2022-03-28
Gram係間日本過江龍pancake店,早幾年已經喺The One食過一次,今次再試埋佢其他口味😛.//環境🌕🌕🌑🌑🌑間餐廳行森林風,有好多綠色既元素,仲有花、草、樹等等😎但坐咗一陣,就比我見到地下有隻小強爬過,衛生情況令人擔憂😔.//食物🌕🌕🌕🌕🌑1️⃣石板街班戟($118)塊Pancake朱古力味好濃,加咗好多配料令口感更豐富,特別想講個Cream,非常香滑,而且唔會太甜,一啲都唔膩!2️⃣Premium Smile Pancake ($138)呢款Pancake分咗三層,每層既口味都唔同,第一層就係配水果,第二層係朱古力同Cream,最底個層就係蛋😬.呢個Pancake口感有d似海綿蛋糕,鬆軟得嚟夠濕潤。第一層d水果粒都好甜好fresh,第二層個味就係好似個石板街班戟咁,蛋個層對我嚟講就怪怪地,佢入面係流心蛋嚟,硬係覺得唔多夾😂//總結D pancake幾好食,而且好飽肚,不過始終對有小強呢件事有d介意,所以都唔會特別推薦大家了😕
//環境🌕🌕🌑🌑🌑
//食物🌕🌕🌕🌕🌑
1️⃣石板街班戟($118)
//總結