放假去尖沙咀K11 Musea行街之外,B2 Food Court 都有好多美食其中Go Pizza 主打一人pizza🍕 即使即叫即整嘅Pizza只需3分鐘就食得😀👍🏻🍕夏威夷薄餅$59我特別鍾意食菠蘿,Pizza覺得都幾夾🤣一人size嘅Pizza係長方形,其實都可以兩個人一齊sharePizza皮厚薄適中,鋪滿芝士,做到拉芝效果上面鋪滿菠蘿同辣肉腸,菠蘿多汁香甜🍍啖啖滋味 另+$25配薯條同可樂韓式幼身薯條🍟香口脆卜卜蕃茄醬蘑菇意粉 $52個蕃茄意粉,口感清新香甜蕃茄味配草菇,零負擔之選🍝另+$32配薯角同韓國提子汁薯角比薯條更出色惹味!炸雞塊 $24肉質爽口,感覺似用氣炸鍋炸脆食落冇乜油,質感乾爽~日式燒烤醬雞翼 $55雞翼燒香,外皮香脆,肉質juicy日式燒烤醬同港式BBQ醬味道相,幾惹味👍🏻GOPIZZA HK尖沙咀梳士巴利道18號Victoria Dockside K11 MuseaB2樓B201-13號舖

其中Go Pizza 主打一人pizza🍕
即使即叫即整嘅Pizza只需3分鐘就食得😀👍🏻

🍕夏威夷薄餅$59

我特別鍾意食菠蘿,Pizza覺得都幾夾🤣
Pizza皮厚薄適中,鋪滿芝士,做到拉芝效果
上面鋪滿菠蘿同辣肉腸,菠蘿多汁香甜🍍啖啖滋味
另+$25配薯條同可樂
韓式幼身薯條🍟香口脆卜卜

蕃茄醬蘑菇意粉 $52

個蕃茄意粉,口感清新
香甜蕃茄味配草菇,零負擔之選🍝
另+$32配薯角同韓國提子汁

薯角比薯條更出色惹味!

炸雞塊 $24

肉質爽口,感覺似用氣炸鍋炸脆
食落冇乜油,質感乾爽~

日式燒烤醬雞翼 $55

雞翼燒香,外皮香脆,肉質juicy
日式燒烤醬同港式BBQ醬味道相,幾惹味👍🏻

GOPIZZA HK
2023-04-03 43 浏览
一共叫左2個款式既pizza 加小食薯角,以及叫左一份carbonara 加小食芝士波波,先講下2份pizza, 好味,先講兩份pizza 分別係藍芝士薄餅同埋夏威夷薄餅,兩份都係好食,而且好多芝士,芝人味道夠濃,菠蘿嘅份量個恰到好處,薄餅底配合返香港人嘅味道,小食薯角就普普通通,唔算好好食,另外carbonara 意粉有啲濕同好多汁,建議乾身少少,而且唔好煮咁熟會好啲,反而最有驚喜係小食芝士波,咬落去啖啖芝士又非常香口
外卖自取
  • 芝士波
2023-04-02 49 浏览
GOPIZZA HK (K11 Musea) (尖沙咀)尖沙咀梳士巴利道18號Victoria Dockside K11 MuseaB2樓B201-13號舖芝士肉醬意粉🍝芝士肉醬意粉好好味,意粉煮得啱啱好,唔腍較爽彈,肉醬都好香濃,仲有好多芝士,真係岩晒鐘意食意粉嘅我。炸雞柳同炸雞塊都好好味,炸得好酥脆,肉汁都好豐富。芝士棒大過薯條就梗架啦,外脆內軟勁好食、,車打芝士火腿薄餅,薄餅軟身,芝士濃郁,火腿夠大塊,真係個好好👍🏻必食嘅餐點。
GOPIZZA HK (K11 Musea) (尖沙咀)

芝士肉醬意粉🍝

炸雞柳同炸雞塊都好好味,炸得好酥脆,肉汁都好豐富。

芝士棒大過薯條就梗架啦,外脆內軟勁好食、,

2022-09-24 515 浏览
一直去K11 MUSEA都覺得嘢食好貴真係完全唔知道原來有food court經朋友介紹先知道有Musea嘅food court有好多好嘢食而其中一間就係呢間GoPizza😍🫶🏻🍕因為第一次試所以叫咗一份夏威夷pizza😚Pizza個份量唔多唔少🤩一個人食嘅話都OK🤤🤙🏻叫埋意粉小食同朋友share都得😍🤙🏻而且性價比極高🥳$70-$90左右就可以叫到一份Pizza 一份pizza有好幾件😍絕對唔會得一件口感都好豐富而且仲要係手工嘅Pizza🤤我諗佢嘅韓式芝士辣炒年糕應該都幾多人叫上次兩點幾去到已經冇晒🫠下次一定要出去食返!🥹
一直去K11 MUSEA都覺得嘢食好貴
我諗佢嘅韓式芝士辣炒年糕應該都幾多人叫
上次兩點幾去到已經冇晒🫠
下次一定要出去食返!🥹

2022-08-27 354 浏览
放假喺K11 Musea到行街,行到攰經過B2呢一層,發現原來有好多小食店,呢度就好似一個小型food court咁。發覺呢度其實啲食物款式都幾特別好吸引,就決定試吓呢度個Pizza。今次試吓呢個超級組合薄餅Super Combination pizza,顧名思義就係乜都有嘅Pizza,佢呢個Pizza係長方形,切開有5塊,即叫即整。🍕熱辣辣出到嚟pizza餅底好脆,芝士都仲做到拉絲的🧀😋,好好食呀,跟餐嘅就係會係幼薯條,熱辣辣都唔錯㗎,好食過平時出邊食啲薯條。😋😋

2022-07-26
午餐
2022-01-10 628 浏览
🍕GOPIZZA HK (K11 Musea)🍕-完來K11 Musea有個K Food Town同Food Playground😋我地就揀左宜間試❤️-· 夏威夷薄餅 - - - $79大家中唔中意食有菠蘿嘅pizza😋我自己係中意嘅🤣所以就揀左夏威夷💕勁多芝士🧀+$25配左個薯條同可樂🧉肥仔套餐🤤幼身薯條🍟炸到好脆又唔乾🥰好食-· 卡邦尼意粉 - - - $69意粉好彈牙😂幾喜岀望外🥳卡邦尼意粉好creamy 煙肉好香🥰不過食到底有小小🤏🏻油-小食:·炸雞塊 - - - $24比起麥樂雞結實😹佢會配個蒜香芝士醬!超級勁爆好食!—推介指數:8/10💰Total : $98 (2 ppl)———————————————🔺 GOPIZZA HK (K11 Musea) (尖沙咀)🔺 尖沙咀梳士巴利道18號Victoria Dockside K11 MuseaB2樓B201-13號舖-----------------------
🍕GOPIZZA HK (K11 Musea)🍕

· 夏威夷薄餅 - - - $79

· 卡邦尼意粉 - - - $69

小食:
·炸雞塊 - - - $24
比起麥樂雞結實😹佢會配個蒜香芝士醬!超級勁爆好食!

推介指數:8/10
💰Total : $98 (2 ppl)
———————————————
-----------------------
👣 GOPIZZA HK👣⁡🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕⁡呢間pizza店位於K-11 Musea Food court同層嘅K Food Town 喺上一個post介紹過嘅Doje旁邊除咗有超過10款嘅pizza可選擇 仲有小食 意粉等等😆點完就可以坐喺出面food court嘅凳度一邊傾計一邊等 因為啲野食都係即叫即整😙⁡⭐️⭐️法式軟芝士薄餅🧀 HKD$85⭐️⭐️⁡見好多人都點藍芝士嗰款但呢款軟芝士都好值得一試😜芝士不是藍芝士般嘅鹹香濃味 而係濃郁得嚟質感如忌廉般軟滑一拎起可以拉到絲🤩🤩另外薄餅底完全唔似出面連鎖店勁硬嘅餅底而係外層硬脆但內裏軟綿柔韌 超好食🤤⁡味道:🌕🌕🌕🌕🌖價錢:💰⁡⭐️⭐️日式燒烤醬雞翼🐥 HKD$55⭐️⭐️⁡日式燒烤醬超級惹味 食落係甜辣的 搞到我食完一隻又繼續想食另一隻外皮烤得脆香 但肉質仍保持嫩滑仲有啲肉汁呢個價錢有6隻都幾抵食😝⁡味道:🌕🌕🌕🌕🌗價錢:💰⁡⭐️⭐️芝士條🧀 HKD$22/3件⭐️⭐️⁡芝士條外層炸得酥脆入面係芝士條 但唔夠熱所以拉唔到絲🤣芝士味道頗突出 可以過下口癮🤪⁡味道:🌕🌕🌕🌘🌑價錢:💰💰⁡⭐️⭐️玉桂芝士波波🧀 HKD$23/3件⭐️⭐️⁡呢個芝士

👣 GOPIZZA HK👣

價錢:💰💰

⭐️⭐️韓式提子飲品🍇 HKD$15⭐️⭐️

其實都係正常提子果汁
但入面會有粒粒果肉😝
味道不會過甜 幾解渴!

味道:🌕🌕🌕🌗🌑
價錢:💰💰💰

2021-12-30 298 浏览
#K11Musea 行行下街好肚餓😖就試下上次腐皮壽司隔離既韓式薄餅快餐店 #gopizza 💓唔好睇佢個樣好普通咁 都幾有驚喜架😚pizza唔好太大塊好啱一至兩人食〰️而且款式都幾多〰️特別特別推薦肉醬意粉🍝❣️🍝Cheese Bolognese Pasta $65超級超級有驚喜!好。好。食既芝士肉醬意粉🥰面層舖滿厚厚芝士🧀撈埋一齊既時候 啖啖都係芝士架🤣全部意粉都掛曬芝士肉醬 雖然係快餐店 但我覺得都幾高質😋🍕Super Combination Pizza $79嗌咗超級組合薄餅 乜都有啲既pizza 味道好classic 口感豐富 下次應該試下啲特別味😖韓式烤肉薄餅好似都正 有冇人試過呢?〰️🍗Original Buffalo Wings $52原味雞翼total 有6隻 有雞中翼 同雞鎚🍗〰️味道方面都幾好 熱辣辣 有啲某間大pizza店既雞翼 但食落個皮就再脆啲🤩!佢仲有另一款 日式燒烤醬雞翼 都好吸引💓

🍝Cheese Bolognese Pasta $65

🍕Super Combination Pizza $79

🍗Original Buffalo Wings $52
2021-12-28 191 浏览
1. 甜粟米芝士薄餅 $69+ combo $21粟米好甜 好多 鋪滿成個pizza 加埋啲沙律醬一齊食 易入口 大人細路都會啱食 皮又薄又脆 一個人食其實都幾飽 加埋香脆嘅薯條同飲品 十分滿足2. 煙肉薯角薄餅 $69好搞笑嘅配搭 薯角都會出現係pizza上面 呢個新奇嘅組合都ok 有啲驚喜 不過食落相對粟米個個飽肚啲 好飽3. 炸雞塊 $24呢個意外地出色 外皮好香脆 又熱辣辣 入面肉質口感都厚實 唔鬆散 都有啲雞肉味 幾正………………………………🌝嘢食唔錯又抵食 一個人都可以食pizza 最鍾意佢個雞塊🌚位置係musea food court好入嘅一個位 要花啲時間搵………………………………

1. 甜粟米芝士薄餅 $69
+ combo $21

2. 煙肉薯角薄餅 $69

3. 炸雞塊 $24

………………………………
🌝嘢食唔錯又抵食 一個人都可以食pizza 最鍾意佢個雞塊
………………………………
2021-12-26 142 浏览
韓國pizza有d味道真係好特別, 可以話係韓國先有, 韓國特色, 宜家唔洗去韓國都食到!!最令我印象深刻絕對係薯仔pizza, 聽落好怪又好飽, 但食過又幾特別同1好食!不過因為唔太餓, 所以揀左其他pizza試, 呢間店幾特別, 可以一人叫一款pizza食, 一人份量, 自私食都無問題!韓式烤肉pizza $79韓式烤肉好似韓國既烤牛肉, 甜甜地再加左d沙律醬, 幾好味!芝士漢堡肉pizza $79漢堡肉係黎自韓國既, 唔係香港買返黎個d, 而且漢堡肉粒好大粒好厚。芝士味都幾香!日式燒烤醬雞翼 $55呢個值得推介, 本來無咩特別期望, 點知有3隻雞脾, 3隻雞翼, 味道有少少辣, 但都幾重燒烤醬味!芝士條3條 $22個人認為熱食會比較好, 因為買完要等位, 所以凍左, 但都仲有少少拉絲, 同樣唔錯!呢到座位唔多, 但幾寬敞!

韓式烤肉pizza $79

芝士漢堡肉pizza $79
芝士味都幾香!

日式燒烤醬雞翼 $55

芝士條3條 $22

呢到座位唔多, 但幾寬敞!
《#Korean_taltal | #TsimShaTsui_taltal 》🇭🇰 𝔾𝕠ℙ𝕚𝕫𝕫𝕒 ℍ𝕂 @ 𝕂𝟙𝟙 𝕄𝕦𝕤𝕖𝕒, 𝕋𝕤𝕚𝕞 𝕊𝕙𝕒 𝕋𝕤𝕦𝕚K11 Musea地庫咁多嘢食,我都係最鍾意食韓國嘢🇰🇷行到food court後面有2間韓國菜,其中到間記係Go Pizza🍕 雖然位置隱蔽啲,但相對上冇咁多人,坐得舒服啲👍🏻❥ 𝐇𝐚𝐰𝐚𝐢𝐢𝐚𝐧 𝐏𝐢𝐳𝐳𝐚 夏威夷薄餅 $𝟔𝟗 (ᴄᴏᴍʙᴏ +$𝟸𝟷)好鍾意食有菠蘿嘅pizza🍍不過平時2條友好難食得哂一個,呢種size 啱哂1-2位,又可以食其他小食👍🏻Pizza配料唔吝嗇,塊塊都有菠蘿又滿滿芝士🧀皮邊夠脆又夠濃!加$21仲有可以轉套餐配薯條同汽水🥤❥ 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞 𝐓𝐭𝐞𝐨𝐤𝐛𝐨𝐤𝐤𝐢 韓式芝士辣炒年糕 $𝟒𝟗必點❣️呢個炒年糕好好食呀!辣醬唔會太辣,香口又唔死辣,年糕夠哂咬口😋加埋面頭啲芝士勁邪惡!❥ 𝐂𝐡𝐢𝐜𝐤𝐞𝐧 𝐍𝐮𝐠𝐠𝐞𝐭𝐬 炸雞塊 𝟔𝐩𝐜𝐬 $𝟐𝟒炸雞塊整齊排列好治癒😛唔會油淋淋,不過味道有啲淡,要點醬先好食。———📍 Shop B201-13, B2/F, K11 Musea, Victoria Docksi

Haiwaiian  Pizza

Combo  French  Fries

Cheese  Tteokbokki

Chicken  Nuggets

———
📍 Shop B201-13, B2/F, K11 Musea, Victoria Dockside, 18 Salisbury Road, Tsim Sha Tsui |

🄾🅅🄴🅁🄰🄻🄻:一個人想食Pizza時嘅首選👍🏻款式多又夠哂份量。最令我回頭想再食嘅係炒年糕😋好啱我口味!最重要係性價比好高🤎

💰 ᴘʀɪᴄᴇ ᴘᴇʀ ᴘᴇʀsᴏɴ - $70up
▫️ ʟᴏᴄᴀᴛɪᴏɴ ᴛᴀɢ - #尖沙咀_taltal
  Combo  French  Fries
Cheese  Tteokbokki
Chicken  Nuggets
星期五見完客有啲肚餓就落去K11 Musea Food town搵野食🤩見到呢間之前係韓國🇰🇷旅行食過唔錯既Gopizza就拿拿臨買返個Puzza醫肚先🥰超級組合薄餅 Pizza🍕皮厚薄適中😊食落中間芝士軟諗🧀上面鋪滿青椒🫑橄欖🫒洋蔥🧅粟米粒🌽牛肉碎及煙肉🤤一咬落去既有芝士香味麵包位鬆軟可口😋🍝香辣蒜油鮮蝦意粉打開已聞到勁香蒜味🧄熱辣辣鮮蝦🍤爽口鮮甜,呢度既意粉煮得比較硬身一D🤩我地比較喜歡這樣的口感🤤辣辣地好開胃🤤原味雞翼六隻雞翼炸到非常香脆😬中間嘅雞肉醃到好入味仲keep到好Juice添🤩總結GoPizza口味選擇幾多😬份量都唔細👍呢度以外賣🥡包裝形式架☺️叫個Pizza仲可加錢轉套餐有埋汽水🥤薯條🍟除咗薄餅仲有式炒年糕及意粉選擇☺️而且全部係即叫即製🍕非常新鮮熱辣架😉

超級組合薄餅

🍝香辣蒜油鮮蝦意粉

原味雞翼六隻

• 香辣蒜油鮮蝦意大利
  • 超級組合Pizza
2021-12-17 71 浏览
大家唔好以為Food court 就無好嘢食今次就等我話你知啦~呢個Food court 係位於K11 Musea食飽飽仲可以去行海濱添~.GOPIZZA HK (K11 Musea)📌尖沙咀梳士巴利道18號Victoria Dockside K11 MuseaB2樓B201-13號舖.韓式Pizza你哋食過未?我都係第一次食呀~佢哋唔係好似傳統Pizza 咁圓形⭕️佢哋唔橢圓形架~.我就點咗呢幾款啦~♦️ 超級組合薄餅呢個Pizza同平時至尊批差唔多但係佢啲芝士好香濃餅底都算薄又夠多汁~👍🏻👍🏻.♦️ 芝士漢堡肉薄餅呢個又係要一讚佢每一塊Pizza都會有漢堡肉係裡面仲要大大舊!同樣芝士好香濃而且漢堡肉好Juicy又唔乾嗰會有好多鬆肉粉~👍🏻.♦️ 炸薯角呢個唔算好特別但係夠新鮮同香脆即叫即整架~~.♦️ 番茄醬蘑菇意粉個意粉對比起Pizza 同薯角就真係失色咗啲啦~唔算係好特色同出色而且啲汁分量少咗啲如果多返D就Good 啦~.整體評分:最高為🟣🟣🟣🟣🟣味道:🟣🟣🟣🟣服務:🟣🟣🟣環境:🟣🟣🟣🟣地點:🟣🟣🟣🟣.總括嚟講,GOPIZZA HK (K11 Musea)又比我試到另一個風格嘅韓國菜啦~
大家唔好以為Food court 就無好嘢食
今次就等我話你知啦~
呢個Food court 係位於K11 Musea
食飽飽仲可以去行海濱添~
GOPIZZA HK (K11 Musea)
韓式Pizza你哋食過未?
我都係第一次食呀~
佢哋唔係好似傳統Pizza 咁圓形⭕️
佢哋唔橢圓形架~
我就點咗呢幾款啦~
♦️ 超級組合薄餅
呢個唔算好特別
但係夠新鮮同香脆
即叫即整架~~
♦️ 番茄醬蘑菇意粉
個意粉對比起Pizza 同薯角就真係失色咗啲啦~
唔算係好特色同出色
而且啲汁分量少咗啲
如果多返D就Good 啦~
整體評分:最高為🟣🟣🟣🟣🟣
味道:🟣🟣🟣🟣
服務:🟣🟣🟣
環境:🟣🟣🟣🟣
地點:🟣🟣🟣🟣
總括嚟講,GOPIZZA HK (K11 Musea)
又比我試到另一個風格嘅韓國菜啦~
環境舒適,行到累想休息一下都係一個唔錯嘅選擇。
•••••••••••••••••••••••••••••
2021-12-17 66 浏览
繼續發掘K11 food court嘅美食😋 呢間係主打韓式pizza嘅鋪頭,選擇好多,有薄餅、意粉、雞翼、年糕同埋其他炸嘢小食🤤🇫🇷 法式軟芝士薄餅 $85法式軟芝士嘅味道濃郁,質感柔軟;份量十足,做到拉絲效果;批底外層香脆,內裡煙韌有咬口。🇰🇷 韓式烤肉薄餅 $79作為無肉不歡嘅食肉獸,呢款就啱晒我嘅口味。韓式烤肉配埋醬汁,香濃而惹味。又有烤肉、又有芝士,一次過滿足兩個願望。🧀 玉桂芝士波波 (5 pcs) $35呢科都係餐廳推薦嘅小食,大大粒外脆內軟,充滿芝士嘅鹹香味,好滋味!🍓 Binggrae士多啤梨味牛奶飲品餐廳仲有成大個飲品櫃,任君選擇。呢款充滿香甜嘅士多啤梨牛乳味。職員態度幾好,食物即叫即製、新鮮滾熱辣,有下次!

🇫🇷 法式軟芝士薄餅 $85

🇰🇷 韓式烤肉薄餅 $79

🧀 玉桂芝士波波 (5 pcs) $35

🍓 Binggrae士多啤梨味牛奶飲品

職員態度幾好,食物即叫即製、新鮮滾熱辣,有下次!
2021-12-16 45 浏览
有時在想,香港究竟會不會有一間店像外國一樣,令pizza成為一種街頭美食,快捷,好味,廉價,K11 musea 就有一間韓國過江龍薄餅店,以平價pizza作賣點薄餅店位於K11 musea food court再入,在一個叫 k food town的角落,人流比較少,有高枱可堂食或可以外賣 這裏的pizza一件都只是$59起,超級抵食,一件切開有大約五片,一人份量吃夠飽,經典芝士薄餅($59)有大量香軟芝士,餅底不厚不薄,口感帶煙韌講到特別款式有藍芝士薄餅($69),味道非常夠"臭"多龍烈,喜歡吃藍芝士的人一定不可錯過,這款pizza還另外提供蜜糖,甜和"臭"兩者夾擊,挑戰味蕾辣肉腸薄餅($69)材料足,有大量的辣肉腸,底下還少不了溶掉的芝士