2022-12-12
之前去日本已經試過,番咗黎香港成日都遇唔啱時間,今日經過居然有位,就即時入黎。今次見到多咗好多款可以選擇,唔再淨係得pancake了。🌱焦糖脆脆見到好多朋友介紹要試。味道同打卡都一流~ 新其實係三層鬆軟嘅pancake,用膠套封實周邊位置,上面就加有大量流漿形嘅cream cheese,頂頂再加埋焦糖脆脆粉。當你拉高膠套,就會見到cream cheese 好似瀑布咁湧晒出嚟,完美咁覆蓋晒成件pancake😍 cream cheese 味道唔算太甜,配上焦糖脆脆連埋pancake一齊食,非常好味,非常滿足~ 值得要試🌱雜果朱古力班戟另一款揀咗經典pancake,就簡簡單單先試到原味道~ 3塊pancake上面灑滿糖粉,上面再鋪滿住好多唔同嘅生果。Pancake係屬於實心型設計,適合男仔食嘅感覺,而生果本身唔酸,加埋忌廉同朱古力醬,味道唔錯。
🌱焦糖脆脆
🌱雜果朱古力班戟