋果塊及果蓉,一口咬下,又香又脆口感

HeSheEat
旺角奶路臣街17號THE FOREST地下G6號舖

2023-10-11
$303.5 (晚餐)
  • 烤羊西冷扒配芥末薯蓉
  • 宇治抹茶士多啤梨鮮奶配抹茶雪糕
  • 肉桂蘋果拿破崙
  • 特濃5.0牛乳軟雪糕芭菲
2023-10-19 24 浏览
不經不覺HeSheEat已經開業十周年,最近仲喺旺角 THEFOREST 開設全新地舖,清新簡潔木系, 以赤紅色磚牆作為主調,搭配簡約日系休閒風,加上高樓底、落地窗,啱晒👱🏼‍♀️黎打卡同慢慢享受晚餐和甜品。1️⃣ 黑松露薯條 $52小食先黎個邪惡嘅黑松露芝士薯條🍟用上粗薯條即叫即炸,非常香脆,配埋黑松露醬絕對是完美,好食到停唔到!2️⃣ 和風大蝦牛油果沙律 $98叫返個沙律🥗平衡下,份量都幾大又足料,有半個牛油果,加上幾隻爽甜嘅大蝦,仲有沙律菜同車厘茄,配上酸酸甜甜嘅醋,好清新又開胃🤤3️⃣ 烤羊西冷扒配芥末薯蓉 $158羊西冷要左5成熟 ,外面帶點焦香,鎖住入邊嘅肉汁,咬落仍然鮮嫩,而且無乜羊羶味,🥩肉質粉嫩,旁邊嘅薯蓉🥔口感幼滑,帶有淡淡嘅法式芥末,配搭羊肉十分合適。4️⃣ 凍香蕉朱古力咖啡☕️好大一杯,除左有香蕉片🍌和朱古力片作為裝飾,咖啡非常香濃,同岀面普通餐廳好唔同,值得一試!5️⃣ 白桃烏龍茶 $34白桃🍑鳥龍茶好香,不過偏甜,女士應該會比較鍾意。6️⃣ 白桃乳酪梳乎厘班戟 $118終於到👱🏼‍♀️最期待嘅甜品,因為係慶祝生日,餐廳特登有寫碟,講返個梳乎厘班戟,脹卜卜好q彈,空氣感十足,倒上白桃乳酪汁

1️⃣ 黑松露薯條 $52

2️⃣ 和風大蝦牛油果沙律 $98

3️⃣ 烤羊西冷扒配芥末薯蓉 $158

4️⃣ 凍香蕉朱古力咖啡☕️

5️⃣ 白桃烏龍茶 $34
白桃🍑鳥龍茶好香,不過偏甜,女士應該會比較鍾意。

6️⃣ 白桃乳酪梳乎厘班戟 $118
終於到👱🏼‍♀️最期待嘅甜品,因為係慶祝生日,餐廳特登有寫碟,講返個梳乎厘班戟,脹卜卜好q彈,空氣感十足,倒上白桃乳酪汁,好香更顯少女心😍

總的來說,餐廳環境好文青,食物質素都唔錯,啱哂想黎食甜品,同打卡嘅各位少女。

#foodie_couple_hk_sm816
2023-10-19 106 浏览
係附近行完街去左人氣餐廳HeSheEat食飯估唔到佢嘅甜品出色之餘主食都有驚喜連特飲都調配得好唔錯✨松露蟹肉,牛油果,蕃茄莎莎配墨西哥餅蟹肉鮮甜彈牙,而松露嘅香氣突出配上牛油果同蕃茄莎莎俾咗啲酸甜嘅層次🥑加上墨西哥餅嘅口感令味道更加豐富多元🦀✨燒春雞黑松露燴意大利飯燒春雞黑松露燴意大利飯充滿風味春雞烤得香脆多汁黑松露嘅香氣令味道更加濃郁每口都好滿足🍗✨北海道5.0朱古力芭菲朱古力嘅濃郁滑順口感同北海道鮮奶嘅香濃結合🍫芭菲入面仲有好多朱古力配料例如Oreo 餅碎,朱古力粒粒同cereal, 口感豐富每一口都充滿著朱古力嘅香氣同奶香🥛✨宇治抹茶黑芝麻梳乎厘班戟梳乎厘班戟鬆軟香甜加上抹茶同黑芝麻嘅風味令味道更加豐富🍵有回甘嘅感覺同埋無甘甜🥞✨士多啤梨奶昔新鮮嘅士多啤梨令味道酸甜可口🥤同埋濃郁嘅奶味完美結合🍓✨Baby BlueBaby Blue 其實係oreo 奶昔🥤夢幻嘅顏色加上Oreo 餅乾嘅香脆口感同奶昔嘅滑順口感甜品愛好者必點🍪🍴HeSheEat📍旺角奶路臣街17號THE FOREST地下G6號舖📞23286933
係附近行完街去左人氣餐廳HeSheEat食飯
估唔到佢嘅甜品出色之餘
主食都有驚喜
連特飲都調配得好唔錯

松露蟹肉,牛油果,蕃茄莎莎配墨西哥餅
✨松露蟹肉,牛油果,蕃茄莎莎配墨西哥餅
蟹肉鮮甜彈牙,而松露嘅香氣突出
配上牛油果同蕃茄莎莎俾咗啲酸甜嘅層次🥑

北海道5.0朱古力芭菲
士多啤梨奶昔
Baby Blue
2023-10-18 41 浏览
之前和朋友到過銅鑼灣的店,得知旺角都開了新分店,相約了朋友吃飯。 HeSheEat (THE FOREST)一向是滿滿少女心的餐廳,裝潢漂亮,坐得舒適。 主菜點了,大蝦香草蕃茄水牛芝士扁意粉$108番茄醬汁味道酸酸甜甜,令人胃口大開。大蝦用蒜香炒香,香草味突出,水牛芝士作點綴。意粉份量很多,女生們吃得飽飽的。月見燒牛肉丼$158炒飯是燒汁配上珍珠米,飯香粒粒分明,加上溫泉蛋。燒牛肉即叫即燒,熟成度合適,每片都是厚切,牛肉味道濃厚有肉汁。 夏日水果紅茶$40無論是夏日或是任何季節,水果紅茶都是時令飲品,水果清新,茶味香濃。宇治抹茶士多啤梨鮮奶配抹茶雪糕$56 特濃5.0牛乳芭菲藍莓芝士餅口味$68時令新品必點,牛乳芭菲實是滿消的牛乳雪糕,內餡是藍莓醬,加上芝士餅,口感很有層次及豐富。肉桂蘋果拿破崙$66甜而不腻的肉桂蘋果醬,配上忌廉,外皮是鬆脆拿破崙,口感上佳。

HeSheEat (THE FOREST)一向是滿滿少女心
的餐廳,裝潢漂亮,坐得舒適。

主菜點了,大蝦香草蕃茄水牛芝士扁意粉$108

藍莓芝士餅口味$68

肉桂蘋果拿破崙$66
2023-10-10
2023-10-18 16 浏览
同朋友係旺角行街經過覺得呢間餐廳環境好靚就一於試下估唔到每樣食物都好好味🥰.💎$158 烤羊西冷扒配芥末薯蓉烤羊西冷扒為主,搭配芥末薯蓉好夾😍羊肉扒經烤製後肉質十分嫩滑並帶有獨特的羊肉香氣搭配埋香濃既芥末薯蓉🤩更加增添左一抹微辣同濃郁既口感.💎$128 燒春雞黑松燴意大利飯燒春雞份量頗多肉質鮮嫩多汁帶有燒烤既香氣🥰入口有少少微辣更加惹味意大利飯則以黑松露燴製賦予米飯豐富既口感同香味同燒春雞相互融合搭配好夾又加添口感層次😎.💎$118 宇治抹茶黑芝麻梳乎厘班戟呢個係以宇治抹茶同黑芝麻製成既梳乎厘班戟梳乎厘班戟口感綿密細膩同抹茶同黑芝麻既風味相互融合帶來獨特既香甜滋味這道甜品既有抹茶既甘甜風味🥳又有黑芝麻既濃郁香氣絕對係我地抹茶愛好者既選擇.💎$68 北海道5.0芭菲-藍莓芝士餅呢個係北海道5.0芭菲系列中既一款係藍莓芝士餅口味雪糕好好食 充滿濃厚奶香🥰芝士餅口感濃郁滑順同藍莓的酸甜相互融合帶黎口感豐富既享受😇.💎$58 Homemade Strawberry Mojito呢款飲品入口超清爽以新鮮既草莓為主要材料再加入薄荷同檸檬汁調製而成入口口感酸甜😍同時帶有清涼既薄荷香氣十分適合作為解渴
同朋友係旺角行街
經過覺得呢間餐廳環境好靚就一於試下
估唔到每樣食物都好好味🥰

💎$158 烤羊西冷扒配芥末薯蓉

烤羊西冷扒為主,搭配芥末薯蓉好夾😍
羊肉扒經烤製後
肉質十分嫩滑